Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Bratac mester új állást kapott. http://www.youtube.com/watch?v=pl1oPavVXAE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Én meg ezt szeretem! Ez a szám már jelképpé vált a sorozatban. Remélem, idén sem hagyják ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. (szerkesztve) Fringe 4x21 Nagyon jó rész volt. Örülök Bell visszatérésének, csak a motivációjára vagyok nagyon kíváncsi. Durva volt a rész vége, mikor Astrid akcióba lendült, fülig ért a szám (ő az egyik kedvenc szereplőm a sorozatból és végre megmutatta ügynöki képességeit), erre lelövik . Csak nehogy meghaljon Szerkesztve: 2012. Május 5. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Mindkét sorozatom hozta a formáját, vagyis remek volt! Supernatural 7x21 Végre beindult a végjáték, körvonalazódott, milyen irányban tervezik lezárni a jelenlegi szálat. Cas magához tért, láthatóan Meg is a srácokkal van (legalábbis most), már csak Bobby szelleme hiányzik és Kevin írása alapján mehet az évadzáró buli Dick ellen. Persze, valószínűleg ennél azért többről lesz szó, én nagyjából ilyesmit várok az évad végére. De hogy a 8. évadban mivel rukkolnak elő... csak maradjon a színvonal! Fringe 4x21 Walter a szokásosnál is nagyobb forma volt. "Peace out! " Astrid pedig aranyos, mint mindig. Remélem, nem lesz komolyabb baja. Jones halálának ideje volt már, érdekes, hogy ezúttal is kénytelen volt megválni a fél fejétől. A Belles csavar meglepett, így már érthetőbb a 4x19-ben Walter ridegsége iránta. Kíváncsi vagyok, mit tartogatnak az évadzáróra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. (szerkesztve) Fringe Remek rész volt. Várható volt Bell feltűnése (bár nem így). Peter törlése az ő halálát is törölte, de eddig nem igazán került szóba. No meg ott volt a jövőben játszódó szál, az is előrevetítette, hogy szerepelni fog ismét. És ha az a jövő ebből a jelenből következik, akkor Astrid életben marad, nem? És végre láthattunk, hogy nem hiába FBI ügynök. Szerkesztve: 2012. Május 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Fringe Remek rész volt. Várható volt Bell feltűnése (bár nem így). Peter törlése az ő halálát is törölte, de eddig nem igazán került szóba. No meg ott volt a jövőben játszódó szál, az is előrevetítette, hogy szerepelni fog ismét. És ha az a jövő ebből a jelenből következik, akkor Astrid életben marad, nem? És végre láthattunk, hogy nem hiába FBI ügynök. Szerintem úgy logikus. Ezért gondolom azt, hogy Walter nem véletlenül volt olyan érzéketlen a jövőben, amikor lemetszette Bellie kezét. Astridnak élnie kell! Nehogy már a legkedvesebb karakter vesszen oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. (Classic) Doctor Who Tegnap végeztem a Planet of the Spiders-szel, ami az utolsó 3. Dokis rész volt, így végre jöhet a várva-várt 4. Doktor . Már megvan a "keret": láttam az első 3 és utolsó 3 Doktor összes kalandjait (beleértve az elveszett epizódok rekonstruált verzióit is, ami szerintem felér egy belépővel a "Whovian"-ok kemény magjába ) Véleményem szerinti legjobb epizódok doktoronként: 1. Doktor- The Space Museum, 2. Doktor- The Tomb of the Cybermen, 3. Doktor- The Curse of Peladon (persze van még több remek rész is, ha valakit érdekel, szívesen írok egy "must see" listát). