R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Én az összhatástól nem dobtam hátast úgyhogy csak tippelek, de szerintem főleg a kép ígérete tetszik az embereknek mert ez a kettő ugyan volt eddig is de semmi közük nem volt egymáshoz, most viszont találkoznak, plusz a kép arra is utal, hogy Tyrion összefut Dany-vel. Kár hogy az egyes elemek nincsenek szinkronban egymással. A sárkány még csak nem is Tyrionra néz, hanem csak úgy előre... Vélhetően igazad van. Rám nincs ugyan nincs hatással, de sebaj. Majd rácsodálkozok, mikor megtörténik... Nekem tetszik és kész. Jól van na, nem azért mondtam... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. (szerkesztve) Rog: Hát nem csodálom, hogy nem tudtad abbahagyni. 3x4 - hát mikor már azt hittem, hogy ez egy lassabb rész lesz...megint adtak a képünkbe. És a cliffhanger...jujj mi lesz itt Banshee-ben. Bár csak már nézhetném tovább. XD Én is egy visszafogottabb részt vártam eleinte aztán kis túlzással csak néztem mint Rozi a moziban. Szerkesztve: 2015. Március 2. - Rog Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Jól van na, nem azért mondtam... Ja nem azért, csak maga a kép tetszik nekem, nincs mögötte komplex magyarázat (mivel olvastam a könyveket, enélkül is tudom, mit várhatok az évadtól nagyvonalakban). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Nekem is csak maga a kép tetszik, minden hátsó belemagyarázás nélkül Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Boldog nők napját! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. BAnshee 3x5 - FAkk fakk hogy rohadnának el a készítők, meg az írók meg az indiánok...persze csak a sorozatbeliek, Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. (szerkesztve) BAnshee 3x5 - FAkk fakk hogy rohadnának el a készítők, meg az írók meg az indiánok...persze csak a sorozatbeliek, Óh, én továbbmentem felirattal! s03e09 jön! "Follow me!" Szerkesztve: 2015. Március 8. - csoli1138 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Óh, én továbbmentem felirattal! s03e09 jön! "Follow me!" És továbbra is ilyen jó? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Boldog nők napját! Köszi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Megjött az új Trónok trailer. http://www.youtube.com/watch?v=H6a3HfOxlsI Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Ebben a stádiumban ez már inkább kínzás a számomra. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Megjött az új Trónok trailer. Szuper! Köszi! Ugye csinálsz megint elemzést róla, ha lesz időd? Szegény, lesz vele munkád... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. BAnshee 3x5 - FAkk fakk hogy rohadnának el a készítők, meg az írók meg az indiánok...persze csak a sorozatbeliek, Látom neked is betett ez a rész Shioby halálával. Suegény csaj. Mást nem is lehetett várni attól a vadember indigánytól. Amúgy a kilences rész is kemény. Van benne durvulás rendesen. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Látom neked is betett ez a rész Áhh ne is mondd. Imádtam a kiscsajt. És persze biztosra lehetett venni már 1-2 résszel korábban hogy meg fog halni, vagyis meg kell halnia, de akkor is...áhhh. Már nagyon várom a jövő hetit bár az tuti egy lassabb rész lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Lassabb de nem vészes. Amúgy a hetes is visszafogottabb. Nem valami izgis de ennek ellenére pörgős rész. Szerintem jó hogy bekerült a szezonba. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Megjött az új Trónok trailer. Sansa Deresbe megy? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Ugye csinálsz megint elemzést róla, ha lesz időd? Igen, mindenképp lesz elemzés. Sansa Deresbe megy? Igen! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Ez így érdekes lesz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hamill megint dilinóskodott egy kicsit. http://www.youtube.com/watch?v=Ds0aecTw9HQ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hát nekem most idén a BAnshee mellett, de talán még jobban is, a Flash a kedvencem. Imádom. Ezt az előzetest megnéztem már vagy 10x, és várom nagyon HAmill Tricksterjét mert a régi Flash sorozatban is egy állat volt, ami látszott is a külsején. KÍváncsi vagyok most mit hoznak ki belőle. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Megjött az új Trónok trailer. Köszi! Nagyon jól néz ki, ami a trailerben látható. Az elemzést pedig én is várom Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hát nekem most idén a BAnshee mellett, de talán még jobban is, a Flash a kedvencem. Imádom. Ezt az előzetest megnéztem már vagy 10x, és várom nagyon HAmill Tricksterjét mert a régi Flash sorozatban is egy állat volt, ami látszott is a külsején. KÍváncsi vagyok most mit hoznak ki belőle. Kudar! A Kártyavárral és a Sons of Anarchyval hogy állsz? Írtál róla valamikor? Persze ezt a többiektől is kérdezem, csak ő olyan sorozatmániás... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. (szerkesztve) Kudar! A Kártyavárral és a Sons of Anarchyval hogy állsz? Írtál róla valamikor? Persze ezt a többiektől is kérdezem, csak ő olyan sorozatmániás... ELőször is köszönöm. Igen írtam mind2ről hátrébb. Sonsról az utsó évadról és sorozatról egyben (egyik örök kedvenc lesz dráma kategóriában), és a HoCról is nemrégiben az első évadról. Azt sajna nem folytatom,de leírtam miért. Viszont nem is lenne értelme mert az összes 3. évados kép elspoilerezi hogy mi is fog történni benne...lol Szerkesztve: 2015. Március 10. - kudar Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. ELőször is köszönöm. Igen írtam mind2ről hátrébb. Sonsról az utsó évadról és sorozatról egyben (egyik örök kedvenc lesz dráma kategóriában), és a HoCról is nemrégiben az első évadról. Azt sajna nem folytatom,de leírtam miért. Viszont nem is lenne értelme mert az összes 3. évados kép elspoilerezi hogy mi is fog történni benne...lol Akkor kutatok. A Kártyavár S2-vel nemrég végeztem, az már kimondottan tetszett, a SoA-t most kezdtem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hát nekem most idén a BAnshee mellett, de talán még jobban is, a Flash a kedvencem. Imádom. Ezt az előzetest megnéztem már vagy 10x, és várom nagyon HAmill Tricksterjét mert a régi Flash sorozatban is egy állat volt, ami látszott is a külsején. KÍváncsi vagyok most mit hoznak ki belőle. Én az indulása előtt beterveztem nézésre ezt a sorit de mégse kezdtem neki. Mindenesetre érik a dolog. A promó által bemutatott részeket biztos megnézem. Még az is lehet hogy kedvet kapok tőlük a szezon elkezdéséhez. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. The walking dead: Mi a véleményetek az elmúlt részekről? szerintem nagyon ül. Ez a vészjósló nyugalom, hát nem tudom. Túlábrázolták már. Valami nagy cirkusz lehet készülőben, ha így rákészülünk.. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Jó, hogy végre rátaláltak a helyre, bár sajnos a képregényesek már nagyjából tudják, mire számítsanak. Aki az 5. évadig eljutott, az nyilván nem egy hentelős akciósorozatba lett szerelmes, de (főleg az utóbbi részeknél) egyre sűrűbben érzem azt, hogy ezzel vagy azzal csak az időt húzzák, és valójában kevésbé sikerül a karaktereket úgy építeni, ahogy azt lehetne. Viszont továbbra is szívesen nézem a sorozatot, enyhén szólva is túlzónak érzem az itt-ott olvasott negatív fröcsögéseket. A fináléra kíváncsi vagyok, miután reklámok nélkül 70 perces lesz. Nem tudom, tudjátok-e, de nyáron (elvileg augusztus) érkezik a TWD spin-off. Címe egyelőre nincs, de az AMC már berendelte az 1-2. évadot. Az anyasorozathoz hasonlóan, az 1. évad 6 részből fog állni, a 2. évad pedig 2016 nyarán érkezik. Georgia helyett Los Angeles lesz a helyszín, ahogy a karakterek is újak lesznek. Ami érdekes (legalábbis számomra), hogy többek közt azt is bemutatja majd, miként lett a világunkból az a poszt-apokaliptikus hely, amit már jól ismerünk a TWD-ből. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Sky, köszi a TWD-s infókat. Én is szeretem nézni továbbra is a sorozatot, még ha lassan is csordogál, és főhőseink most éppen csak a körülményeket kóstolgatják. Nem követem a képregényeket, és nem is fogom, számomra elég a sorozat, így aztán nem tudom, mit várjak. Leginkább azt, hogy lepjenek meg POI Jó volt a heti epizód is (mostanában melyik nem), legújabb esetünket nagyon szimpatikusnak találtam. Glasses megint hozta azt a fantasztikus humanista énjét, amit annyira kedvelek benne. Jól láttam, hogy a Hannibal 06.04-én indul? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. POI Jó volt a heti epizód is (mostanában melyik nem), legújabb esetünket nagyon szimpatikusnak találtam. Nekem is bejövős ez a rész. Csak azt sajnálom hogy ebben se vették fel újra a Shaw-szálat. Glasses megint hozta azt a fantasztikus humanista énjét, amit annyira kedvelek benne.Az se volt semmi amit 2010-ben művelt. Jól láttam, hogy a Hannibal 06.04-én indul?Jól-jól. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.