Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A science-fiction jelentéséből adódik, hogy nem kell az űrben játszódnia, elég, ha megfelel a két megnevezésnek :D Nagyjából, mert a tudományossal már vannak problémák :D

Hozzászólás ideje:

Sikerált megnéznem a tegnapi BSG-t. Kicsit lassan indult a rész, aztán a végére egész jó lett. Az őrmestert remélem kivágják az űrbe, mert egy rohadt inkvizitor. hát szó mi szó, hibát hibára halmoztak ebben a részben a szereplők. Adama nyílvánosságra hozta a cylonok ember mivoltát, az elnök független bizottságot hozott létre, annak az örminek meg szabad kezet adtak. Hát már akkor elküdtem az édes anyjába, mikod megjelentek a katonák Adama irodájában. De a legpoénabb, hogy ezen a hajón szinte semmilyen biztonsági ellenőrzés sincs. Robbanóanyagokat lophatnak, ajtókat hagynak nyitva, civilek bóklászhatnak akármerre.

A capricai duó esete is kezd bonyolódni. Egyre inkább érdekel, mi a fenét akarnak ezek a cylonok Hallotól. Egyetlen ember, ráadásul "csak" másodpilóta.

Viszont Apolló nem szerepelt és Starbuck is csak nyúlfarknyit :D

A szöszke cylon viszont újra kavart, és Dr. Baltar továbbra is kútbaugró módjára követi. Lelövetni mindkettőt :D

Hozzászólás ideje:
Érdekes dolog történt. Miután letöltődött, eltűnt az egész cucc. Nem találom a könyvtárban, de a gépen is hiába keresem.

Ezt sajnálom.

Megérdeklődtem, hogy lehetne felrakni gépre, de semmi biztató választ nem kaptam eddig :D

Hozzászólás ideje:

Ody, amíg nem láttad a részt, addig SPOILER

Hihetetlen rész volt!!!! ÁÁÁÁÁ!!! Végre megláthattam a sziget biztonságirendszerét. Ez hihetetlen. Mi a fene lehet ez? Valami elektromágneses izé, az tuti, de... mi a fene lehet ez? És hogy szívódik fel csak úgy? És ez a heroin - Eko story fantasztikus volt, nagyon bejött. Ez igen! Bravó! Alig várom a jövő heti részt!

Donát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Sikerált megnéznem a tegnapi BSG-t. Kicsit lassan indult a rész, aztán a végére egész jó lett. Az őrmestert remélem kivágják az űrbe, mert egy rohadt inkvizitor. hát szó mi szó, hibát hibára halmoztak ebben a részben a szereplők. Adama nyílvánosságra hozta a cylonok ember mivoltát, az elnök független bizottságot hozott létre, annak az örminek meg szabad kezet adtak. Hát már akkor elküdtem az édes anyjába, mikod megjelentek a katonák Adama irodájában. De a legpoénabb, hogy ezen a hajón szinte semmilyen biztonsági ellenőrzés sincs. Robbanóanyagokat lophatnak, ajtókat hagynak nyitva, civilek bóklászhatnak akármerre.

A capricai duó esete is kezd bonyolódni. Egyre inkább érdekel, mi a fenét akarnak ezek a cylonok Hallotól. Egyetlen ember, ráadásul "csak" másodpilóta.

Viszont Apolló nem szerepelt és Starbuck is csak nyúlfarknyit :D

A szöszke cylon viszont újra kavart, és Dr. Baltar továbbra is kútbaugró módjára követi. Lelövetni mindkettőt :D

A BSG kicsit JAG stílusúra sikeredett. :P Az őrmester csaj isteni volt, annak ellenére is, hogy egy fontoskodó köcsög.

Hozzászólás ideje:
A BSG kicsit JAG stílusúra sikeredett. :D Az őrmester csaj isteni volt, annak ellenére is, hogy egy fontoskodó köcsög.

