Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Uhhh már nem azért de a rendezőnek ez a feladata nem? :D Vagy hogy képzelte Eccleston? Ő majd eljátssza a Doktort ahogy neki tetszik? :D

Gondolom nem mindegy hogy ezt a rendező normális hangnemben mondja vagy flegmázik vagy ilyesmi.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon megromlott a viszony az alkotók és Eccleston között és kérte, hogy írják ki. Eccleston saját bevallása szerint egyébként szerette a karaktert és a sorozatot, de nem bírt a stábbal együtt dolgozni. Ez a mai napig benne van: bár mennek a pletykák hogy a korábbi részekhez hasonlóan az ötvenedik évfordulóra lenne egy special rész amiben visszahoznák a régi Doktorokat -bár szerintem ez inkább rajongói álom, aminek az ad alapot, hogy a klasszikus részekben többször elsütöttek ilyet - ő leszögezte, hogy semmiképp nem térne vissza, mert a kapcsolata a Doktor Who-val véget ért a 2005-ös évaddal (annak ellenére, hogy a stáb azóta szinte teljesen lecserélődött). A búcsú-magyarázó leveléből itt egy részlet:

"Kell, hogy legyenek elveid, mindegy, hogy milyen kemény a munka. Így ez eléggé nehézzé teszi az egészet. Tudod, könnyű munkát találni, ha nincsen erkölcsöd. Ilyenkor mindent elviselsz. Nyugodtan mondod, hogy „Oké, oké. Ez nem lényeg. A rendező szekálja azt az embert, nem mondok semmit” De, ha az a rendező odamegy hozzád és azt mondja „Szerintem ezt így meg úgy csináld”, akkor azt kell mondani, hogy „Hogy tudnálak tisztelni, ha így viselkedsz?”

Ezért jöttem el. Nem illettem oda, és szerintem örültek, hogy elmentem. A lényeg az, hogy sikeres voltam. Imádtam a szerepem. Imádtam a kapcsolatot a közönséggel, mert eddig mindig csak felnőtteknek játszottam és most hirtelen a fiataloknak. Nekik jobb az ízlésük. Nem játsszák a fejüket partykon, koktéllal a kezükben."

Mekkora arc. :) Bár sajnálom, hogy eljött, nagyon jól játszotta a szerepét. Mondjuk Rose-zal egy kicsit fura lett volna a kapcsolatuk. :) Mármint, hogy 40 éves, Rose meg 20. (Tudom, hogy igazából 900, csak 40-nek látszik, na!) :lol:

A hozzászólás linkje

Mekkora arc. :) Bár sajnálom, hogy eljött, nagyon jól játszotta a szerepét. Mondjuk Rose-zal egy kicsit fura lett volna a kapcsolatuk. :) Mármint, hogy 40 éves, Rose meg 20. (Tudom, hogy igazából 900, csak 40-nek látszik, na!) :lol:

OFF

Ezt azért vicces pont tőled hallani :evil::D

A hozzászólás linkje

Hehe, nyugi Jinx, David is nagyon jó lesz! És hidd el volt értelme, hogy behozták a másik világot is. nem árulok el azzal nagy titkot ha azt mondom az írok értik itt a dolgukat. :D

Oldie: Bizony, "Peggy" nagyon jól játsza a szerepét. De amúgy én arra gondoltam, hogy Kurt milyen beteg szerepet ír magának...ez sem lehet teljesen ép. :D

Fringe: iszonyú jó kis rész volt. Rég nem volt ilyen jó, annak ellenére, hogy az összes eddigi tetszett, de ez kimagasló volt.

Még nem olvastam vissza, hogy miket írtatok, de láttátok a figyelőt a pénzelosztogatós jelenetnél? Legalábbis szerint az volt. :)

A hozzászólás linkje

OFF

Ezt azért vicces pont tőled hallani :evil::D

Látjátok, nem kell ehhez dimenziót váltani, de még térben vagy időben sem kell messze menni, a GONOSZ itt él közöttünk! :cry::P:|

Ha pedofil lennék, örülnék a regenerálódás tulajdonságnak, de 4 év még nem számít annak, Mr. Gonosz! :oops::love:

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke
A hozzászólás linkje

Végre megnéztem a Castle -t.

Már vártam mikor kerül elő ez az ürge. Legalább folytatják a megkezdett szálat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lehet az a nagy hatalmú valaki aki a háttérben keveri a sz*rt.

