kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Ja és így 8 Lost rész után bátran kijelenthetem hogy: kudar (L) Lilly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Nono, ne olyan hevesen, mert ezek szerint verekednünk kell érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Ja és így 8 Lost rész után bátran kijelenthetem hogy:kudar (L) Lilly Én is blokkolnám, de lesz jobb, aranyosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Én is blokkolnám, de lesz jobb, aranyosabb. Na gyere ki a szigetre. Ody: örök romantikus vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Ody: örök romantikus vagy. Tényleg az vagyok, csak néha ez nem látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Spoiler: Hát amikor felemelte a levágott arcot az az állat, csak pislogtam, hogy ilyet is mutatnak totálban. Ritka az olyan úgymond kosztümös film ahol a brutalitás ilyen mértékű.Hát azon a köcsög jeleneten totál kiakadtam bazz. Nekem ezek közül egyikkel se volt problémám. Bárcával úgy voltam hogy a "ha ló nincs akkor a szamár is jó" elvet vallja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) Ja és így 8 Lost rész után bátran kijelenthetem hogy:kudar (L) Lilly Pedig mekkora egy ronda p/csát alakít a sorozatban... Akkora r/banc, mint a ház, és szerintem még nem is néz ki jól, de hát ez szubjektív. Nála már csak a koreai csaj rondább. Szerkesztve: 2010. Február 15. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Pedig mekkora egy ronda p/csát alakít a sorozatban... Akkora r/banc, mint a ház, és szerintem még nem is néz ki jól, de hát ez szubjektív. Nála már csak a koreai csaj rondább.Hú de jó kedvében valaki. Szóval azt mondod hogy Rose előrébb van a listán? Én Claire-rel osztanám meg a sátramat a Szigeten, ő aranyos és nem is éppen az a lotyó fajtája. Illetve Juliet-tel, bár ő lehet nem mond sokat az elején tartóaknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Én Claire-rel osztanám meg a sátramat a Szigeten, ő aranyos és nem is éppen az a lotyó fajtája. Ezt majd még megbeszéljük. Szépen testvériesen elosztjuk. Én viszem Claire-t, addig megkaphatod Aaront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Nekem a LOST-ból egyik nőci se kéne. Crix-craxus szolgálócsaja már annál inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Ezt majd még megbeszéljük. Szépen testvériesen elosztjuk. Én viszem Claire-t, addig megkaphatod Aaront. Én asszem maradok a Fekete Füstnél, az bármilyen alakot feltud venni. Nekem a LOST-ból egyik nőci se kéne.Mit meg nem engedhetnek maguknak egyesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Mit meg nem engedhetnek maguknak egyesek. Mer' most micsináljak ha nem jönnek be? Varázsoljak bele olyat amilyen tetszene vagy mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Mer' most micsináljak ha nem jönnek be? Varázsoljak bele olyat amilyen tetszene vagy mi? El vagy kényeztetve. Pedig van miből válogatni: Könnyűvérű barna csajszi, aranyos szöszi, koreai csaj, nagy darab feka csaj, még egy szöszi...attól függ mi az eseted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) Hú de jó kedvében valaki. Szóval azt mondod hogy Rose előrébb van a listán? Azt azért nem ]Én Claire-rel osztanám meg a sátramat a Szigeten, ő aranyos és nem is éppen az a lotyó fajtája. Illetve Juliet-tel, bár ő lehet nem mond sokat az elején tartóaknak. Dettó Szerkesztve: 2010. Február 15. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) El vagy kényeztetve. Ilyenről én nem tudok. Pedig van miből válogatni: Könnyűvérű barna csajszi, aranyos szöszi, koreai csaj, nagy darab feka csaj, még egy szöszi...attól függ mi az eseted? Na akkor az esetem: külsőre hosszú sötétbarna vagy fekete haj, rövid is lehet de a hoszabb jobb, barna szem és tetszen az arca meg az alakja, ha magasabb akkor ne legyen sokkal magasabb nálam, belsőre meg legyen normális és az se baj ha kicsit vad. Szerkesztve: 2010. Február 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Na akkor az esetem: külsőre hosszú sötétbarna vagy fekete haj, rövid is lehet de a hoszabb jobb, barna szem és tetszen az arca meg az alakja, ha magasabb akkor ne legyen sokkal magasabb nálam, belsőre meg legyen normális és az se baj ha kicsit vad. Akkor megvan az ideális jelölt! