Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Miféle robotok ezek, ha teherbe esnek az emberektől? Robotok egyáltalán? Lehet, hogy klónok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Sci-fi csatorna Mo.-n Edit: Link javitva. Nagyon jó hír! Csak legyen nálunk is. Egyébként az AXN a mi csatorna kiosztásunkban is megtalálható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. "Power kapitány és a jövő katonái" Jajjj mennyire gagyi volt az. De azért én is néztem néha. Volt benne egy jó csaj is. Szoron=Szauron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Hallotam egy kis részletet a szinkronos LOST s2e11 epizódjából, förtelem lett Jack szinkronja, mert megváltoztatták a hangját...Az előző sokkal jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Valóban borzalmas az új hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Én meg azt vettem lszre, mintha egyszer az új, másszor a régi hangon szólalna meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Jujj, az ilyen szinkronváltoztatásoktól mindig kiráz a hideg Ody: Szerintem Sawyer pont ezért tette. Nem bírja elviselni, hogyha szeretik. Egyébként pedig véleményem szerint megakadályozott ezzel egy hatalmas kettőosztódást a szigeten (Locke-ot válasszuk, vagy Jackket?) Szóval szerintem jól tette, amit tett. És valóban a karakterekre élezik ki a dolgokat. A Sayid rádiós izéje jó volt, "Bármelyik időből" származhat a dal időutazás ruleeez:D Dzséjt: Ezt benéztem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Ody: Szerintem Sawyer pont ezért tette. Nem bírja elviselni, hogyha szeretik. Akkor hülye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Akkor hülye. Nem hülye, csak a gyerekkori sérelmei nagy nyomot hagytak benne.És a Star Wars-on nőhetett fel, a szövegei alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Én meg tudom érteni, mivel részben én is ilyen vagyok, szeretem magam mellől elmarni az embereket... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Nemrég néztem meg a 13. részt és Ody-val kell egyetértsek. Ebben a sorozatban mindenki egyre unszimpatikusabb (vagy antipatikusabb? ). Elöszőr az ex-terhes csaj, aztán Lock, mostmeg Sawyer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Nemrég néztem meg a 13. részt és Ody-val kell egyetértsek. Ebben a sorozatban mindenki egyre unszimpatikusabb (vagy antipatikusabb? ). Elöszőr az ex-terhes csaj, aztán Lock, mostmeg Sawyer... Sajnos kezd kicsúszni a talaj a készítők lába alól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) Szerintem erről szó sincs. Nem értem miért kell ilyeneket írni. A készítők fejében már az első évad előtt körvonalazódott az egész történet, ezért kezdték el forgatni a sorozatot. Gondoljatok bele, több mint két hónapja vannak a szigeten, nem csoda, ha az ellentétek éleződnek, elvégre emberek. És az emberek képtelenek alkalmazkodni egymáshoz hosszú távon, és ráadásul ha ennyien vannak összezárva, egymásra utalva, tuti, hogy előbb utóbb balhé lesz. Szerintem egyáltalán szó sincs arról, hogy kicsúszna a készítők kezéből dolog, sőt! Most kezd el igazán jó lenni, és ezt nem azért mondom, mert Lost fanatikus vagyok, hanem azért, mert minden jel erre mutat. Donát. Szerkesztve: 2006. Április 29. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Akár honann nézem, sawyer karakterének rossz oldalát nagyon eröltetettnek érzem már. Sajnos az a legrosszabb, hogy semmi nem utalt arra, hogy sawyer ekkora köcsög lesz. És a szövege, hogy mostantól ő a főnök, elég debil. Én is szeretem a Lost-ot, de ez a szál most nem tetszik benne. És már előre félek az öt szezontól! Ha ilyen mesterkélt konfliktusok fogják alkotni, akkor szép lassan elfelejtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Hát nem tudom, szerintem Sawyer már a kezdetektől fogva köcsögnek állították be, talán azért mert az is Szóval nekem nem volt egyáltalán meglepő, amit tett. És mondom, Sawyer a legokosabb itt az összes közül, jól tudta, hogy John és Locke vitája a közösség bomlásához is vezethet, szóval kétlem, hogy csak az önös érdekét nézte volna. Szóval mégsem olyan köcsög, mint amilyennek látszik! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. De épp ez az, hogy Sawyer már kezdett megtérni, és Kate-el is összejönni. Most minek kellett megint visszalökni a jellemét? Battlestar Galactica: elég ha csak annyit mondok, Gallus Baltar lett az alelnök. Ezáltal a cylon konspiráció szépen halad előre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Baltar? Baltar?? Baltar??? Na neeeeeeeeeeeeeeeeee... miért nem ültették mindjárt oda Boomert, lehet, jobban is jártak volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) Baltar? Baltar?? Baltar??? Na neeeeeeeeeeeeeeeeee... miért nem ültették mindjárt oda Boomert, lehet, jobban is jártak volna. Tom Zarek volt a másik jelölt... Szerkesztve: 2006. Április 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) De épp ez az, hogy Sawyer már kezdett megtérni, és Kate-el is összejönni. Most minek kellett megint visszalökni a jellemét? De Sawyer gyakorlatilag semmit sem csinált másként, mint eleddig. Nézd! Felszállt a tutajra. Miért? Hogy megmeneküljön, ebben nincs semmi nemes tett. Aztán. Elolvassa az üzeneteket a palackból. A tutajon a kritikus pillanatban lőtt volna, de akármit mond, szerintem csak magát akarta menteni. Igaz, mondjuk Jin után kiabált a vízben, de ez nem egy nagy tett. Aztán? Amikor elmegy Mike, nem megy utána, sőt kijelenti, hogy soha nem is menne. Aztán? Összeesik a dzsungelben és beteg lesz, talán ez kreál téves képzetet arról, hogy Sawyer "megjavult", sőt, valamilyen "megmagyarázhatatlan" okból még Kate-et is el kezdi fojtogatni. Igaz, Mike után utána megy a vadászatkor, de csak azért, hogy bosszút álljon Zeke-én (Rőtszakáll ). Ezután sem tesz semmit, ami pozitív szinten tüntetné fel. Az egyetlen pozitív dolog, amit tesz, hogy bevallja Jacknek, hogy találkozott az apjával, de ez se valami nagy cucc. Szóval semmit sem tesz, amitől jobb emberként tekinthetnénk rá Donát. Szerkesztve: 2006. Április 29. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Nagyon erős kétségeim vannak afelöl, hogy a Lost készitői már a kezdet kezdetén öt évadot összeraktak a fejükben. Szerintem elöszőr, amig nem lehetett tudni milyen sikeres lesz, nem nagyon számolhattak egy-két évadnál többre... de mióta beindult a cucc anyagilag egyre jobban huzzák, mint a rétes-tésztát. A relytéjeket két marokkal dobálják befelé, de semmi megoldás, vagy ha egy aprócska akad, hát rögtön jön egy mamut-méretü relytéj. Marha jó lett volna, ha egy vagy két évad alatt lezavarják és akkor megmarad az embernekek mint kult-sorozat, viszont ennyi évadon át nem biztos, hogy kedvem lesz követni. Van egy sanda gyanúm, hogy ennek az évadnak a végén se kerülünk sokkal közelebb a nagy betűs igazsághoz. Sawyer-nek pedig most fontosabb pár stukker, mint egy "forró ölelés" a sátracskájában, ráadásul 50 napnyi "kényszerpihenő" után. Háát... nekem is elég mesterkéltnek tünik a cucc... anno még egy csókért is megkinoztatta magát Ennek ellenére persze még közel sem mondtam le róla. Ahhoz túl jól van rendezve és túlságosan érdekel, hogy mi lesz a szereplőkkel. De ha az elkövetkező részekben is ezen az irány-vonalon haladnak... háát.... majd akkor meglátjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) Nézzétek meg a következő részt, és aztán értékeljetek újra Nem fogjátok megbánni szerintem! Sawyernek nem számítanak a nők. Akkor