Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jóó jóó! :D

Ecclestont én is nagyon bírom mint Doki! Nagyon nehéz volt utána megszokni Davidet. Hasonlítanak, valahogy mégis más karaktert hoznak.

Hát ha már láttad a 8. részt, akkor a 9-10es behalsz. Iszonyú dúúúrva az a duplarész. :) Majd írd meg hogy tetszett Lok.

Most fejeztem be a 8. részt(Father's Day) és wáó! Ez volt az eddigi legjobban megírt rész. Már maga a téma is tetszett, de a sztori amit felépítettek rá még jobb lett. Na nézem is a 9-10-t :D

Egyébként azt hittem, hogy te már behoztad a "lemaradásodat" kudar :D . Egyébként Torchwood mellett van egy másik spin-off sorozat is, a Sarah Jane Adventures, ami a negyedik doktor egykori kísérőjéről szól (sajnos ez a sorozatot a színésznő áprilisban bekövetkező halála miatt véget ért :( )

Én ezt is megnézem majd, mert egyik kedvenc "gonoszaim" a Slitheenek is szerepelnek benne visszatérő ellenfélként.

Hozzászólás ideje:

Folytatni kéne már, csak most rám tört az olvasási mámor, úgyhogy sorozatok helyett a könyveket bújom. Na majd ha vége az olvasási korszaknak, és nem nem a filmes kór jön, hanem a sorozatos, akkor folytatom. :)

Rosszkor álltál meg. Pont a 3. évad vége elött mikor tűkön ülünk mi a véleményed róla? :D

Hozzászólás ideje:

A szokásos időpontban ömlik ki az első hektoliternyi vér, azaz januárban. :)

Olyan sokára? A franc, addig nyolc sorozatot is befejezek a mostani tempómmal. A régivel tizenhatra is képes lennék. :lol:

Rosszkor álltál meg. Pont a 3. évad vége elött mikor tűkön ülünk mi a véleményed róla? :D

Igazából még a közepe előtt sem járok. A 3x04 az utolsó, amit láttam. :oops: Majd jövő hét közepén itthon leszek kicsit tovább, akkor tervezem folytatni (persze meló közben is becsúszhat egy-egy rész).

Hozzászólás ideje:

Most fejeztem be a 8. részt(Father's Day) és wáó! Ez volt az eddigi legjobban megírt rész. Már maga a téma is tetszett, de a sztori amit felépítettek rá még jobb lett. Na nézem is a 9-10-t :D

Egyébként azt hittem, hogy te már behoztad a "lemaradásodat" kudar :D . Egyébként Torchwood mellett van egy másik spin-off sorozat is, a Sarah Jane Adventures, ami a negyedik doktor egykori kísérőjéről szól (sajnos ez a sorozatot a színésznő áprilisban bekövetkező halála miatt véget ért :( )

Én ezt is megnézem majd, mert egyik kedvenc "gonoszaim" a Slitheenek is szerepelnek benne visszatérő ellenfélként.

Lok nyugi a Slitek lesznek még...elég hamar ami azt illeti. Viszont a Sarah Jane is lesz egy részben, és hidd el, nem akarsz olyan sorozatot nézni, amiben ő, meg pár kisgyerek a főszereplő. Bár meglepő módon 4 részben is szerepelnek a dokik...(Matt és Davis is 2-2ben)

Lemaradás? Szépen hozom be. Most tartok a legjobb részeknél a 3. évad végén. Csak tátogok, hogy aztaaaa. :D

Hozzászólás ideje:

Lok nyugi a Slitek lesznek még...elég hamar ami azt illeti. Viszont a Sarah Jane is lesz egy részben, és hidd el, nem akarsz olyan sorozatot nézni, amiben ő, meg pár kisgyerek a főszereplő.

Nem tom', én azért megpróbálkozom vele, hátha. Nagyon rákattantam most erre a Doctor Who témára :D .

Hozzászólás ideje:

Fan-made, de szerintem egész jól sikerült.

Remek klip, csoda, hogy volt a készítőnek türelme ennyi jelenetet összeszedni. Most jöttem rá, hogy szinte napokon belül jönnek a sorozatok új évadjai, nem fogunk unatkozni. Na jó, Chuck sokára jön még, de addig ismét a végére érek :D

Hozzászólás ideje:

Én jobban szerettem a régi Chuckot, a régi hajával. :)

Én is nagyon szeretem ezt a régi Chuck-ot, és az újról majd akkor nyilatkozom, ha filmen is láttam már, mert egy kép ehhez kevés. :)
Hozzászólás ideje:

Nem tom', én azért megpróbálkozom vele, hátha. Nagyon rákattantam most erre a Doctor Who témára :D .

Akkor azt mondom, hogy előbb a Dokit, majd a TWot és csak utna a SJt. :)

Hozzászólás ideje:

Unalmamba megcsináltam egy nézési sorrendet. Benne van a Doctor Who sorozat + mozifilm, Torchwood 3. évadig, K9 and Company és a The Adventure Games 1. évada.

