Jump to content

Tv spot

Ody Mandrell

Recommended Posts

Elképesztő, hogy milyen kicsiből kell tv-spotokat gyártaniuk a Lucasfilmnél. Persze itt is voltak új szövegek, de az alap ugyanaz.

A motoros csaj:

Spoiler

elképzelhetőnek találom, hogy Boba őt felkarolja, bár még mindig kétkedve hiszem a 4chanes hírcsomagot. Persze majd meglátjuk, hogy szerdán mit alkotnak és abból már kiindulhatunk valamerre. :)

Na ez az új spot jobb volt mint az összes többi eddig. És ha ez csak az első rész, akkor fogalmam sincs, hogy mit tudnak majd még prezentálni a sorozatban. De kíváncsian várom.

25 minutes ago, Ody Mandrell said:

Ki az a motoros csaj? :D

Lehet tényleg ő lesz Boba felkaroltja. De kb bárki lehet. 

Ja és a rész végi szöveg jobban üt mint a Please speak freely-s verzió.

1 órával korábban, Bence1997 írta:

A motoros csaj:

Engem az lepne meg jobban ha a korábbi kémjelentés nem lenne igaz. Egyrészt nagyon úgy hangzik mint egy tényleges évad leírás, ráadásul passzol abba amit láttunk hogy épitenek a kánon körül, plusz az új spotok rendre alátámasztják amit irtak.

23 minutes ago, Ody Mandrell said:

De jó hogy nem olvastam el azt a kémjelentést. :D

Na akkor most elspoilerezem, hogy Boba és Jar-Jar fénykardpárbajt vívnak Mos Espa egyik szerelőműhelyében a Szent spotchka receptjének birtoklási jogáért, amibe beleszól a Chiss Fennhatóság is.:D

1 órával korábban, Bomarr írta:

Engem az lepne meg jobban ha a korábbi kémjelentés nem lenne igaz. Egyrészt nagyon úgy hangzik mint egy tényleges évad leírás, ráadásul passzol abba amit láttunk hogy épitenek a kánon körül, plusz az új spotok rendre alátámasztják amit irtak.

Én nem akarom azért beleélni magam :D de amúgy ha tényleg igaz lenne, az is jó a leírásban, hogy kvázi csak egy átfogó leírás az évadról, a részletekbe nem megy bele. Az ördög pedig biztos a részletekben rejlik :)

1 órával korábban, Iqvi írta:

Na akkor most elspoilerezem, hogy Boba és Jar-Jar fénykardpárbajt vívnak Mos Espa egyik szerelőműhelyében a Szent spotchka receptjének birtoklási jogáért, amibe beleszól a Chiss Fennhatóság is.:D

Iqvi, komolyan, így elrontani az ember karácsonyát. Hát hol a tisztelet, a becsületesség? A leak minden egyes nagyobb momentumát elspoilerezed? Nem szép dolog. :nana:

Spoiler

Najó, azért megnéznék egy ilyet, komolyan mondom. :D

16 minutes ago, Bence1997 said:

Iqvi, komolyan, így elrontani az ember karácsonyát. Hát hol a tisztelet, a becsületesség? A leak minden egyes nagyobb momentumát elspoilerezed? Nem szép dolog. :nana:

Reveal hidden contents

Jó hát, azt a pontot kihagytam amikor Beilert Valance és az Árnyék Ezred a Xais-on lévő néhai Nihil bázison tudomást szerez a Szent Spotchka-ért vívott harcról, és totális támadást indít a Tatooine ellen. :D

• 3 weeks later...

Amúgy ebben is alig van olyan jelenet, ami új lenne :D sőt a nagy részét már láttuk magában a sorozatban is. Most csak úgy nézzétek meg a Rebels előzeteseit... annak idején még nem félt a Lucasfilm a spoilerektől, és simán belerakták a trailerbe Thrawnt, Ahsoka vs Vadert, Palpatine-t, Mault, Obi-Want :D engem most sem zavarna, ha teszem azt

Spoiler

egy Cad Bane-t megvillantanának az előzetesekben

11 perccel korábban, Yoda József írta:

Amúgy ebben is alig van olyan jelenet, ami új lenne :D sőt a nagy részét már láttuk magában a sorozatban is. Most csak úgy nézzétek meg a Rebels előzeteseit... annak idején még nem félt a Lucasfilm a spoilerektől, és simán belerakták a trailerbe Thrawnt, Ahsoka vs Vadert, Palpatine-t, Mault, Obi-Want :D engem most sem zavarna, ha teszem azt

Spoiler elrejtése

egy Cad Bane-t megvillantanának az előzetesekben

Engemet se zavarna, de be kell látni, hogy a Lucasfilm már egy ideje spoilermentesre vette a figurát. Persze a mai világban minden kikerül, szóval akárhogyan próbálkoznak, végül kiderülnek majd a dolgok.

Előre várom miképp promózzák majd a Kenobit. :P

• 2 weeks later...