Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Lol... ha meg eltér a design akkor túlságosan eltávolodtunk a klasszikusok varázsától. Ha meg utal a design a régiekre akkor meg kifogytak az ötletekből. Ha azt hiszed hogy az új részek a régiek copyzása akkor nézz meg találomra egy-két régi részt. Közük nincs hozzá.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lol... ha meg eltér a design akkor túlságosan eltávolodtunk a klasszikusok varázsától. Ha meg utal a design a régiekre akkor meg kifogytak az ötletekből. Ha azt hiszed hogy az új részek a régiek copyzása akkor nézz meg találomra egy-két régi részt. Közük nincs hozzá.

Már láttam régi részeket, nem erről van szó. Nekem csak fura mostanában ez a sok visszakacsintás, mert azt mondják, hogy új főcím, új TARDIS, új kiborgok, új Doktor hacuka, de gyakorlatilag mind a régi sorozatból van, csak újra dizájnolva. Értem, hogy jön az 50. évforduló, de a sorozat most egyfolytában visszafelé néz, pedig Moffat igért betekintést a jövőbe is.

A hozzászólás linkje

DW 50. évforduló - John Hurt elejtett pár megjegyzést a szerepéről

John said that he plays “part of the Doctor” in a “kind of trinity” which includes David Tennant.

There has already been speculation over John's costume during filming which appears to have been a combination of the Ninth Doctor's leather jacket and the Eighth's cravat and shirt.

A hozzászólás linkje

Már láttam régi részeket, nem erről van szó. Nekem csak fura mostanában ez a sok visszakacsintás, mert azt mondják, hogy új főcím, új TARDIS, új kiborgok, új Doktor hacuka, de gyakorlatilag mind a régi sorozatból van, csak újra dizájnolva. Értem, hogy jön az 50. évforduló, de a sorozat most egyfolytában visszafelé néz, pedig Moffat igért betekintést a jövőbe is.

Hát pedig ha vetsz két pillantást az új főcimre, az új TARDIS belsőre vagy bármi más újra akkor azért nem valami nehéz észrevenni hogy az utalás az tényleg csak utalás és egyébként minden nagyonis a jövőbe néz hisz minden megújult. Az új főcimnek annyi köze a régihez, hogy látszik a Doktor arca egy villanásra, az új belső hangulatának, összbenyomásának -hála istennek- köze nincs a régihez és igy tovább. Igen úgy újul meg, hogy közben nem felejtette el a múltját. Ez komolyan probléma egy 50-dik szülinapját ünneplő sorozatnál? Ennyire nehéz szétválasztani a "csak a múltba tekintés" ideológiáját attól hogy a megújuláshoz a múlt részleteit is felhasználták?

A hozzászólás linkje

Apropó, Doctor Who 7x11: sikerült alul múlniuk a tengeralattjárós részt. Pedig a trió miatt reméltem, hogy kellemesen humoros rész lesz, erre pont a legviccesebb alak tűnik fel a legkevesebbszer, Matt Smith hozta Doktor pályafutása legrosszabb alakítását, Clara azt hiszem, szerepelt a részben, de ebben nem vagyok biztos, a gyíkról meg többször az volt az érzésem, mintha nem is ugyanaz játszaná, mint korábban, pedig csak a maszk volt béna... :para: Ja, és sikerült egy részre két roppant idegesítő és visszataszító karaktert írniuk, azért ez is valahol egy tehetség. :pfff: Összességében, nálam ez a rész bekerült a próbababák támadása, a Dalek kocaharcosok és a fingó alienek nem igazán illusztris társaságába.

És a beharangozó alapján a következő résznél sem számítok sok jóra (bár legtöbbször ilyenkor tetszenek a DW részek igazán :D). Bár ezt az aggodalmat az is táplálhatja, hogy

nem szeretem a Cybermanokat.

