KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Szerintem soha nem fog megjelenni. Idén lesz utoljára SW képregény. A tegnapi földrengés után erősödik bennem az érzés, hogy a majáknak esetleg igazuk volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Mit lehet tudni az új számról? Jelent már meg, vagy még mindig rettenetesen csúszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Mit lehet tudni az új számról? Jelent már meg, vagy még mindig rettenetesen csúszik? Március 10 környékén jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Jövő héten megjelenik a 82.szám. A hír kint van a Képregényneten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Jövő héten megjelenik a 82.szám. A hír kint van a Képregényneten. Akkor majd valamelyik nap felkeresem az újságost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Reméljük, hogy idén nem utoljára olvashatunk magyar SW képregényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. A Legacy-val mi a helyzet? Kaszálták vagy csak egy időre jegelték? Bár a sztori kereksége szempontjából lényegtelen, hogy befejezetlen maradt, mivel 8-10 részeket is átugráltak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerintem kaszálták. De ebben nem vagyok biztos. Lehet, hogy a Wart még kiadják, feltéve ha lesz még jövőre a lap. Én nem örülök neki, jó lett volna, ha több is kijön. A Kepregenyneten fórumozók viszont nagyon örülnek neki. Egyszer volt ott egy pár élesebb szóváltásom pár taggal. Védelmembe vettem a Köztársaság képregénysorozatot és a Klónok Háborúja időszakát, valamint a Kotort és a Legacyt. Csak annyit mondtam, hogy a klasszikus generáció EU sztorijait már lerágott csontnak érzem, erre rögtön kijelentették, hogy szerintem a klasszikus trilógia sz*r és utálom, pedig ilyet egy szóval sem mondtam. Aztán meg lekezdtek olyanokkal jönni, hogy a Klónok Háborúja sz*r, mert unalmas és semmi másról nem szól csak, hogy egyik bolygót elfoglalják a másik után, meg politika van benne. És mikor azt mondtam, hogy szerintem a Klónok Háborújában igen is vannak zseniális történetek is, tiszta h*lyének tartottak. Egy másik srác szerint meg csak az az igaz Star Wars, amiben benne van Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo..stb, tehát csak a klasszikus trilógiához köthető történetek. És kijelentette, hogy minden más sz*r, egy igazi rajongó csak a klasszikust szereti. És még azt is tudni vélik ezek az ostobák, hogy ez generációs különbség, vagyis csak a fiatal kis senkik imádják a klasszikus trilógián kívüli világot az igazi öreg motoros rajongók az igazik, akik csak a klasszikust szeretik. Tiszta h*lyék, én mondom, és az egyikük még úgy jártatja a p*fáját, hogy saját bevallása szerint nem SW rajongó, de azért tudja, hogy mi az igazi SW. Ki nem állhatom az ilyen *d*ótákat. Ezek olyan Quarron szintű h*lyék. Bocs a kifakadásért, egy kicsit hosszú lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Bocs, hogy értetlenkedek, de ki az a Quarron ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Bocs, hogy értetlenkedek, de ki az a Quarron ? Quarron a starwars.hu fórumának egy színfoltja volt (vagy még az is, nem tudom, aktív-e még), természetesen pejoratív értelemben. Állandóan, a nap 24 órájában szidta az ep1-2-3-at, de a lehető legidiótább, azon a bicskanyitogatós módon. És a leglogikusabb, legszilárdabb véleményeket is félresöpörte. Részben neki köszönhető ennek a fórumnak a léte. Miatta jöttek el az itteni ősfórumozók onnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Köszi a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Quarron a starwars.hu fórumának egy színfoltja volt (vagy még az is, nem tudom, aktív-e még), természetesen pejoratív értelemben. Állandóan, a nap 24 órájában szidta az ep1-2-3-at, de a lehető legidiótább, azon a bicskanyitogatós módon. És a leglogikusabb, legszilárdabb véleményeket is félresöpörte. Részben neki köszönhető ennek a fórumnak a léte. Miatta jöttek el az itteni ősfórumozók onnan. OFF Tegyük hozzá, hogy Quarron tanár. