Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Dzséjt, tegnap azt írtad, hogy már a második évad közepén jársz. Most akkor mi a helyzet? Most fejeztem be az 1x12-öt és lám, lám Bauer tényleg nem sz*rozik, bár kissé sután céloz, de azért már egy tárat elhasznált R*hadt izgalmas, csak kár, hogy más dolog is van a világon mint sorinézés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Dzséjt, tegnap azt írtad, hogy már a második évad közepén jársz. Most akkor mi a helyzet? Most fejeztem be az 1x12-öt és lám, lám Bauer tényleg nem sz*rozik, bár kissé sután céloz, de azért már egy tárat elhasznált R*hadt izgalmas, csak kár, hogy más dolog is van a világon mint sorinézés. Ez annyira így van, hogy el nem tudom képzelni hogy lehetett ezt hetente nézni. Mindig úgy van vége, annyira izgalmas, hogy azonnal látni kell a következőt. Dzséjt: Tudom hogy nem valóság. Úgy értettem, hogyha nézem abban az időben valóságnak hiszem. Én minden filmet, sorozatot így nézek. Nagyon bele tudom élni magam és mindent igaznak hiszek. A rosszat játszó színészt ilyenkor ki tudnám nyírni. A másik hogy szeretném ha a valóságban is így működne az igazságszolgáltatás. A nagyon kemény bűnözőkkel, meg terroristákkal nem kell lacafacázni szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. No, 24 első évad befejezve. Hát, hogy is mondjam, hogy azt ne kelljen cenzúrázni. Ez kib**** ******** ******* ********* jó!!!! A végén csak beindult a Megsemmisítő üzemmód, nem is volt lacafacázás, hullott, akinek hullania kellett. Nina árulása nem kicsit letaglózott. Ennyi ideig védi, segít neki, aztán közben egy mocskos spicli. És még a megérdemelt golyót sem kapta meg. Pedig Teri miatt lazán megérne egy tárat... Ha Jack előbb talál rá a halott feleségére, mint rá, azt hiszem, a komplett CTU haderő sem tudta volna megállítani. Bár sejtem, hogy így sem fogja. Ráadásul kinek dolgozik ez a szemétláda? Németeknek? Mi a csuda? Remélem ez lesz terítéken a következő nap. Szegény Teri, nagyon sajnálom, de őszintén szólva, meglepett volna, ha Nina életben hagyja. Palmer szenátor nagyon jó ember, bár ilyen lenne minden politikus, akkor nem ott járnánk, ahol. Nem hagyta magát, ellenben a feleségét már kilöktem volna az ablakon. Ilyen hataloméhes ribancot rég nem láttam. Örültem, hogy Palmer kivágta a francba, én még egy pofonnal is megerősítettem volna az elhatározást. De egy olyannal, hogy a fal adja a másikat. Anyának, embernek, egyiknek sem jó, legfeljebb annak, amit a klotyón húzunk le. Kim sem lett éppen a kedvencem, ötből három krízist ő okozott. Ritka ostoba liba, de fejlődőképes. Négy-öt hasonlóan hosszú nap, és egész értelmes csaj lesz belőle. Ami kicsit idegesített az évadban, hogy Kimmel és Terivel középtájt nem tudtak mit kezdeni. Mind a Rick szál, mint Teri amnéziája baromi felesleges és érdektelen szál volt, érződött, hogy csak arra van, hogy kitöltsék az űrt, míg Jack A-ból B-be kocsikázik, plusz képernyőn legyenek ők is. Dzséjt, tegnap azt írtad, hogy már a második évad közepén jársz. Most akkor mi a helyzet? Oldikám, tudod mi az Alien Resurrectionban a Betty azonosítószáma? No, azt vonatkoztasd magadra. Amúgy nemsokára az jön, szerintem hétfőn elkezdem, úgyis lesz egy kétórás utam Pestre, aztán kedden meg egy jóóó hosszúúú utam Kölnbe, az alatt lazán behozom önmagam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Dzséjt, szerintem félreérted. Sky szerintem szenátort akart írni. A 24-ben Palmer csak szenátor, bár így nem értem az érvelést, hiszen attól még Bush lehet elnök... Bocs, szenátort akartam írni. Egyébként nem kifogás, de Palmert elnökként kezelik a 24-ben. Tudom, hogy csak elnökjelölt, de én mégis mindig elnökként gondoltam rá, ezért az elírás. Úgyhogy vedd úgy, hogy nem írtam semmit. Ez szépen és jól hangzik, csak egy aprócska bibi van vele. Hogy Sky nem félreírt, Palmer az Egyesült Államok Elnöke a