A hozzászólás linkje

Nem akarom senki lelkesedését letörni, de a DoctorWhoTV adminja/vezetője azt mondta, hogy nem lett akkora instant klasszikus mint ahogy alapból számitani lehetett volna rá. És néhány mellékszereplő elég gázos lett állitolag. Ez nálam mondjuk azért rossz jel, mert speciel ennek az ipsének az izlése eléggé egybevág az enyémmel (neki is az Akhatennel meg a Cold Warral volt baja). De majd remélem jól meglepődök.

A hozzászólás linkje

Lok, szerkesztettem a posztomat, az megadja a választ a kérdésedre, azaz, hogy miért nem viccelek.

Felőlem James Cameron is rendezheti és játszhat benne Al Pachinotól Chris Pike-ig az összes kedvenc színészem. A rendező és a színészek személye nálam nem oszt, nem szoroz. Az érdekel, amit látok, és ez az előzetes alapján nekem nem olyan, hogy már vasárnap megnézzem. Ezért sem néztem meg, csak két hét után a tengeralattjárós részt (az utána lévőt megnéztem volna vasárnap, de a tengeralattjárós híján nem láttam az előzetesét :)), és ennél is vártam a feliratig. A 7x12 sem lesz különb, úgy érzem. De az utolsó részhez nagy reményeket fűzök, azt talán akkor is megsasolom vasárnap, ha az előzetes nem csigázna fel. Bár szerintem fel fog.

Ja, és a rész vége - nem az előzetes :) - is indukálja ezt a kellemetlen érzést a következő résszel kapcsolatban (na meg most már Bomarr posztja is :D).

Nagyon erőltetetten hozták be a kölyköket. De hogy ezek a Cybermanok ellen mennek, az instant ajajért kiált.

A hozzászólás linkje

Hát pedig ha vetsz két pillantást az új főcimre, az új TARDIS belsőre vagy bármi más újra akkor azért nem valami nehéz észrevenni hogy az utalás az tényleg csak utalás és egyébként minden nagyonis a jövőbe néz hisz minden megújult. Az új főcimnek annyi köze a régihez, hogy látszik a Doktor arca egy villanásra, az új belső hangulatának, összbenyomásának -hála istennek- köze nincs a régihez és igy tovább. Igen úgy újul meg, hogy közben nem felejtette el a múltját. Ez komolyan probléma egy 50-dik szülinapját ünneplő sorozatnál? Ennyire nehéz szétválasztani a "csak a múltba tekintés" ideológiáját attól hogy a megújuláshoz a múlt részleteit is felhasználták?

Nem. :P Csak a DW-tól még nem láttam ilyesmit. Sry, kicsit maradi vagyok. Egyébként én magával már az évaddal nem igazán vagyok megelégedve az elejétől fogva, de itt inkább az első felére gondolok. Már az Asylum of the Daleks-nél húztam a számat, pedig nagyon vártam azt a részt. Fucsa, mert eddig egy évaddal sem volt különösebb bajom, de ahogy látom sok más rajongó is csalódott ebben az évadban. Nem azért, mert nincsenek jó ötletek, mert vannak, csak éppen nem úgy kivitelzik őket, mint azt ahogyan várjuk. Tanulság: sose legyenek elvárásaid a DW-val kapcsolatban, mégha rajongó vagy és ismered, akkor sem. :glasses:

Szerkesztve: - dalekterminator
A hozzászólás linkje

Tanulság: sose legyenek elvárásaid a DW-val kapcsolatban, mégha rajongó vagy és ismered, akkor sem. :glasses:

Annyival egészíteném ki, hogy szvsz semmivel kapcsolatban sem érdemes óriási elvárásokat táplálni, mert ebben az esetben a csalódás valószínűsége meglehetősen nagy. Amennyiben az ember nem számít semmire, csak várja, hogy mit tolnak majd az arcába, az vagy bejön az illetőnek vagy nem... így legalább csak 50% a csalódás valószínűsége, egekbe pumpált elvárásokkal viszont ennél jóval nagyobb ez az arány. Én ezért sem várok el már jó ideje "szinte semmit" se filmtől, se sorozattól... és ez a módszer tényleg működik.

