Ugrás a kommentre

SWSAGA - Winter Madness 2023 - Kibeszélő


Donát

Winter Madness - Főpróba  

12 felhasználó szavazott

  1. 1. Szorítsunk helyet az idei mezőnyben Cal Kestisnek?

    • IGEEEEEEN, még szép!
    • Nem, hisz csak videójátékban szerepelt.

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Ody Mandrell
Ez a felhasználó elismerésben részesült!

"Gratulálok! :)"

Donát új rangot szerzett 'Arany fokozatú támogató'

Egy kicsit besz@rtam, mert holnap Fennec Shand kiemeltként kezdi meg a játékot (tehát az első meccse lesz a játék során), ehhez képest a szavazásnál az oldal felkínálta opcióként beírás nélkül, ami csak akkor szokott történni, ha már korábban beírtam oda egyszer a nevet egy korábbi szavazáson. De megnéztem és Fennec még nem szerepelt korábban, szóval mondhatjuk, hogy az oldal rendesen rám hozta a frászt. :lol:

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

  

2023. 07. 30. - 22:34, Ody Mandrell írta:

Elröppent ez a majd' 4 hónap. Hiányozni fog. :) 

Igazából csak majd' 3 hónap. :D De ki számolja. Hasonlóan majd' 3 hónap van hátra a főtábla kezdésig! 

Addig is, egyesével, bemutatásra kerül a 32 jelölt, hogy lássuk az eddigi Madness érdemeiket. 

KYLO REN
Kylo főtáblás kiemeltként kezdi meg a versenyt idén, így a selejtezős körben nem szerepelt.

2017-ben nem jutott messzire, Ahsoka Tano ellen 14-16-ra vérzett el, így dicstelenül búcsúzott. 2019-ben annál inkább belehúzott: először Grievoust verte 26-3-ra, majd Krennicet 30-3-ra így bejutott a legjobb 8 közé. Ott Leiával került szembe és hatalmas sikert aratva a top4-be került. Végül Luke Skywalker tudta csak megállítani egyetlen szavazattal, 17-16-ra győzve.

 

Vajon idén melyik arcát mutatja Kylo? A 2017-est vagy a 2019est? Októberben kiderül. :) 

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, Ben/Kylo az ST legösszetettebb, és így lehet, hogy a legjobb karaktere. Persze ehhez kellett mindhárom rész. Valaki, aki rossz példaképet választ, gonosz akar lenni, de végül nem tud az maradni, ez nagyon friss vér volt a sötét oldalon! A 17-es leszereplésnél ez még nem volt teljes. Szóval mkndenképp a 19-es szereplése lesz a mostanihoz hasonló szerintem. 

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

DARTH MAUL

 

Darth Maulnak egy kört kellett megnyernie az idei főtábláért, amit Plo Koon ellen magabiztosan be is húzott.

2017-ben a főtáblán kezdett, ám rögtön az első körben kikapott Tarkintól, 12-15-re.

2019-ben ennek ellenére ismét a főtáblán kezdett, ahol simán verte Galen Ersot (21-9), ám Yoda a következő körben már túl nagy falatnak bizonyult a számára (8-20).

 

Most is fel lesz adva a lecke számára, hiszen Kylo Rent kellene legyőznie a második főtáblás győzelemhez.

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Készítettem egy-egy adattáblát Kylo-hoz és Darth Maulhoz, ezeket fentebb tekerve megtaláljátok. :)

 

Ma terítéken OBI-WAN KENOBI a 2017-es győztes. :)

 

Obi nagyon méltóságteljesen kezdett, hiszen az első játékban módszeresen ledózerolta az ellenfeleit kezdve R2-val (25-1), Leián (23-6) át Padmén (23-5) keresztül egészen Palpatine-ig (20-10). A döntőben aztán magabiztosan győzte le Luke Sykwalkert (18-12) így jogosan ülhetett fel az első szavazós játékunk trónjára.

 

2019-ben azonban már sokkal kevésbé volt meggyőző. Az első főtáblakörben ugyan legyőzte Kanan Jarrust (23-6), de aztán Luke Skywalker visszavágott és egyenlített a párharcuk történetében (10-20). Megjegyzem, erre amúgy nem is emlékeztem, hogy már kétszer is találkoztak. 

 

Vajon sor kerül a harmadik összefutásra a két eddigi győztes között? Pár hónap és kiderül, addig is, Obi-Wannak először Ezra Bridgerrel kell majd megvívnia a legjobb 16-ba kerülésért.

 

 

obi_wan_Adattábla_2023.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez az idei év azért is lesz érdekes, mert azért 2019 óta kijött a The Rise of Skywalker, az Obi-Wan Kenobi, a The Book of Boba Fett, az Andor és két The Mandalorian évad, amik nagyban befolyásolták olyan korábbi karakterek megítélését, mint Rey Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Kylo Ren, Boba Fett, Leia Organa, Cassian Andor, Bo-Katan Kryze vagy éppen Darth Sidious. És mindezek tetejében az Ahsoka még nagyon friss lesz októberben, ami nyilván hatással lesz a címszereplő és valószínűleg Ezra megítélésére is.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

EZRA BRIDGER

 

Ezra az első két játékban nem sok sót evett meg, igaz, elég erős selejtezőkből kellett volna továbbjutnia. Ez 2017-ben és 2019-ben sem sikerült neki, idén viszont robbantott. 3 selejtező kört is sikerrel vett, Codyt, Jannaht, Beckettet és Owen Larst búcsúztatva a játékból végül főtáblás helyet ért el.

