Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

GoT

A Falnál történt eseményekről:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 10. - 18:50, Nute Gunray írta:

GoT

A Falnál történt eseményekről:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 10. - 20:02, Nabopolasszar írta:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 10. - 20:31, Donát írta:

Hozzászólás ideje:

GoT

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 11. - 6:41, Dzséjt írta:

GoT

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 11. - 6:41, Dzséjt írta:

GoT

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 11. - 9:40, Donát írta:

GOT

Számomra nem volt zavaró.

Hozzászólás ideje:

GoT

2016. 05. 11. - 10:02, Bomarr írta:

Hozzászólás ideje:

Eldőlt, hogy az Agent Carternek nem lesz harmadik évadja az alacsony nézőszámok miatt.. Ez már csak azért is kár, mert a második évad egy elég nagy clifnagerrel zárult, plusz nem bántam volna, ha kapunk egy olyan utolsó évadot, ahol az SSR-ból megalakul a S.H.I.E.L.D.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

Tény, én is marha kevésnek éreztem őket egy sorozatra.

Hála a magasságosnak, nem lesz Beckett nélküli Castle. A nyolcadik évaddal vége a sorozatnak. A készítők amúgy két befejezést forgattak az utolsó részhez, az egyiket lezárásként, a másikat, ha folytatták volna Beckett nélkül. De remélem, nem olyan lesz, hogy az egyik szereplő meghal, vagy visszatérnek az alaphelyzethez, mert az ilyen befejezésektől már hülyét tudok kapni.

2016. 05. 13. - 9:59, Dzséjt írta:

Hála a magasságosnak, nem lesz Beckett nélküli Castle. A nyolcadik évaddal vége a sorozatnak.

Jobb lesz így befejezni. Attól még sajnálom, hogy vége - sőt, már csak a finálé van hátra a sorozatból -, a karaktereket kedveltem, elnéztem volna még őket egy darabig.

Agent Carter esetében szintén. Két szerethető limonádé sorozat ér véget, amelyeket néztem és szerettem. Maradnak a "komolyabb" darabok.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 13. - 7:01, Nabopolasszar írta:

Eldőlt, hogy az Agent Carternek nem lesz harmadik évadja az alacsony nézőszámok miatt.. Ez már csak azért is kár, mert a második évad egy elég nagy clifnagerrel zárult, plusz nem bántam volna, ha kapunk egy olyan utolsó évadot, ahol az SSR-ból megalakul a S.H.I.E.L.D.

Akkor ezek szerint ezt sem érdemes elkezdeni. Hisz a cliffhangert nem fogják lezárni.Na ezért nem kezdek el nézni egyetlen sorozatot sem induláskor, mert megszeretném, aztán pénzügyi okokra hivatkozva meszelnék, én meg ott állnák hoppon, hogy akkor mi lesz a vége. Kéne itt valami fairség hogyha egy sorozatot kaszálnak is azért zárják már le. Az Emberi Tényező is megbukott még jó hogy nem kezdtem el nézni.

Hozzászólás ideje:

Az első évadot akkor akár meg is nézheted (úgyis az a jobban sikerült), mert egy pörgős, vicces és könnyed szuperhős sorozat egy olyan korban, amihez amúgyis ritkán nyúlnak tv-s keretek között. Ráadásul a lezárása viszonylag kerek egészet alkot

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 11. - 17:33, MissKarrde írta:

PoI: Hú, 3 rész után nagyon tetszik az irányvonal :D

Nekem is bejön. A gép rendesen feladta a leckét Harry-éknek.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 13. - 19:04, Frenkie írta:

Na ezért nem kezdek el nézni egyetlen sorozatot sem induláskor, mert megszeretném, aztán pénzügyi okokra hivatkozva meszelnék, én meg ott állnák hoppon, hogy akkor mi lesz a vége. Kéne itt valami fairség hogyha egy sorozatot kaszálnak is azért zárják már le.

Ha nem nézted a Person of Interestet -nem emlékszem, hogy nézted volna -, akkor azt kezd el, 5 évad, és mos fejezik be. Szerintem egy kiváló sorozat, érdemes lenne nézned. Ha gondolod, majd mesélek róla. A mostani évad előtt már tudták, hogy nem lesz több, szóval szerintem normálisan befejezik.

2016. 05. 13. - 22:11, Rog írta:

Nekem is bejön. A gép rendesen feladta a leckét Harry-éknek.

Ajaj, nem is kicsit. Kicsit tartottam attól, hogy hogyan tovább a 4. évad után, de eddig nagyon tetszik az irány.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 13. - 19:04, Frenkie írta:

Akkor ezek szerint ezt sem érdemes elkezdeni. Hisz a cliffhangert nem fogják lezárni.Na ezért nem kezdek el nézni egyetlen sorozatot sem induláskor, mert megszeretném, aztán pénzügyi okokra hivatkozva meszelnék, én meg ott állnák hoppon, hogy akkor mi lesz a vége. Kéne itt valami fairség hogyha egy sorozatot kaszálnak is azért zárják már le. Az Emberi Tényező is megbukott még jó hogy nem kezdtem el nézni.

Más sorozatnál mondhatnánk, hogy ezzel ennyi, de ez az MCU univerzum része, így nagyon valószínű, hogy idővel megkapja a lezárást. Sőt, hát meg is kapta, voltaképpen már előbb, minthogy egyáltalán elindult a sorozat, hiszen az azonos című One Shot kisfilm pont azt meséli el, hogy kerül Carter a S.H.I.E.L.D.-hez. És mivel maga az univerzum még fut, rengeteg lehetőség lesz arra is, hogy a cliffhangert feloldják. Az Agents of S.H.I.E.L.D. és az Agent Carter között volt már crossover, szóval nem lennék meglepve, ha a dolgok végül ott oldódnának meg. Vagy egy másik sorozatban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.