nem "cseszte" volna át a barátnőjét az előző részben, ha másként lenne. Egyébként ez az öt évad dolog. Szóval én azt hallottam, hogy a Lost készítők a történet alapjait már a készítés előtt összerakták, az öt évad úgy jött képbe, hogy elméletileg 108 rész lesz, de ez csak pletyka, korántsem hivatalos. Szerintem viszont könnyebb egy hatalmas megoldás köré építeni rengeteg rejtélyt, mint rengeteg hatalmas rejtély köré egy nagy megoldást. A sorrenden van a hangsúly. Meg vagyok róla győződve, hogy minden egyes rejtélyt egy nagy megoldás köré fonták, amit már a készítés előtt tudtak, így nem érheti őket szidalom a Lost végén. Szerintem Donát Szerkesztve: 2006. Április 29. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Persze utolag mindig kiderül, hogy ők már előre látták az egészet... elvileg a Wachowski testvéreknek is teljesen összeállt a trilógia mielött belefogtak az elsőbe, aztán mégis elég gyengécskék a folytatások. Ami Sawyert illeti én nem a szerelmi oldalára gondoltam. Az, hogy ő is férfiból van, misem bizonyitja jobban, minthogy a 'flashbackek'-ben is láttuk már kavarni pár nővel. Mostmeg inkább seriffeset játszik, pedig anno még Kate csókjáért egy rakás kinzást is kibirt. Egyébként ahogy irtam, még egyáltalán nem irtam le a sorozatot. Egyszerüen csak nem tetszik azaz irány, ami az elmúlt 1-2 rész során mentek. Ettől még lehet, hogy a következő részek irtó jók lesznek (és mivel az alkotók eddig csináltak egy rakás jó részt, ez nagyon valoszinű), de egyenlőre csak azt tudjuk tárgyalni amit láttunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Hát nem tudom, ha én krimiíró lennék, csak akkor fognék bele egy történetbe, ha előre tudnám a végét. Persze lehet, hogy itt vakmerően belevágtak, de nem hinném. Próbáld meg minél hamarabb megnézni a következő részt, mert szerintem állati jó! Én ma néztem meg, mert holnap sokat kell tanulnom Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Okés... hamarosan én is megnézem Abban persze biztos vagyok, hogy a csattanóval tisztában vannak; de azt is valoszinünek tartom, hogy ennek kideritését nem akarták eleve ilyen sokáig huzni. De a rossz-májuskodás helyett inkább megyek és meglesem mit tud a következő rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Ezek a részek tényleg gyengék voltak.De 1-2 rész és jön a megváltás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Tom Zarek volt a másik jelölt... Na, vele még lesznek érdekes dolgok, azt tudom De éppen Baltar? Nem volt egy épkézláb jelölt abban a nyüves flottában? Hajaj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Okés... hamarosan én is megnézem Abban persze biztos vagyok, hogy a csattanóval tisztában vannak; de azt is valoszinünek tartom, hogy ennek kideritését nem akarták eleve ilyen sokáig huzni. De a rossz-májuskodás helyett inkább megyek és meglesem mit tud a következő rész Tetszik ez a hozzáállás Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Na, vele még lesznek érdekes dolgok, azt tudom De éppen Baltar? Nem volt egy épkézláb jelölt abban a nyüves flottában? Hajaj... De volt, egy tök normális fazon. Először ő indult, majd az elnöknő lecserélte Baltarra, mert az milyen jól tud szövegelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. De Sawyer gyakorlatilag semmit sem csinált másként, mint eleddig. De éppen már kezdett volna megváltozni!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Persze utolag mindig kiderül, hogy ők már előre látták az egészet... elvileg a Wachowski testvéreknek is teljesen összeállt a trilógia mielött belefogtak az elsőbe, aztán mégis elég gyengécskék a folytatások. Ne fesd az ördögöt a falra (pedig afelé haladunk). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.