Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. (szerkesztve) BSG Adama és Kara hogy fejbe csűrte már azt a két kommandóst. Remélem Gaetát két centiről lövik fejbe egy olyan stukkerrel, amit itt alább belinkeltetek. Hát én picit csalódtam, hogy életben hagyták az egyiket. Tigh pedig megint szimpatikus lett nekem. Ez a Baltar meg unszimpatikus...karakter újfent. Idegesít egyszerűen a jelenléte. Egy szó, mint száz, várós a kövi rész Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hm... lehet lassan be kéne hoznom a lemaradásom? Még az ez előtti BSG-t sem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. BSG Spoiler: Remek rész volt, az öreg iszonyú jó volt, ahogy mondta, hogy nem lesz megbocsátás, stb. Baltar engem nem idegesít, bírom a hülye módján, kicsit el is volt mostanában hanyagolva. Na de mondom én, hogy megyünk a totális emberi kihalás felé Azért remélem, hogy nem, mert ilyen ostoba befejezéstől agybajt kapnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Retekklubon most meg a Sarah Connor krónikái. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Retekklubon most meg a Sarah Connor krónikái. Néztem a második felét, és jó volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. House 13-ashoz nem tudtok magyar feliratot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. (szerkesztve) House 13-ashoz nem tudtok magyar feliratot? Kedd estére ígérték, úgyhogy hamarosan jönnie kell... Szerintem nézd meg az angol felirattal. (Én felirat nélkül néztem... Kb. úgy 50-70%-át értettem...) Szerkesztve: 2009. Február 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megnéztem a Sarah Connor Krónikái első részét. Hát annyira azért nem volt jó, mint amennyire vártam. Spoiler: A széria nemcsak a T3- hoz de még a T2- höz is csak langymelegen kapcsolódik. Az első epizód 1999-ben indul. És állítólag 2 év telt volna el a T2-höz képest. Akkor pedig 1997-ben kéne játszódnia. Cameron (a termi csaj, aki védi Johnt ) állítólag 2027-ből jött, mégis fejlettebbnek tűnik, mint a Schwarci T-800-asok. Cameron állítása szerint az Ítélet Napja 2011-ben történt meg, ami sem a T2, sem a T3 idővonalához nam passzol. A másik probléma: az időgép és az a fejlett fegyver hogy a fenébe került abba a páncélszekrénybe? A készítők elég rossz munkát végeztek. Ezek után már nem csodálkozom, hogy annyira csökken a nézettsége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. (szerkesztve) . Cameron állítása szerint az Ítélet Napja 2011-ben történt meg, ami sem a T2, sem a T3 idővonalához nam passzol. A másik probléma: az időgép és az a fejlett fegyver hogy a fenébe került abba a páncélszekrénybe? Attól még hogy ebben a változatban 2011-ben következik be az Ítélet Napja, még nem mond ellen a második résznek, ahol ugye megakadályozták. Az időgépet és a fegyvert egy szakember állította össze a hatvanas években akit visszaküldtek. Szó volt róla az epizódban Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Plusz Spoiler: Mivel az Ítélet napját a T2-ben eltolták, és ha majd nézed a sorozatot, fényderül egy-két turpisságra, nem csoda, hogy Cameron modellje fejlettebb - vele még nagyon sok meglepetés lesz -, sőt, mind kiderül, Cromartie és társai is fejletebbek a T-800-nál.Az 1997-et viszont tényleg eltolták, bár nem ez az első eset. Már a T2 is hadilábon állt azzal, mikor játszódik a T1, a T3 meg aztán végképp összekevert mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Ó tényleg. Most már emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. House 13-ashoz nem tudtok magyar feliratot? Itt találsz: http://www.opensubtitles.org/hu/search/sub...un/idmovie-3458 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Szívesen, remélem, jó lesz Sajna a 14. részt már csak holnap tudom megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Nagyon jó volt a Lost, odacsapós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Nah megnéztem a House 14-es részt! Hatalmas jó volt. Nem árulok el semmit. Helyette itt egy magyar felirat hozzá (nem én csináltam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Ráadásul swsagás felirat készült hozzá, hála Obi1-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Ráadásul swsagás felirat készült hozzá, hála Obi1-nak. Már a LOST -ot is az swsaga fordítja? Mi lesz itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Áh, csak most. Jövő héttől már Kennyé újra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Egyetértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Tegnap belenéztem Dr. House-ba. Már megint más a szinkronja. Először ott volt Szakácsy Sándor, de ő meghalt, majd Kulka János vette át a helyét. Most ki House 3. magyar hangja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Tegnap belenéztem Dr. House-ba. Már megint más a szinkronja. Először ott volt Szakácsy Sándor, de ő meghalt, majd Kulka János vette át a helyét. Most ki House 3. magyar hangja? Tekintettel, hogy még mindig ismétléseket adnak a TV2-ön, szerintem félrehallottad. Kulkának kell lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Tekintettel, hogy még mindig ismétléseket adnak a TV2-ön, szerintem félrehallottad. Kulkának kell lennie. Kizárt dolog. Talán csak akkor, ha jelentősen mélyítettek a hangján, vagy ha torzítottak rajta. Eleinte azt hittem, hogy egy régebbi Szakácsy-s rész ,de ahogy néztem sokáig rá kellet döbbennem, hogy nem az. Anyám szerint sem lehet Kulka, sem Szakácsy, ő jobban ismeri a magyar színészek hangjait, mint én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Kizárt dolog. Talán csak akkor, ha jelentősen mélyítettek a hangján, vagy ha torzítottak rajta. Eleinte azt hittem, hogy egy régebbi Szakácsy-s rész ,de ahogy néztem sokáig rá kellet döbbennem, hogy nem az. Anyám szerint sem lehet Kulka, sem Szakácsy, ő jobban ismeri a magyar színészek hangjait, mint én. Pedig ismétlésekben nem szoktak változtatni. Lehet, hogy el lett állítva a tv-tek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Tutira Szakácsy-s volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. LOST Spoiler: Érdekes az új évad. Lehetne az is a címe, hogy LOST - elveszve az időben. A szigetes ugrásokat marhára csípem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. A jövő heti rész elejét megnézem, ahol kimondják a magyar hangokat. Onnan biztos ki fog derülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. (szerkesztve) A tegnapi a második szezonhoz tartozik és abban Szakácsy House-kodott. Szerkesztve: 2009. Február 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Régen hallottam már sajnos Szakácsy hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.