Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Örülök, hogy ilyen sokaknak tetszett az elemzés :) Közben jött egy minuszos hír az új GoT évadhoz.

Paul Kaye-el nemrég készitett a BBC egy rövid interjút, amiben rákérdeztek hogy visszatér-e még Thorosként. Kaye annyit mondott, hogy ez titok és nem nyilatkozhat róla. A riporter okos volt és levágta, hogy ilyen válasz általában akkor érkezik amikor a szinész benne van a projektben úgyhogy rávágta, hogy "na akkor tuti benne vagy". Kaye csak mosolygott. Imádnám ha ő is visszajönne. Az egyik kedvenc mellékszereplőm volt. És tudni lehet, hogy újra látni fogjuk a Folyóvidéket. Itt a remek alkalom.

paul-kaye-got-1364317207.jpg

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a True Detective első két évadát.

Első évad: Zseniális, remek hangulat, még most is beleborzongok, ha az ördögcsapdákra gondolok. Remek színészi játék, jól felépített történet, minden stimmelt, lehetett aggódni a főszereplőkért, és a mellékszereplőkért is.

Második évad: Gyenge. A hangulatot sem sikerült jól eltalálni, a színészi játékok jók voltak, de a karakterek igencsak érdektelenre sikerültek. Mondjuk az sem segített, hogy Colin Farellt amúgy sem szeretem, de a sztorit is túlcsavarták, miközben a karakterekért egyáltalán nem aggódtam, ráadásul annyi név volt a pakliban, hogy néha kimondottan nehezemre esett követni, hogy ki kivel van, mi a célja, és miért. Ha az első a 10-es skálán egy 9-es (kb.) akkor a második egy 5-ös vagy 6-os. Kár érte.

Hozzászólás ideje:

Black Sails írói úgy látom sok Game of Thrones néznek. 9.részben egy elég bátor dolgot meghúztak. Ami nagyon nem tetszett.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, nekem eddig nem túl bizalomgerjesztő a trailer. Az előző évad nagyon bejött, de tartok tőle, hogy olyan irányba fognak elmenni, ami nem fog tetszeni.

Eddig 4 rész alapján alaptalan volt a félelmem. Ott folytatták a Daredevilt, ahol abbahagyták, és továbbra is magas a színvonal! :clap:

Hozzászólás ideje:

6 rész után osztom Donát véleményét. Az új szereplők működnek, az akciók továbbra is jók, tettek még egy kis kémiát is a főszereplők közé. Remélem a végéig tartja a színvonalat

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a True Detective első két évadát.

Ezért szép az élet... homlokegyenest máshogy látom a két évadot. Amiket te pozitívank írsz, az nálam negatív és fordítva. :peace:

Hozzászólás ideje:

Ezért szép az élet... homlokegyenest máshogy látom a két évadot. Amiket te pozitívank írsz, az nálam negatív és fordítva. :peace:

Akkor te vagy a kisebbség mert Donát véleménye tükrözi az általános vélekedést a két évadról. Az első évad nézők és kritikusok körében is siker volt talán a finálét kritizálták csak. A második évad csalódást kellett mind a nézők és kritikusok között is. Annyira hogy egyenlőre nem is biztos hogy lesz folytatása.

Hozzászólás ideje:

Én a második évadot a mai napig nem láttam. Egy darabig terveztem, hogy beprobálom az első pár részt de aztán olvastam, hogy az HBO programigazgatója kvázi elnézést kért ezért az évadért (ITT a link hozzá) és közölte, hogy ő a hibás a gyenge minőségért. Hát ilyet se nagyon hallottam még csatornafejestől. Szimpatikus, hogy bemert vállalni egy ilyen nyilatkozatot, de a második évadtól végleg elvette a kedvem.