Vasember 3-ra konkrétan nulla elvárással ültem be (pláne a 2. rész után, bár az elsőt sem tartottam soha erős közepesnél többre) és marha jól szórakoztam, remélem lesz alkalmam még 1x moziban megnézni.

Az új Star Trek filmtől dettó nem várok semmit. Nem is várhatnék, hiszen nem ismerem ezt a világot és nem is érdekel különösebben, de J.J. 2009-ben legalább annyira felkeltette a figyelem, hogy legalább az ő filmjeire figyeljek a témában. Csalódás valószínűségét elég kicsinek érzem.

Acélember szintén, bár Nolan közreműködése azért itt már nálam sokat jelent, de nem állítok elé magasugró rudat, amit mindenáron meg kell ugornia, majd elválik, hogy az egyéni ízlésemnek miként fog megfelelni. Nolan eddig minden filmjével ráérzett az ízlésemre, igaz itt ő csak producer és nem rendező. Nagyon várom a filmet.

De tavalyról is hozhatok pár példát:

Prometheus, egyetlen elvárásom volt, de ez már kezdettől fogva tudható is volt a filmről, szóval nem is lényeges (középpontba a Space Jockey-kat) ezt megkaptam, KÖSZÖNET ÉRTE! :)

Felhőatlasz, semmi más nem hajtott, csak a kíváncsiság, hogy ebből a különös könyvből mit sikerül kihozni filmen, hát azóta elolvastam a könyvet is, és szvsz a film jobb volt :P Tavalyi év egyik legjobb filmje nálam.

Hobbit. Csak néhány alap dolgot tudtam a történettel kapcsolatban, de annyira megnyerte a tetszésemet, hogy a Gyűrűk Urát is jobban megkedveltem általa, a regényt is elolvastam (nem tudtam letenni) és elhatároztam, hogy Tolkien összes Középföldéhez köthető művét el fogom olvasni, mindezt a Hibbit hatására.

Elvárásom ezekkel szemben? Szinte semmi nem volt, vagy nagyon minimális, és mindegyiket fantasztikus élményként éltem meg.

Talán azért élvezem a DW-t is annyira, mert semmit sem várok el tőle, csak hagyom, hogy sodorjon azon az úton, amin akar a showrunner. Persze vannak részek, melyek kevésbé tetszenek, de melyik sorozatban nincsenek gyengébb részek? De ez is ízlés kérdése, mint oly sok minden az életben ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick
A hozzászólás linkje

Egyébként én magával már az évaddal nem igazán vagyok megelégedve az elejétől fogva, de itt inkább az első felére gondolok. Már az Asylum of the Daleks-nél húztam a számat, pedig nagyon vártam azt a részt.

Nálam pont forditva van: szerintem az évad első felében lévő részek simán verték a korábbi Moffat részeket is -a Russelles érát meg csuklóból- (az Asylum of the Daleks nálam minimum top5-ös rész az egész sorozatot nézve) a második évadfél viszont elég hullámzó.

A hozzászólás linkje

Nálam pont forditva van: szerintem az évad első felében lévő részek simán verték a korábbi Moffat részeket is -a Russelles érát meg csuklóból- (az Asylum of the Daleks nálam minimum top5-ös rész az egész sorozatot nézve) a második évadfél viszont elég hullámzó.

Hasonlóan érzem én is. Az Asylum of the Daleks nekem is az egyik kedvenc részem.

A hozzászólás linkje

Tanulság: sose legyenek elvárásaid a DW-val kapcsolatban, mégha rajongó vagy és ismered, akkor sem. :glasses:

Ez mondjuk egy jó alapelv mindenre, mert ha elvársz valamit, és még ragaszkodsz is az elvárásodhoz, akkor nem fog tetszeni az, ami elé leülsz. Amúgy nekem eddig ez az egy rész volt erőltetett. Az évaddal a legnagyobb gondom a Csend hanyagolása, azon kívül ugyanolyannak érzem, mint az eddigi évadokat: vannak remek és pocsék pillanatai. De eddig a második fél jobban bejön, mint az első félidő, annak ellenére, hogy itt a másodikban voltak rosszabb részek (a Cold War és a vasárnapi a Mofatt-éra mélypontja, szvsz).