Tegnap én is megnéztem. Jó kis rész volt, kicsivel a Castle-átlag felett. Viszont...

... szerintem semmivel sem járunk előrébb, mint az évadnyitókor. Azt, hogy ez a titokzatos fickó távol akarja tartani Beckettet a tűztől eddig is tudtuk. Azt, hogy a háttérben valaki nagyon nagy hatalmú ember lapul, szintén tudtuk. (Castle apja? :lol: ) Talán csak az az egy előrelépés történt, hogy ez a titokzatos valaki el akarja mozdítani Castle-t Kate mellől. Ezen viszont szerintem segítene egy golyó Rick kobakjába. Az tuti, hogy aztán Kate-t a jó isten sem tudná visszafogni, szóval nem értem, mi ez a körülményeskedés a polgármesterrel. Persze, Castle-t nem ölhetik meg, de hogy kísérletet sem tesznek rá.

De a legnagyobb baj szerintem ez a csigatempó. Az évad elején megtudtunk valamit, az évad közepén nagyjából ugyanott vagyunk, és aztán most megint csönd lesz e körül évad végééig. Ahol szerintem ez lesz a forgatókönyv: előrébb nem nagyon jutunk, de mikor Kate és Castle már majdnem összejön, Rick barátunk lelepleződik és Beckett (megint) megorrol rá. És megint ott vagyunk, hogy most mi lesz a párossal (akik természetesen az 5. évadban újra összeállnak és kezdődik minden elölről). Az írók igazán léphetnének már egyet előre. Egy nagyot, egy akkorát, mint az előző évad végén Montgomery-vel. És ezt most kellett volna meglépniük.

A hozzászólás linkje

Dzséjt, ezek jogos felvetések, szóval iparkodhatnának már kicsit. Lassan már csak azért nézem, mert 1. ezen kívül alig nézek mást (azok is redukálódnak a hétvégén már megint), 2. Nathan Fillion még nem sokat veszített a vonzerejéből :lol:

Szerkesztve: - MissKarrde
A hozzászólás linkje

Dzséjt, ezek jogos felvetések, szóval iparkodhatnának már kicsit. Lassan már csak azért nézem, mert 1. ezen kívül alig nézek mást (azok is redukálódnak a hétvégén már megint), 2. Nathan Fillion még nem sokat veszített a vonzerejéből :lol:

Hát nálam is nagyjából ezek az indokok, csak kicsit módosítva:

1. Még lehet rajtuk nevetni.

2. Stana Katic még nem sokat veszített a vonzerejéből.

3. Ezen kívül alig nézek mást.

Viszont ennél az évadnál már nincs az, hogy az elérés napján megnézem.

A hozzászólás linkje

Tegnap én is megnéztem. Jó kis rész volt, kicsivel a Castle-átlag felett. Viszont...

... szerintem semmivel sem járunk előrébb, mint az évadnyitókor. Azt, hogy ez a titokzatos fickó távol akarja tartani Beckettet a tűztől eddig is tudtuk. Azt, hogy a háttérben valaki nagyon nagy hatalmú ember lapul, szintén tudtuk. (Castle apja? :lol: ) Talán csak az az egy előrelépés történt, hogy ez a titokzatos valaki el akarja mozdítani Castle-t Kate mellől. Ezen viszont szerintem segítene egy golyó Rick kobakjába. Az tuti, hogy aztán Kate-t a jó isten sem tudná visszafogni, szóval nem értem, mi ez a körülményeskedés a polgármesterrel. Persze, Castle-t nem ölhetik meg, de hogy kísérletet sem tesznek rá.

De a legnagyobb baj szerintem ez a csigatempó. Az évad elején megtudtunk valamit, az évad közepén nagyjából ugyanott vagyunk, és aztán most megint csönd lesz e körül évad végééig. Ahol szerintem ez lesz a forgatókönyv: előrébb nem nagyon jutunk, de mikor Kate és Castle már majdnem összejön, Rick barátunk lelepleződik és Beckett (megint) megorrol rá. És megint ott vagyunk, hogy most mi lesz a párossal (akik természetesen az 5. évadban újra összeállnak és kezdődik minden elölről). Az írók igazán léphetnének már egyet előre. Egy nagyot, egy akkorát, mint az előző évad végén Montgomery-vel. És ezt most kellett volna meglépniük.

