kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Lassan az első évad végére érek. Nagyon ott van a sori, a múltkorihoz sok újat nem tudok hozzárakni. Bejön, na. Jaa jól van bocsi úgy emlékszem múltkor azt mondtad már megnézted az elsőt, de akkor mindegy. Mert arra leszek kíváncsi hogy tetszik a második, mert az aztán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Remek volt a mostani Chuck is, most kezd igazán izgalmassá válni a sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Remek volt a mostani Chuck is, most kezd igazán izgalmassá válni a sztori Tényleg jó volt a Chuck! Az előzetes alapján epikus lesz a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Dexter A bealvós első negyvenegynéhány perc után, mekkora befejezést csináltak már! Erre vártam. Amúgy nem tudom mi oka volt, hogy a két színész szakított anno egymással, de most vagy a forgatókönyvírók akarják őket újra összehozni, vagy már "kibékültek" és újra együtt vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Remek volt a mostani Chuck is, most kezd igazán izgalmassá válni a sztori Apropó, Chuck - 3. évad Fura egy kicsit Chuck megváltozott viselkedése, az első két évadban ugye mindent megtett, hogy megszabaduljon az Intersect-től, viszont összejöjjön Sarah-val, most meg épp az ellekezője történik: Chuck élvezkedik az ügynökösdiben (néha nagyon gáz, ahogy vigyorog ), Sarah-val meg éppen próbálnak különválni, nemcsak az álcában, hanem ténylegesen is... Mellesleg ez a Shaw ügynök nagyon nem tetszik nekem, valami nem stimmel vele, nagyon össze akarják hozni Sarah-val a készítők, és túl jóképű amúgy is. Azt meg végképp nem értem, hogy miért lenne jobban szabad Sarah-nak vele járnia (ahogy anno Bryce Larkinnal is járt), mint Chuck-kal. Egyébként a 7. epizódot láttam most. Nem rossz ez a 3. évad, de eddig a 2. jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Dexter A bealvós első negyvenegynéhány perc után, mekkora befejezést csináltak már! Erre vártam. Amúgy nem tudom mi oka volt, hogy a két színész szakított anno egymással, de most vagy a forgatókönyvírók akarják őket újra összehozni, vagy már "kibékültek" és újra együtt vannak. Engem még egy rész elválaszt az évadzárótól, de holnapra beterveztem mindkettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Apropó, Chuck - 3. évad Azt meg végképp nem értem, hogy miért lenne jobban szabad Sarah-nak vele járnia (ahogy anno Bryce Larkinnal is járt), mint Chuck-kal. Mert Chuck a védence - még most is, hisz Chuck még csak kiképzés alatt álló ügynök -, Shaw meg a kollégája. De nemsokára jönnek azok a részek, amiben ez egy másik szemszögből téma lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Nagyon komoly volt a Dexter, de az utolsó 5 percben már éreztem, hogy ez lesz. "Oh God!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Egyébként a 7. epizódot láttam most. Nem rossz ez a 3. évad, de eddig a 2. jobban tetszik. A 8-tól jön legalább 6-7 olyan rész, hogy azoktól a legjobb a 3. évad, legalább is szerintem Ha jól rémlik, pont a 8-as az első nagyon jó rész, de a 9-től biztosan és tart a 14-ig, utána megint picit töltelék epizód következik. Úgy emlékszem, hogy talán a 3/13-as rész a kinevezett Best of Chuck epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Dexter szezonzáró Szerintetek hogyan fogja lereagálni Deb a dolgot? A következő évad fő gonosza pedig lehet Louise? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Dexter Debbel kapcsolatban egyelőre nem tudok találgatni se nagyon. Nagy valószínűséggel nem fogja mindjárt börtönbe juttatni a "bátyust", bár elég érdekes fejlemény volna. Az előző évad vége is arra enged következtetni, hogy Deb nem teljesen elutasító azzal kapcsolatban, hogy aki megérdemli, az kapja meg azt, amit érdemel. Na ezt most jól leírtam Amit kicsit megjósolhatatlannak érzek most, az a Dexterhez fűződő viszonya. A videójátékos pali szála sem került lezárásra, kicsit csodálkoztam is rajta, hogy ennyi volt, szóval biztosan lesz még belőle valami. Azért a Dexter eddigi történetében nem igazán voltak elvarratlan, vagy szezonokon átnyúló szálak. Ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Dexter Debbel kapcsolatban egyelőre nem tudok találgatni se nagyon. Nagy valószínűséggel nem fogja mindjárt börtönbe juttatni a "bátyust", bár elég érdekes fejlemény volna. Az előző évad vége is arra enged következtetni, hogy Deb nem teljesen elutasító azzal kapcsolatban, hogy aki megérdemli, az kapja meg azt, amit érdemel. Na ezt most jól leírtam Amit kicsit megjósolhatatlannak érzek most, az a Dexterhez fűződő viszonya. A videójátékos pali szála sem került lezárásra, kicsit csodálkoztam is rajta, hogy ennyi volt, szóval biztosan lesz még belőle valami. Azért a Dexter eddigi történetében nem igazán voltak elvarratlan, vagy szezonokon átnyúló szálak. Ha jól emlékszem. Most lesz....igen, most majd lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Filmeknél már említettem, hogy mennyire is fontos az atmoszféra. Hát most a sorozatoknál a Sons of Anarchyval vagyok így. Oks, Spartacus tuti nyerő, de az másfajta igényekre van befolyással. De a SOA meg egyszerre "altat" el, élvezed a feelinget, aztán belédpumpál egy nagy löket brutalitást. Kudar említetted, hogy a második évad már fordulópont lesz. Merem remélni, hogy ez az "altatós" hangulat nem veszik ki belőle teljesen. Amúgy marha érdekes, hogy a nőknek mekkora szerepük is van az egészben. Ők az igazi összetartó erő, nincs mese. Nélkülük nem műxik a bandázás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Mert Chuck a védence - még most is, hisz Chuck még csak kiképzés alatt álló ügynök -, Shaw meg a kollégája. De nemsokára jönnek azok a részek, amiben ez egy másik szemszögből téma lesz. Chuck Sejtettem, hogy nem maradnak ennyiben, és ennek lesz még jelentősége. De csak annyit árulj el, hogy ugye Shaw nem bajtárs, hanem inkább ellenség? A 8-tól jön legalább 6-7 olyan rész, hogy azoktól a legjobb a 3. évad, legalább is szerintem Ha jól rémlik, pont a 8-as az első nagyon jó rész, de a 9-től biztosan és tart a 14-ig, utána megint picit töltelék epizód következik. Úgy emlékszem, hogy talán a 3/13-as rész a kinevezett Best of Chuck epizód. Ezt örömmel hallom, mert én is úgy emlékeztem, hogy a 3. évadról mindenkinek nagyon jó volt a véleménye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Chuck Sejtettem, hogy nem maradnak ennyiben, és ennek lesz még jelentősége. De csak annyit árulj el, hogy ugye Shaw nem bajtárs, hanem inkább ellenség? Hát nem fognak leülni együtt sörözni, az hétszentség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Doktor 6x9 Egészjó rész volt. Azért már kellett egy ilyen rész amikor nem River, Csend vagy Amy baba a téma. Ötletes volt hogy a gyerek idegen és mint egy kakukkfióka befészkeli magát egy családhoz. Azért voltak benne parás pillanatok. Nagyon hangulatosak voltak a részek amikor Amy és Rory a sötétben császkált és közben gyereknevetés és a háttérben a nagyfejű babák rohangáltak. Amikor elkapták a főbérlőt és átvátoztatták és nagyon jó volt. [] A vége kiabálást és konklúziót kicsit elhúzták, vagyis annyira nem volt élvezhető számomra hogy ott toporognak a lépcsőn miközben "ostromolják" őket. De összességében egy aranyos rész volt, mondjuk talán az évad leggyengébbje eddig, de ebből is látszik milyen jó az évad hogy még ez is nagyon jó volt. [] a következő rész érdekesnek tűnik,annyira nem keltette fel az érdeklődésem, viszont TV.com-on az egyik legmagasabb pontszámot kapott rész, szóval lehet mégis jó lesz^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Hát nem fognak leülni együtt sörözni, az hétszentség. Milyen diplomatikus válasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Doktor 6x9 Egészjó rész volt. Azért már kellett egy ilyen rész amikor nem River, Csend vagy Amy baba a téma. Ötletes volt hogy a gyerek idegen és mint egy kakukkfióka befészkeli magát egy családhoz. Azért voltak benne parás pillanatok. Nagyon hangulatosak voltak a részek amikor Amy és Rory a sötétben császkált és közben gyereknevetés és a háttérben a nagyfejű babák rohangáltak. Amikor