Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Majd MSN-en elmondom, emberbaráti tiszteletből nem szadizom annyira Ody-t MissKarrde: ez költői kérdés volt, vagy te már láttad végig a 2. évadot is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ody: Már csak két rész, és megtudhatjátok mi lesz a Lostban A következő rész egy Michael-ös epizód lesz, aztán pedig évadzáró, szóval nincs már sok hátra! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. MissKarrde: ez költői kérdés volt, vagy te már láttad végig a 2. évadot is? Kizárólag csakis a második évad végét láttam a sorozatból és semmi mást (azért képben voltan nagyjából, hogy mi az, amit látok). Eddig. Egyszer majdcsak megnézem az első résztől kezdve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Majd MSN-en elmondom, emberbaráti tiszteletből nem szadizom annyira Ody-t MissKarrde: ez költői kérdés volt, vagy te már láttad végig a 2. évadot is? De rendes vagy, hogy gondolsz rám. Remélem nem felejtetted el amit beszéltünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Majd MSN-en elmondom, emberbaráti tiszteletből nem szadizom annyira Ody-t Helyxette inkább engem szadizol azal h nem jössz MSNre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ody: Már csak két rész, és megtudhatjátok mi lesz a Lostban A következő rész egy Michael-ös epizód lesz, aztán pedig évadzáró, szóval nincs már sok hátra! Donát. Kezd megint felpörögni a dolog, szóval várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Helyes, bár a következő rész nekem nem lett a kedvencem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. (szerkesztve) Ody: nem felejetettem el, nyugi, amint meglesz a teljes 2. évad, te is kapsz egy példányt. MissKarrde: pont a legvégével kezdted? OFF Krande: én próbálok menni, csak mikor fenn vagyok, te nem vagy, aztán meg fordítva. Meg ez a lakásfelújítás kicsit rabolja az időm. De már nem sokáig ON Szerkesztve: 2006. Június 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. (szerkesztve) MissKarrde: pont a legvégével kezdted? Valahol muszáj volt (ha egyszer ezt mutatták meg, én meg nem tudtam, hogy az a vége) De nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben fogom látni a többit Letölteni egyelőre nincs helyem, és egy másik lehetőségről sem tudom, hogy mikor jön össze Ody, most ne olvass Egyébként ma olvastam, hogy jön a Serenity dvd-n valamikor júliusban. Szerkesztve: 2006. Június 22. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Egyébként ma olvastam, hogy jön a Serenity dvd-n valamikor júliusban. Még mindig ne olvass Ody Július 13. Már várom. Csak jó lenne mellé a Firefly is, mert így önmagában nem sokat ér az egyszeri DVD vásárlóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Köszi Dzséjt! NAGYON VÁROM! Kb. mikorra számíthatok rá? Serenity. Jó szórakozást hozzá, én nem fogom megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Az első 10 rész már megvan. A második tizest viszont nem tudom mikorra lesz meg, mert ahonnét az első 10-et letöltöttem, ott csak ezek vannak, illetve a 20. rész. De kaptam már ígéretet a második 10-re is (bár azokra sajnos egyelőre nem DVDRip minőségben... de sebaj). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerintem se baj, hogy nem dvd.rip! A történet a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 25. (szerkesztve) Hála égnek, a végére felpörgött a Lost. A mai epizód is elég jó volt, melyből megtudhattuk Michael mekkora barom. Csak mert megígérték neki, hogy elengedik a fiát, lelőtte két barátját, majd elcsalja a kért embereket az ellenséges táborba. De mindezt olyan sután tette, hogy "rossz" volt nézni. Iraki barátunk rá is jött, hogy valami nem stimmel (egyébként ő a kedvenc szereplőm). Egy szó mint száz, Michael pusztuljon. Szerkesztve: 2006. Június 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Elértem a BSG 2. évadjának feléig. Ody, jó hír, hogy már jön le a második fele, de nem tudom még mit tudnak kitalálni. Részről részre egyre nagyobb meglepetéseket állítanak