 

Nem lesz könnyű dolga, a következő ellenfele ugyanis Obi-wan Kenobi lesz.

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

LEIA ORGANA

 

3 főtáblás győzelem eddig, de a legjobb négybe még sohasem sikerült bejutnia Leiának. Kanant épphogy sikerült 2017-ben legyőznie, ám kikapott a későbbi győztes Obi-Wan Kenobitól. 4 éve pedig R2-D2 és Padmé ellen magabiztos győzelmet aratott, ám Kyloval már nem bírt. Idén Boba Fett ellen kezdheti meg a menetelését.

 

image.png

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az ep9-beli szerepe, valamint Carrie Fisher halála után én is úgy érzem, hogy Boba Fett-nek még a The Book of Boba Fett-tel és a The Mandaloriannel megtámogatva is csak annyi esélye van Leiával szemben, mint a vak Han Solóval szemben.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

BOBA FETT

 

Bobának van mit bizonyítania az idei versenyen, hiszen a két korábbi játékban mindössze 10 pontot gyűjtött. 2017-ben Chewie verte ki simán (5-18) a főtáblán, 2019-ben pedig idáig el sem jutott, ugyanis a selejtezőben sima vereséget szenvedett elsősorban Landotól (5 pontot gyűjtött 18, 4, 2 ellenében a Boba, Lando, Amedda, Jar-Jar kvartettben).

 

Így aztán Boba első győzelmére egészen 2023-ig kellett várni, amikor is véres verejtékek árán, de hosszabbításban legyőzte Kino Loyt (20-18). Következő ellenfele Leia lesz, úgyhogy fel kell kötni a gatyát a Tatooine újdonsült daimyojának.

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

WILHUFF TARKIN

 

Mai karakterünk Tarkin nagymoff, aki 2017-ben kiváló szerepléssel mutatkozott be a Madnessben. Kiemelt selejtezőn legyőzte Dookut (19-6) majd a top32-ben kissé talán meglepetésre búcsúztatta Darth Mault (15-12). A legjobb 16 között Cassian Andort gyűrte le (16-9) míg végül csak az Uralkodó állította meg őt ellentmondás nem tűrően a negyeddöntőben (1-24).

 

2019-ben ezzel szemben már az első körben elvérzett Krennickel szemben. Ami a Rogue One-ban sikerült, az itt nem: csúfos vereséget szenvedett az igazgatótól (13-17).

 

Az idei játékban a főtáblán kezd, és Mace Windu lesz az első ellenfele úgyhogy minden adott egy újabb hosszabb masírozáshoz!

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

MACE WINDU

 

Windu mester eddig a játékban nem sok sót evett meg... 2017-ben simán kiesett Qui-Gonn-nal szemben (3-23), 2019-ben viszont legalább a főtábláig eljutott, ahol Rey ellenében sült fel. 

Idén két kört kellett nyernie a főtáblához, és hozta is a kötelezőt: először Choppert ejtette ki a lila kardos Jedi mester, majd Snoke-ot küldte haza. Tarkin ellen akár még lehet is esélye, de a TOP16-ba kerülés mindenképpen bravúr lenne az eddigi eredményei (és a karakter itteni "népszerűsége" :D) alapján.

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

YODA

 

A kis zöldfülű Jedi mester a főtáblán mutatkozik be idén. 2017-ből alighanem inkább rosszabb emlékek rémlenek fel neki a Winter Madness kapcsán, ugyanis Poe Dameron sima búcsúztatása (22-5) után a top16-ban Yoda csúnyán felsült Anakinnel (12-17) szemben. Két évvel később azonban egészen a top4-ig menetelt: K-2SO (26-3), Darth Maul (20-8) és Han Solo (16-13) egyaránt kénytelen volt fejet hajtani Yoda előtt, ám - akár csak az SW univerzumában - Palpatine végül jobban jött ki kettejük találkozásából (7-22).

 

Yoda, akár csak 4 éve, ezúttal is egy droid ellen kezdheti meg a játékot,, K-2SO helyett azonban most R2-D2 lesz az ellenfele. Az előjelek bíztatóak, így könnyen lehet, hogy ismét egy hosszú menetelést látunk a veterán Jeditől.

 

image.png

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

R2-D2

 

R2 igazi selejtezős hős: eddig háromszor indult a selejtezős mezőnyben, és mindháromszor eljutott a top32-ig, igaz, annál tovább egyszer sem.

2017-ben BB-8-et búcsúztatta (18-7), hogy aztán Obi-wantól simán kapjon ki (1-25).

2019-ben Rose-t küldte haza (25-5), ám Leia szintén túl nagy falatnak bizonyult a számára (5-23).

 

Idén is könnyedén legyőzte Zebet a selejtezőben (16-3), most azonban újfent egy nagyobb kihívással kell szembenéznie: Yoda ellen kellene valahogy bravúrt elérnie.

 

Sok sikert, R2!

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Cassian Andor

 

Mai karakterekünk Cassian Andor, aki eddig túl sok nyomot nem hagyott a Winter Madness játékokban. 2017-ben ugyan megverte Wattot (24-3), ám Tarkin kormányzó már túl nagy falatnak bizonyult a számára. Igaz, a tisztes helytállás azért így is összejött neki (9-16). Ezzel szemben 2019-ben mindössze 3 pontot tudott felmutatni Qui-Gon Jinn ellen (3-25).

 

A selejtezőt a róla elnevezett sorozat első évada miatt idén megúszta, kérdés, hogy a főtáblán mire megy majd Bo Katan ellen.

 

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.