Ha top5-öt kéne állítanom a Moffat érából, akkor talán ez lenne:

1. A Good Man Goes to War

2. The Impossible Astronaut

3. The Wedding of River Song

4. The Eleventh Hour

5. The Doctor's Wife

A hozzászólás linkje

Ez mondjuk egy jó alapelv mindenre, mert ha elvársz valamit, és még ragaszkodsz is az elvárásodhoz, akkor nem fog tetszeni az, ami elé leülsz. Amúgy nekem eddig ez az egy rész volt erőltetett. Az évaddal a legnagyobb gondom a Csend hanyagolása, azon kívül ugyanolyannak érzem, mint az eddigi évadokat: vannak remek és pocsék pillanatai. De eddig a második fél jobban bejön, mint az első félidő, annak ellenére, hogy itt a másodikban voltak rosszabb részek (a Cold War és a vasárnapi a Mofatt-éra mélypontja, szvsz).

Ha top5-öt kéne állítanom a Moffat érából, akkor talán ez lenne:

1. A Good Man Goes to War

2. The Impossible Astronaut

4. The Eleventh Hour

5. The Doctor's Wife

Az én listám is hasonló lenne:

1. The Big Bang

2. A Good Man Goes to War

4. The Doctor's Wife

5. The Eleventh Hour

A hozzászólás linkje

DW 50. évfordulós John Hurt hírek

“John will play the real Ninth Doctor. Christopher Eccleston has always been thought of as the Ninth Doctor but now that John has been revealed as the Ninth Doctor, it shuffles Eccleston’s Doctor to be the Tenth Time Lord, Tennant the 11th and Smith the 12th. It also means the Doctor’s time is running out as he can only regenerate 12 times. Steven loves a complex plot and there will be plenty of surprises along the way. The reason the Doctor has forgotten his ninth incarnation will become clear but it’s to do with the Time War and his shame over his behaviour in it. Tennant and Smith’s Doctors will at first refuse to accept Hurt is them — until their sonic screwdrivers confirm it and announce, ‘He’s us. He’s the ninth us’. John was given a very familiar look that goes half way between two regenerations.”

Ha tényleg a mostani Doktor a tizenkettedik, akkor se kell aggódnunk, mert River neki adta a maradék regenerációit.

Ha igaz, amit ebbe mondnanak, akkor a Doktor élete valóban baromi nagy forduló ponthoz fog érkezni.

A hozzászólás linkje

Apropó, Doctor Who 7x11: sikerült alul múlniuk a tengeralattjárós részt.

"Örülök" annak, hogy nem csak nekem nem tetszett egyáltalán ez a rész. Kolléganőm fia is rendesen lereagálta, a rész közepén inkább kiment játszani a kertbe :hehe:

A következő epizód szereplőit én sem kedvelem, szóval nem túl nagy elvárásokkal fogok leülni megnézni. Remélem, az utolsó rész hoz valami olyat, amiért az évad második feléből lesz legalább két (na jó, nekem a Hide is bejött) olyan rész, amit megéri még egyszer megnézni.

50. évfordulós lentiekhez

Ha a mostani Doctor a 12., akkor mi a helyzet a fall of Eleventh-szel? :hmm: (Ha jól írtam egyáltalán.)

A hozzászólás linkje

A Supernaturalt nézi itt még valaki? Kudarról tudok, bár valamiért már ő se ír róla jó ideje...

Nem semmi, mennyire visszatalált régi önmagához a sorozat a 8. évadban. A 6-7. színvonalát messze túlszárnyalja, de finálét se vártam még ennyire az 5. évad óta.

A hozzászólás linkje

A Supernaturalt nézi itt még valaki? Kudarról tudok, bár valamiért már ő se ír róla jó ideje...