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Mit tanít ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Mit tanít ? Fogalmam sincs, de nem is érdekes. Térjünk vissza a képregénykehez, sokkal értelmesebb téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megvan a 82. szám. A Birodalom Árnyai 1. része nagyon jó volt. Érdekes volt látni Luke-ot ilyen tépelődő állapotban. Xizor hercegnek elég nagy szerepe lehet, ha rá bízzák a 2. Halálcsillaggal kapcsolatos logisztikai munkát. Csak azt nem értem, hogy Vader minek kell a szerződéskötésekhez. Boba jól átrázta IG-88-at. Viszont úgy tűnik a Slave 1 kilőtte IG-88 hajóját, akkor most neki annyi? Pedig a SotE videójátékban Dash Rander összecsapott vele. A Régi Köztársaság Lovagjai is elég jó. Most úgy tűnik ez egy kisebb kaliberű történet lesz. Az a főmufti, aki ezt a bűnbandát irányítja elég érdekes alak. Gryph megint óriási volt a professzoros jelmezében. A végén Zayne belépője óriási lett. Most már kék fénykardja van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. IG-88-ból több is van (négy vagy öt, azt hiszem). Amúgy, a Shadow of the Empire-t érdemes elolvasni könyvben, sokkal jobban érthető, mint képregényben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. IG-88-ból több is van (négy vagy öt, azt hiszem). Amúgy, a Shadow of the Empire-t érdemes elolvasni könyvben, sokkal jobban érthető, mint képregényben. Már régóta szeretném a könyvet elolvasni, de sajnos elég nagy hiánycikk. Legutóbb 15000-ért láttam. Az nekem sok volt egy kicsit. A könyvtárban meg állandóan kint van valakinél. Úgy látszik nagyon szeretik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Legutóbb 15000-ért láttam. Abban aranyat rejtegettek, vagy mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Abban aranyat rejtegettek, vagy mi? Nem Láttam már 30 ezerért első kiadású Birodalom Visszavág könyvet is. Valamint pár hónappal később értesültem róla, hogy megvették ilyen áron. Találkoztam már a Shadowwal partner bolti listán nagyon baráti áron, majd utánanézek Revan Szerkesztve: 2011. Március 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Oké, hiába na, az emberi faj még mindig meg tud lepni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megvan a 82. szám. Hozzám is megérkezett, ami hihetetlen fejlődésre utal a Semicnél. Végre nem kell noszogató leveleket irkálnom nekik minden második hónapban. 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Abban aranyat rejtegettek, vagy mi? Lehet. Hallottam már olyan esetről, hogy 20 ezerért árulták, és 1 órán belül elvitték az antikváriumból. Elképesztő, hogy egyesek mennyit képesek érte kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Nem Láttam már 30 ezerért első kiadású Birodalom Visszavág könyvet is. Valamint pár hónappal később értesültem róla, hogy megvették ilyen áron. Találkoztam már a Shadowwal partner bolti listán nagyon baráti áron, majd utánanézek Revan Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. A Birodalom árnyai 1. része egész jó lett, sőt kifejezetten tetszett, pedig korábban már olvastam a HálóZsák-on is. Ellenben a KOTOR viszont ezúttal nagyon gyengén muzsikált. Engem legalábbis ez a jelenlegi szál kicsit sem kötött le, remélem a jövőben izgalmasabb lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Most kisebb kaliberű történetek jönnek a Kotorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Angolul hány részes a Legacy ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. 50. Plusz ott van a 6 részes War, ami lezárja a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. (szerkesztve) - Off "Quarron a starwars.hu fórumának egy színfoltja volt (vagy még az is, nem tudom, aktív-e még), természetesen pejoratív értelemben. Állandóan, a nap 24 órájában szidta az ep1-2-3-at, de a lehető legidiótább, azon a bicskanyitogatós módon. És a leglogikusabb, legszilárdabb véleményeket is félresöpörte. Részben neki köszönhető ennek a fórumnak a léte. Miatta jöttek el az itteni ősfórumozók onnan." Ez így van...lényegében Professzor Quarronnak (és tanítványainak, mert volt neki) köszönhető ez a fórum. Olyan bicskanyitogató stílusa volt, hogy Ody hidegvizzel borogatta magát az én válaszaimat meg rendre törölte a moderátor annyira durvák voltak. Jaj a régi "szép" idők. - On Szerkesztve: 2011. Március 10. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Júniusban indul Amerikában egy új The Old Republic sztori 5 részes lesz és Lost Suns lesz a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Jó a Birodalom Árnyai is. Legalább a jobbik sztorit adták ki a klasszikus generációhoz kötődő EU képregények közül. De ne nagyon térjenek vissza később a Luke, Leia, Ha sablonhoz. A Régi Köztársaság Lovagjait nagyon szeretem, örülök, hogy tovább megy. Jó lenne, ha már a maradék részeket mind leadnák, de félek tőle, hogy a jövő SW magyar képregények megjelenése erősen bizonytalan. Egyébként kész csoda, hogy ilyen "hamar" megjelent, a februári Pókember még nincs kint, és a Semicesek inkább preferálják a Pókember hamarabbi megjelenéseit. A Hagyatékot jó lett volna folytatni, kíváncsi lettem volna mi történik. Remélem legalább a Wart kihozzák. Még a Dark Times-ra is kíváncsi lennék, de sokkal jobban érdekel a Knight Errant és a The Old Republic, főleg ez a Lost Suns sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.