második évadtól. Úgyhogy ez laza, Baueres eleganciával mért spoilergyilkosság volt. Amúgy ez a 2x01... hát ez... huha! Jack lazán agyonlő egy tanút - aki amúgy ezt érdemelte -, atombombával fenyegetik Los Angelest, és még itt van Kim megbízója is. Remélem az ürgét Jack barátunk kezelésbe veszi feszítővassal, hegesztőpisztollyal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Dzsájt: Látom neked is tetszik a Bauer-módszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Innen nincs megállás Dzséjt. A 2. talán még jobb is mint az első, és jobb és jobb! Újra kell néznem. Nem hiába van benn ez a sori a TOP5ben nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Dzséjt: persze. De most már visszaolvashatod azt a spoilert, amit az előző hozzászólásomban még nem olvashattál el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Dzsájt: Látom neked is tetszik a Bauer-módszer. Nané, hogy bejön. Bírom ezt a stílust. Előbb lő, aztán meg már nem kérdez. Innen nincs megállás Dzséjt. A 2. talán még jobb is mint az első, és jobb és jobb! Újra kell néznem. Nem hiába van benn ez a sori a TOP5ben nálam. Nálam még nincs top5-ben. Majd meglátjuk, hol végez, leszorítja-e az NCIS-t az akciódobogóról. Dzséjt: persze. De most már visszaolvashatod azt a spoilert, amit az előző hozzászólásomban még nem olvashattál el. Már olvastam, bár fölöslegesen. Miután Sky elszólta magát, utána már nem jöttem fel az évad végéig, szóval mindezt a "nemisezhanemaz" részt csak az első évad befejezése után olvastam, így már nem hittem el. Viszont hála a sorozatjunkie-nak, tegnap mégis megtudtam Palmer sorsát... Hogy az isten bubozza meg azokat, akik képtelenek figyelmeztetni az embereket a spoilerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Ez annyira így van, hogy el nem tudom képzelni hogy lehetett ezt hetente nézni. Mindig úgy van vége, annyira izgalmas, hogy azonnal látni kell a következőt. Lehetett, mert én kibírtam, hogy hetente nézzem az utolsót, bár tudom, hogy akkor is megvártad a végét, és csak utána nézted végig az évadot No, 24 első évad befejezve. Hát, hogy is mondjam, hogy azt ne kelljen cenzúrázni. Ez kib**** ******** ******* ********* jó!!!! A végén csak beindult a Megsemmisítő üzemmód, nem is volt lacafacázás, hullott, akinek hullania kellett. Örülök, hogy tetszett 1. évadhoz: Részben valóban nem tudtak mit kezdeni Terivel és Kimmel, ez az a szál, amiért azt mondom, hogy az 1. évad nem a legjobbak közé tartozik, néha kifejezetten idegesítő volt őket nézni. Palmer nálam nagy kedvenc, kár, hogy olvastál arról, mi fog vele történni Nekem nagy meglepetés volt, amikor néztem. Egyébként kicsit őrült voltam, mert megnéztem az imdb-n a cast listát, és onnan láttam, hogy melyik karakter kb. mennyit szerepelt, ami egy-két dolgot előrevetített, de persze az nem annyira súlyos, mintha konkrétan tudnánk, kivel mi fog történni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Örülök, hogy tetszett 1. évadhoz: Részben valóban nem tudtak mit kezdeni Terivel és Kimmel, ez az a szál, amiért azt mondom, hogy az 1. évad nem a legjobbak közé tartozik, néha kifejezetten idegesítő volt őket nézni. Palmer nálam nagy kedvenc, kár, hogy olvastál arról, mi fog vele történni Nekem nagy meglepetés volt, amikor néztem. Egyébként kicsit őrült voltam, mert megnéztem az imdb-n a cast listát, és onnan láttam, hogy melyik karakter kb. mennyit szerepelt, ami egy-két dolgot előrevetített, de persze az nem annyira súlyos, mintha konkrétan tudnánk, kivel mi fog történni. Sajnos a 2. évadban is van egy hasonlóan erőltetett szál (szerintem még erőltetettebb is), úgyhogy nálam az 1. évad veri a 2.-at, de azért az se rossz. Konkrétan a Kim-es szálra gondolok. Annak a 2. évadban valóban csak annyi értelme volt, hogy képernyőn legyen. Bár én nem tartom hülye libának, örültem, hogy a későbbi évadokból visszafogták a szerepeltetését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. 