Nem semmi, mennyire visszatalált régi önmagához a sorozat a 8. évadban. A 6-7. színvonalát messze túlszárnyalja, de finálét se vártam még ennyire az 5. évad óta.

Amúgy Sky pont tegnap akartam írni róla, miután megnéztem a mostani részt, de már olyan közel vagyunk a fináléhoz, hogy gondoltam kivárom. Viszont akkor most leírom, hogy ez az évad valami eszméletlenül jó. Tényleg ismét hozza az a színvonalat amit régen, mert nagyon jót tett ez az új behozott szál. Örültem hogy ezzel meg tudtak újúlni, mert kellett már az előző évadokat látván, és ha ez így halad, akkor iszonyú jó kis évadzáró lesz és köv évad is! :)

A hozzászólás linkje

Imádom, a második kedvencem a 24 után. Csak én nem nézek egyenként részeket, hanem majd egybe a nyolcadik évadot. ha érdekel, majd megírom, hol fogok róla írni. :)

A hozzászólás linkje

o624hocdbmbtq2czfk8v.jpg

Totál szívás S1

Egy csomó díjat nyert drámai” sorozatba szívesen vág bele az ember, hisz mindig bízik a csodában. A csodában, hogy valami elemi erejű újdonságot fog látni, egy magával ragadó történetet, ami újra oda tud szegezni a képernyő elé, körömrágva várva a következő epizódot, valamint új szeretnivaló karakterek sokaságát, akikre sokáig lehet emlékezni…

Nos, a Totál szívás – eh, megint milyen ecebóca cím, szívesebben használom az eredetit – ebből a szempontból sokáig alaposan alulteljesít. A parádés pilot után olyan szinten leül az egész, hogy gyakorlatilag nézhetetlen lesz - erre mondta az egyik barátom, hogy mínuszból kell újraindulni a sorozatnak. Egyébként alapból erősen hullámvasút feelingje van az évadnak, de ami a közepe táján történik, az felér egy kínzással. A mélypont a kispárnás rész – ott majdnem abba is hagytam az egészet… Szerencsére nem tettem. A Breaking Bad (továbbiakban BB) a végére egészen kiváló kis mozi lett, olyannyira, hogy kifejezetten várom a többi évadot, állítólag ötöt rendeltek be, kint az ötödik felénél járnak. Egy ideig lesz mit nézni.

A BB alapötlete zseniális. Egy kémiatanárról kiderül, hogy gyógyíthatatlan tüdőrákos, ezért – vesztenivalója nem lévén – szövetkezik korábbi tanítványával és speedet kezdenek előállítani. A faszi zsenialitásából kifolyólag az anyag osztályon felüli lesz, ami persze kapóra jön a helyi drogmaffiának, s Walterre, a kémiatanárra, valamint Jesse-re, a terítőre nehéz napok várnak. Már rögtön az elején egészen elképesztő képsorokat látunk, a nyitány baromi magasra tette a lécet – ennek a csúcspontja talán a fürdőkádas jelenet. Nagyon jó, valósághű képsorok, nagyszerű képi megoldásokkal, kamerahasználttal, megfelelő súlyú feszültségoldó poénokkal. A két főszereplő ki nem állhatja egymást, ebből rengeteg feszült és humoros helyzet adódik, remek indítása a történetnek – mindez az évad felére gyakorlatilag köddé válik. Ami akkor történik, az kínszenvedés. Oké, hogy ez egy lassú folyású sztori (állítólag ennek a TV társaságnak ilyenjei vannak), de Walter kínlódása a rákkal, magával, a családjával iszonyat unalmas és felesleges, ekkor csak elvétve akad egy-egy ütősebb pillanat. Azonban ha ezeket mind átvészeli az ember, utána olyan finálé kap, hogy csak na. Talán a kopaszságtól kezdődően újraindul a motor, onnantól nincs a BB-ben hiba, sőt, egyöntetűen az a vélemény a BB bennfentesek közt, akik már előbbre járnak, hogy innentől lineárisan emelkedik a színvonal. Majd meglátjuk.

