Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. (szerkesztve) A Republicok szerintem rajzilag nagyon jók voltak (én nagyon kritikus vagyok rajztanilag), aztán jött a Jediből a Yodás rész ami nem tetszett - a másik kettő igen - meg a Grievousos képregény, ami szerintem borzalmas volt. Utánna jött megint egy Birodalom, na annak az első két füzete volt jól megrajzolva Adriana Melotol, de aztán a harmadik füzetre Michel Lacombe lett a rajzoló, aki borzalmassá tette az uccsó részt. Hogy erre mi szükség volt? De még mindig jobb a helyzet itt, mint az Aliens, Predator és Aliens vs Predator képregényekkel. Nahát, azok közül 10-ből egy, ha jól van megrajzolva. Tényleg, az e havi képregénnyel mi a helyzet? Itt van 30-a és még nem kaptam meg, pedig előfizető vagyok. És most a Last Commandnak kéne jönnie, amire '99 óta várok. Szerkesztve: 2006. Június 30. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. A Republicok szerintem rajzilag nagyon jók voltak (én nagyon kritikus vagyok rajztanilag), aztán jött a Jediből a Yodás rész ami nem tetszett - a másik kettő igen - meg a Grievousos képregény, ami szerintem borzalmas volt. Utánna jött megint egy Birodalom, na annak az első két füzete volt jól megrajzolva Adriana Melotol, de aztán a harmadik füzetre Michel Lacombe lett a rajzoló, aki borzalmassá tette az uccsó részt. Hogy erre mi szükség volt? De még mindig jobb a helyzet itt, mint az Aliens, Predator és Aliens vs Predator képregényekkel. Nahát, azok közül 10-ből egy, ha jól van megrajzolva. Én is szinte ugyanezekre gondoltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Itt a legacy 01 is. A rajzzal szerintem nincs probléma, de egy kicsit még idegen ez a történet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) Itt a legacy 01 is. A rajzzal szerintem nincs probléma, de egy kicsit még idegen ez a történet Biztosíthatlak hogy a rajzal nincs itt probléma! Ja és köszi!!! Szerkesztve: 2006. Július 1. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ezeket milyen progival lehet megnézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) CDisplay-t találtam hozzá itt. Egyszerű kis program. Szerkesztve: 2006. Július 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Közben belinkeltem utólag Kukkants rá lentebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Köszi, de miután mondtad, Google-lel rögtön megkerestem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hát nekem ez a képregény nem jött be annyira. Van, amiben nem rugaszkodtak el a filmektől, és el kellett volna, és van, amivel elrugaszkodtak, pedig nem kellett volna. Viszont vannak azok a guard knightok vagy mik, azok tetszettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hát nekem ez a képregény nem jött be annyira. Van, amiben nem rugaszkodtak el a filmektől, és el kellett volna, és van, amivel elrugaszkodtak, pedig nem kellett volna. Viszont vannak azok a guard knightok vagy mik, azok tetszettek. Pontosan mire gondolsz, miben ment túl messzire a képregény? (és miben nem) Az Imperial Knights-ok úgylátszik mindenki kedvencei. Az ewok-ot észre lehet venni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Pontosan mire gondolsz, miben ment túl messzire a képregény? (és miben nem) Amiben messzire ment: - már megint Skywalkerek - a látvány alapból nekem túl megfoghatatlan, hiányzik belőle a Star Warsra jellemző "itt élni is lehet" érzés, pl ott az az ossusi Jedi Templom, ami egy halom borzalom szerintem. - Cade Skywalker... ez egy börtöntöltelék, olyasféle, akit a Sithektől is kidobnának. Fantáziátlan hústorony, ráadásul száz éves pisztolyt (ami voltaképen puska) használ. - kicsit baromi sok lett a Darth.. - Darth Talon, szinte tökéletes leszármazottja a Jedi Knight 3: Jedi Academy egyik algonoszának (Tavion tanítványa), és hát Maul bácsi csaja is lehetne (bár ha jól tudom, Maulon azok a minták valamiféle Sith minták voltak, szóval még ezt el is nézem). Amire