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. A Tomb of Cyberman a második Doktornál szinte egyértelmű. Az első Doktornál a Space Museum meglep. Szerintem ott az első rész az ami iszonyat jó: egy nagyon igéretes sci-fi történettel indit: az idő nem hagyományosan működik.... nagyon kiváncsi voltam mi fog ebből kisülni és nagyon meglepett, hogy végül egy szimpla tucat kaland lett belőle: rohangálás, lövöldözés. Nem azt mondom, hogy rossz, de túl jól indult ahhoz, hogy ez legyen belőle szerintem. A Curse of Peladon-t én is szerettem, bár nálam nem az első a Harmadik Doktornál (az Alpha Centauri meg a jégharcosok követei.... szóval oké, hogy hetvenes évek, de hogy néznek már ki ). Viszont a diszletek, meg a sztori nagyon erős ott. Nekem az első Doktornál egyértelműen Terry Nation részei tetszettek a legjobban: mindig nagyon ambiciozus és egyszerre értett a feszültséghez, a humorhoz és a kalandhoz is. Az egyik legjobbja szerintem a "The Chase", ami egyrészt egy óriási ötletbörze és majdnem annyi ötlet van benne, mint az évad többi részében együttvéve, másrészt nagyon jó humora van (az amcsi paraszt és a Doktor+dalekok találkozása!!), viccre tudja venni a saját mitológiáját is, ugyanakkor a végén az éra egyik legjobb mini drámáját prezentálja Barbara és Ian elválik a Doktortól Ugyanigy nagyon csiptem tőle a Daleks-et de még a Keys of Marinus-t is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Én meg Terry Nation sztorijait pont, hogy kevésbé szeretem. A legtöbbet valahogy túlnyújtottnak érzem(a Daleks-t is). A The Daleks Invasion of Earth-t is csak a végén lévő drámai jelenet (Susantől való búcsú) tette emlékezetessé. Nation legjobb sztorija eddig a 12 epizódos The Daleks Master Plan, ennek azonban sajnos csak 3 része maradt fenn . Történetileg viszont ez az egyik legjobb Doctor Who sztori. Nationről még annyit, hogy ő írta a sokak szerint legjobb részt is, a Genesis of The Daleks-t, úgyhogy ezt most kíváncsian várom. A Space Museumot pont azért választottam, amit írtál: Benne van minden, ami egy DW sztorihoz kell, a sorozat "esszenciája". 1. Dokis Sci-fis részek közül még nagy kedvencem a két részes The Rescue, a The Ark, a The War Machines és a Celestial Toymaker (bár ennek 4 részéből csak egy maradt fenn). Történelmi részek közül pedig a The Aztecs, a The Romans, The Time Meddler(a Szerzetes első szereplése) és a The Gunfighters (DW western! vicces, hogy az új évadban ismét meglátogatja ezt az érát a Doki) a kedvenceim. 2. Dokitól ajánlani tudom még a The Moonbase-t (4-ből 2 része elveszett), a The Enemy of the World-öt (6-ból 5 része veszett el), a The Mind Robbert, a The Invasion-t (1. Cybermen invázió!, a 8-ból csak két rész veszett el) és a The War Games-t(a Tomb of The Cybermen mellett a legjobb sztori a 2. Doki érájából). A The Curse of Peladonról: én már láttam az Ice Warrior-okat a 2. Dokis részekben, úgyhogy, hozzászoktam a kinézetükhöz, Centauri viszont tényleg gáz volt . Ennek ellenére a nagyszerű sztori, a remek díszletek és a kivívta az első helyet nálam a 3. Dokis részek közül. Érdekesség, hogy Peladon királyt egyébként David Troughton, a 2. Doki, Patrick Troughton fia játszotta, aki később a Midnight-ban Hobbes professzorként tűnt fel.A Pertwee éra legjobbjai még: Inferno, The Three Doctors, The Claws of Axos, The Mutants, Frontier in Space és Planet of the Spiders. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. A "The Daleks" túlnyújtottságával egyetértek, viszont cserébe az első részek olyan szinvonaluak, hogy ma is megállnák a helyüket, ami kevés sztoriról mondható el... egész hátborzongató átkötések vannak itt az új részekhez Mint amikor felelevenitik, hogy a dalekok régen filozofusok voltak . A The Chase-ben meg már nyoma sincs a túlnyújtottságnak. A Master Plan-es sztori megmaradt részeit én is megnéztem és újfent azt erősitette meg bennem, hogy akkor az irói gárda legerősebbje Nation volt. A Space Museumnál nekem az se volt az igazi, hogy a kaland-lövöldözős részek elég közepesek lettek. Ebben a témában például a Dalek invasion of Earth már érdekesebb, bár még az se kedvenc. A jégharcosok egyébként mint annyi minden fekete-fehérben sokkal jobban működtek szerintem. A Pertwee éra egyik hátránya egyébként szerintem, hogy akkoriban kezdtek nagyon átcsúszni a B-kategóriába: mig a fekete-fehér részeknél nagyon átgondoltak a történetek és a karakterek motivációi, addig itt nagyon sok olyan van ahol bakugrásokkal megyünk egyik pontból a másikba és sokszor van egy jó ötlet, de nem tudták jól kiaknázni. Nekem a felsorolt részek legtöbbje, különösen a Three Doctors elég csalódást keltő volt. A Genesis of the Daleks viszont nagyon jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Bones 5. évad: NAgyon jó kis évad volt. Az első pár rész viszont iszonyú volt. Ez a fejsérülés vagy kóma, és az abból származó gondok, annyira elcseszték, az első 2-3 részt, hogy nem is ismertem a sorozatra. Kifejezetten kínos volt néha. Aztán szerencsére visszatért, és hozta a jobbnál jobb, és érdekesebb ügyeket. Nagyon élveztem őket, aztán jött a szerelmi szál. annyira utálom már ezt, ahogy a Castle ben is, hogy már ennyi évada együtt dolgoznak és mindjárt összejönnek de mégsem. Csak egy sororzat lenne amiben ezt be merik vállalni. A sírásót lecsukták az is nagyon állat volt, és szokás szerint, mint minden Bones évadban amit eddig láttam az évadzáró siralmasan rossz volt. Miért kell ezt mindig eljátszaniuk? Megint mindenki elmegy...és??? ennél már csak a főszereplőt lelövik vagy hasonlóak a szánalmasabbak. Ezt sosem fogom megérteni. Még az ügy is marha gyenge volt. De legalább Hodgins és Angela összejöttek megint, és nem lesz ebből több kínlódás. Legalábbis remélem. Várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. kudar Talán a Chuck, ahol ezt meglépték a készítők, és nem is húzták iszonyúan túl a "főszereplők összejönnek aztán mégsem de mégis aztán csak nem" dolgot. Sőt!! Egyébként egyetértek az általad leírtakkal. Én is csípem a Bones-t, de sajnos valahogy tényleg nem tudnak érdekfeszítő évadzárókat összehozni... kár. Most nézem a 6. évadot, eddig nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Nagyon élveztem őket, aztán jött a szerelmi szál. annyira utálom már ezt, ahogy a Castle ben is, hogy már ennyi évada együtt dolgoznak és mindjárt összejönnek de mégsem. Csak egy sororzat lenne amiben ezt be merik vállalni. Van, Chuck. De azon túl is akad pár még. A Bonesnál amúgy pont emiatt a nyújtás miatt adtam fel a hatodik évadnál. Azt már nem láttam. A Castle szerintem ugyanemiatt hamarabb esik évaddarába (a Bonest alapjáraton úgy néztem), aztán valószínűleg cancel lesz, ha az ötödik évadban sem lesz változás, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Van, Chuck. De azon túl is akad pár még. A Bonesnál amúgy pont emiatt a nyújtás miatt adtam fel a hatodik évadnál. Azt már nem láttam. A Castle szerintem ugyanemiatt hamarabb esik évaddarába (a Bonest alapjáraton úgy néztem), aztán valószínűleg cancel lesz, ha az ötödik évadban sem lesz változás, Igaz, a Chuck. Ezt tényleg tisztelem benne. Viszont a Castle-t is én már áttettem darára. A szerelmi rész miatt is, és hát ugyanez vonatkozik az évadzáróra is, amit leírtam a Bonesnál. A jajjj lehet hogy meghal a