az ember elé. Amit eddig az első évadban láttunk, az gyönge felfezetés volt. Az eddigi kedvencem, a Stargate néha elém tudott állítani olyan meglepetéseket, amitől fészkelődni kezdtem a székemben, de ez a BSG olyan dolgokat állít fel, hogy egyenesen felugrok. A 10. rész már úgy pörgött, mint egy helikopter forgószárnya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Ne is mondd Dzséjt!!! Már nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Holnap mutatják be a Spike Tvn az új Blade-Penge sorozatot. Nem fűzök hozzá túl sok reményt, de azért kíváncsian várom hátha kitudnak hozni beőle majd valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Szerintem, bár kicsit lehet, hogy optimista becslés, de jövő héten már számíthatsz rá, hogy kapsz egy PM-et ez ügyben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Szerintem, bár kicsit lehet, hogy optimista becslés, de jövő héten már számíthatsz rá, hogy kapsz egy PM-et ez ügyben ELőre is köszi. Egyébként hogy áll az USA-ban a sorozat? Hol tartanak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. OFF Dzséjt: nagyon frankó ezaz új avatar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Az előző jobb volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. (szerkesztve) Ody: a sorozat most készül a harmadik évadra, októberben kezdik majd. Ez azért lehangoló kicsit, mert eddig közel egyidőben indult a Stargate SG-1-el és a Stargate Atlantissal, de most a készítők sokkal több időt kaptak, ami jó. Ja és készül a spin-off, azaz a Caprica, mely az első cylon háború előtti időkre vezeti a nézőt, ahol William Adama még ifjú, a Battlestar Galactica meg modern hajónak számít. Sőt, terveznek egy internetes sorozatot is, amolyan kiegészítő lenne, bár ennek nem tudom mi értelme. Mondjuk tök mindegy, nagyon úgy tűnik, hogy így is, úgy is internetről nézzük Bomarr: kössz. A 2. évadban csonált néhány olyan dolgot, amitől a kedvenc "kapitányom" lett. Krande: az előző piciben volt csak jó, amúgy borzalmas volt kard pengétől, a rólam készült kép minőségén át a háttér odamontírozásáig. Szerkesztve: 2006. Június 28. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. A Stargate Atlantis Magyarországi vetítése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Egen, már tudok róla. Az abydosgate fórumon az ottani szuperkém (Platchu) és a szinkronszöveg lektora (Smiler) már hetekkel ezelőtt pletykálkodott erről és egy-két hete meg is lett erősítve. Én várom, nézni fogom szinkronosan is, sőt be is gyűjtöm, bár már mind a két évadot láttam, most a haramadikra várok... na meg az SG-1 10. évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Ma feliratos volt a Lost az AXN-n Mi az nem készültek el a szinronnal? Alakul a dolog, ez a rész végig jó volt és pergős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Még nem láttam a mai LOST-ot, de ez hosszabb volt mint az eddigiek. Ez volt a befejező rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Még nem láttam a mai LOST-ot, de ez hosszabb volt mint az eddigiek. Ez volt a befejező rész? Jaja, folytatás október harmadikán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. (szerkesztve) Még nem láttam a mai LOST-ot, de ez hosszabb volt mint az eddigiek. Ez volt a befejező rész? Nem volt hosszabb. Mert két részben adták, vagyis kettő volt Szerkesztve: 2006. Július 2. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Jól sikerült lezárni az évadot. Sajnos elég sokéra lesz a folytatás. A bunkerrel vajon mi lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Eh... mikor a BSG egy bizonyos rész után kezdett kicsit visszavenni a meglepetésekből, mikor már két-három részen keresztül nem történt semmi érdekes (mármint az előző fél évadnyi folyamatos meglepetéshullámhoz képest), és még azok is elég kiszámíthatóak voltak néhol, akkor előjöttek a mai résszel. Ez (is) lehengerlő volt. Még két rész, és lezárul a második évad, aztán októberig nem lesz BSG, de azt hiszem, nehéz lesz kivárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.