Castle-t akarják eltűntetni Kate mellől? :o Oszt' mié? :D Szerintem a bogármester a végén elmondja mi a helyzet. Neki ez a max. pozíció amit elérhet. Ennyi.

A hozzászólás linkje

Viszont ennél az évadnál már nincs az, hogy az elérés napján megnézem.

A módosítást megértem :cool:

Már én sem nézem naponta, hogy van-e felirat, ha van, megnézem, ha nincs, akkor meg majd egyszer lesz. Most is csak szombaton jutott eszembe, hogy ránézzek, de akkor legalább nem fölöslegesen.

A hozzászólás linkje

Castle-t akarják eltűntetni Kate mellől? :o Oszt' mié? :D Szerintem a bogármester a végén elmondja mi a helyzet. Neki ez a max. pozíció amit elérhet. Ennyi.

De a titokzatos segítő csákó is megmondta a szitut a rész végén, vagyis hogy ezt azért (is) csinálták a titokzatos ellenséges csákók, hogy a polgármester elmozdításával együtt Castle eltűnjön Beckett mellől (ugye Ironlady mondta még az 5x01-ben, hogy a polgármester mandátumának lejártával Castle is távozni fog). És a titokzatos segítő csákó pont ezt nem akarja, mert így Castle az ő malmára hajtja a vizet, mint a "jó helyen lévő gyalog" a sakkban. Hogy mi a célja, azt nem részletezte, de azt mondta, hogy Castle az egyetlen, aki távol tartja Beckettet a piszkálódástól. Egyelőre ezért akarják kivonni Ricket a forgalomból, mert - felteszem - Beckettet könnyebb lenne nyomozás közben eltenni láb alól. Vagy ilyesmi... Nem t'om, nem beszéltem mostanában egyik íróval sem. :D

A hozzászólás linkje

De a titokzatos segítő csákó is megmondta a szitut a rész végén, vagyis hogy ezt azért (is) csinálták a titokzatos ellenséges csákók, hogy a polgármester elmozdításával együtt Castle eltűnjön Beckett mellől (ugye Ironlady mondta még az 5x01-ben, hogy a polgármester mandátumának lejártával Castle is távozni fog). És a titokzatos segítő csákó pont ezt nem akarja, mert így Castle az ő malmára hajtja a vizet, mint a "jó helyen lévő gyalog" a sakkban. Hogy mi a célja, azt nem részletezte, de azt mondta, hogy Castle az egyetlen, aki távol tartja Beckettet a piszkálódástól. Egyelőre ezért akarják kivonni Ricket a forgalomból, mert - felteszem - Beckettet könnyebb lenne nyomozás közben eltenni láb alól. Vagy ilyesmi... Nem t'om, nem beszéltem mostanában egyik íróval sem. :D

De ennek semmi értelme, hisz a fejes köcsögnek is az lenne az érdeke, hogy Kate nyugton maradjon. Ergo Castle kell mellé. Nem értem...

A hozzászólás linkje

De ennek semmi értelme, hisz a fejes köcsögnek is az lenne az érdeke, hogy Kate nyugton maradjon. Ergo Castle kell mellé. Nem értem...

Hát ez az! :) Vagy valamit nem gondoltak végig az írók (én sajnos erre tenném a tétem), vagy kitaláltak valami olyan csavart, hogy aztán pislogunk majd, mint Móricka a matekkönyvre.

A hozzászólás linkje

Hát ez az! :) Vagy valamit nem gondoltak végig az írók (én sajnos erre tenném a tétem), vagy kitaláltak valami olyan csavart, hogy aztán pislogunk majd, mint Móricka a matekkönyvre.

Vagy nem jól értjük ki mit mondott. :D Én nem emlékszem arra mit említettél a végén.

Az öreg csak azt mondja, hogy szeretné ha Kate mellett maradna mert vigyáz rá. Vagy valami ilyesmi.

A hozzászólás linkje

Ezt mondják:

Castle: Someone tried to destroy this city's mayor, and I want to know who. (Valaki megpróbálta tönkretenni a város polgármesterét, és tudni akarom, hogy kicsoda.)

Titokzatos férfi: Trust me when I say, it's not your concern. (Bízzon bennem, ha azt mondom, hogy nem tartozik magára.)

Castle: It is if it involves Beckett or her mother's murder. (De igen, ha köze van Beckett anyjának meggyilkolásához.)

