Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Celebration Europe - London 2023

Részt veszel a londoni celebration-on? 16 felhasználó szavazott

1. 1. Részt veszel a londoni celebration-on?

A szavazás lezárult

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Dzséjt írta:

Már tájékoztattam a fejleményekről, de még nem ért haza. :(

Már nála is folyamatban van a vásárlás, most beszéltem vele. :)

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Frenkie írta:

@Pildi, nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ. Csak te vagy ebben a profi.

Az elmúlt 1 évben négyszer utaztam, és lett volna egy londoni utam is, szóval nem véletlenül írtam azt, amit írtam ;) 

Pildi, úgy emlékszem, hogy az Excel a 6. zónában van. Van már bárkinek kicsit konkrétabb terve? Pl. a programon kívül ki hány napot szeretne még Londonban eltölteni, mi érdekli, stb. Biztosan eltöltök még plusz 3 napot. 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Donát írta:

Nekem sold outot mutat Saturday-re. De a 3 nap tényleg nem nagyon fér bele, itt van azt hiszem a lélektani határ nálam.

Sajnos most már nekem is újra ezt mutatja. :( 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, MissKarrde írta:

Pildi, úgy emlékszem, hogy az Excel a 6. zónában van. Van már bárkinek kicsit konkrétabb terve? Pl. a programon kívül ki hány napot szeretne még Londonban eltölteni, mi érdekli, stb. Biztosan eltöltök még plusz 3 napot. 

Ennek most nem néztem utána, csak fejből írtam, de az biztos, hogy nem a belső kerületekben van.

Az ott tartózkodás megtervezése majd most jön, Én is szívesen maradok vagy 3 napot még. :) 

1 perccel korábban, Donát írta:

Vettem végül péntek-szombat-vasárnap. @RacerX azt próbáld meg, hogy amikor bent vagy, nyomsz egy ctrl+f5 vagy ctrl+r-t. Addig nyomogattam, míg azt nem mutatta, hogy elérhető a szombat is.

Szuper! :) 

Ugye, @Frenkie, neked is megvan? 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Donát írta:

Vettem végül péntek-szombat-vasárnap. @RacerX azt próbáld meg, hogy amikor bent vagy, nyomsz egy ctrl+f5 vagy ctrl+r-t. Addig nyomogattam, míg azt nem mutatta, hogy elérhető a szombat is.

Sajnos jelenleg mobilról vagyok, de folyamatosan frissítem.

Hozzászólás ideje:

Nekem is sikerült 3 napra megvenni(péntek-szombat-vasárnap). Srácok nehogy feladjátok. Dzséjt nagyon köszi hogy szóltál, a Pennyben voltam épp, még akartam menni a Sparba is de rohantam haza.

A franc gondolta hogy ennyire fogynak. Aztán olvastam hogy szombatra elfogyott a jegy. 

Felmentem gyorsan(ez kb 20 perce volt) mondom péntek és vasárnap mint Ildi. De be lehetett kattintani a szombatot is.. Ja és egy perc alatt bejött a vásárlási oldal.

Nagyjából mintha a Media Merktból vásároltam volna. Be is kattintottam hogy Adult a péntekre ,szombatra és vasárnapra. És sikerült.

Max 5 perc volt a vásárlás. 

Ildi neked is nagyon szépen köszönöm hogy segítettél a telefonban.

Forintban a 3 nap 113 000 ft ha valakit érdeleé.

Hát most nagyon boldog vagyok. Esküszöm fel sem fogom még.:D

Donát, nehogy feladd. Nyomkodd folyamatosan, lesz neked is a 3 napra.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, RacerX írta:

Sajnos jelenleg mobilról vagyok, de folyamatosan frissítem.

Most van megint, próbáld meg.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Pildi írta:

Az ott tartózkodás megtervezése majd most jön, Én is szívesen maradok vagy 3 napot még. :) 

Szuper!! Nekem van egy kb. 3/4 tervem, mert a kútba esett színházi programból átmentem a városnézős részt :D 

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

@Donát nagyszerű! Lehet, hogy egy nappal kevesebb és (sajnos) drágább, de a közösségi élmény miatt szerintem így is életreszóló élmény lesz. :)

@Frenkie Hurrá! Londonban egy pubban egy (pár) korsó angol sör mellett megbeszélni a második világháborús angliai csatát? Na? :D 

@RacerX Szorítok, hogy neked is meglegyen még a szombat!

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Pildi írta:

Most van megint, próbáld meg.