Hozzászólás ideje:

Én a második évadot a mai napig nem láttam. Egy darabig terveztem, hogy beprobálom az első pár részt de aztán olvastam, hogy az HBO programigazgatója kvázi elnézést kért ezért az évadért (ITT a link hozzá) és közölte, hogy ő a hibás a gyenge minőségért. Hát ilyet se nagyon hallottam még csatornafejestől. Szimpatikus, hogy bemert vállalni egy ilyen nyilatkozatot, de a második évadtól végleg elvette a kedvem.

Érdekes, mert a nézés közben pont Te jutottál eszembe. Az Avengers és társainál hangsúlyoztad emlékeim szerint, hogy súlytalanok a harc jelenetek, mert nem fog a végén úgysem megsérülni senki. Hasonlót éreztem itt is, csak picit máshogy: csavargatják a karakterek szálait erre-arra, de mivel nem érdekesek a karakterek, így elég sokszor unatkoztam a nézés során, és mindegy volt, hogy mi fog az egészből kisülni.

Hozzászólás ideje:

Végig megnéztem a Daredevil egész évadát, nagyon tetszett ez az évad is. Remélem, lesz folytatás!

Ha máshogy nem is, a Defenders-ben biztos viszont látjuk Jessica Jones, Luke Cage - akinek a sorozatához nemrég jött egy kis

- és a Viráglovag Ironfist oldalán. Bár szerintem biztos, hogy rendelnek még egy évadot.
Hozzászólás ideje:

Szerintem is lesz következő évad. A mostani vége sokkal inkább kiállt a folytatásért, mint az elsőé. Valószínűleg az első évad esetében még nem volt biztos a folytatás, most viszont valószínűleg eleve úgy készítették, hogy számoltak a következővel.

Jut eszembe JJ-ról:

Jót mosolyogtam azon, hogy Foggy végül kinél kap munkát :)

Ha Matt és Stick olyan okos fickók, vajon miért nem merült fel bennük, hogy a Hand emberei majd kilopják Elektra holttestét a sírból? Matt hiába nem értette, Nobu hogyan lehet életben, a lényeg az, hogy megtörtént, tehát megtörténhet még egyszer. Nekem azonnal eszembe jutott a lehetőség.

Az ízelítőt köszi szépen, megnéztem :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Frankón nyomják. :D

Nekem eddig csak öt rész volt meg.az új Fenegyerkőcös eresztésből. Azok alapján nagyon bejövősnek érzem ezt a szezont. :cool:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Végig megnéztem a Daredevil egész évadát, nagyon tetszett ez az évad is. Remélem, lesz folytatás!

Mennyire érződött a showrunner váltás?

Hozzászólás ideje:

Az első öt rész alapján nekem nem nagyon tűnt fel, de lehet csak nem elég éles a szemem. :)

Eddig szinte mindenkitől jókat hallottam az új évadról, úgyhogy most már én is belekezdek. :)

Hozzászólás ideje:

Mennyire érződött a showrunner váltás?

Ugyanazt tudom ismételni, amit Donát is írt, annyi különbséggel, hogy nekem ehhez tényleg nincs jó szemem :)

Jó filmezést hozzá!

Hozzászólás ideje:

Tegnap befejeztem a Daredevil második évadját. Összességében jó volt, és örültem, hogy egy Marvel sorozatnak nem sz*r az évadzárója (Carter és Jessica néni befejezései hagynak kivánni valót maguk után- főleg az Agent Carter utolsó része volt szánalmasan rossz). Örülök, hogy továbbvitték az első évadban elkezdett szálakat. A Megtorló karaktere jó volt. Elektra erősen kezdett, de nekem a végére kicsit kisiklott. Meg úgy alapból a végére már kicsit sok volt a jóból (aki látta, szerintem tudja mire gondolok). Annak is örülök, végig elég nyomasztó volt a hangulat, és hogy mertek radikálisakat lépni az évad folyamán. Ha lesz harmadik évad, az már biztosan más tónusú lesz, mint az eddigi kettő.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.