Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Boba és a Buckalakók egymásra találása nagyon emlékezetes, megfűszerezve a vonatos akcióval, Boba misztikus utazásával a fához, majd a beavatása. Számomra ez volt az évad fénypontja, én is erre szavaztam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Kiváló eredmény született! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) Én is örülök, hogy egy Boba centrikus rész tudott győzni, mert azt jelenti, hogy mélyebb nyomot hagyott az emberekben. Az is örvendetes, hogy a legjobb zene és epizód között ezúttal tudtak szelektálni. Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én is örülök, hogy egy Boba centrikus rész tudott győzni, mert azt jelenti, hogy mélyebb nyomot hagyott az emberekben. Az is örvendetes, hogy a legjobb zene és epizód között ezúttal tudtak szelektálni. Végére értünk a kategóriáknak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Igen, vége! Köszi, hogy itt voltatok! Találkozunk a második évadban. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Köszönjük a szavazást és a díjkiosztót is! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Jó volt feleleveníteni a kategóriákon keresztül az egyes epizódokat, szereplőket. Jó kis sorozat ez, ideje lenne most már egy újranézés. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Legközelebb a Bad Batch második évada után találkozunk. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Jó volt feleleveníteni a kategóriákon keresztül az egyes epizódokat, szereplőket. Jó kis sorozat ez, ideje lenne most már egy újranézés. Nagyon hangulatos. A múltkor belenéztem, de meg se tudtam állni 4 részig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Legközelebb a Bad Batch második évada után találkozunk. Akkor az Obi-wan/Andor kettős kimarad? Köszi szépen a díjkiosztót. Lassan nekem is újráznom kellene. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Köszi a lebonyolítást! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Bence1997 írta: Akkor az Obi-wan/Andor kettős kimarad? Köszi szépen a díjkiosztót. Lassan nekem is újráznom kellene. Az Obi-Wan-ról nem igazán lehet szavazást kiírni. Lenne 2-3 kategória és kész. Ugyanígy az Andorról se nagyon lehetne. Vagy másképp látod? Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 6. Hozzászólás ideje: 2023. Február 6. Köszi Ody, hogy lebonyolítottad. Bár az utolsó kategória előtt el kellett mennem, de megérdemelten kapta a díjat a 2. epizód. 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Február 6. Hozzászólás ideje: 2023. Február 6. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nagyon hangulatos. Egyetértek. Ennek a sorozatnak valahogy olyan hamisítatlan SW-hangulata van, amitől így egy év távlatából egyre magasabbra kerül számomra ez a sorozat. Örülök a Tribes of Tatooine sikerének! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Szavazólap
Ajánlotta: Ody Mandrell
4 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.