Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Az eheti "Leszakadó Egek" valamivel jobban bejött mint a bevezető. Carte..Törpa...Tommy-ról példát vehetnek a harcosok. A poénunkon röhögtem egy keveset. Sejtenek a készítők valamit arról hogy hogyan kell oldani a feszkót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Chuck Bizony jó. Hol jársz most? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. http://www.youtube.com/watch?v=grYRNLb9HgE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. (szerkesztve) Bizony jó. Hol jársz most? Most fog jönni a 3. évad 2. része. Eddig Awesome! Dzséjt! Az általad említettek nagyon ütöttek!! Meg az egész sorozat úgy ahogy van. Szuper Kapitány apja nem más, mint Sheridan (Bruce Boxleitner) az egyik kedvenc Sci-Fi sorozatomból, a Babylon 5-ből (mellesleg az első és a második TRON filmben is ő alakította Tron-t), aztán ott volt Sarah faterja, Gary Cole a Crusade-ből, és egy rakás ismert arc felbukkan... és ez csak az első két évad volt... hallottam, hogy ez a későbbiekben fokozódni fog. Chuck karaktere megasirályállat!! Szerkesztve: 2011. Június 30. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Most fog jönni a 3. évad 2. része. Eddig Awesome! Dzséjt! Az általad említettek nagyon ütöttek!! Meg az egész sorozat úgy ahogy van. Szuper Kapitány apja nem más, mint Sheridan (Bruce Boxleitner) az egyik kedvenc Sci-Fi sorozatomból, a Babylon 5-ből (mellesleg az első és a második TRON filmben is ő alakította Tron-t), aztán ott volt Sarah faterja, Gary Cole a Crusade-ből, és egy rakás ismert arc felbukkan... és ez csak az első két évad volt... hallottam, hogy ez a későbbiekben fokozódni fog. Chuck karaktere megasirályállat!! Egen, Bruce Boxleitnert pont a Tron miatt vették be. De ott van Chuck apja (Scott Bakula), vagy éppen majd Shaw is ismert arc lesz (ha jól rémlik, pont a második részben említik meg először, és látni is, csak az arcát nem), de a Gyűrű igazgató sem semmi. És hol van még a negyedik évad, amelyben már-már rekordot döntögetnek az ismert színészekkel. Ráadásul a legtöbbre írnak is egy-egy poént a legismertebb karaktereikre, amiket alakítottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megnéztem a Chuck első két részét. Az eleje elég fura, de egyelőre folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megnéztem a Chuck első két részét. Az eleje elég fura, de egyelőre folytatom. Kitartás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Ez most komoly, hogy van richardcastle.net? A sorozatban volt róla szó, gondoltam poénból rákattintok és tényleg. Ráadásul nem tűnik Fake -nek, mert meg is lehet rendelni a könyveket az amazonról. Ki írja őket? Gondolom nem Filion. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. És van egy tesója is, Frank Castle. Nem semmi a család Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. És van egy tesója is, Frank Castle. Nem semmi a család :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megnéztem a Chuck első két részét. Az eleje elég fura, de egyelőre folytatom. Fura? Ezt hogy érted? Mi fura benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megnéztem a Chuck első két részét. Az eleje elég fura, de egyelőre folytatom. Az még csak a belemelegítés. Ez most komoly, hogy van richardcastle.net? A sorozatban volt róla szó, gondoltam poénból rákattintok és tényleg. Ráadásul nem tűnik Fake -nek, mert meg is lehet rendelni a könyveket az amazonról. Ki írja őket? Gondolom nem Filion. Nem fake, Castle köré egy egész kis ilyen "mintha valódi lenne" marketinget építettek fel. A könyveket mondjuk nem Filion írja, de még senki sem árulta el, hogy ki(k) a valódi szerző(k). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Hát én már az első részen is borultam a "sírva röhögéstől"... nekem nem volt benne semmi fura (lehet túl nagy geek vagyok és ezért) De hát nem vagyunk egyformák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Fura? Ezt hogy érted? Mi fura benne? Inkább mi nem fura benne? A világ összes titka egyetlen gyökér számítógép gyík, bolti eladó (vagyis pontosabban Kockahordás alkalmazott) kobakjába kerül, akit a szuperdögös CIA-s és a G. I. Joe-k mintapéldányául szolgáló NSA ügynök védelmez a világot veszélyeztető terroristáktól, és mellesleg ezek kiiktatásával napról napra megmentik a világot. Mi ezen a nem fura? És akkor Buy Moriát és lakosait még meg sem említettük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Inkább mi nem fura benne? A világ összes titka egyetlen gyökér számítógép gyík, bolti eladó (vagyis pontosabban Kockahordás alkalmazott) kobakjába kerül, akit a szuperdögös CIA-s és a G. I. Joe-k mintapéldányául