Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Ody, láttad szombaton a BSG-t? Sajnos én lemaradtam róla az órám elnézése miatt és nem tom beszerezni Ha van eMule-od, akkor INNEN le tudod szedni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Ody, láttad szombaton a BSG-t? Sajnos én lemaradtam róla az órám elnézése miatt és nem tom beszerezni Láttam, alább írtam is róla. Szenzációs volt! Mindenképp szerezd be. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. (szerkesztve) Ody: Emlékszel még, amikor Walt 3 ízben feltűnt Shannon előtt? Vizes volt, és suttogott. Először a második szezon első részében, amikor Shannon és Sayid keresték a kutyát, aztán a második szezon hatodik részében kétszer is, amelyikben meghal Shannon, először a sátorban tűnik fel a fiú, majd közvetlenül a lány halála előtt. Emlékszel ezekre? mellesleg, Ody, Obi1, ezt a képet ajánlom figyelmetekbe: http://img61.imageshack.us/my.php?image=lostothers7xf.jpg Donát. Szerkesztve: 2006. Április 11. - Csabai Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Láttam, alább írtam is róla. Szenzációs volt! Mindenképp szerezd be. Ó, tényleg, csak jól eldugtad az írásod Hála Bomarrnak (akinek imába foglalom a nevét ) már csorog lefelé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Ody: Emlékszel még, amikor Walt 3 ízben feltűnt Shannon előtt? Vizes volt, és suttogott. Először a második szezon első részében, amikor Shannon és Sayid keresték a kutyát, aztán a második szezon hatodik részében kétszer is, amelyikben meghal Shannon, először a sátorban tűnik fel a fiú, majd közvetlenül a lány halála előtt. Emlékszel ezekre? mellesleg, Ody, Obi1, ezt a képet ajánlom figyelmetekbe: http://img61.imageshack.us/my.php?image=lostothers7xf.jpg Donát. Igen, emlékszem Walt feltünéseire. Miért? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Hát csak azért, mert kaptam egy tippet: amikor Walt suttog, a suttogását játszam le visszafelé, és mit ad isten... Amikor az első részben feltűnik ezt mondja visszafele: Press the button - nyomd meg a gombot. - don't button spare - ennek nincs értelme. Amikor pedig Shannon halálakori epizódban feltűnik a sátorban azt mondja visszafele: They're coming and they're close - Jönnek, és közel vannak. Csak mint érdekességként említem meg, engem nagyon feldobott Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Ez valóban érdekes... Walt amúgy is nagyon furcsa. Others lett. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Vagy fertőzött Nem tudni, hogy van-e összefüggés. Még egy érdekességre hívnám fel a figyelmed. Amikor Mr. Eko szembe néz a füsttel, annak belsejében ilyen villámlások vannak. Hát én kikockáztam, és hihetetlen! Minden egyes villámkor egy-egy emléket látunk a füstben. Pl. a halott pap, akit Eko kicsi korában fejbelőtt, Eko és testvére, Eko öltönyben a szigeten (amikor lezuhantak) Jézus a kereszten! Elképesztő, nagyon állat! Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Csak sikerült megnéznem a BSG-t. Letaglózó rész volt. Szvsz semmi sem derült ki belőle, viszont jócskán megsokszorozódott a kérdések száma. Először is, igazat mondott a cylon? Adama tényleg cylon? Gyerekei születtek, akkor nem hiszem, hacsak nem képesek az emberi szaporodásra. Az viszont elég érdekes lenne. Szerintem ebben hazudott. Aztán, mit csinált Rozlin fejében? Mit akart mutatni neki? Hogyan csinálják ezt a cylonok? És vajon igaz-e, hogy Cobol megtalálásával meglelik a Földet? Egyáltalán honnét tudja cylon pajtás, hogy a Földet keresik? És vajon tényleg nem tudott új testbe kerülni? Mert ha ebben is hazudott, akkor gebasz lehet belőle. Na és most aztán már végkép jó lenne tudni, hogy mit akarnak Helo-tól a Capricán. Miért olyan baromi fontos nekik, hogy szerelmes legyen Boomerbe? Az ottani Boomer meg valóban segíteni akar neki, vagy tovább játsza a szerepét? És ha már Boomer, Baltar mikor óhajtja elmondani, hogy egyrészt működik a cylon detektora, másrészt már talált is cylont? És összességében, mi a fenét akarnak a cylonok??? És egy bónusz kérdés az ez előtti részhez: vajon a szöszke cylon valóban a BSG fedélzetén van testileg is, vagy csak a fejekben létezik, mint Baltarnál? Az egyik esetben még mindig a hajón van, a másikban meg a fejekben. Egyik sem kecsegtető gondolat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. És összességében, mi a fenét akarnak a cylonok??? Ez a legnagyobb kérdés számomra is. Egyébként Adama kizárt, hogy cylon legyen. Ezer és egy oka van. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Cylók szerintem caklipakli helyre akarják tenni az embereket. Egyrészt, mint Apokalipszis-lovasok, másrészt mint angyalok (bizony!)... egyszerűen csak adott egy túl fejlett emberiség és ezt kell helyretenni. Vízözön-történet, űrre alkalmazva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Ez érdekes. A helyrerakás az emberek kiirtását jelenti? