kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Én se vagyok oda a Dinókért, de ezekkel a szereplőkkel, a Lost íróival és az Avatar látványtervezőivel elég kicsi az esély a melléfogásra. De igazad van Ody, nézz inkább Doctort! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. http://www.youtube.com/watch?v=bs9W8SM4RZ0&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Eléggé fan made-nek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. A hatodik Dexi-szezon is megkapja a maga kis kampányát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Bár ma először van igazán sz-r idő, de már most Miami-ba kívánom magam. amúgy nagyon jók a poszterek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Nagyon jók a Dexi-poszterek! És ma Castle Fordítja valaki? Igazából öcsémnek kéne az info, várjon a frász a magyarra, megnézem angollal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. És ma Castle Fordítja valaki? Igazából öcsémnek kéne az info, várjon a frász a magyarra, megnézem angollal. Hosszupuskán elvileg Alias fordítja. De már van hozzá angol felirat, ha az is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Castle 4x01. Jó kezdés volt, kevésbé humoros (ami az előző rész után érthető), inkább agyalgós, Kate helyzetét tárgyalós. Először is, mikor megláttam Josh fejét, majdnem kinyomtam a lejátszót. Mondom magamban, ha még egy évadot végigszerencsétlenkednek ezzel az abszolúte felesleges karakterrel, akinek egy komplett évadon át se szerepe, se különösebb jelenléte nem volt, én befejezem a Castle-t. Szerencsére később kiderült, hogy szakítottak. VÉGRE! Egy évaddal ezelőtt kellett volna, de jobb később, mint soha. Kate ellenben lassan megérdemelne egy baromi nagy maflást. Ez már a negyedik évad, ha be akarják érni Chuckot és Sarah-t, már az esküvőt kéne tervezniük. A csaj meg inkább tagadja, hogy hallotta, amit Castle mondott neki. Pedig az évadzáróban pont ő akart kicsikarni belőle egy vallomást. Most megkapta, erre süket fülekre talált. Rick helyében én feladnám. Sarah-t Chucknak könnyebb volt meghódítania, pedig ő egy lúzer volt, és szupersármos szuperkémek voltak a riválisai. Castle ellenben maga a főnyeremény, a legnagyobb ellenfele pedig egy lótifuti zsaru, meg egy sosem ott lévő orvos volt. Mellesleg annyira nyilvánvaló volt, hogy Kate mindenre emlékezett, hogy már én égtem az írók helyett, hogy ezt a sablont (is) felhasználták. Igazán bepróbálkozhatnának már valamivel, ami kicsit kiemeli ezt a sorozatot a sablonok hadából. Mondjuk mixelhetnék kicsit azokat a sablonokat. Mert Kate és Castle, Ryan és Esposito már kezd kevés lenni a humorukkal. Az előző évad vége jó felé indult, tökösség jeleit mutatták, mikor megölték Montgomery-t. Na mindegy, majd meglátjuk. Az új főnök olyan, mintha Mrs. Palmert pályát változtatott volna. Mikor megláttam, reflexszerűen Bauert kiáltottam. Kíváncsi vagyok, írnak-e majd erre poént, én nem hagynám ki. Castle úgyis szeret sorozatokra utalni, elereszthetne a főnöknéni jelenlétében egy 24-est. Tetszik, hogy Alexis kinyilvánította, hogy nem tetszik neki az apja akciói. Vártam már egy ilyen konfliktust a családi idillbe, remélem, az epizód végi békülés csak ideiglenes volt, és Alexis és Rick kapcsolata kicsit megromolhatna. Összességében tehát tetszett a rész, hozta a szokott minőséget, de ha most megint egy évadon át vergődnek Castle és Kate között, megbuggyanok. A Bonest azért untam meg, mert sose mozdult előre, ne kövesse már ezt a Castle is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. (szerkesztve) Van Castle???????????????? Na ne bazzz már. Hol voltam én eddig? Magyar felirat is van már? Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Eléggé fan made-nek tűnik. Elvileg a CW hivatalos képe. Meg is látszik rajta, mert nem bonyolították túl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Kép a Chuck 5. évadjából... Őszintén, ki az aki felismerné a jobb oldali tagot, ha nem tudná ki az? Nem semmi, hogy eljárt felette az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hosszupuskán elvileg Alias fordítja. De már van hozzá angol felirat, ha az is jó. Köszi, majd figyelni fogom A mostani résznek még nem sikerült a végére jutnom, de ma még végignézem. Elvileg. Van Castle???????????????? Na ne bazzz már. Hol voltam én eddig? Magyar felirat is van már? Pedig alig másfél-két hete beszéltük, hogy most kezdődik Magyar még nincs. Jó ez a Chuckos kép, már várom, hogy lássam is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. (szerkesztve) Pedig alig másfél-két hete beszéltük, hogy most kezdődik Magyar még nincs. Jó ez a Chuckos kép, már várom, hogy lássam is Figyelmetlen voltam. Szerinted mikor lesz felirat? Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Nem tudom, hogy ez ugyanaz-e, aki régen ferdítette a Castle-t, mert ha igen, akkor hetek múlva lesz felirat. Ha nem, akkor "jó kérdés" kategóriába esik. Akárhogy is, remélem új fordító van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Lentiek alapján úgy tűnik, hogy új fordító van, és a ki tudja kategóriába esik a sorozat felirata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Most egy picit "megutáltam" Jack Bauert. Csúnyán megkínozta Waltert ( John Noble) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Most egy picit "megutáltam" Jack Bauert. Csúnyán megkínozta Waltert ( John Noble) Az nem is Walter volt, hanem egy párhuzamos univerzumban élő alteregója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Doctor Who a 4. évadot záró duplarész előtt. Nagyon rövidnek tűnt ez az évad, és bár itt is jelen voltak a kimagaslóan jó részek, azt hiszem azért ez a leggyengébb évad számomra is, mert volt benne 3 gyengus rész, és számomra a 4 évadban összesen volt 4 rész. Ettől függetlenül el sem bírom képzelni mi lesz itt a zárórészben, mert nem semmi szereplőket hoznak itt össze. Aztán meglesem a specialokat, és akkor kis pihi, mert októbertól adják majd szinkronosan a Doki 5. évadját, és azt megvárom, bár piszok nehéz lesz Matt-re várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Az nem is Walter volt, hanem egy párhuzamos univerzumban élő alteregója. Oh, most akkor picit lehiggadtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Hát ezzel vége a Doctor hivatalos negyedik évadjának. (most jönnek a speciálok) és azt kell mondjam, ha a 3. évad vége zseniálisan lett megírva, akkor erre már szavakat sem találok. Nem hittem, hogy felül tudják múlni annak a végét, de sikerült. Kicsit szomorú is vagyok, mert nagyon megközelítettük David végét. Még van pár rész...de hát...na minnd1, remélem Matt is felnő a feladathoz. A évad vége pedig OMG. már kezdtem azt hinni, hogy lesz évad Dalekok nélkül. De ahogy összehozták a Torchwoodot, SJSt, Roset, és mindenki mást, hát azt hittem elsírom magam, olyan jó volt együtt látni a nagy csapatot. Örültem, hogy Rose kapott egy doktort, de persze azért ez mégsem ugyanaz. És bár az elején kételkedtem Donna miatt, a végére nagyon megszerettem és kicsit megkönnyeztem a búcsúját. Na jó most nem is tudok többet írni róla, annyira tömény volt ez az utolsó 3 rész, főleg, hogy több évadra visszamenőleg is voltak benne utalások, szóval ennél jobban megírt részeket rég láttam. 10/10! http://www.youtube.com/watch?v=Akb2hyw1aNg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Holnap (igaz, nálunk csak szombaton) 7. évad, 1. rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Egyre érdekesebbnek tűnik a szezonnyitó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Rog, köszi a videót, pár dolgot azért értettem a szövegből (sajnos nem a lényeget, de sebaj ). Áááá, és szombatonként nem vagyok itthon, csak este. Lassan fognak a szombaton eltelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Na elkezdtem a Doktort. A 2005 utáni újraindulás első évadának hetedik részénél tartok. Nagyon a határán vagyok, hogy fanná váljak, de ha ez igy fog menni akkor azt hiszem az is leszek Az első rész után mondjuk elképzelni se tudtam, hogy ez mi a jó fene lesz, de mostmár tükön ülve várok minden újabb epizódot. Rengeteg fantázia van benne és annyira egyedi, hogy gyakorlatilag semmihez nem tudnám hasonlítani. kudar, Dei, Lok Durd: köszi, hogy írtatok róla itt, mert különben sosem vágtam volna bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Rog, köszi a videót, pár dolgot azért értettem a szövegből (sajnos nem a lényeget, de sebaj ). Szívesen! Cassoneskac hátha feldob majd egy magyar feliratú verziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Szívesen! Cassoneskac hátha feldob majd egy magyar feliratú verziót. Jaja, hátha ehhez is lesz majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Na elkezdtem a Doktort. Váháhá még egy fan! ÉS hidd el Bomarr az első évad még semmi, így visszatekintve. Olyan helyekre kalauzol majd el a Doktor, hogy wow. A 9-10es duplarész után majd írj egyet, hogy hogy tetszett, mert azon behalsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. kudar: Mikor lesz vége ennek a Doctornak? Márhogy én is el tudjam kezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.