Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szóval szerinted Other Henry Gale? Miből gondolod? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szóval szerinted Other Henry Gale? Miből gondolod? Donát. Szimplán hiszek Sayidnak. Plusz a végén az az alattomos fej....nem szimpi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szóval szerinted Other Henry Gale? Miből gondolod? Donát. Szerintem is a othersök közé tartozik. 1.:Hazudik mint a vízfolyás 2.:A nézése baljós(árnyak) 3.:Egymás ellen uszítja a többieket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. (szerkesztve) A 15-dik rész pedig a 14-diket is messze veri... végre kimozdult a holt-pontról a történet és egy rejtélyel beljebb vagyunk. Szerkesztve: 2006. Május 1. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. A 15-dik rész pedig a 14-diket is messze veri... végre kimozdult a holt-pontról a történet és egy rejtélyel beljebb vagyunk. Végre. Nagy titok, vagy kissebb titokról van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Végre. Nagy titok, vagy kissebb titokról van szó? Egyértelmüen kissebb... de ezzel együtt a nagy relytéjt körbevevő homály is halványodik egy hangyányit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Érdekel a következő rész fél perces előzetese? Abból kicsit többet lehet megtudni, hogy miről is lesz szó. Ha kell, tudok adni linket. Jövő héten (is) tényleg remek rész elé nézünk! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Aztán közben rájöttem, hogy jövő héten nem lesz lehetőségem Lostot nézni, mert vasárnap utazom el Strassburgba az Európa Parlamentbe, ezért előrehoztam a következő Lost részt! VALAMI ELKÉPESZTŐŐŐŐ! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Jaja, a 15ös rész hatalmas.Titkot nem ismerünk sztem meg, max jobban megismerjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Lost SPOILER!!! Azért megismerünk egy titkot: mi történt Claire-el az elrablása alatt! Erről eddig dunsztunk se volt és most a francia nő megkarmolásának mikéntje is napvilágra került amellett, hogy érdekes új dolgokat hoztak be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. SPOILER!!! Most megfogalmaztam egy 12. kérdésből álló ívet, amit kb. ez a rész vetett fel. Úgy bírom: Megmagyaráznak egy titkot, felvetnek 5-ször annyi kérdést. Egyébként értem, Claire-nek miért volt szüksége Amnéziára: mert először be kellett vezetni az egész Dharmás dolgot. Ezért gondolom én, hogy a készítők nagyon is tudják, hogy mit csinálnak, és a rejtélyek húzásának oka van. Fel kell őket építeni, hogy mikor kiderülnek, akkor valóban kiderüljenek. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Ha ilyen ütemben nyomnák a dolgokat, mint ahogy most a 15-ösben tették egy rossz szavam se lenne. Tényleg kiemelkedő rész volt... ugyanakkor az ezt követő 16-os még a megszokottnál is lassabb és semmitmondóbb lett Viszont állitolag az ezt követő megint marha jó lesz... egy időhúzás, egy jó rész... úgy tünik ezt az ütemet veszik fel az alkotók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Ha ilyen ütemben nyomnák a dolgokat, mint ahogy most a 15-ösben tették egy rossz szavam se lenne. Tényleg kiemelkedő rész volt... ugyanakkor az ezt követő 16-os még a megszokottnál is lassabb és semmitmondóbb lett Viszont állitolag az ezt követő megint marha jó lesz... egy időhúzás, egy jó rész... úgy tünik ezt az ütemet veszik fel az alkotók Igen, a 16-os nem lett jó, de a Lockdown király.Az utána lévő rész is nagyon bejött nekem, csak a többi nézőnek nem.Az azt követő pedig megint rossz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Nagyon jó volt a Battlestar Galactica. Végre kicsit többet megtudhattunk a flotta politikai működéséről és hogy milyen is ott a helyzet a civilek szemével. És teljesen logikusan van kialakítva. Baltarnak most adnom kell egy jó pontot, a beszéde, amiket a riporterek előtt adott elő, nem csak hatásos volt, de normális és végre