Titokzatos férfi: You're a writer, finish this sentence. If Weldon had been run out of office... (Magaz az író, fejezze be a mondatot. Ha Weldon elhagyja a hivatalát...)

Castle: I'd be gone from the 12th precinct. (Akkor én elhagyom a tizenkettes körzetet.)

Titokzatos férfi: And then who'd keep Beckett from looking into things she shouldn't? Who'd keep her out of harm's way? (És ki fogja meggátolni Beckettet abban, hogy utána nézzen annak, aminek nem szabadna? Ki tartja távol a veszélyes úttól?)

Nekem ebből az jön le, hogy Castle-t is el akarták mozdítani, hogy Beckett szabad utat kapjon. Ennek viszont csak akkor van értelme, ha azok, akik meg akarják ölni, hasznot is húzhatnak abból, ha megindul. Mondjuk, ha rálelne a titokzatos férfinél lévő dokumentumokra, amit Montgomery-től kapott (és ami elvben sakkban tartja ezeket az alakokat), vagy ha kicsalná a titokzatos férfit. Esetleg erre tudok gondolni.

A hozzászólás linkje

Ezt mondják:

Castle: Someone tried to destroy this city's mayor, and I want to know who. (Valaki megpróbálta tönkretenni a város polgármesterét, és tudni akarom, hogy kicsoda.)

Titokzatos férfi: Trust me when I say, it's not your concern. (Bízzon bennem, ha azt mondom, hogy nem tartozik magára.)

Castle: It is if it involves Beckett or her mother's murder. (De igen, ha köze van Beckett anyjának meggyilkolásához.)

Titokzatos férfi: You're a writer, finish this sentence. If Weldon had been run out of office... (Magaz az író, fejezze be a mondatot. Ha Weldon elhagyja a hivatalát...)

Castle: I'd be gone from the 12th precinct. (Akkor én elhagyom a tizenkettes körzetet.)

Titokzatos férfi: And then who'd keep Beckett from looking into things she shouldn't? Who'd keep her out of harm's way? (És ki fogja meggátolni Beckettet abban, hogy utána nézzen annak, aminek nem szabadna? Ki tartja távol a veszélyes úttól?)

Nekem ebből az jön le, hogy Castle-t is el akarták mozdítani, hogy Beckett szabad utat kapjon. Ennek viszont csak akkor van értelme, ha azok, akik meg akarják ölni, hasznot is húzhatnak abból, ha megindul. Mondjuk, ha rálelne a titokzatos férfinél lévő dokumentumokra, amit Montgomery-től kapott (és ami elvben sakkban tartja ezeket az alakokat), vagy ha kicsalná a titokzatos férfit. Esetleg erre tudok gondolni.

Nekem ez túl bonyolult. Ez nem A LOST az isten szerelmére. :D

A hozzászólás linkje

Jó volt a Fringe! Az utóbbi 2 rész főleg tetszett, a 4. évad 1-7. részét kicsit ellaposodónak kezdtem érezni, de nálam újra nyeregben a sorozat. ;)

Kíváncsi vagyok, Nina mit akar, ahogy arra is, Broyles miért fedezi Jonest? :hmm: Jó, hogy Walter végre segít Peternek, remélem tényleg sikerül hazajutnia a srácnak, ami bizonyítaná egy korábbi elméletem, miszerint a "felülíródott" idősík (az eredeti, ahonnan Peter jött) még létezik. Amúgy Charlie csak nekem hiányzik? Furcsa, de amióta feltűnt ez a Lincoln gyerek, Charlie eltűnt. Pedig legalább az alternatív világban léteznie kéne.

A hozzászólás linkje

Fringe

Broyles mindkét világban annyira a "jó" mellett állt, hogy a mostaniról én is csak azt tudom feltételezni, alakváltó.

Charlie hiánya szintén feltűnt, csak eszembe sem jutott megemlíteni.

A hozzászólás linkje

Homeland:

hát homeland. Nem is tudom. Az első fele nagyon tetszett, a pilot valami zseniális volt. lassú volt, de szépen építkezett. és a felétől valahogy annyira lejtmenetbe volt az egész...és az évadzáró...hát csak fogtam a fejem. a cliffhanger tetszett nagyon, de ezt a sorozatot egy évadosra kellett volna tervezni és akkor szuper lett volna. de így áhhh, Carrie és a betegsége, hát annyira nem illett bele a képbe mint Scofield agybetegsége...ennek ellenére iszonyú jól játszottak a szereplők, le a kalappal. Nagyon utálható volt az összes. [:D] A végén még Saul is, amikor lebuktathatták volna Brodyt. Szóval vegyesek az érzéseim. Nagyon lehetőség, amit szerintem elszalasztottak, ebből simán lehetett volna PB szintű évad.