szolgáló NSA ügynök védelmez a világot veszélyeztető terroristáktól, és mellesleg ezek kiiktatásával napról napra megmentik a világot. Mi ezen a nem fura? És akkor Buy Moriát és lakosait még meg sem említettük. Igaz... de egy vérbeli geek sorozattól (amit láthatóan geekek készítettek geekeknek) mi más várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Ezek szerint akkor ma nem is lesz új rész? Tizedikét írnak. A pókica nem kicsit mérges Carter dokira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Most értem haza Balcsiról, és visszaolvasva mit látok? Boardwalk Empire 2. évad trailer . Dánke Oldie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. (szerkesztve) Ezek szerint akkor ma nem is lesz új rész? Tizedikét írnak. Lesz ma este. Az a 10/9c a kezdési időpont. A sori egyéb reklámjaiban is irkálják. Szerkesztve: 2011. Július 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Lesz ma este. Az a 10/9c a kezdési időpont. A sori egyéb reklámjaiban is irkálják. Akkor ezt benéztem Kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Na megnéztem a Castle -t végig. Az utolsó rész nem volt semmi. Sajnos várakozni kell még egy jó ideig, hogy folytatódjon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 3. GoT 6-7: Jesszusom már... Hát ez a sori most már megcseszheti, főleg hogy ledarálhatnám...hát megint milyen vége volt már. Szegény Starkot így átb-szni, mikor felülhetett volna a vastrónra. Neeeem lesz ennek jó vége, főleg hogy jönnek a lovasok is. Most már remélem jönnek és végigmennek a 7 királyságon, de leginkább a lenistereken. Habár fura hogy ennyire félnek tőlük, amikor ők 40ezren vannak és lenister papnák csak a fél serege 30ezer. Na hát az 6. rész végén meg...omg mien szép kis aranykoronát kapott "szegény" Targarian. Hát most már komolyan nem tudom elképzelni mi lesz itt a maradék 3 részben, pedig úgy hallom a 9-10. ver mindent. Én csak abban reménykedem, hogy lesz sárkány a végén. Nem jött a HD a TVtimeból, maradt a sima verzió Csakis szuperlatívuszokban tudnék besz...írni arról amit történt ebben a két részben Totálisan előjönnek a részek végén azok az érzések melyek a Spartacusban is megfogtak. Hihetetlen jó sori, illetve folyamatos fejlődés tapasztalható. Mellékesként lekaptam ncoreról a könyvet is, majd elolvasom azt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Ha jól láttam az nem az első könyv, de nem tuti, azért nézd meg. Amúgy ma megint új rész és belenéztem az első 5 percbe, azt hittem letojom a bokám. Devárom már az estét. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Ha jól láttam az nem az első könyv, de nem tuti, azért nézd meg. Amúgy ma megint új rész és belenéztem az első 5 percbe, azt hittem letojom a bokám. Devárom már az estét. XD Én meg úgy tudom, hogy az első könyv. Tűz és Jég dala I-IV. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Én meg úgy tudom, hogy az első könyv. Tűz és Jég dala I-IV. Uhh akkor az elkerülte a figyelmem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Az SGU-t folytatni fogják valamikor, vagy végleg befejezték, nem tudjátok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Az SGU-t folytatni fogják valamikor, vagy végleg befejezték, nem tudjátok? Én úgy tudom végleg vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Én úgy tudom végleg vége. Kár érte én szerettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Trónok harca Azanyjamindenit! De lecsapnék most már pár szereplőt Ebből a Rob gyerekből még a végén lesz valaki. Remélem a kövi részben már rendesen aprítják egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. 24 utolsó évadja is kivégezve. Ha azt mondom, hogy nem volt semmi, akkor finoman fogalmaztam, bár továbbra is a 7. évad a kedvencem. Az alapsztori jó volt, az akciók és a fordulatok pedig hozták az előző évadok alapján elvártakat. Hassan halála megrázó volt, engem Renee-é mégis jobban megrázott - talán mert együtt éreztem Jack-el. Amiatt csalódott vagyok, hogy nem vitték tovább a 7. évadban felvett szálat (a háttérfigurák, akik közül az egyik nagykutya Allan Wilson volt) és a vége sem igazán nyerte el a tetszésem lezártság tekintetében. Lényegében ugyanaz a képlet, mint a 6. évad végén: Jack-et körözik USA-ban, ezért kénytelen elhagyni az országot, és menekülni. Nem a legmegérdemeltebb sors. Logan és Suvarov halála a minimum, amit még elvártam a sorozattól, főleg a tetteik után. A lényeg, hogy semmi lezártságérzetem nincs a 8x24 után. Ezzel együtt remek sorozat volt. Folytatásról van valami infó? Korábban mintha szó lett volna egy Redemption-höz hasonló filmről a 8. évad után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.