Ugrás a kommentre

SAGA Kvíz

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát lehet igazatok van, főbb az óvatosság. :lol::D

Obi1, a hosszú hétvégén lesz egy szünet, és attól függ, hogy hogy fog indulni a kvíz. Ha például május 4.én fel lesz téve egy kérdés amit meg tudsz válaszolni, és a többiek nem küldik be egy órán belül a megfejtést, akkor a következő kérdés két nap múlva fog következni, aminek megválaszolására szintén két nap áll rendelkezésre. Szóval egy kis szerencsén múlik, és nem esel ki automatikusan.

Hozzászólás ideje:

Szerintem, akik elutaznak, azok miatt legyen hosszabb szünet (bármikor a játék során), mert nemsokára nyakunkon a nyár, nyaralások és a többi :lol: No meg hátha pár napig valaki nem tud géphez jutni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is alkalmazkodhatunk a lehetőségek szerint azokhoz, akik előre jelzik, hogy szünetet kérnek. Annál is inkább javasolom ezt, mert az én ilyen irányú kérésem is figyelembe lett véve - ezt a lehetőséget meg kellene adni a többieknek is. :lol:

Hozzászólás ideje:

Mindenki továb jutott.

A helyes megfejtés a Club Obi Wan volt, amit tegnap láthattunk is a TV-ben, attól függően, hogy néztük-e az adott Indiana Jones epizódot.

Következő kérdés:

Soroljatok fel 9 fejvadászt, akit láthattunk a 6 epizód során!

Hozzászólás ideje:

Válasz elment. Elfelejtettem odaírni, honnan van az infó (hármat kivvée fejből, az a három meg ugyanonnan, ahonnét az előző kérdésre is vettem a választ), remélem nem főbenjáró bűn :lol:

Hozzászólás ideje:

Eddigi helyes megfejtők:

Lara Strong

Dzséjt

Obi1

Donát

Szafina

Ody Mandrell

MissKarrde

Pildi

Most az a kérdés, hogy ha lokatelli ma beküldi a választ, ma még tegyek fel egy következő kérdést, vagy rendeljek el egy szünetet?

Hozzászólás ideje:

Ezt tényleg jó lenne megbeszélni, mert ha jól emlékszem, Pildi jelezte, hogy holnap elutaznak. Végül is, ha ma este meg tudja válaszolni, akkor szerintem tehetsz fel egyet ma is. De nekem nem sürgős :lol:

Hozzászólás ideje:

Ha még este lenne időm válaszolni, akkor részemről jöhetne az új kérdés. Még úgy is, hogy esetleg nem lesz alkalmam javítani - de ezt a kockázatot vállalom. Még az is lehet, hogy a szállásunkon is van internetezési lehetőség (végül is ez azért nem olyan nagy szó manapság), és akkor még a második esély is megmarad.

Szóval már csak lokatellin múlik a dolog. :lol:

Hozzászólás ideje:

Mindenki beküldte a helyes megfejtést. Ide nem írom ki a felsorolást, mert van pár variáció.

Gyorsan akkor a következő kérdés:

Nilvaan bolygó lakói hogy szólitották Anakint?

Hozzászólás ideje:

Eddigi helyes megfejtők:

Obi1

Szafina

Dzséjt

MissKarrde

És érvénybe lépett az első 24 órás bünti. Az illető biztos tudja a helyes megfejtők listájából. :lol:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én is beküldtem a szerintem helyes választ. Remélem, tényleg az lesz. :lol:

És ezek szerint megvan az első téves megoldás is... Bár mást diktálna az érdek, azért remélem, sikerül javítania. :D

Szerkesztve: - Pildi
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én sem, vagyis nem minden részt láttam. De mint látod, így is meg lehet találni a választ. Szóval hajrá Lara, ne add fel! :)

Szerkesztve: - Pildi
Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.