Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

És azóta megnézted már, vagy még előtted áll?

Érdekes dolog történt. Miután letöltődött, eltűnt az egész cucc. Nem találom a könyvtárban, de a gépen is hiába keresem. Kicsit bermuda háromszög feeling...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Délután kapcsolgattam a TV-t, és egyszer csak Lucast pillantottam meg, mint utóbb kiderült, a Narancsvidék című sorozatban. :D Valami fiatal skaccal dumált. Sajnos későn láttam meg, így nemtom mi volt a pontos szerepe. :D

A hozzászólás linkje

Sikerált megnéznem a tegnapi BSG-t. Kicsit lassan indult a rész, aztán a végére egész jó lett. Az őrmestert remélem kivágják az űrbe, mert egy rohadt inkvizitor. hát szó mi szó, hibát hibára halmoztak ebben a részben a szereplők. Adama nyílvánosságra hozta a cylonok ember mivoltát, az elnök független bizottságot hozott létre, annak az örminek meg szabad kezet adtak. Hát már akkor elküdtem az édes anyjába, mikod megjelentek a katonák Adama irodájában. De a legpoénabb, hogy ezen a hajón szinte semmilyen biztonsági ellenőrzés sincs. Robbanóanyagokat lophatnak, ajtókat hagynak nyitva, civilek bóklászhatnak akármerre.

A capricai duó esete is kezd bonyolódni. Egyre inkább érdekel, mi a fenét akarnak ezek a cylonok Hallotól. Egyetlen ember, ráadásul "csak" másodpilóta.

Viszont Apolló nem szerepelt és Starbuck is csak nyúlfarknyit :D

A szöszke cylon viszont újra kavart, és Dr. Baltar továbbra is kútbaugró módjára követi. Lelövetni mindkettőt :D

A hozzászólás linkje

Érdekes dolog történt. Miután letöltődött, eltűnt az egész cucc. Nem találom a könyvtárban, de a gépen is hiába keresem.

Ezt sajnálom.

Megérdeklődtem, hogy lehetne felrakni gépre, de semmi biztató választ nem kaptam eddig :D

A hozzászólás linkje

Ody, amíg nem láttad a részt, addig SPOILER

Hihetetlen rész volt!!!! ÁÁÁÁÁ!!! Végre megláthattam a sziget biztonságirendszerét. Ez hihetetlen. Mi a fene lehet ez? Valami elektromágneses izé, az tuti, de... mi a fene lehet ez? És hogy szívódik fel csak úgy? És ez a heroin - Eko story fantasztikus volt, nagyon bejött. Ez igen! Bravó! Alig várom a jövő heti részt!

Donát.

A hozzászólás linkje

Sikerált megnéznem a tegnapi BSG-t. Kicsit lassan indult a rész, aztán a végére egész jó lett. Az őrmestert remélem kivágják az űrbe, mert egy rohadt inkvizitor. hát szó mi szó, hibát hibára halmoztak ebben a részben a szereplők. Adama nyílvánosságra hozta a cylonok ember mivoltát, az elnök független bizottságot hozott létre, annak az örminek meg szabad kezet adtak. Hát már akkor elküdtem az édes anyjába, mikod megjelentek a katonák Adama irodájában. De a legpoénabb, hogy ezen a hajón szinte semmilyen biztonsági ellenőrzés sincs. Robbanóanyagokat lophatnak, ajtókat hagynak nyitva, civilek bóklászhatnak akármerre.

A capricai duó esete is kezd bonyolódni. Egyre inkább érdekel, mi a fenét akarnak ezek a cylonok Hallotól. Egyetlen ember, ráadásul "csak" másodpilóta.

Viszont Apolló nem szerepelt és Starbuck is csak nyúlfarknyit :D

A szöszke cylon viszont újra kavart, és Dr. Baltar továbbra is kútbaugró módjára követi. Lelövetni mindkettőt :D

A BSG kicsit JAG stílusúra sikeredett. :P Az őrmester csaj isteni volt, annak ellenére is, hogy egy fontoskodó köcsög.

A hozzászólás linkje

A BSG kicsit JAG stílusúra sikeredett. :D Az őrmester csaj isteni volt, annak ellenére is, hogy egy fontoskodó köcsög.

Tényleg, tiszta JAG volt, bár nekem Mac jobban bejön abból :D

Az örmivel a végén volt igazán baj, szvsz nagyon pikkelt a Főnökre. És elég rendesen elvetette a súlykot. Ráadásul a végén már az járt a fejembe, hogy őt mikor kérdezik ki? Elvégre akár ő is lehetne cylon ügynök.

A hozzászólás linkje

Igen, az nagy volt, bár már azon csodálkoztam, hogy egyáltalán elment. Ezzel megint nagyott nőtt a szememben a vínember. Viszont szegény katona helyében nem lettem volna, mikor Adama választás elé állította. Elég nehéz döntés lehetett, de végül jól döntött. Mondjuk mókás lett volna egy őrmester parancsa alapján megregulázni a flotta parancsnokát.

A hozzászólás linkje

MICSODAAAAAA????

Beiktattak egy plusz részt? Mr. Eko állt a középpontban, vagy egy szó szerinti összefoglaló rész volt?

:D:P:D:o

Donát.

Az eddigi részekből lett összevágva. Akkor dobtam ki majdnem a tv-t, amikor azzal lett vége, hogy Michael beszélget a fiával. :P

A hozzászólás linkje

Valóban idegesítő összefoglaló rész volt.

Az egyetlen érdekesség, hogy az AXN feliratosan adta amikor én néztem este 23:25-kor. Másodszor hallottam angolul, lehet, hogy az előző feliratos rész amit láttam is ilyen összefoglaló volt. Magyarhangok jók, Kivéve Michael, neki sokkal jobb az eredeti, a magyar neki nyávogós, idegesítő.

A hozzászólás linkje

De miért nem nézed meg? Nem kell ránk várni. :D

Két okból nem nézem meg:

a) szeretném beosztani

b) szeretnék veletek együtt haladni, hogy együtt tárgyalhassuk meg a felmerülő dolgokat. Csak ez most egy kissé másképp alakult :D

:P

Donát.

A hozzászólás linkje

Az eredeti hangjuk nagyon jók :D

Érdekes, hogy olyan sokan szidják a szinkronos verziót, mert nekem tetszik.Csak pl Mr. Eko hangja borzalmasra sikeredett :D

Szinkron: Nekem jobban tetszik a szinkron! És ezt most komolyan mondom :P Számomra Locke sokkal de sokkal jobb magyarban. És én Michael magyar hangját is jobban bírom. A többieké kb. egy szinten van, de egyikre se mondanám, hogy a magyar az angol hang alatt van. Szerintem most remek munkát végeztek mind a színészek, mind a szinkron rendező!

Donát.

A hozzászólás linkje

50 részes lesz, mert az 50. részben történik majd a sorozat poénja, ami után már semmi értelme nem lenne a sorozatnak. Ha valaki kíváncsi a poénra, az küldjön egy pm-et, és elmondom(Vigyázat, Izomspoiler!).

Ody: Íme Coce régebbi hozzászólása. Eszerint ő is tudja a végét, akkor nem elképzelhetetlen, hogy a haverom is vágja...

Donát.

A hozzászólás linkje

Hát nem tudom hány rész lesz... mert a második évadnak vége lett most ezzel a "The whole truth"-fal, nem? És akkor az csak 16 rész. Most járunk 41-nél összességében, így kétlem, hogy a 100-at átlépnénk. Bár lehet, nem bánnám :D

Donát.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.