valódi segítséget is nyújtott. Jó politikus lesz belőle, remekül tud hazudni, megfelelően egoista és jól láthatóan szónokolni tud. Csak a cylonliba ne lenne mellette. Tigh neje meg fog még itt kavarni, a büdös ribanc, hogy tennék ki a zsilipeken kívülre. Még elrontja a végre javulni látszuló Tigh-t. Helo is végre rájött az igazságra, ez tovább fogja bonyolítani a dolgokat. Ráadásul hamarosan úgy tűnik valaki visszatér Capricára. És végre a cylonokról is kezdik fellebenteni a leplet, hogy nem is igazán gépek, inkább klónok. Bár ezzel kicsit ütközik a világító gerincoszlop. Ami nekem külön öröm volt, szerepelt benne Robert Wisden, aki itt Roslin elnök első jelöltjét játszotta, Wallace Gray-t, na ő a Stargate SG-1-ban egy gyáva, seggnyaló katonatiszt volt, bizonyos Samuels őrnagy. Itt sokkal rokonszenvesebb karakter volt. nagyon szimpatikus, és remélhetőleg nemsokára nézni is fogom valamilyen formában. Az első résztől Helyes Ha lehetőséged lesz rá, angolul nézd, a magyar szinkron pocsék. Nem a hangok a rosszak, hanem a felemásra sikeredett szöveg. Csillagközi Csillaghajó, a rangok keverése-kavarása, 1 Deck, 2 Deck, 3 Deck... stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Most már csak az lenne a szép, ha Halo ennek ellenére összejönne a Cylon csajjal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Helyes Ha lehetőséged lesz rá, angolul nézd, a magyar szinkron pocsék. Nem a hangok a rosszak, hanem a felemásra sikeredett szöveg. Ahonnan lehetőségem lesz rá, azoknak feliratosan van meg És köszi a tanácsot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Huhh az új lost rész annyira brutál volt....Írtó durva-durva-durva volt!Annyit elárulok hogy nem egy gyilkosság volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Végre! Én most kezdem behozni a lemaradásom. A lockdown valami ELKÉPESZTŐEN jó volt,ahogy mondtad. Henry... huhúúú... no de nem spoilerezek tovább Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Most már csak az lenne a szép, ha Halo ennek ellenére összejönne a Cylon csajjal! Durva lenne. Na meg az is, ha valóban terhes. Szülne egy halom procceszórt és alaplapot és boldogan eléldegélnének a gépházban. MissKarrde: nincs mit, ez úgy a jó. Általában szeretem a szinkronokat, főleg sorozatoknál, de a BSG-jé nagyon rossz. A fordítóval elbeszélgetnék az angol szöveg rejtelmeiről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ehetnék szépen a gépsonkát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. A mai Battlestar Galactica rész is nagyon erős volt. Egyértelműen a legjobb sci-fi sorozat a magyar piacon. Nincs felesleges üresjárat, minden történés érdekes. Bravo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Obi1: Ez a mostani Lost rész valami hihetetlen volt! Én el sem hittem mi történt. De hát... áááá... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. A mai Battlestar Galactica rész is nagyon erős volt. Egyértelműen a legjobb sci-fi sorozat a magyar piacon. Nincs felesleges üresjárat, minden történés érdekes. Bravo! Bár a mai részt még nem láttam, a BSG is kezd felszárkózni a képzeletbeli ranglistám első helyére, amin egyre többen osztoznak. Pillanatnyilag a Stargate SG-1, a Stargate Atlantis (tényleg, ebben volt egy SW utalás), és a Firefly áll, a BSG-nek pedig megvan az esélye, hogy az évad végére csatlakozzon a társasághoz. Ami eddig visszatartja az egy valami: még csak 11 részt láttam + a mini, ez még nagyon az eleje a történéseknek, még kell egy kis idő neki. Tényleg Ody, azt hallottad, hogy a Sci-fi Chanell (ők készítik a BSG-t és a Stargate-ket is) terveznek több spin-off sorozatot is a BSG-nek, és az első ilyen címe Caprica lenne? A történet 50 évvel játszódna a most futó sorozat előtt és az első cylonok feltalálását, fejlődését és végül az első háború kitörése lenne a történet középpontjában. kevésbé koncentrálna a sci-fi elemekre, inkább a szociális kapcsolatok és konfliktusok kerülnek előtérbe. A történet középpontjában pedig két család, a Graystone és az Adama család állna (köztük a fiatal Adama parancsnokkal gondolom). