Hozzászólás ideje: Február 11.Feb. 11. Ha ilyen jó lesz a Viharfény tv-sorozat, akkor én nagyon-nagyon boldog leszek. Szerkesztve: Február 11.Feb. 11. - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: Február 27.Feb. 27. The Mighty Nein 1. évad:Nem tudom, itt ki mennyire ismeri ezt a jelenséget, de Amerikában egy csapat szinkron színész úgy döntött, hogy szórakozásból felveszik, ahogy Dungeons and Dragons asztali szerepjáték kampányokat visznek végig. Ez lett a Critical Role és eléggé befutott ahhoz, hogy elkezdjék animációs sorozatokká adaptálni a történeteiket.Ezek közül a Mighty Nein a második ilyen, ami nekem valamelyest fel is keltette az érdeklődésem és eléggé megszerettem. 🙂A sorozat alap formulája kicsit ilyen “Suicide Squados”, csak fantasy környezetben: Van egy csapat különböző kétes hátterű karakter, akiket a sors összehoz, hogy megmentsék a világot.Az eredmény szórakoztató felnőtt humor, jó akció jelenetek, de ugyanakkor meglepően megindító traumákkal foglalkozó dráma és némi politikai hatalmi játszmázás, a háttérben.Engem a hangulata sokban a modernebb Dragon Age játékokéra emlékeztetett, szóval nagyon megkedveltem és ajánlom másoknak is. 🙂 Várom a folytatást. Szerkesztve: Február 27.Feb. 27. - LordGravon
Hozzászólás ideje: Február 28.Feb. 28. Szerző Én meg belekezdtem a Falloutot. Micsoda beteg egy sorozat.
Hozzászólás ideje: Február 28.Feb. 28. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Én meg belekezdtem a Falloutot. Micsoda beteg egy sorozat. Ez egy videójáték adaptáció. Szerintem iszonyat jó, igaz tényleg kemény jelenetek vannak benne A játékokkal sosem játszottam, de ismerem őket és vár videóból levéve nekem nagyon bejön a világa.Ahogy az ötvenes években elképzelték a jövőt. Nemrég végeztem a második évaddal és az még jobb. Nagyszerü történet, nagyszerü karakterek, nagyszerü színészek.A kedvenc karakterem a Walton Goggins által játszott Cooper Howard. Goggins nálam nagy kedvenc, az egyik kedvenc karakterszínészem. Szerintem baromi jó színész.Ami még tetszik ,hogy két történeti szálon fut a sorozat és a múltban történt eseményeket csak csepegtetve tálalják. Imádom az ilyet. Főleg hogy a múlt rejtélyes és fokozatosan áll össze a kép mint egy mozaiknál.
Hozzászólás ideje: Február 28.Feb. 28. Én is el akarom majd a kövezljövőben kezdeni a második évadot (meg lehet, hogy előtte újranézem az elsőt, mert nagyon tetszett), de már csak a Star Wars maraton klón háborús szakasza után. Nem akarom eltéríteni a figyelmemet a TCW közben, ami ennek a maratonosdinak a legnagyobb falata.
Hozzászólás ideje: Február 28.Feb. 28. Szerző 19 perccel korábban, Frenkie írta:Ez egy videójáték adaptáció.Tudom, olvastam róla. Holnap bele is kezdek a második évadba a meló helyen.
Hozzászólás ideje: Március 15.Már. 15. A Viharfény krónika sorozathoz már van produkciós cég, a Blue Marble Pictures. Theresa Kang lesz a társproducer.
Hozzászólás ideje: Március 24.Már. 24. Az Apple zöld utat adott a For All Mankind 6. évadának, amely egyben az utolsó évad is lesz (gondolom elérjük a jelenkort).https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/for-all-mankind-ending-season-6-apple-tv-1236545403/
Hozzászólás ideje: Március 26.Már. 26. Kicsit lemaradtam a hírekkel, csak most tudtam meg, hogy jön a Firefly animációs sorozat.https://www.instagram.com/p/DV6Js56jT3F/
Hozzászólás ideje: Március 26.Már. 26. 2026. 03. 24. - 15:43, Bence1997 írta:Az Apple zöld utat adott a For All Mankind 6. évadának, amely egyben az utolsó évad is lesz (gondolom elérjük a jelenkort).https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/for-all-mankind-ending-season-6-apple-tv-1236545403/Ez jó hír. Mikor az Iphone-hoz megkaptam a 3 havi ingyenes Appletv+ előfizetést ledaráltam a 4 évadot. Nemrég olvastam hogy nemsoká indul az 5, évad már trailere is van. Nekem amúgy nagyon tetszett, csakhát már megint ez az éeveket várni a következő évadra, emiatt sok felejtődik az előzőkböl. Ráadásul Ed már most baromi öreg, mi lesz vele a hatodik évadban? Amúgy mit értessz jelenkor alatt? A franc emlékszik már arra milyen dátumot írtak ki a 4. évad végén. Ugye minden évad végén kiírtak egy jövőbeni dátumot amikor a következő évad játszódni fog.
Hozzászólás ideje: Március 26.Már. 26. 9 perccel korábban, Frenkie írta:Ez jó hír. Mikor az Iphone-hoz megkaptam a 3 havi ingyenes Appletv+ előfizetést ledaráltam a 4 évadot. Nemrég olvastam hogy nemsoká indul az 5, évad már trailere is van. Nekem amúgy nagyon tetszett, csakhát már megint ez az éeveket várni a következő évadra, emiatt sok felejtődik az előzőkböl. Ráadásul Ed már most baromi öreg, mi lesz vele a hatodik évadban? Amúgy mit értessz jelenkor alatt? A franc emlékszik már arra milyen dátumot írtak ki a 4. évad végén. Ugye minden évad végén kiírtak egy jövőbeni dátumot amikor a következő évad játszódni fog.Egyelőre csak 2 évadot láttam (pont a napokban kezdtem újrázni a sorit), de annyit tudok, hogy mindegyik évad 1-1 évtizedben játszódik:évad: 1970-es évekévad: 1980-as évekévad: 1990-es évekévad: 2000-es évekévad: 2010-es évekEbből következtetek arra, hogy elérjük a jelenkort, a 2020-as éveket így a sorozat kvázi felzárkózik a jelenbe (persze alternatív idővonalon).
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Az Amazon törölte a fejlesztés alatt álló Stargate sorozatot, a jelek szerint pusztán azért, mert az Amazonnál lecseréltek pár kulcs pozícióban lévő embert, akik már nem támogatták a 2 éve fejlesztés alatt álló, a díszletépítésre, effektgyártásra, színészválogatásra készülő széria további fejlesztését. A sorozaton az eredeti szériák több alkotója is dolgozott, és az SG-1, Atlantis és Universe folytatása lett volna, de közben új embereket is igyekeztek megszlítani. Bár hivatalos indoklás nem törétnt, belsős infók szerint az Amazon fő baja az volt, hogy Martin Gero és csapata egy olyan sorozaton dolgozott, ami hű volt az eredeti szériákhoz és tetszett volna a rajongóknak.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Ezt a hírt én is olvastam és nem igazán értettem, hogy miért kellett ezért kukázni az egészet, plána azt a részt, hogy valószínüleg bejött volna a régi rajongóknak, legalább hivatkozhattak volna valami légbőlkapott dologra, így kicsit olyan érzést kelt, hogy túl jó lett volna ez nektek... inkább nem csináljuk meg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.