Ennek örömére el is kezdtem újra nézni az 1. Doktortól a sorozatot :lol:

Szépen hozom be. Most tartok a legjobb részeknél a 3. évad végén. Csak tátogok, hogy aztaaaa. :D

Az egyik legjobb évadzárás a Doctor Who történelmébe és ott volt a kapcsolódási pont a Torchwood 1x13hoz. :D

Szerintem nem olyan rossz a Sarah Jane Adventures. Egyrészt a Whoniverse bővül vele, másrészt Sarah Jane. :)

Az 5. és egyben utolsó :( évad Októberbe fog indulni.

Hozzászólás ideje:

Én is 19-et írtam, csak részeg volt a 9-es és fejre állt. :hehe::oops:

Kicsit én is csodálkoztam a dátumon, mert nem hétvégén szokott jönni az új rész :) De akkor megvan a probléma forrása :D

Hozzászólás ideje:

24 negyedik évad kivégezve :D

Először is, Kőszegi Ákosnak kellett volna már az elejétől szinkronizálnia Jack John Rambo McClane Bauert. :D Hihetetlen mennyivel több életet vitt bele a karakterbe. Node akkor a többiről. Sztori jó volt, végig feszültség meg kliséhegyek. A lövöldének plusz pontok, főleg az a vadászgépes szitu nem volt semmi a Los Angelesi csatornahálózatban, Tiszta Vizes Árok Manőver feelingje volt :D Jó volt viszontlátni a régi karaktereket, főleg annak fényében, hogy végre összejöttek megint Tonyék. :) Tudtam én, hogy összeillenek. :D Michelle jó nő :P Erinnél tartom továbbra is, hogy terápia jelleggel egy 24 órás d*gásban részesítsék, viselkedésére nem volt mentség a dilis rinyagép lánya. Na ő tökre felesleges volt és hál isten Kimről is letettek. Chloé viszont egyre jobb, pedig korábban idegesített. :) Igazi tapintatlan csaj, de a szíve a helyén van és ahogy kezelte azt a gépfegyvert...nos, rossz szó nem érheti :D A tötök csaj is jól nézett ki, ilyen anyukát anno én is elfogadtam volna :D Csak mérget ne keverjen :D Jó volt a többi kis csaj is, főleg a végén a kis Lara Croft klón :P Akit viszont fejbe lőttem volna simán az Logan elnök. Még annak fényében is, hogy egy adott pillanatban önkritikát is gyakorolt. A Kínaiak nem cicóztak, de szerencsére Bauer nem került hozzájuk.....eddig. :evil:;) Ez a John Rambos féle naplementés elvándorlás remek hangulati elemmé lett. :D Jöhet az ötödik évad a várható bonyodalmakkal együtt. :P:D

Hozzászólás ideje:

Oldie ötödik évad első része után mindenképpen írj! Bár szerintem megtennéd amúgy is. :D

Hozzászólás ideje:

Az már biztos!

Doctor Who - a 3. évad után:

Jesszus atyaúristen mekkora volt már ez az utolsó pár rész. Ez a 3. évad tényleg az egyik legjobb. A blink, vagyis kacsintós rész, talán a legjobban megírt rész, de aztán jött a végén a trilógia, amiben a mester, Saxon átvette az uralmat. Nagyon durva volt látni a doktort így. De a végén a gondolat ereje...hát azon bekönnyeztem. Remek szálak értek össze, a Torchwood, Jack kapitány és a képessége, az eltűnt kéz, és persze Bó arca. Na azon néztem tátott szájjal. És így visszagondolva, még hasonlít is egy kicst. :D Azt hiszem ezt nehéz lesz felülmúlni. 10/10es ez az évad! Már alig várom a 4. évadot hogy újra láthassan Roset, Jackéket, a TWod, és talán Marthat is...

...de most előbb megnézem a Torchwood 4. évadát, mert kíváncsi vagyok, mit kezd Jack kapitány ezzel a helyzettel, és hogy fordítják vissza. :D

Hozzászólás ideje:

Huszonnégy ötször egy :fuckoff::cry:

Tudnak még meglepetéseket okozni mi? :) Értsd: Jack ma sem fog unatkozni. :D

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Mondjuk az igazi meglepetés az lenne, ha nem ugyanazon sémák szerint zajlanának az események. :) Látom, egy őrült karakter megint van :D

Kár, hogy ezt a sorozatot csak egyszer lehet megnézni. Viszont hatásos :D

Hozzászólás ideje:

Mondjuk az igazi meglepetés az lenne, ha nem ugyanazon sémák szerint zajlanának az események. :)

Az örök elégedetlen... :P:)

Hozzászólás ideje:

Fringe képek:

Uhh 2 Oliv egy helyen...nekem tetszene. :D Csak tudnék választani... ^^

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Már azt hittem ezek a képek sose kerülnek be. :D Még aznap rájuk bukkantam amikor a múltkoriakat beraktam csak mivel sokalltam a két csoportot betenni annak a berakása mellett döntöttem amelyik jobban érdekelt így emerről le is tettem. Úgy voltam vele hogy emezeket majd berakja valaki más.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.