Sajnos megint sold out. Bízom benne hogy 8 hónap alatt valaki visszamondja. 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, RacerX írta:

Sajnos megint sold out. Bízom benne hogy 8 hónap alatt valaki visszamondja. 

Nem tudnád PC-ről intézni? Mert nekem két firssítés után most is azt mutatja, hogy van még jegy.

Hozzászólás ideje:

17:30-tól kezdve frissítettem az oldalt. 17:55-től lehetett rákattintani a jegyekre, azonnal rányomtam. Kb. 18:30-kor kerültem sorra. Ekkor még volt 4 napos bérlet, de mire rákattintottam a vásárlásra, már nem volt. Felháborító.

Két dolog egyidejű jelenléte kellett ehhez:

- az üzérek gusztustalan módon 8-asával vásárolták a jegyeket

- a Celebration jóóval kevesebb bérletet adott ki, mint napijegyet. Holott teljesen evidens, hogy ez egy olyan event, hogy aki megy rá, az inkább több napra megy.

Szégyen. Nagyon gyorsan elvette a kedvem, pedig nagyon lelkes voltam. A testvéreméknek fejenkénti plusz 50 ezer forinttal azonnal 100 ezerrel nőtt a költsége, úgy, hogy egy család, és még se szállás, se repjegy se semmi nincs nekik.

Értem, hogy a dolgok drágulnak, de ez így köszönő viszonyban sincs azzal, távolról sem, hogy 2016-ban mennyibe került ez a rendezvény.

Ezek után kíváncsi leszek, hogy mennyiért fogják vesztegetni az autogramokat. Érdemes összevetni a London Film and Comic Con nevű gigarendezvénnyel, ami ugyanúgy fontban számol, ugyanúgy nagyon exkluzívan, nagyon jó vendégeket hív, és sokkal-sokkal barátibbak az árai.

Hozzászólás ideje:

El se hiszem bassza meg! (Bocsi a vulgaritásért, de most kell) Tudtam venni 2 jegyet szombatra is!

Nekem ez a 2 nap is életre szóló élmény lesz. :) 

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

az üzérek gusztustalan módon 8-asával vásárolták a jegyeket

Mondjuk én főleg ezekkel az emberekkel játszanék olyat, ahogy ez a szösszenet folytatódik:

mania rambo GIF

@RacerX Nagyon f*sza! :yeah:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
58 perccel korábban, Pildi írta:

@Donát, most tudnál venni három napra! Gyere velünk! :)

@Dzséjt, @Pildi köszi, hogy nem hagytátok annyiban, a 4 napos elfogyás után kicsit elkedvetlenedettem, de jó, hogy nem maradtam ki a dologból végül. :) 

20 perccel korábban, RacerX írta:

El se hiszem bassza meg! (Bocsi a vulgaritásért, de most kell) Tudtam venni 2 jegyet szombatra is!

Nekem ez a 2 nap is életre szóló élmény lesz. :) 

:clap: 

Hozzászólás ideje:

Amúgy azt most egy életre megtanultam, hogy nem szabad egy másodpercre sem nézegetni, hogy milyen T-shirt meg tökömtudjami van. 

Még egy kis szemléltetés:

2019-ben a Covid első hullám kitörése előtt voltam London Comic Con Springen, 19 font volt a napijegy, és 71 font volt Ian McDiarmid közös fotó, az idei Celebrationön 155 dollár volt a közös fotó Ian-nel.

Kíváncsi leszek, ha lesz Hamill vagy McGregor, akkor az mennyi lesz...

Hozzászólás ideje:

Megmondom őszintén, engem az autogrammok nem hoznak lázba, leginkább a hangulatért megyek. :)

14 perccel korábban, Donát írta:
1 órával korábban, Pildi írta:

@Dzséjt, @Pildi köszi, hogy nem hagytátok annyiban, a 4 napos elfogyás után kicsit elkedvetlenedettem, de jó, hogy nem maradtam ki a dologból végül. :) 

Örülök, hogy sikerült rábeszélni! :) 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

@Frenkie Hurrá! Londonban egy pubban egy (pár) korsó angol sör mellett megbeszélni a második világháborús angliai csatát? Na? :D 

Ha már lúd legyen kövér. Játsszuk inkább újra. Csak most F-35-ösökkel.:lol:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én helyszíni átvételre kértem, de úgy rémlik, mintha azt írták volna, hogy csak jövőre postázzák levélben annak, aki így kérte. A visszaigazolásban nem adtak erről pontosabb infót?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.