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Obi1: Ez a mostani Lost rész valami hihetetlen volt! Én el sem hittem mi történt. De hát... áááá... Donát. Melyik, a Two for The Road?Mert az tényleg durva rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Igen! SPOOOOIIIIILLERRRRR: Michael! Mit művelt!? Mit művelt?! (jelöld ki, hogy elolvasd) Ez sztem tök jó módszer a spoiler elkerülésére Donát. Szerkesztve: 2006. Május 6. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Találtam a lost.hu-n egy írást a készítőktől, hogy mik lesznek még az évadban: SPOILER "1. Valóban, a 2 órás máj. 24-i finálé Desmond flashback lesz, és megtudjuk a bunker történetét Desmond szemszögéből nézve. - mondja Lindelof. - Úgy gondolom a közönség kíváncsi rá, h hol volt Desmond és mit csinált. 2. Hiányzott a Lost-ból, mióta elment egyedül, h megkeresse az others-ek által elrabolt fiát, Waltot, Michael (Harold Perrineau) vsszatért az ápr. 12-i részben, és úgy tűnik a halál küszöbén van. Mire ezt elolvassátok, figyelembe véve a máj. 3-i rész sokkoló jeleneteit, még több kérdésetek lesz Michael-ről. - Mikor elmondták, mit terveznek, azt gondoltam: Valóban? Ez furcsa - mondta Perrineau. - És jobban megrémített, mint a hiányzás (a sorozatból). - folytatja. - Michaei egy tisztességes ember. Csak egy fickó, aki megpróbál belejönni, hogy kell törődni a fiával. Hirtelen ez a fickó "WOW" milyen lesz Smile. Felhívtam a családomat és közöltem velük: "Nem mondhatom el, mi fog történni, de miután visszatért (Michael) megváltozik kicsit." Talán fel fogják hívni anyukámat, és azt mondják majd: "A fiad egy köcsög Smile/rohadék/ szemét alak". (ez elég suta fordítás lett, bocsi Embarassed ) 3. Bizonyos, hogy Malcolm David Kelley (Walt) visszatér az évad végére. 4. Ami még a tarsolyban van: A máj. 10-i részben kiderül mi az a "?" amit Locke a bunkerebn látott a térképen. 5. Fogadjunk, h Kate nem fogja jó szemmel nézni, h Ana Lucia Sawyerrel töltötte az éjszakát a máj. 3-i részben! - Ő (Sawyer) nem akarja h Kate megtudja. - mondja Holloway. - De rá fog jönni. 6. Magyarázatot kapunk arra, miért zuhant le a gép. - ígéri Cuse (Carlton Cuse, az egyik producer) 7. Sőt mi több, figyeljétek mit mond Terry O'Quinn, - aki Locke-t alakítja - a fináléról: - Több szereplő is "élet vagy halál" helyzetben van. Nem tudom, hogy Locke túl fogja-e élni ezt az évadot. Komolyan, nem tudom. " Folytatás(egy interjú-féleség): "Ausiello: Amellet h miért zuhant le a gép, milyen más kérdésekre fogunk választ kapni a hátralévő 4 részben? Carlton Cuse: Nos, a Michael-Walt történetre. Meg fogjuk tudni hol volt Michael és kiderül, mi történ vele és Walttal. Ezt tervezzük az elmúlt évad vége óta. Ausiello: Mi van a Dharma Initiative-el? Kapunk válaszokat? Damon Lindelof: Meg fogunk róluk többet tudni. Carlton: Választ? Inkább csak több info-t. Ha mindenre válaszolni akarnánk a Dharmá-ról, akkor egy 300 oldalas könyvet kéne írnunk. Very Happy Damon: És valóban, ahogy már említésre került, Desmond visszatér (a fináléban). Világgá szaladt, mielőtt kérdezhetek volna tőle a bunkerről. Fény derül arra, ami 3 évvel azelőtt történt, h Locke betört a bunkerbe. Ausiello: Lehet h Desmondnak van vmi köze a gép lezuhanásához? Damon: Láttam, ahogy ez szóba került már az Ask Ausiello-ban, de erre: no comment! (megj. tőlem: ezt mire véljük? lehet h ráhibáztunk, és tényleg van köze hozzá?) Ausiello: A "?" című részben megtudjuk mi az a ? Carlton: Igen. Damon: Ez a rész egy nagyszerű lehetőség arra, h összehozzuk Locke-t és Eko-t., egyfajta "pszichológiai ütközet" lesz a hitről. Ami akor kezdődött, mikor Eko odaadta Locke-nek a Bibliát a filmmel. Ausiello: Lesz vmi drámai fejlemény a Sawyer/KAte/Jack 3szögben? Carlton: Attól függ, mit értünk "drámai"-n. Szóba kerülnek, de a hangsúly most nem