A BB-re egyszerre három típust is rá lehet húzni: drogos sorozat, hisz végig annak gyártásával, terítésével foglakozik, picit bepillantva a maffia berkeibe is. Okos sorozat, hisz a kémiát szervesen beépíti a történetbe – már a főcím is zseniális a periódusos rendszer használatával -, Walter tudása e témában pedig lenyűgöző és kiváló poénforrás is egyben. Harmadszorra pedig tényleg első osztályú dráma, egy rákos ember története, egy betegség és annak elfogadásának kálváriája. Az összes feeling egybeolvasztása ugyanakkor egy elég érdekes végeredményt adott, amiben néha az arányok a fejük tetejére álltak. A stílus kavalkád ugyanakkor a későbbiekre nézve sok-sok ígéretet rejt magában – már ha az alkotók elhagyják azt a sok felesleges időhúzást.

Mint minden sorozatban, itt is fontosak a karakterek: nos, bátran állíthatom, azok zseniálisak. A kezdetben teszefosza Walter a végére igazi szerethető vezér lesz, Jesse viszont már a kezdetektől bírható arc a maga lúzerségével. A többiek, akik körítik a fő szálat, nemkevésbé érdekes és színes egyéniségek, legyen szó akár a fogyatékos fiúról, akár a dagadt drogvadász sógorról, akár az elmebeteg drogvezérről. Néhány pillanat annyira jól sikerült, annyira ütős lett, hogy simán maradandó képsorok lettek az agyamban – innentől pedig nem is kérdés az értékítélet és a folytatás szükségszerűsége.

.

A hozzászólás linkje

a BB az egyik legjobb dráma a Dexi és a SoA mellett.

Tökéletes felépítése van az évadoknak, amiket csak egyben lehet nézni és nem részenként, mert olyan magas íveket írnak le, hogy csak nézel majd. Az évadok eleje általában mindig vontatott, de szépen lassan épül épül és a végére az arcodba robban az egész. :D

Nagyon kemény. :)

A hozzászólás linkje

Imádom, a második kedvencem a 24 után. Csak én nem nézek egyenként részeket, hanem majd egybe a nyolcadik évadot. ha érdekel, majd megírom, hol fogok róla írni. :)

Szerintem ide is bemásolhatod majd, elfér az oldalnyi DW-s posztok közt. ;)

A hozzászólás linkje

Doctor 7x12 - Nem lesz annyira maradandó mint a Doctors Wife, de az egyik, ha nem a legjobb Cyberman rész, és ez is a jó részek közé tartozik, szóval Gaiman azt hiszem tényleg adott egy új értelmet a Kiborgoknak, és tudott nem kevés újat mutatni.

A negatívummal kezdeném. A színészek most nem voltak annyira a toppon, persze lehet a szerepünk szerint is, de a gyerekek, főleg a lány iszonyú idegesítő volt és a játékuk sem volt a legjobb. ahogy a katonáké sem. Ez néha kicsit kirángatott a rész feelingjéből. Ami még kicsit lehetett volna komolyabb az a Planner kivégzése, hiszen ezt előtte is már megicsálhatta volna a doki, de ezen kívül minden tetszett. Warwick nagyon jó univerzum uralkodója volt. Olyan volt mint a 3.dokinál amikor az uralkodó szintén megkérte az utitárs kezét. :D De itt volt Allonsy meg az összes korábbi doki megmutatása. Viszont a doki végig biztos lehetett benne hogy nyerni fog, így vagy úgy, mert különben azonnal regenerálódott volna ha tudja hogy mások veszélyben vannak.

A Kiborgok meg nagyon parásak lettek, főleg a kis rovaroktól. abból lehetett volna kicsit több is. de ahogy villámgyorsan becikázott az egyik és felkapta a kislányt, az nagyon állat volt. és a 3 millió CM nagyon jól nézett ki a makett asztalon. :D

Ahogy a Doki magával harcolt azt valami zseniális volt, Matt nagyon jól eltalálta a dolgot és amíg ő bent, addig claráéki kint harcoltak. szuper rész volt.

