Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. TSCC egész jó volt, bár bizonyos szinten Baltar-Caprica 6 utánérzésem volt A Hősöket nézi még valami rajtam kívül? A Hősöket X-men utánzatnak tartom, ezért nem nézem. Ellenben most nagyon rákattantam a Smallville-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Lelkesítitek itt az embert, hogy nézze Nem rossz még mindig szerintem, csak az első évad volt az, ami lázba hozott Mindenesetre most érdekesen alakul, kíváncsian várom, hova lyukadunk majd ki Mindenesetre az előző fejezetnél jobbnak ígérkezik. Legalább is szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Nálam már cancelt kapott a Hősök... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Nálam már cancelt kapott a Hősök... Nálam már a második évad harmadik részénél bedőlt az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Nem rossz még mindig szerintem, csak az első évad volt az, ami lázba hozott Mindenesetre most érdekesen alakul, kíváncsian várom, hova lyukadunk majd ki Mindenesetre az előző fejezetnél jobbnak ígérkezik. Legalább is szerintem. Én se mondom rossznak, de olyan gagyiságokat szoktak beletenni hogy az már művészet. De azért vannak jó pillanatai. Én azzal kezdeném a Heroes reformját hogy kirúgok 2-3 szereplőt, és csak a jókat tartanám meg. Claire, Nikki, Daphne.. Ilyen idegesítő női karaktereket is csak ez a sorozat tud hozni. Talán visszaáll egy kicsit rend ha visszatér Fuller, aki az első évadnál volt író (addig Pushing Daisies ment nála). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. (szerkesztve) Lost első reakció húú második reakció hu hu hu húúú harmadik reakció Ezt a villanás dolgot nem értem. Most akkor ezzel a villanással a relatív jelenben maradtak, nem? Vagyis nem utaztak Jackék az időben, őket csak leteleportálta a gépről a flash?! Mert gondolom mikor Locke eltekerte a donkey wheelt, akkor Sawyerék akkor ugorhattak utoljára a 70es évekbe, ahol a Dharmások közé beépülhettek. Ezen az idősíkon ragadhattak 2 és fél éve, és most jött még egy villanás, ami a szigetet a jelenbe repítette, nem? Csak remélem a Dharma furgonból több is volt, mert ha Jin hozta magával, akkor igencsak befolyásolná a kocsi hiányával a múltat, vagy a cselekménysort. Az arab csávónak tuti lesz még szerepe, sztem egyike lesz azoknak, aki korábban Julietékra lövöldözött a csónakból. Most hirtelen ennyi... De most már hosszabb kibeszéléseket is lehetne folytatni. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Nocsak, T'ealcből Véderőhajó lett. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Nocsak, T'ealcből Véderőhajó lett. :D Sőt, egy rész erejéig Danielből is (ő kettyintett Romival, Shanks meg aztán elvette Doigot) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Egy kis BSG hír, nekem újdonság volt: http://www.sg.hu/cikkek/65744 Azt hiszem, én most csak az angol feliratig várok, és megnézem azzal a mostani részt Gyakorlásnak nem árt, meg egyébként is kíváncsi vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Beugró Újfent kitűnő helyzetgyakorlatokat lehetett látni; jópofa volt az új feladat is. A "szomorú curlingen" meg egész egyszerűen kifeküdtem Jó lenne élőben is meglesni őket, de sajna piszok hamar elkél az összes jegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. A heti Krómnikkelszet elég gyatrának találtam. Egyedül az utolsó néhány jelenetet tudnám belőle kiemelni de azok se túl nagy számok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Én majd akkor nézem meg, ha lesz magyar felirat. Viszont a BSG-t tényleg, megnéztem angollal, és a 80%-át totál értettem Most vagy ilyen könnyű a BSG angolul, vagy mégis csak ragadt rám valami angolon Mindenesetre a House-nál és Dexternél jóval érthetőbb angolul. Egyébként jó rész volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Eh, belenéztem az Enterprise-ban a Viasat 6-on, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy más a szinkronja, mint az AXN-en... ennek mi értelme van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Eh, belenéztem az Enterprise-ban a Viasat 6-on, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy más a szinkronja, mint az AXN-en... ennek mi értelme van? Szerintem ugyanaz. Már amennyire emlékszem. Nekem nem tűnt fel semmi. Amúgy jónak tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Szerintem ugyanaz. Már amennyire emlékszem. Nekem nem tűnt fel semmi. Amúgy jónak tartom. Nem ugyanaz, most ellenőriztem le direkte, mert a mai epizódnak a szőrős xindinek, aki a kemocitot gyártja, egy öreges bölcs hangja van az AXN-es szinkronban, míg ebben az újabban egy fiatalos, kissé érces hang jutott neki. Plusz, az AXN-esben kemocit van, itt meg kemocita, és T'Pol kicsit más hanglejtésben beszél. Főleg azért fogtam gyanút, mert ezt az epizódot alig egy hónapja néztem meg, és még emlékeztem, hogy az öreg szőrös xindi nem ezen a hangon beszélt. De, akiket hallottam még, Archer, Reed és T'Pol, a hangjuk ugyanaz (Haise őrnagyéra meg nem emlékeztem, de vagy ugyanaz, vagy hasonló). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. A mellékes karakterekről nem sokat tudok. Ugye nekem ez az évad még friss. De a főszereplőkét ismerem és arra értettem, hogy érzésem szerint nem változott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. OFF Bár nekem is lenne Viasat 6-om... ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. A mellékes karakterekről nem sokat tudok. Ugye nekem ez az évad még friss. De a főszereplőkét ismerem és arra értettem, hogy érzésem szerint nem változott. Azok nekem is annak tűntek, igaz, Hoshit, Travist és Tripet nem hallottam még. Meg érdekes így már, hogy vajon a Viasat csinálta-e a szinkront, a már megszokott Trekkes magyar-szavakkal (pl.: warp/görbület helyett szubtér), vagy az AXN-hez hasonlóan már nem tartották magukat az eddigi összes többi Trek sorozat szavajárásához, és tükörbe fordították-e a dolgokat. Azaz a warp görbület lett-e, a Federation Szövetség és nem Föderáció, stb (volt néhány dolog az AXN-es szinkronban, amitől falat fejeltem). Mert ha a Via. visszatért a TNG-DS9-VOY vonalra, akkor azt igencsak tudnám értékelni. Bár nekem is lenne Viasat 6-om... Nekünk is csak hétfő óta van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Itt általában a meghajtásra az impulzust vagy fokozatot említenek. Az ismert szub kifejezést még nem is hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Itt általában a meghajtásra az impulzust vagy fokozatot említenek. Az ismert szub kifejezést még nem is hallottam. Hmm... de akkor ezek szerint görbület sincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Hmm... de akkor ezek szerint görbület sincs? Kifejezésben még nem hallottam. Nem rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Nekünk is csak hétfő óta van OFF Várj csak... ez egyenlő a TV6-tal? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Befejeztem a Fringe-t! :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Befejeztem a Fringe-t! :P Azt még nehezen, ha szó szerint érteném, mert csupán felzárkóztál. Tetszik amúgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Azt még nehezen, ha szó szerint érteném, mert csupán felzárkóztál. Tetszik amúgy? Jól van, akkor az eddigi 14 epizódot fejeztem be. Kár, hogy csak áprilisban folytatódik. Szerinted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Jól van, akkor az eddigi 14 epizódot fejeztem be. Kár, hogy csak áprilisban folytatódik.Szerinted? Hát momentán van egy szép felfelé görbülő nyílás a fejeden az egyik füledtől a másikig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Hát momentán van egy szép felfelé görbülő nyílás a fejeden az egyik füledtől a másikig. Spoiler: Csak be ne "olvadjon". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Értem amit mondasz... de pl a LOST-ban ez rendkívül jól működik (igaz a LOST meglehetősen egyedi sorozat...) de anno a 90-es években a Babylon 5 is előtte ezt egy párszor és remekül működött... He? Láttam pár Babylon 5 epizódot (mindet ), de nem rémlik, hogy felcserélgették volna benne az epizódokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Ez a mai Enterprise elég érdekes volt. Vagy inkább mondjam azt, hogy ökörség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.