a köztük szövődő románcon van. Ausiello: Úgy emlékszem, azt is mondtátok, h ki fog derülni, h miért került Locke tolószékbe? Damon: nem emlékszem, h ezt mondtam volna... Carlton: De ha mégis... akkor Damon: elnézést kérünk. Nem kívánjuk elmondani, h ez ki fog-e derülni ebben az évadban. Ausiello: Mi van a hadsereggel, amit Jack és AL ki akart képezni? Damon: Nos Jack-nek és AL-nak hosszabb távú tervei voltak ezzel: "tudunk "azoknak" az embereknek a létezéséről, azt mondták, ne lépjük át azt a vonalat, tehát először azon gondolkozzunk, hogy tudnánk ezt mégis megtenni." Aztán az egész terv mellékvágányra került, mikor Sawyer megszerezte a fegyverekt, nem is beszélve HG elfogásáról. Amikor HG-t elkapták, Jack és AL újra előtérbe került. Tehát bár úgy tűnik, a hadsereget hanyagoltuk, a történtek ismeretében erre mégis szükség lesz. Ez a koncepció elő fog jönni a fináléban is. Ausiello: Lesz valaha Rousseau flashback? Damon: Rousseau fel fog bukkannni jövőre, de a kutatóhajó története... nem garantáljuk h a 3. évadban meg fogjuk tudni. Ausiello: Lesz jövőre is minden részben flashback? Úgy tűnik, kifogytak a flashback-ek. Carlton: A visszaemlékezések központi részét képezik az elképzeléseinknek, nem áll szándékunkban ezen változtatni. Damon: Új szereplők is lesznek a 3. évadban, tehát lesznek friss flashback-ek is. Ausiello: Esetleg néhány eddig háttérben lévő túlélő kerül előtérbe? Carlton: Igen, annyira el voltunk foglalva a főszereplőkkel, hogy ők háttérbe kerültek. De néhányukról meg fogunk tudni egy s mást. " Annyit hozzáteszek, hogy az utolsó részekből több halál/élet változatot csináltak, leforgatták úgy hogy pl Jack meghal - túléle, Locke meghal - túléli, stb..Még valaki meg fog halni, az tuti Láttad a következő rész promoját? Szerkesztve: 2006. Május 6. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Tényleg Ody, azt hallottad, hogy a Sci-fi Chanell (ők készítik a BSG-t és a Stargate-ket is) terveznek több spin-off sorozatot is a BSG-nek, és az első ilyen címe Caprica lenne? A történet 50 évvel játszódna a most futó sorozat előtt és az első cylonok feltalálását, fejlődését és végül az első háború kitörése lenne a történet középpontjában. kevésbé koncentrálna a sci-fi elemekre, inkább a szociális kapcsolatok és konfliktusok kerülnek előtérbe. A történet középpontjában pedig két család, a Graystone és az Adama család állna (köztük a fiatal Adama parancsnokkal gondolom). A sorozatos kommentedre nem reagálok, mert abból megint balhé lenne. Egyébként ha kijön az SW sorozat, az mindent ütni fog szvsz. Legalábbis nagyon remélem. A spin-off cuccról nem hallottam, de állok elébe. Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Remélem a Stargate-kel nincs bajod azért A Star Wars sorozattól én nagyon-nagyon-nagyon tartok, de ha jó lesz, annak minden esélye megvan, hogy az előbb felsorolt sorik szépen második helyre essenek (még a Stargate-ek is) és egyeduralkodó legyen az első helyen. Vagy alapból úgy lesz, mint az SW filmek. Mert vannak a kedvenc filmjeim ranglistája és vannak az SW filmek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Köszi, Obi1, hogy beszúrtad, de ezeket már olvastam, mert aktív fórumozó vagyok a Lost.hu részlegén is MisterEko néven Egyébként nagyon durvaaa ami történik most a lostban. Nem láttam a promot még, de mindjárt megnézem. SPOILER!!! Szerinted miért tette Michael? Szerintem fertőzött lett, vagy ilyesmi. Vagy alkut kötöttek vele Waltért. Egyébként az már rég bebizonyosodott, hogy az othersök nem olyanok, mint az állatok, az csak álca - > Kate megtalálja az álszakállt, meg a koszos ruhákat az elhagyatott bunkerben a 2x15-ben (kijelölés) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Remélem a Stargate-kel nincs bajod azért Abszolút nem nézem! Nem tudok róla szinte semmit. A filmet láttam anno, és kész. Az viszont nagyon tetszett, mert eredeti volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.