Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. (szerkesztve) Mindenkit szeretettel üdvözlök és jó játékot kívánok. Remélem a szabályok érthetőek voltak, ha még esetleges kérdéseitek vannak, akkor azt a jelentkezés topicban tegyétek meg. Válaszotokat mindenképp privát üzenetben küldjétek nekem! Határidő, mostantól számított 2 nap. 20:34 Tehát a kérdés: Mit ábrázolt a III. epizód, A Sith-ek bosszúja első hivatalos poszterje, vagyis a teaser poszter? Szerkesztve: 2008. Április 25. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Szerintem kezdésnek jó kérdés ez! Kíváncsian várom a holnapot, vajon rajta leszek-e a listán.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Én is beküldtem. Reméljük a legjobbakat Indoklást ugyan nem fűztem hozzá (ahogy a szabályzatban elvileg kérve volt), mert szerintem ehhez nem kell külön indoklás. Aki tudja a választ, azt is tudja, miért.
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Én is beküldtem, aztán majd meglátjuk
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Én is elküldtem a választ.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Már csak Dzséjt és Obi hiányzik. Lehet, hogy gyors kör lesz ez.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. A két napba belefér, hogy nem kell azonnal válaszolni
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. És most már van miért 'hajtani' is!
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. (szerkesztve) Eddigi helyes megfejtők(beküldési sorrendben, ami semmit se számít ): MissKarrde Donát Ody Mandrell Szafina Lara Strong Pildi Dzséjt Egyedül még Obi1-tól nem kaptam pm-et. Így most nem is teszek fel kérdést, leghamarabb csak e nap délután vagy a szabályos 2 nap után. Szerkesztve: 2008. Április 26. - Coce_Plant
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Remek, legalább az első kérdésnél nem véreztem el
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Örülök, hogy nagyjából mindenki vette az akadályt. Hajrá Obi.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Örülök, hogy nagyjából mindenki vette az akadályt. Hajrá Obi. Valamiért nem jelezte a fórum hogy új hsz született a topicban. No de elküldtem a választ.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Nem vagyok pár napig, és lemaradok a kvíz jelentkezésről. Ilyen szigorú rövid határidőkkel pórul jár az ember. Hát így jártam. Nektek azért jó játékot kívánok.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Nem tudom tehetünk-e kivételt, de ha szépen megkéred Coce-t szerintem még beleférsz a keretbe. De majd ő eldönti. Azonban este 20:30 -ig el kell küldened a megfejtést.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Teszek egy próbát.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Biztos menni fog, hiszen az első forduló még nem zárult le, tehát senkinek semmilyen hátránya nem származik belőle, ha lokatelli is beszáll, ugye? Sőt, annál jobb, mert minél többen játszunk, annál tovább fog tartani.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Biztos menni fog, hiszen az első forduló még nem zárult le, tehát senkinek semmilyen hátránya nem származik belőle, ha lokatelli is beszáll, ugye? Sőt, annál jobb, mert minél többen játszunk, annál tovább fog tartani. Igen, nekem is ez a véleményem. Játszon lokatelli is. Az első forduló után viszont már értelemszerűen nem lehet bekerülni. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerintem is játsszon lokatelli is
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Megkaptam lokatelli pm-ét a kéréssel. Ha itt nem lett volna róla szó, megkérdeztelek volna titeket a döntésről, hogy támogatjátok-e bekerülését, de mint látom megelőztetek. Szóval 9 játékos van játékban, és az első fordulóban mindenki tovább jutott. A helyes megfejtést azért beírom, ha külső szemlélők is nézik a játék folyamatát. Anakin Skywalker/Darth Vader-t ábrázolja piros fénykarddal a poszter jobb alsó sarka, és a poszter döntő többségét köpenye uralja, mely Vader maszkjának tónusát rajzolja ki. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Coce_Plant
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. És igen! Bevezetőnek jó kis kérdés volt. Pár klikk után meg is találtam ezt a posztert. Emlékszem, hogy párban jött ki az EPIII teaser trailerrel, és arra is, hogy nem mindenkinek tetszett. Gratula az öszes helyes megfejtőnek. Karrde! Te oldival együtt játszol?
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Következő kérdés, melynek beküldési határideje mostantól számított 48 óra. Az új Indiana Jones epizód tiszteletére a kérdés: Az Indiana Jones trilógiában mely Star Wars karakter neve szerepel valamilyen formában?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Én már beküldtem a választ. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Ody Mandrell
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Én is válaszoltam már. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Donát
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Eddigi helyes megfejtők: Ody Mandrell Donát ui: nem kell hőbörögni, sztem ez a kérdés is belefér a kérdéskörbe
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. A válasz elment, remélem "nem jön vissza"
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Eddigi megfejtők: Ody Mandrell Donát Lokatelli Dzséjt Obi1 Néhányan nagyon kimerítő választ adtak, de elég egy megoldás is.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Én május 5-től május 7-ig nem leszek itthon.Ilyenkor automatikusan kiesek?
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Én is elküldtem a megfejtést.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Karrde! Te oldival együtt játszol? Nem Csak én játszom, de azért fű alatt majd megkérdezem tőle, amit nem tudok Ez a kérdés nekem könnyű volt, mert tetszett a kép, és ott lóg a falamon Na de nézem a következő feladványt
Ajánlott hozzászólás