főszereplőnél szánalmasabb és kényelmesebb cliffhanger nincs a világon. Én már csak tudom, én is használtam a képregényemnél... mert ha egy GoTban ilyen van az más, mert ott bárki meghalhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Castle Talán van némi remény változásra, tekintve, hogyan hagyták abba a múlt héten. Az eddigi nyűglődés és cliffhanger után külön örültem, hogy most valami szolid jutott. Ha már ennyit kaptunk, akkor talán hamar jön a folyt.köv. hozzá. House Wilson nagyon durva volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Castle, sajnos, volt már erre példa korábban. Mindig eljutunk ide, reménykedünk, aztán bumm, az írók rácsapnak a reset gombra. Az 5x02-ben már semmi sem lesz ebből, minden visszaáll az alap állapotára és kezdődik az újabb egy évadnyi nyűglődés. Szerintem holnap sem lesz másképp. Sajnos a Castle írói nagyon nem tudnak és szerintem nem is akarnak kitörni a sablonok kényelméből, biztonságából, így ebből sem fogunk. Majd az utolsó részben. Persze, bár tévednék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Got 2x4 Hát itt azért már történtek dolgok. Csak néztem és röhögtem végig a részek, hogy mekkora jelenetek voltak már benne. rögtön az elején amikor Tyrion leállítja hogy Sasnat megverjék, az valami hatalmas volt. aztán persze a legvégét tátott szájjal néztem, amikor a boszi megszülte azt az izét. végre egy kis mágia. A sárkányok is bejutottak a városba, ami nagyon jól néz ki, de az a hely ahogy Ariát tartják fogva sem nézett ki rosszul. meg az a kínzási módszer is überbrutál volt. Itt most nem az alien jött ki, inkább a patkány ment be. egyik legjobb rész volt...eddig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Got 2x4 Hát itt azért már történtek dolgok. Csak néztem és röhögtem végig a részek, hogy mekkora jelenetek voltak már benne. rögtön az elején amikor Tyrion leállítja hogy Sasnat megverjék, az valami hatalmas volt. aztán persze a legvégét tátott szájjal néztem, amikor a boszi megszülte azt az izét. végre egy kis mágia. A sárkányok is bejutottak a városba, ami nagyon jól néz ki, de az a hely ahogy Ariát tartják fogva sem nézett ki rosszul. meg az a kínzási módszer is überbrutál volt. Itt most nem az alien jött ki, inkább a patkány ment be. egyik legjobb rész volt...eddig! Az árnylény születése nekem is nagy kedvencem. Kár, hogy nem lesz túl sok ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. GoT 2x6 Jó volt, mint mindig Kudar Ha tetszett ahogy Tyrion beszól a királynak akkor a mai részt imádni fogod. És én azért egy kicsit örülök hogy nem lesz több ilyen árnyék "miaszar". Sárkányok még tetszenek, még az élhalottakkal sincs bajom, viszont az a valami már nem volt annyira bejövős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. GoT 2/6 Annyira éreztem, hogy a nőnek (aki mindig Brannal van, és a nevére sosem emlékszem), valami egyéb szándéka van. Legalább kivitte a gyerekeket. Kíváncsi vagyok, vajon mi jön ezután. Remélem, Arya nem kerül megint pácba. Valaki csak elkezd már nyomozni, hogy miért halt meg két ember is csak úgy. Remélem, Daenerys hamar visszakapja a sárkányait Az a kis vörös Jonnal se semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. (Classic) Doctor Who- Genesis of the Daleks Már értem, miért tartják számon sokan ezt a részt a sorozat legjobbjaként. Végre megismerjük a dalekok eredetének történetét, ez már magában remek kezdés, de emellé kapunk még nagyszerű karaktereket, színészi játékokat (kiemelném a Nyder-t és Davrost alakító színészeket) remek