Tényleg, tiszta JAG volt, bár nekem Mac jobban bejön abból :D

Az örmivel a végén volt igazán baj, szvsz nagyon pikkelt a Főnökre. És elég rendesen elvetette a súlykot. Ráadásul a végén már az járt a fejembe, hogy őt mikor kérdezik ki? Elvégre akár ő is lehetne cylon ügynök.

Hozzászólás ideje:

Igen, az nagy volt, bár már azon csodálkoztam, hogy egyáltalán elment. Ezzel megint nagyott nőtt a szememben a vínember. Viszont szegény katona helyében nem lettem volna, mikor Adama választás elé állította. Elég nehéz döntés lehetett, de végül jól döntött. Mondjuk mókás lett volna egy őrmester parancsa alapján megregulázni a flotta parancsnokát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
MICSODAAAAAA????

Beiktattak egy plusz részt? Mr. Eko állt a középpontban, vagy egy szó szerinti összefoglaló rész volt?

:D:P:D:o

Donát.

Az eddigi részekből lett összevágva. Akkor dobtam ki majdnem a tv-t, amikor azzal lett vége, hogy Michael beszélget a fiával. :P

Hozzászólás ideje:

Jaja, van összesen 2 darab összefoglaló rész a sorozatban.Az egyik az első évad végén, a másik a második évad elején.

Ami a legnehezebb lesz, hogy mindig van 3-4 hónapos nyáriszünet a LOST-ban, hogy fogjuk azt kivárni :D

Hozzászólás ideje:

Valóban idegesítő összefoglaló rész volt.

Az egyetlen érdekesség, hogy az AXN feliratosan adta amikor én néztem este 23:25-kor. Másodszor hallottam angolul, lehet, hogy az előző feliratos rész amit láttam is ilyen összefoglaló volt. Magyarhangok jók, Kivéve Michael, neki sokkal jobb az eredeti, a magyar neki nyávogós, idegesítő.

Hozzászólás ideje:

Az eredeti hangjuk nagyon jók :D

Érdekes, hogy olyan sokan szidják a szinkronos verziót, mert nekem tetszik.Csak pl Mr. Eko hangja borzalmasra sikeredett :D

Hozzászólás ideje:
De miért nem nézed meg? Nem kell ránk várni. :D

Két okból nem nézem meg:

a) szeretném beosztani

b) szeretnék veletek együtt haladni, hogy együtt tárgyalhassuk meg a felmerülő dolgokat. Csak ez most egy kissé másképp alakult :D

:P

Donát.

Hozzászólás ideje:
Az eredeti hangjuk nagyon jók :D

Érdekes, hogy olyan sokan szidják a szinkronos verziót, mert nekem tetszik.Csak pl Mr. Eko hangja borzalmasra sikeredett :D

Szinkron: Nekem jobban tetszik a szinkron! És ezt most komolyan mondom :P Számomra Locke sokkal de sokkal jobb magyarban. És én Michael magyar hangját is jobban bírom. A többieké kb. egy szinten van, de egyikre se mondanám, hogy a magyar az angol hang alatt van. Szerintem most remek munkát végeztek mind a színészek, mind a szinkron rendező!

Donát.

Hozzászólás ideje:
50 részes lesz, mert az 50. részben történik majd a sorozat poénja, ami után már semmi értelme nem lenne a sorozatnak. Ha valaki kíváncsi a poénra, az küldjön egy pm-et, és elmondom(Vigyázat, Izomspoiler!).

Ody: Íme Coce régebbi hozzászólása. Eszerint ő is tudja a végét, akkor nem elképzelhetetlen, hogy a haverom is vágja...

Donát.

Hozzászólás ideje:

Tudtad hogy nem ötven rész lesz hanem kb. 150-200? :D

Donát, még senki se tudja a sorozat végét, még talán a készítők se :D

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom hány rész lesz... mert a második évadnak vége lett most ezzel a "The whole truth"-fal, nem? És akkor az csak 16 rész. Most járunk 41-nél összességében, így kétlem, hogy a 100-at átlépnénk. Bár lehet, nem bánnám :D

Donát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.