Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Chuck nem árulta el a Volkoff lányt. Én tudom, de Vivian nem. Az a kérdés, ez Vivian számára is kiderül-e? Hál istennek megint lesz egy hét szünet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Fringe 3x14ig Juhúúúú végre oliv és peter összejöttek. legalábbis eddig úgy néz ki. az utóbbi pár rész kicsit szenvedős volt emiatt de megérte. a másik oliv meg terhes...jajj mi lesz itt még. remélem nem mennek rá nagyon az érzelmi szálra,miszerint peternek kell majd választania a két világ között, vagyis a két oliv között...mert az nem tenne jót a sorozatnak. a túlvikági részben pedig már rohadtul kiderülhetne h mit keresnek charlie vérében azok a pókok illetve mire lehetne őket haszálni. hűű mi is volt még. ja igen a megfigyelők...hát ők is kavarják a sz-rt rendesen. remélem nem akarják majd waltert rávenni semmi rosszaságra a tudtán kívül. 1-2 nap és utolérlek titeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Most néztem meg az első évadát a BSG-nek és az is piszok király Cylons 4 president! Emlékeim szerint a 2. a legjobb évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Nagyon jó volt az eheti House... A végén a csattanó pedig ütött, de nagyon. Valóban jó volt, a vége meg ... áll leesős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Emlékeim szerint a 2. a legjobb évad Jók az emlékeid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. A fringe-ből berendelték a 4. évadot még 22 résszel!! YEAH! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Helyes! Már csak a Supernatural-hoz és a Chuck-hoz kéne hivatalos megerősítés a következő évadra és nyugodtan tudnék aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Helyes! Már csak a Supernatural-hoz és a Chuck-hoz kéne hivatalos megerősítés a következő évadra és nyugodtan tudnék aludni. A Chuck bejelentést én is várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Valóban jó volt, a vége meg ... áll leesős. Ne is mondd. Azóta is az utolsó mondat jár a fejemben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. A Chuck bejelentést én is várom. Nem kapkodják el, az egyszer biztos. Tudtommal a finálé napján (május 16.) derül ki 100%-ra, hogy lesz vagy nem lesz 5. évad, úgyhogy még várnunk kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Nem kapkodják el, az egyszer biztos. Tudtommal a finálé napján (május 16.) derül ki 100%-ra, hogy lesz vagy nem lesz 5. évad, úgyhogy még várnunk kell. Nagy rá az esély, hogy így lesz, mivel a nézettsége nem olyan erős, hogy előre berendeljék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. A fringe-ből berendelték a 4. évadot még 22 résszel!! YEAH! Ezen örvendezek én is!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. A fringe-ből berendelték a 4. évadot még 22 résszel!! YEAH! Good, good Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Én nem örülök neki. Sosem kezdhetem el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Én nem örülök neki. Sosem kezdhetem el? Mit csinálnál ha éppen a Dallas menne? 13 év hosszú várakozás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Nagy rá az esély, hogy így lesz, mivel a nézettsége nem olyan erős, hogy előre berendeljék. A Fringe következő évadát is úgy rendelték be, hogy a jelenleg futó évad nézettsége folyamatosan csökkent (a legutóbbi két rész már 4 millió alatt volt)... a FOX ráadásul egy elég nagy csatorna. A Chuck alacsonynak mondott nézettsége pedig még mindig 4 millió fölött van, úgyhogy érdekes a dolog... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. A Fringe következő évadát is úgy rendelték be, hogy a jelenleg futó évad nézettsége folyamatosan csökkent (a legutóbbi két rész már 4 millió alatt volt)... a FOX ráadásul egy elég nagy csatorna. A Chuck alacsonynak mondott nézettsége pedig még mindig 4 millió fölött van, úgyhogy érdekes a dolog... Az biztos, hogy érdekes. Sajnos, még nem sikerült megértenem a csatornák gondolkodási módját. Pedig próbálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Mit csinálnál ha éppen a Dallas menne? 