kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Én se vagyok oda a Dinókért, de ezekkel a szereplőkkel, a Lost íróival és az Avatar látványtervezőivel elég kicsi az esély a melléfogásra. De igazad van Ody, nézz inkább Doctort! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. http://www.youtube.com/watch?v=bs9W8SM4RZ0&feature Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Eléggé fan made-nek tűnik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. A hatodik Dexi-szezon is megkapja a maga kis kampányát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Bár ma először van igazán sz-r idő, de már most Miami-ba kívánom magam. amúgy nagyon jók a poszterek! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Nagyon jók a Dexi-poszterek! És ma Castle Fordítja valaki? Igazából öcsémnek kéne az info, várjon a frász a magyarra, megnézem angollal. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. 2011. 09. 20. - 15:04, MissKarrde írta: És ma Castle Fordítja valaki? Igazából öcsémnek kéne az info, várjon a frász a magyarra, megnézem angollal. Hosszupuskán elvileg Alias fordítja. De már van hozzá angol felirat, ha az is jó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Castle 4x01. Jó kezdés volt, kevésbé humoros (ami az előző rész után érthető), inkább agyalgós, Kate helyzetét tárgyalós. Spoileres tartalom megtekintése Először is, mikor megláttam Josh fejét, majdnem kinyomtam a lejátszót. Mondom magamban, ha még egy évadot végigszerencsétlenkednek ezzel az abszolúte felesleges karakterrel, akinek egy komplett évadon át se szerepe, se különösebb jelenléte nem volt, én befejezem a Castle-t. Szerencsére később kiderült, hogy szakítottak. VÉGRE! Egy évaddal ezelőtt kellett volna, de jobb később, mint soha. Kate ellenben lassan megérdemelne egy baromi nagy maflást. Ez már a negyedik évad, ha be akarják érni Chuckot és Sarah-t, már az esküvőt kéne tervezniük. A csaj meg inkább tagadja, hogy hallotta, amit Castle mondott neki. Pedig az évadzáróban pont ő akart kicsikarni belőle egy vallomást. Most megkapta, erre süket fülekre talált. Rick helyében én feladnám. Sarah-t Chucknak könnyebb volt meghódítania, pedig ő egy lúzer volt, és szupersármos szuperkémek voltak a riválisai. Castle ellenben maga a főnyeremény, a legnagyobb ellenfele pedig egy lótifuti zsaru, meg egy sosem ott lévő orvos volt. Mellesleg annyira nyilvánvaló volt, hogy Kate mindenre emlékezett, hogy már én égtem az írók helyett, hogy ezt a sablont (is) felhasználták. Igazán bepróbálkozhatnának már valamivel, ami kicsit kiemeli ezt a sorozatot a sablonok hadából. Mondjuk mixelhetnék kicsit azokat a sablonokat. Mert Kate és Castle, Ryan és Esposito már kezd kevés lenni a humorukkal. Az előző évad vége jó felé indult, tökösség jeleit mutatták, mikor megölték Montgomery-t. Na mindegy, majd meglátjuk. Az új főnök olyan, mintha Mrs. Palmert pályát változtatott volna. Mikor megláttam, reflexszerűen Bauert kiáltottam. Kíváncsi vagyok, írnak-e majd erre poént, én nem hagynám ki. Castle úgyis szeret sorozatokra utalni, elereszthetne a főnöknéni jelenlétében egy 24-est. Tetszik, hogy Alexis kinyilvánította, hogy nem tetszik neki az apja akciói. Vártam már egy ilyen konfliktust a családi idillbe, remélem, az epizód végi békülés csak ideiglenes volt, és Alexis és Rick kapcsolata kicsit megromolhatna. Összességében tehát tetszett a rész, hozta a szokott minőséget, de ha most megint egy évadon át vergődnek Castle és Kate között, megbuggyanok. A Bonest azért untam meg, mert sose mozdult előre, ne kövesse már ezt a Castle is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. (szerkesztve) Van Castle???????????????? Na ne bazzz már. Hol voltam én eddig? Magyar felirat is van már? Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. 2011. 09. 20. - 13:12, kudar írta: Eléggé fan made-nek tűnik. Elvileg a CW hivatalos képe. Meg is látszik rajta, mert nem bonyolították túl. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Kép a Chuck 5. évadjából... Spoileres tartalom megtekintése Őszintén, ki az aki felismerné a jobb oldali tagot, ha nem tudná ki az? Nem semmi, hogy eljárt felette az idő. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. 2011. 09. 20. - 15:12, NorbiLordi írta: Hosszupuskán elvileg Alias fordítja. De már van hozzá angol felirat, ha az is jó. Köszi, majd figyelni fogom A mostani résznek még nem sikerült a végére jutnom, de ma még végignézem. Elvileg. 2011. 09. 20. - 16:54, Ody Mandrell írta: Van Castle???????????????? Na ne bazzz már. Hol voltam én eddig? Magyar felirat is van már? Pedig alig másfél-két hete beszéltük, hogy most kezdődik Magyar még nincs. Jó ez a Chuckos kép, már várom, hogy lássam is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. (szerkesztve) 2011. 09. 