párbeszédeket és komoly filozófiai gondolatokat. Eddig ez a legsötétebb tónusú epizód a sorozatban. Terry Nation nagyszerűen mutatta be a totalitárius rendszer, a soviniszta eszmék és a háború abszurditását (a thal rakéta, aminek kilövése után "beköszönt a béke" egyértelmű utalás a Hiroshimára). A következő rész a Revenge of Cybermen. Kíváncsi vagyok rá, mert a cyberman-ek a kedvenc DW ellenlábasaim, és utoljára a 2. Doktor idején szerepeltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Castle 4x23 Szerintem holnap sem lesz másképp. Sajnos a Castle írói nagyon nem tudnak és szerintem nem is akarnak kitörni a sablonok kényelméből, biztonságából, így ebből sem fogunk. Majd az utolsó részben. Persze, bár tévednék. Tévedtem! Viszont: Castle most bevágta a durcát, aztán most, hogy kezd megenyhülni, kipattan, hogy visszatartott infókat Kate elől. Akkor meg Kate vágja be a durcát, Caslte a fejéhez vágja, hogy de ő csak védte, meg különben is, ő kezdetek óta hazudik neki. Végül mindketten durcával nyugtázzák a napot, de aztán Kate-re rátalálnak az anyja gyilkosai és életveszélybe keverik. Közben megjelenik a titokzatos férfi Castle-nél és kiderül, hogy ő az apja és köze volt Kate anyjának meggyilkolásához, és segít megmenteni Kate-et. És ekkor kiírják, hogy "to be contiuned". Azért majdnem bejött. Csak az 5. évadra ne nyomjanak rá a reset gombra. Csak arra ne! Ez így most jó. Menjenek tovább ezen a vonalon. És akkor újra érdekes lesz a sorozat. Én még azt is megjátszanám, hogy Beckett a rendőrséghez sem megy vissza. Tök jó lenne, mondjuk lehetnének magánnyomozók. Amúgy ez akár sorozatzáró is lehetett volna, leszámítva az utolsó jelenetet, ami természetesen a cliffhanger volt. Meg persze Javier és Ryan összeveszése sem éppen pozitív, de kit érdekel? Majd kibékülnek, a lényeg, hogy Castle és Beckett végre összejött. És innen már nincs visszaút, már nem lehet totális resetet csinálni. Illetve lehet, teljes amnéziával, vagy valamivel, de akkor tuti itt ér nálam véget ez a széria. Ez így most jó! Ja, hogy ezt már írtam. Na mindegy, így tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Castle 4x23 Tévedtem! Remélem, hamar lesz felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. http://www.youtube.com/watch?v=6MJTUYMSf3w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Castle 4x23 Tévedtem! Történt valami a Castle -ben? Ideje rácuppanni megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Történt valami a Castle -ben? Ideje rácuppanni megint. Ja, négy év alatt végre történt valami. A harmadik után nem vártam a negyedi évadot, de most várom az ötödiket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Mára ígértek feliratot, de úgy tűnik, hogy nem tudom megvárni. Mindegy, akkor majd holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Jó volt a Trónok Harca 2/6, Tyrion továbbra is nagy kedvenc, a pofon amit lekent az valami hatalmas Egyébként a Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau-nak ez a kedvenc jelenete, imádja visszanézni YouTubeon több percen át Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Máris kiadták a finálé előzetesét? (Fringe) Ha tippelnem kéne, azt mondanám, Olivia sérül meg halálosan... September is említette, hogy neki meg kell halnia valami célból, és a jövőben sem volt ott a borostyánból kiolvasztott csapattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Jason Momoa casting a GoT-hoz. http://www.youtube.com/watch?v=2dE786RERGE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.