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Na ezen röhögtem egy sort! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Én asszem maradok a Fekete Füstnél, az bármilyen alakot feltud venni. Ezt talán spoiler fülbe kellett volna tenni azoknak, akik esetleg most kezdték el nézni a sorozatot. Amúgy nekem az Ana Lucia kéne, kár hogy már meghalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Akkor megvan az ideális jelölt! Na ennyit a nyugalmamról. Ettől speciel majd kifordul a gyomrom pedig jó néhány horrorfilmet láttam már. Na ezen röhögtem egy sort! Hát én nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Ezt talán spoiler fülbe kellett volna tenni azoknak, akik esetleg most kezdték el nézni a sorozatot. Hát nem hinném hogy nagyon lenne olyan aki még ne hallott volna róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hát nem hinném hogy nagyon lenne olyan aki még ne hallott volna róla. Én speciel nem hallottam/ olvastam róla semmit, de amúgy sem szándékozom megnézni a sorozatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hát nem hinném hogy nagyon lenne olyan aki még ne hallott volna róla. Itt vagyok én is, mint lelkes önkéntes, aki a Castle után szeretne belevágni a sorozatba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Nyugi, Dzséjt, Obi1 semmi lényegeset nem mondott. Obi1-nak és a Lost-ot nézőknek! Spoiler: Elég nagy poént lőttél azért le sztem Obi, de talán jobban járnak, ha most azt mondjuk, hogy nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Donát: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hát nem hinném hogy nagyon lenne olyan aki még ne hallott volna róla. Még én sem tartok ott, de mostantól nyitva tartom erre a szemem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) Spartacus Spoiler: Megnéztem a Spartacus 2.részét és nem értek egyet Dzséjttel, főleg Crixussal kapcsolatban.Mindkétszer belekényszerítették, hogy harcoljon vele.Nem térhetett ki előle.Szerintem jól csinálja.Ne nézzék már madárnak.Abban egyetértek hogy a római górét az elején kinyírhatta volna.Persze egy kérdés felmerül.Honnan tudta ugyanez a főgóré, hogy hol bújkál Spartacus a nőjével? Szerkesztve: 2010. Február 15. - Ody Mandrell Jó lenne ha használnátok a spoiler gombot néha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Spartacus, Frenkie Spoiler: Az első két körmérkőzéssel nincs is baj, az nem rajta múlott. A harmadikkal van a gond. Abba ő ment bele szándékosan, bele se gondolva abba, hogy az előző két párbaj alatt nem a tudásán múlott az élete. Az első kegyelmen, a második meg azon a szerencsén, hogy Crixius rálépett a rongyra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Spartacus, Frenkie Spoiler: Az első két körmérkőzéssel nincs is baj, az nem rajta múlott. A harmadikkal van a gond. Abba ő ment bele szándékosan, bele se gondolva abba, hogy az előző két párbaj alatt nem a tudásán múlott az élete. Az első kegyelmen, a második meg azon a szerencsén, hogy Crixius rálépett a rongyra. Akkor amit írsz az lehet hogy a harmadik részben lesz. Ody: Mivel pár hozzászólással ezelőtt simán kitárgyalták ezt a sorozatot nevestűl, tetteket stb.. gondoltam ne rakom spoiler mögé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Supernatural Spoiler: Lesz 6. évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Sky, ez miért spoiler? Spoiler: Eddig is lehetett sehteni, hogy lesz 6. évad, mert Kripke bácsi nyilatkozta, hogy az 5. évadban lezáródik az Apoklipszis szál, 6.-ban meg monster of the week lesz leginkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.