nem mentek messzire: - már megint Stardestroyerek? Jó formája van annak a hajótípusnak, dehogy minden hadihajót arra formálnak, az túlzás. - még mindig a Birodalom? Jó, bár nem olvastam végig, szerintem továbbra sem a jófiúk csapatában játszanak, bár ha a tippem helytelen, akkor jó. - Jedi X-83 Twintail Fighter, nos, láthattuk, hogy mekkora különbségek vannak a Star Wars világában két olyan incom gép között, melyeket egymáshoz képest alig tíz-tizenöt évvel gyártottak (X-Wing - ARC-170), itt viszont száz év telt el, de ez a gép még mindig az X-wing jegyeit hordja magán. - A legtöbb hajó fantáziátlan, korábban már látott hajók újragondolása. - stormtrooper, hát ezek szinte semmit sem változtak száz év alatt, persze húsz év alatt anno gyökeresen megváltoztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Luke szellemként... Decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Totál Obis ruhája van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Pont arra gondoltam, hogy nem túl Luke-os. Ő is feketében járkált (a végefelé már igen, és nem hiszem, hogy később ismét váltott), és nem ilyen cuccban. Nem illik hozzá szerintem. Pont ez a bibi az epVI végével is, hogy a szerelés nem illik Anakinhoz, de ezt halkan mondtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Hát Luke-ra is sor került? És hogyan murdált meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 17. Azt még nem tudni, hogy hogyan halt meg. A Prequel óta egyébként gyakran ábrázolják ilyen ruhában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 17. Hát furán fest, de nem olyan rossz ez a ruha rajta. Olyan Obi-Wanos. De mellette ez a Jacen (gondolom ez ő)... hát ez már nem olyan jó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hát furán fest, de nem olyan rossz ez a ruha rajta. Olyan Obi-Wanos. De mellette ez a Jacen (gondolom ez ő)... hát ez már nem olyan jó... Kiváncsi vagyok, hogy a rajongók hogy fogadják el, hogy Luke halott... Az a fickó szerintem is Jacen, bár akár Cade Skywalker is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ha Csubakkát kinyírták, akkor Luke-al is megtehetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Tudja valaki, hogy a magyar kiadásban mi lesz a decemberi szám? Az októberi a Az Utolsó Parancs befejező része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ha Csubakkát kinyírták, akkor Luke-al is megtehetik. Hát mivel nem halhalhatatlan, valamikor csak meg kell neki is halnia az idő előre haladtával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hát mivel nem halhalhatatlan, valamikor csak meg kell neki is halnia az idő előre haladtával Nem természetes halállal hunyt el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Nem természetes halállal hunyt el... Ezt honnan veszed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ezt honnan veszed? Az egyik képregényben, vagy regényben megölték. Pontosan már nme tudom hogy halt meg, de elég ótvar halála volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. A New Jedi Order cimű regény-sorozatot (ezekben van a Vongos hülyeség ) kezdték ezzel. A Vector Prime cimű nyitórészben megölték... később volt egy külön képregény-sorozat ami a halálával foglalkozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hmm.. Csubakkát tudom, olvastam róla. Anakin Solot is megölik a New Jedi Orderben. Luke-ra gondoltam, mert az ő haláláról volt szó lentebb Ody, nekem nem az rémlik, hogy pocsék halála volt Csubakkának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hát ha Cade az, akkor érthető hgy halott... És lehet h végelgyengülésben halt meg, csak a halála után fiatalodott vissza, ahogyan ezt Anakin is tette 2004-ben. Plusz olyat kellett rajzolni amit a rajongók fölismernek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Ody, nekem nem az rémlik, hogy pocsék halála volt Csubakkának. Pocsék volt, mert belehalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.