A hozzászólás linkje

Homeland:

Fura, nekem pont az tetszett ebben a sorozatban, hogy nem a Prison Break-szerű sorozatokból ismert ötpercenként érkező csavarokra épit -ami miatt a PB-t ki is nyomtam két epizód után- hanem a karakterekre. A közepe szerintem is langyi, de a vége nekem tetszett. Először ugyanis nem láttam, hogy összeállnának Brody inditékai, de amit lenyom a kamera elött azután tök koherensnek tűnik az egész. Azt nem mondanám, hogy oda lettem tőle, de érdekel mi lesz ezután és nálam idáig kevés sorozat jut el

A hozzászólás linkje

Homeland:

Nagyon tetszett volna, ha nem akarnának még egy nagyobb bőrt lerántani az egészről. Tök jó lett volna ha itt lezárják egy másfélórás finálé keretében. De valahogy az volt a bajom, hogy nem volt nagyon szerethető karakter. Mondjuk Carrie-be beleszerettem, mert uhh....de még ő sem volt a hű de pozitív karakter. És azt sem értettem, hogy Saul végig hitt Carrienek és a legfontosabb pillanatban meg nem. Remélem ő nem tégla...Brody meg egy vicc volt számomra. Az elején még érthető volt hogy miért viselkedik furán, de a végére én már nagyon nem értettem mi is a motivációja. Nagyon nem. És még az is a bajom volt, hogy a csavarok nem ütöttek akkorát. Az egész sori arra épült, hogy most Brody jó vagy rossz. Sok választás nincs. A küszködése meg annyira nem látszott számomra. Na mind1, ezek ellenére nem volt rossz, csak én máshogy csináltam volna, és mondom a színészi játékok elképesztően jók voltak.

A hozzászólás linkje

Homeland

Szerintem nem arra épült a sorozat, hogy Brody jó vagy rossz. Már az első részben tisztázzák, hogy rossz és csak két rész van amikor megpróbálnak elbizonytalanítani egyébként végig egyértelmű, hogy ő a bad guy. Nekem az elején egyébként túl hihetetlen volt, hogy valaki aki hazatér és látja hogy ez egy működő ország ahol tényleg szeretik és van családja: szóval hogy még itt is képes egy követ fújni a terroristákkal és képes Amerika ellen szervezkedni. Ez nekem elég nagy nonsense volt. Viszont a végére kiderült, hogy nem is erről van szó. Brody-ban egyrészt tiszteletet ébreszt a radikális kiállás. Ez minden bizonnyal igy volt már Irak elött is, ahogy az a polgárháborús monológjából kiderül, másrészt nagyonis szereti Amerikát. Neki nem a nyugati rendszerrel van baja, hanem konkrét emberekkel akik háborús bűnt követtek el. És nekem itt vált érthetővé a figura.

Saul döntésével egyébként mi a baj? Akkorra Carrie már teljesen golyós volt. A betegsége látványosan eluralkodott rajta, plusz Sault ezzel a Brody-s dologgal sose győzte meg. Mikor újra elöjött ez, ami Saul szemszögéből egy üldözési mánia, azt tette amit a józanész diktált. Szerintem teljesen out-of-character lett volna ha ebben az állapotában elkezdi Carrie magánakcióját segíteni, ugy hogy fél Amerika őket figyeli a TV-ken keresztül

Azt aláirom, hogy kicsit felemás húzás volt egy évadnál tovább húzni, de ha két-három évadnál nem húzzák tovább akkor szerintem jól is kijöhetnek belőle

A hozzászólás linkje

Riddick. Téged elnézve mindig arra gondolok, hogy a TCW -hez is mennyire elkélne ilyen elkötelezett "fankodás". Tudom ezt már mondtam neked, de számomra ez az egész szitu azt sugallja, hogy a DW ezerszer jobb szórakoztatás mint a TCW, ami csak darára jó egy fülledt hétvégén. Persze mindenki azt szeret amit akar, de nekem ez akkor is nagyon fura még mindig. Sorry.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.