13 év hosszú várakozás Erről eszembe jutott, hogy lesz új Dallas sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. A HBO-n nem húzzák az időt. Március 29-én 22:20-tól elkezdik adni magyar szinkronnal az Aréna Isteneit. Lehet, hogy meg is várom őket. A Vér és homokot is szinkronnal néztem... majd még megálmodom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. A HBO-n nem húzzák az időt. Március 29-én 22:20-tól elkezdik adni magyar szinkronnal az Aréna Isteneit. Lehet, hogy meg is várom őket. A Vér és homokot is szinkronnal néztem... majd még megálmodom. Olyan gyorsak, hogy már az első részt le is adták a héten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Marha jó volt a Fringe. Végre felbukkant egy emeletes autó Mondjuk a végén nem értettem, hogy most akkor Walternatív raboltatta el Bolivíát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. (szerkesztve) BSG 2. évad Fúha, ez már döfi kis évad volt Sajnos csak hétfőn tudja hozni haver a 3. évadot (Úristen, szerdán szereztem be a 2. évadot és ma már meg is be is fejeztem ) így nem tudom folytatni, pedig marha nagy cliffhanger van a végén és már most tűkön ülök. Na sebaj, megnézem a webepzidóokat meg a Razort, meg itt van még a gépen a TCW, Fringe és a House eheti része is, szóval van mit néznem Szerkesztve: 2011. Március 26. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Jók az emlékeid. Akkor megnyugodtam Ne is mondd. Azóta is az utolsó mondat jár a fejemben... Kiállt egy folytatásért, bár House-ban ez nem szokás. Valószínűleg most sem lesz. Szerintem Masters körül tuti megfordul a világ. Biztos okozni fog neki nem kevés átagyalt órát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. (szerkesztve) Jó volt az új Fringe, ideje volt már egy ALT-os résznek. Kemény volt Bolivia rekord gyorsaságú szülése. (mondjuk azt az 1. évados részt nem übereli, amikor a néhány órás csecsemő 90 évesként festett) Egy pillanatra tényleg azt hittem, hogy belehalt - de hát akkor ugye túl hamar megtudtuk volna a 2 világ közti háború végkimenetelét. Kíváncsi vagyok, mi lesz még ebből, hogy Charlie és Lee szimatolni kezdtek. Walternatív terve pedig nem semmi, ugyanakkor érthetetlen. Arról magyaráz, hogy gyerekeken nem fog kísérletezni, erre a saját unokájával kezd hozzá. Nem tudom, mit kavarnak a Megfigyelők, kezdenek idegesítően misztikusak lenni... remélem nem az lesz, mint a Lost-os MIB-nél, hogy a végén derül ki konkrétan, kifélék-mifélék, mit miért tesznek. Amúgy marha jó, hogy Fringe és Supernatural se lesz még 3 hétig, TCW még vagy 5 hónapig. Nem baj, legalább végre felzárkózom a Chuck-hoz (ahol mellesleg szintén 2 hetes szünet van)... Szerkesztve: 2011. Március 27. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. BSG Razor és a webepizódok Éhségcsillapításnak elment, de nem volt benne semmi új. Kedvenc kis dokim is csak feltűnt a Razorban Amúgy érdekesek voltak, már nagyon várom a holnapot a 3. évad miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. A Razor elmegy kategória. A kibővített változat mindenképpen az ajánlott, mert az eredetiben a karakterek mindegyike elsikkad (főleg az admirálisé). De a The Plan... jujj... az valami rossz vicc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. House Greg doki nagyon állat! Amit az eheti részben művelt, a régi időket idézi, amiért megkedveltem House-t Már csak a klinikai betegeket kéne visszahozni a hülyeségeikkel és idilli lenne minden. Bár remélem majd megváltoztatja álléáspontját és férjes asszonyokkal is mivel aranyos a csaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hány rész van még hátra a House aktuális évadból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hány rész van még hátra a House aktuális évadból? Még 4. Most volt a 17. rész és a House mindig 21 részes (kiv. a 4. de az a sztrájk miatt ennyi). A köv. részben pedig visszatér egy rég nem látott szereplő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Valaki nézi közületek a The Walking Dead-et? Én megnéztem a mindössze 6 részes első évadot a betegszabim alatt, és azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten jó. Én néztem, nézni fogom és nagyon egyet kell értenem veled. Nagyon jó kis sorozat, kár, hogy csak 6 részes, de ősszel jön a rendes hosszúságú 2. évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.