Új bemutató a fináléhoz és a prequel - tudom hogy már volt

Ez a vége valami elképesztő lesz úgy érzem.

http://www.youtube.com/watch?v=CRhG3oEQ9eY

http://www.youtube.com/watch?v=mtaIpkjF6Ss

A hozzászólás linkje

DW 7/12

Érdekes rész volt, de még aludnom kell rá egyet.

Kudar, köszi a videókat, várom már a jövő szombatot!

Karrde úgy veszem észre mostanában nem jönnek be annyira a részek. :)

Finálé spekuláció

szóval akkor most a GI irányította a silencet? csak mert ha ott lesz trezalore mezein, és ő teszi fel a kérdést a dokinak, akkor eléggé esélyes. Viszont nagyon jó ez a whisperer, mármint az ellenség, mert kb full a silence ellentéte, még kinézetre is. gondolom ez sem véletlen. nem olvastam semmilyen spoilert a résszel kapcsolatban, de már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz. Clara tényleg arra lett tervezve, hogy megvédje, megmentse mindig a Doktort? Lehet hogy Rivernek is valami köze van ehhez? mert ugye egy nő adta meg a számát is a dokinak a wifis résznél, és mivel ő előre tudja hogy mi fog történni a dokival, lehet direkt alakítja így a dolgokat. meglássuk, de kíváncsi leszek a válaszokra. az összesre. :D

A hozzászólás linkje

Nem azt mondom, hogy nem jönnek be, de mostanában több olyan is volt, amely nem osztott annyira aratatlan siker nálam. Persze mindezt Doctor-mércével nézve. A tegnapi rész pl. tetszett, mégsem tudom egyértelműen hova tenni. Majd megnézem egyben a 7. évadot, és meglátjuk a végső eredményt :) A finálét per pillanat piszkosul várom, és 99,99%, hogy tetszeni fog :D

A hozzászólás linkje

DW 7x12

Eléggé bejött ez a rész. Az előzőnél speciel jobban tetszett. Tényleg sikerült ismét félelmetessé tenni a kiborgokat. Iszonyú jól nézett ki az a jelenet, mikor a kiborg körül lelassult az idő és végigrohant a katonák között, a Doktor párharcáról saját magával nem is beszélve. A gyerekek játéka valóban nem volt valami meggyőző, tehát... gyerekek, hm? :) Simon Pegg egyébként nem most szerepelt először a DW-ban. A The Long Game-ben már benne volt. Nem lesz egy favorit színészem soha, az már biztos. Szóval jól nézett ki ez a rész, meg minden, de legjobban a finálét várom.

Hát ez a prequel nagyon érdekes volt. Alig várom a finálét és kicsit kezdek átállni arra, hogy talán mégse lenne rossz, ha megtudnánk ki a Doktor, de nem feltétlenül a nevét, csakhogy honnan jött és miért lett az, akinek ismerjük.

Szerkesztve: - dalekterminator
A hozzászólás linkje

Castle 5/23

Jó rész volt, bár a szokásostól eltérően most, ráadásul jó előre, kitaláltam a tettest. Attól még a vége elég meglepő volt

Kate olyan helyzetbe kerülhetne, ha elfogadja az állást, amiből sokkal könnyebben és hatásosabban tudna nyomozni a szenátor után. Meg aztán nagy ügyek, történelemformálás, stb. nézői szempontból sem lenne rossz. Castle-nek pedig nem helyhez kötött a munkája, mehetne vele.

Nagyon kíváncsi vagyok, vajon a készítők meglépik-e azt, hogy áthelyezik más helyszínre a sorozatot. Persze a többiek hiányoznának, de talán nem ártanak egy kis frissítés. Persze ha maradnak, akkor is kell a frissítés.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.