24 s2 Sky Valóban, a 2. évadban is kissé kilóg Kim szála, de nem annyira idegesít, mint az 1-ben. A 3. évadra viszont jól megoldották Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Nálam még nincs top5-ben. Majd meglátjuk, hol végez, leszorítja-e az NCIS-t az akciódobogóról. Az NCIS-t nem igazán ismerem, de szerintem bőven le fogja. Főleg, ha megnézed a későbbi évadokat. Addig igyekszem nem elszólni magam. Nálam jelenleg így néz ki a TOP5: 1. Supernatural 2. Chuck 3. Prison Break 4. 24 5. Fringe A TCW más kategória, így nem igazán tudom hova tenni ezen a listán. 24 s2 Sky Valóban, a 2. évadban is kissé kilóg Kim szála, de nem annyira idegesít, mint az 1-ben. A 3. évadra viszont jól megoldották Kimnek tényleg jól állt a CTU-s szerepe, ha maradt volna, talán még jobbá válik. Chloe-val jó páros lettek volna, főleg mivel ők az egyetlenek, akikben Jack 100%-ig megbízhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. NÁlam de már sokszor írtam: SG1, 24, SupNat, Lost, és Dexi! Ezek mindent visznek és plusz egy a PB első évada! Szitkomokat nem veszem bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. (szerkesztve) Kimnek tényleg jól állt a CTU-s szerepe, ha maradt volna, talán még jobbá válik. Chloe-val jó páros lettek volna, főleg mivel ők az egyetlenek, akikben Jack 100%-ig megbízhat. 24 s2 és 3 Sajnáltam, hogy később már nem szerepelt, mint CTU -elemző (nekem is bejött abban a szerepben), Chloéval tényleg jók lettek volna együtt Szerkesztve: 2011. Augusztus 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Érdekesnek ígérkezik a "Leszakadó Egek" második szezonja. Úgy tűnik nem kicsit fog különbözni az elsőtől. A feliratos is hírt adott ma magáról így talán az elsővel is haladhatunk. Mondjuk ha akarnám angol felirattal is nézhetném de nem sietek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Hát erre is jó sokat kell majd várni :S Momentán a feliratot se kapkodja el a srác :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Hát erre is jó sokat kell majd várni :S Momentán a feliratot se kapkodja el a srác :S Legalább lesz mit nézni a 2. évadig Egyébként 8. rész magyar felirata már fent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Egyébként 8. rész magyar felirata már fent van. Én is erre célozgattam a videó alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Én is erre célozgattam a videó alatt. Ja, nem figyeltem, nem néztem meg még a videót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. (szerkesztve) Ja, nem figyeltem, nem néztem meg még a videót Ahhoz a részhez nem lett volna feltétlenül szükség a videó megnézésére. Elég lett volna az egész HSz-keretre rendesen ránézni. Szerkesztve: 2011. Augusztus 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Falling Skies nyolcadik résszel már végzett, szóval gyorsan megnéztem No innentől érdekes lesz az utolsó két rész és remélhetőleg jó kis battle alakul ki az egészből egy durvulós visszavágással Azok az új lények érdekesek viszont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. (szerkesztve) Dzséjt: Tuti hogy meg fogja verni a NCISt. Bár fogalmam sincs az micsoda. Azt hogy mit lehet előre tudni roppant érdekes. A 7. évadot néztem éppen, és csak felmentem az imdb-re ,megnézni kik lesznek a 8. évadban(akkoriban forgatták a 8. szezont). Vártam az illetőt de nagy meglepetésben volt részem. Ha végzel a 8.-al elárulom mi az. A 24-ben még az tetszik, hogy sokkoló jelenetek vannak benne. Néha amikor jött a brutális igazság(valakiről kiderült valami), volt hogy leállítottam a részt és kimentem a konyhába köztem ezt mondtam: "Micsodaaaa". Képtelen voltam elhinni hogy igaz. És ez minden évadban igaz. Az elsőben ez volt: Nina árulása. Annyira hihetően játszotta az ártatlan bárányt, hogy sokkolt a tudat hogy ő az áruló és hogy ő lőtte le Territ. Mondjuk az mindig durva ha a jóról kiderül hogy rossz, főleg ha meg is bízol benne. Szerkesztve: 2011. Augusztus 14. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. A 2. évadhoz is van szinkron. Vagy direkt szeretnéd angolul nézni? Én már hozzászoktam az eredeti nyelvhez, de szerintem a szinkron is zseniális, főleg ami a 3 főszereplőt illeti. Ezt nem tudtam. Nekem is tetszik a szinkron, így szívesebben nézném úgy, csak olyan verziót nem találtam. Tudnál segíteni? Aztán jöhetne angolul a többi évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Ezt nem tudtam. Nekem is tetszik a szinkron, így szívesebben nézném úgy, csak olyan verziót nem találtam. Tudnál segíteni? Aztán jöhetne angolul a többi évad. Megauploadról aránylag gyorsan le tudod szedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Frenkie, 24 s1 Nina árulása engem is meglepett, pedig én az évad elején még gyanakodtam is rá, pont azért, mert olyan rendes volt. Csak aztán a másik csaj árulásával eloszlatták a gyanúmat, mikor meg másodszorra is elrabolták Kimet, Masonra kezdtem gyanakodni. Pedig őt korábban pont azért vetettem el, mert annyira nyilvánvalóan árulónak tűnt. Pont, mint az elején Tony. Szóval jól sakkoztak a karakterekkel. 2x02-03 Az s2 se semmi eddig. Három részt néztem még csak meg, de már romokban a CTU, Mason a halálán, Palmer körül újra kavarog a szósz, Jack meg nagyobb faszagyerek, mint az első évadban. Mi lesz még a következő tizenkilenc részben? Egyedül Kim sztoriszála az, ami kezd megint idegesítően érdektelen lenni. Eleve a halálom, mikor gyerekszereplő van, és a legostobább dolgokat játsszák el velük, de szerencsére ezt öt perc alatt lezárták. Viszont ha most a CTU-ról elcsámborognak, megbolondulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Dzséjt:Általában nálam is Kim volt a visszahúzó szál, de aztán ő is "belejön" majd. Viszont ennek az évadnak volt az egyik legmeglepőbb jelenete. Legalábbis számomra. Többieknek akik látták a 24 S2: Ugye ennek az évadnak közepén robbantják fel az atomot és hal meg Mason mert feláldozza magát. Uhh, nagyon kemény jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Érdekes, hogy Kim szálát tartjuk többen is visszahúzó pontnak. De úgy van, ahogy Kudar írja, belejön A spoilerhez meg annyit, hogy valóban az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Falling Skies nyolcadik résszel már végzett, szóval gyorsan megnéztem No innentől érdekes lesz az utolsó két rész és remélhetőleg jó kis battle alakul ki az egészből egy durvulós visszavágással Nekem kicsit döcögős az eleje de Pápa jelenetei segítenek rajta. Tomiék túrája aztán adott egy kis lökést az eseményeknek. Azok az új lények érdekesek viszont.Jaja. Rohadt nagy langaléták. A pókokkal kapcsolatos fejlemények is érdekesek. A végén még az égimeszelők lesznek a janik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megauploadról aránylag gyorsan le tudod szedni. Köszi szépen!! Ma este már nézzük is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Dzséjt:Általában nálam is Kim volt a visszahúzó szál, de aztán ő is "belejön" majd. Viszont ennek az évadnak volt az egyik legmeglepőbb jelenete. Legalábbis számomra. Többieknek akik látták a 24 S2: Ugye ennek az évadnak közepén robbantják fel az atomot és hal meg Mason mert feláldozza magát. Uhh, nagyon kemény jelenet. Szerintem nem ez a legmeglepőbb jelenet az s2-ben. Hanem ez: Amikor a kishúgiról az ártatlan szösziről kiderül hogy egy mocsadék. Az annyira döbbenetes volt hogy azt hittem vicc, de a csúcs az volt mikor a nővére végén az üvegen keresztül nézi, és a kishúgiban nagyon durva gyűlölet van. Azon gondolkodtam hogy hogyan lehet valakinek ennyire átmosni az agyát, hogy a saját nővérét és apját képes lenne megölni egy borzalmas eszme miatt(iszlám), pedig ezen személyek nagyon szerették és mindent megadtak neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.