elkapták a főbérlőt és átvátoztatták és nagyon jó volt. [] A vége kiabálást és konklúziót kicsit elhúzták, vagyis annyira nem volt élvezhető számomra hogy ott toporognak a lépcsőn miközben "ostromolják" őket. De összességében egy aranyos rész volt, mondjuk talán az évad leggyengébbje eddig, de ebből is látszik milyen jó az évad hogy még ez is nagyon jó volt. [] a következő rész érdekesnek tűnik,annyira nem keltette fel az érdeklődésem, viszont TV.com-on az egyik legmagasabb pontszámot kapott rész, szóval lehet mégis jó lesz^^ A következő rész az egyik legmegrázóbb a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. A következő rész az egyik legmegrázóbb a sorozatban. SZóval már túljutottál rajtam... BAkker...őőő vagyis Tom Baker. Na de azért írtam, hogy ha ez nem fizetős lesz tuti játszani fogok vele: http://www.youtube.com/watch?v=5z5IIynacKQ&context=C3aed91dADOEgsToPDskKUBCqv0sS5WMgkw83jDfon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Január 13-án jön a 8. rész. Nem kapkodják el, az biztos. http://www.youtube.com/watch?v=09cmmIaj0i4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. SZóval már túljutottál rajtam... BAkker...őőő vagyis Tom Baker. Lassan végzek a hatodik évaddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. http://www.youtube.com/watch?v=tNdutDDCUQU Azt a r*hadt. Gondoltam, hogy brutál lesz de ennyire! Az az arclevágás, te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Azt hiszem felesleges más sorozatot a Spartacushoz hasonlítanom. Ez egy teljesen más dimenzió. Háromszor néztem végig ezt az előzetest és végigfut a hátamon a hideg. Nem tudom milyen mozifilmet akarnak csinálni Spartacusból, de a látott képsorok alapján halálra van ítélve. Szét kell tépnem valamit vagy valakit úgy érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Azt hiszem felesleges más sorozatot a Spartacushoz hasonlítanom. Ez egy teljesen más dimenzió. Háromszor néztem végig ezt az előzetest és végigfut a hátamon a hideg. Nem tudom milyen mozifilmet akarnak csinálni Spartacusból, de a látott képsorok alapján halálra van ítélve. Szét kell tépnem valamit vagy valakit úgy érzem. Én nem értem ezt. De komolyan... Valami hatalmas agressziónak kell lennie az emberben hogy ezt ennyire lehessen szeretni? Bennem ez nincs meg, biztos az a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Fenébe, én még mindig csak véröntést és d*gást látok. De ezért szeretjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Én nem értem ezt. De komolyan... Valami hatalmas agressziónak kell lennie az emberben hogy ezt ennyire lehessen szeretni? Bennem ez nincs meg, biztos az a baj. Ody... bennem sem, és nem úgy tűnik, hogy valaha meglesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Én nem értem ezt. De komolyan... Valami hatalmas agressziónak kell lennie az emberben hogy ezt ennyire lehessen szeretni? Bennem ez nincs meg, biztos az a baj. Bennem sincs agresszió. De nem is ez a lényege. Mindegy. Ízlések és.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerintem nagy hiánybetöltő sorozat. Kissé(nagyon) öncélú és hatásvadász, de ez adja az ízét, mint a 300-nál. Ameddig nézem addig leköt, és ez a lényeg. Persze ennél nem több nem kevesebb, legalább is szerintem. Nekem csak ez az új Spartacus unszimpatikus. Az előzőből valahogy áradt az hogy együtt érzel vele, nála (a trailer alapján) egyáltalán nem lép ez fel. De majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Azért Andy Withfield jelentős előnnyel indult, főleg, hogy szerepe javában a karakterépítésre fókuszált. És kb ugyanilyen furcsa lenne az aki Crixust vagy Gannicust váltaná. Ez a három karakter jelentős változáson eset át mikor A pontból kiindulva elindultak a B pont felé. És ezekhez már megszoktuk az arcot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. A következő rész az egyik legmegrázóbb a sorozatban. Egyetértek, nagyon jó rész lesz. Megrendeltem az Amazonról az 5. évad zenéjét. Nem kapkodják el a szállítást, lassan egy hetet csúsznak vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.