20. - 18:58, MissKarrde írta: Pedig alig másfél-két hete beszéltük, hogy most kezdődik Magyar még nincs. Jó ez a Chuckos kép, már várom, hogy lássam is Figyelmetlen voltam. Szerinted mikor lesz felirat? Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Nem tudom, hogy ez ugyanaz-e, aki régen ferdítette a Castle-t, mert ha igen, akkor hetek múlva lesz felirat. Ha nem, akkor "jó kérdés" kategóriába esik. Akárhogy is, remélem új fordító van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Lentiek alapján úgy tűnik, hogy új fordító van, és a ki tudja kategóriába esik a sorozat felirata. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Most egy picit "megutáltam" Jack Bauert. Spoileres tartalom megtekintése Csúnyán megkínozta Waltert ( John Noble) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. 2011. 09. 20. - 19:54, Oldfighter írta: Most egy picit "megutáltam" Jack Bauert. Spoileres tartalom megtekintése Csúnyán megkínozta Waltert ( John Noble) Az nem is Walter volt, hanem egy párhuzamos univerzumban élő alteregója. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. LOL Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Doctor Who a 4. évadot záró duplarész előtt. Nagyon rövidnek tűnt ez az évad, és bár itt is jelen voltak a kimagaslóan jó részek, azt hiszem azért ez a leggyengébb évad számomra is, mert volt benne 3 gyengus rész, és számomra a 4 évadban összesen volt 4 rész. Ettől függetlenül el sem bírom képzelni mi lesz itt a zárórészben, mert nem semmi szereplőket hoznak itt össze. Aztán meglesem a specialokat, és akkor kis pihi, mert októbertól adják majd szinkronosan a Doki 5. évadját, és azt megvárom, bár piszok nehéz lesz Matt-re várni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. 2011. 09. 20. - 20:15, Darth Sky írta: Az nem is Walter volt, hanem egy párhuzamos univerzumban élő alteregója. Oh, most akkor picit lehiggadtam Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Hát ezzel vége a Doctor hivatalos negyedik évadjának. (most jönnek a speciálok) és azt kell mondjam, ha a 3. évad vége zseniálisan lett megírva, akkor erre már szavakat sem találok. Nem hittem, hogy felül tudják múlni annak a végét, de sikerült. Spoileres tartalom megtekintése Kicsit szomorú is vagyok, mert nagyon megközelítettük David végét. Még van pár rész...de hát...na minnd1, remélem Matt is felnő a feladathoz. A évad vége pedig OMG. már kezdtem azt hinni, hogy lesz évad Dalekok nélkül. De ahogy összehozták a Torchwoodot, SJSt, Roset, és mindenki mást, hát azt hittem elsírom magam, olyan jó volt együtt látni a nagy csapatot. Örültem, hogy Rose kapott egy doktort, de persze azért ez mégsem ugyanaz. És bár az elején kételkedtem Donna miatt, a végére nagyon megszerettem és kicsit megkönnyeztem a búcsúját. Na jó most nem is tudok többet írni róla, annyira tömény volt ez az utolsó 3 rész, főleg, hogy több évadra visszamenőleg is voltak benne utalások, szóval ennél jobban megírt részeket rég láttam. 10/10! http://www.youtube.com/watch?v=Akb2hyw1aNg Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Holnap (igaz, nálunk csak szombaton) 7. évad, 1. rész! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Egyre érdekesebbnek tűnik a szezonnyitó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Rog, köszi a videót, pár dolgot azért értettem a szövegből (sajnos nem a lényeget, de sebaj ). Áááá, és szombatonként nem vagyok itthon, csak este. Lassan fognak a szombaton eltelni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Na elkezdtem a Doktort. A 2005 utáni újraindulás első évadának hetedik részénél tartok. Nagyon a határán vagyok, hogy fanná váljak, de ha ez igy fog menni akkor azt hiszem az is leszek Az első rész után mondjuk elképzelni se tudtam, hogy ez mi a jó fene lesz, de mostmár tükön ülve várok minden újabb epizódot. Rengeteg fantázia van benne és annyira egyedi, hogy gyakorlatilag semmihez nem tudnám hasonlítani. kudar, Dei, Lok Durd: köszi, hogy írtatok róla itt, mert különben sosem vágtam volna bele Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. 2011. 09. 22. - 14:36, MissKarrde írta: Rog, köszi a videót, pár dolgot azért értettem a szövegből (sajnos nem a lényeget, de sebaj ). Szívesen! Cassoneskac hátha feldob majd egy magyar feliratú verziót. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. 2011. 09. 22. - 17:29, Rog írta: Szívesen! Cassoneskac hátha feldob majd egy magyar feliratú verziót. Jaja, hátha ehhez is lesz majd Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. 2011. 09. 22. - 16:57, Bomarr írta: Na elkezdtem a Doktort. Váháhá még egy fan! ÉS hidd el Bomarr az első évad még semmi, így visszatekintve. Olyan helyekre kalauzol majd el a Doktor, hogy wow. A 9-10es duplarész után majd írj egyet, hogy hogy tetszett, mert azon behalsz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. kudar: Mikor lesz vége ennek a Doctornak? Márhogy én is el tudjam kezdeni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.