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. A helyrerakás az emberek kiirtását jelenti? Azt jelenti, hogy megnyiszálja a túlélők egóját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Azt jelenti, hogy megnyiszálja a túlélők egóját. És ezzel mi a céljuk? Mert így csak azt érték el, hogy velejéig gyűlöljék a cylonokat. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megint egy nagyon jó LOST rész, és végre visszatért egy régi szereplő 3 hét múlva lesz a következő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. BSG megint remek volt. Majd meglátod Dzséjt...gájjuszt legszivesebben a saját kezemmel fojtanám meg! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. "Gájjusz" a bevezető epizód első fél órájában kiérdemelte a legidegesítőbb szereplő címét. Legszívesebben berámolnám egy roncstelepnyi cylon közé... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Ez a mostani Charlie epizód a lost-ban szomorú volt ,de semmit mondó. Locke egy kissé unszinpatikussá vált a számomra. Épp hogy segítenie kellene Charlie-nak, nem ellene fordulni... én nagyon sajnáltam Charlie-t Obi1: Nem tán visszatért Michael? Ha vészes spoiler, ne válaszolj Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Ez a mostani Charlie epizód a lost-ban szomorú volt ,de semmit mondó. Locke egy kissé unszinpatikussá vált a számomra. Épp hogy segítenie kellene Charlie-nak, nem ellene fordulni... én nagyon sajnáltam Charlie-t Obi1: Nem tán visszatért Michael? Ha vészes spoiler, ne válaszolj Donát. Igen, Charlie-t én is nagyon sajnáltam.Az egyik legjobb, legárnyaltabb karakter, nagyon csípem a kis hobbitot.Locke szemetvetett az új gyerekre, ha már Walt eltűnt..A körülötte lévőket elpusztítja. Tényleg Michael tért vissza.Tipikusan lost-osan. Ez a rész ugye a The Long Con?Mert akkor a következő részben lesz egy új szereplő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Amit most néztem, az a Fire & Water volt, most jön a The Long Con. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. A tegnapi rész alapján utáltam meg végképp Locke-ot. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Én szeretem Locke-ot, de ez tényleg elég unszimpi volt tőle... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Én szeretem Locke-ot, de ez tényleg elég unszimpi volt tőle... Donát. A végén kicsit úgy állították be, hogy ő anyagozik... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Gondolkodtam én is, hogy vajon miért nem égeti el a heroint, vagy ilyesmi, ahelyett, hogy felteszi a füle mögé, a kispolcra. De azt nem hinném, hogy anyagozna Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Most fejeztem be a Battlestar Galactica első évadját... az utolsó rész messze a legjobb, legfordulatosabb rész volt szerintem. Viszont egy raklapnyi kérdőjellel is szolgált, ugyhogy lesz mit magyarázniuk a második évadban Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Tisztára mint a Lost Azzal hogy állsz? Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Tisztára mint a Lost Azzal hogy állsz? Már csak egy rész és befejeztem az első évadot A közepe felé volt pár rész, amikor úgy éreztem, hogy leült (föleg, hogy olyan embereknek a múltjába tekintettünk vissza, akiket már megismertünk), de a végére szerencsére alaposan felpörgött. Nagyon várom az utsó részt... bár szinte biztos vagyok benne, hogy a tutajjal nem fognak messzire jutni, de kiváncsi vagyok mi fogja őket ebben megakadályozni Jó kis sorozat! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Na, örülök, hogy már ennyire elöl jársz Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Bomarr! Ha eddig szeretted a LOST-ot, ezután mégjobban fogod. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Most fejeztem be a Battlestar Galactica első évadját... az utolsó rész messze a legjobb, legfordulatosabb rész volt szerintem. Viszont egy raklapnyi kérdőjellel is szolgált, ugyhogy lesz mit magyarázniuk a második évadban Remélem nem fog lanyhulni a sorozat, mert nagyon jó eddig Bár hallottam olyan pletykákat, hogy a második évad már hemzseg a sablonos részektől és nem olyan jó, mint az első évad. A szombati rész kivégezve. Baltar: a rész elején egy épületes marhának sikerült beállítani. Vajon Starbuck mit gondolt, mikor meglátta az asztallal vadul töcskölő Baltart? Ez az ürge már ígyis-úgyis elmehibbantnak tűnhet a legénység szemében, na de ezek után. Aztán elérkezett a rész vége, és... épületes marhából olyan emberrél vállt, hogy hozzá képest egy Sith óvóbácsi lehetne. Adama: lenyűgöz ennek a fickónak a higgadt magabiztossága. Cylonnak titulálják, egy hibbant tyúkot hoz a fedélzetre (pedig én kitettem volna félúton a Raptorból, had menjen gyalog), de megőrizte a méltóságát. A fia viszont kínos helyzetbe került, de senkinek nem volt gyanús, mit ugri-bugrizik vacsora közben? Az elnökasszony viszont zuhant a szememben. Felülni egy olyan cylon mondókájának, akiről Adama eleve azt mondta, hogy bomlasztás a célja... bár ez is számtalan kérdést vet fel Adamával szemben. Na és persze ott van az örökös kérdés, mit akarnak Helotól a cylonok??? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.