Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Anyám mondta reggel, teljesen lesokkolt. Nyugodjon békében. Ez a szerencsétlen House, megérte a második legjobb szinkronszínészének az elvesztését is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Banyek, megint egy újabb haláleset és ilyen fiatalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Bakker, ez már sok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Nekem is a PB tetszik a legjobban, és pont azért amit írtál. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Teljessé tenném a sort. Mahone, Scofield, Bellick, T-Bag egy börtönben. Hát öregem, szerintem is a legtutibb sorozat. A feszültségkeltésben k*rva nagyok. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Szegény Selmeczi.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Nagyon szerettem a hangját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Én is nagyon sajnálom. Nyugodjék Békében! Majdnem úgy járt mint 2004-ben Bubik Pista, Isten nyugosztolja őt is. Ő is egy szolnoki színházból tartott hazafelé amikor egy másik kocsival karambolozott és ő is ott helyben meghalt. Szerkesztve: 2008. Január 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. A szolnoki színházból. Tudniillik csak egy van. És az a rossz, hogy apukám ott fotózik, mind Bubikkal mind Selmeczivel beszélt, mielőtt útnak indultak... még most sem hiszem el! Átok ül ezen a színházon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Tudniillik csak egy van. Nemtom hogy nekem mennyire illene tudnom de most már legalább tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Csak nyomnák már fel végre a rapidre a Lost 4/1-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Csak nyomnák már fel végre a rapidre a Lost 4/1-et. Hajnali 4-ig várhatsz rá szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hajnali 4-ig várhatsz rá szerintem. Délelőtt is jó lesz az nekem. Nem sietek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Nagyon szerettem a hangját Én is Az egyik legjobb "hős" hang volt (Aragorn, Csizmás Kandúr)... Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Ilyen halálesetből egy is sok, pláne ennyi... Színpadon sose láttam, de a hangja felejthetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Hát lehet kattogni az új Loston. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Ha nem is kattogva de holnap megnézem mert ma még a vénemberek jönnek. Max az egér fog kattogni amíg a lejátszást elindítom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. (szerkesztve) Hát lehet kattogni az új Loston. Harmadszorra megnézve kva jó rész volt!Főleg a Flash... volt a jó. Szerkesztve: 2008. Február 2. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ez a flashfor még az előző előtt játszódhatott, mennyire meg tudják kavarni . A fekete csávó ki lehetett... Harmadszorra megnézve kva jó rész volt!Főleg a Flash... volt a jó. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az a néger pali gondolom Dharma-s volt - vagy legalább is hajós, és azért akarta Hurley-t átszállíttatni egy másik intézetbe hogy ne beszéljen senkinek se a szigeten történtekről.Tisztára Jurassic Park effekus, amikor a túlélőknek nem szabadott beszélniük arról hogy dínók garázdálkodnak egy szigeten. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. (szerkesztve) Nálam kábé egy szinten van az előző szízön utolsó részeivel. Egyelőre az érdekel hogy kopri haver tud-e járni a szigeten kívül meg az hogy Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- ki lehet az a fazon aki a helikopterből szállt ki mert a doki meg a csaj nagyon ledöbbent.Csak azt bírtam amikor az öreg mandróhoz odement a felesége és lerambózta. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. (szerkesztve) Megvolt a LOST első része. Nem rossz. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Vajon miért kattant be Hurley? Lehet, hogy az ő temetésére ment Jack a múltkori részben? Az is furcsa, hogy hat túlélőről beszélt. A többiek ott maradtak volna? Sok kérdés van... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. (szerkesztve) LOST Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Valószínűleg a többiek szigeten maradásának árán juthattak vissza Jackék. Talán azért, mert 6 túlélőről még elhihető, hogy nem találták meg... de 40-ről? Valószínűleg az egyszeri emberek nem tudnak a szigetről. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. SCC 4. Nagyon jó volt ez a rész is. A lekötözött biztonsági vs. Sarah and Cameron jelenet hatalmas volt. "Ha átjutsz rajta, szabad vagy." Megint csak összegzésképp azt tudom mondani: Így tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Én mindjárt nekifekszem. Kíváncsi vagyok. Ráadásul az utolsó Stargate Atlantis rész is olyan volt, mintha Terminator epizódott néztem volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Kábé negyed óra és én is azt fogom bámulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Nekem nagyon bejövős az a sok kicsi poén amit elvetettek a filmben. Nem erőltetik, nem is hahotázós, de mégis olykor a könnycseppet törlöm ki a szemem sarkából. Sarah kezd egyre dögösebb és erőszakosabb lenni. Amúgy én nem keveslem az akciózást a filmben, ahogy más fórumok topicjaiban olvasom-, szerintem azt is megfelelően adagolják és immár igyekszenek építeni a feszültségre is. Szóval megvan az egyensúly ami elkél (?) egy ilyen filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. (szerkesztve) Nekem is egyre jobban tetszik. Jó volt ez a mai rész. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Tetszik az ötlet, hogy ennyi terminator nyüzsög itt, illetve, hogy a T3-hoz hasonlóan Skynet már a saját fennamradását is próbálja biztosítani. Lehet a T2 után rájött, hogy egy hajszálon függöt az élete, meg talán leesett neki a tantusz, hogy az időgéppel nem csak John kinyírására tehet kísérletet, hanem a saját megerősödésére is.Cromarte is milyen szépen átszellemül Lazlora. A poénok nekem is begyüvősek, főleg ez a "Mehetsz. Ha átjutsz rajta." aztán a következő snittben meg késséges nyusziként lapított. De hogy kivágták az aknamezőre. Vajon túlélte? Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Nekem is hasonló gondolatok jutottak az eszem...izé...a fejembe mint amit írtál Dzséjt. Lényegét tekintve végtelen eshetőség és lehetőség rejlik mindenben. Nálam most az a kérdés motoszkál, hogy vajon lett/van e esély elkerülni a háborút? De asszem nem is igyekszek belegondolni mert minden tök paradoxon úgyis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én ezt a beszólást bírom nagyon: "Maguk igazi fasiszták, tudják?" Az a pocok meg ha látta a "Kelly hősei"t akkor talán a földet turkálva kijutott a mezőről. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.