Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Néhányan nagyon kimerítő választ adtak, de elég egy megoldás is. Trükkös egy játékmester vagy te, ezért biztosra kell menni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Trükkös egy játékmester vagy te, ezért biztosra kell menni Így van, én sem bízok semmit a véletlenre. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Eddigi megfejtők: Ody Mandrell Donát Lokatelli Dzséjt Obi1 Szafina MissKarrde Lara Strong A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hát lehet igazatok van, főbb az óvatosság. Obi1, a hosszú hétvégén lesz egy szünet, és attól függ, hogy hogy fog indulni a kvíz. Ha például május 4.én fel lesz téve egy kérdés amit meg tudsz válaszolni, és a többiek nem küldik be egy órán belül a megfejtést, akkor a következő kérdés két nap múlva fog következni, aminek megválaszolására szintén két nap áll rendelkezésre. Szóval egy kis szerencsén múlik, és nem esel ki automatikusan. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerintem, akik elutaznak, azok miatt legyen hosszabb szünet (bármikor a játék során), mert nemsokára nyakunkon a nyár, nyaralások és a többi No meg hátha pár napig valaki nem tud géphez jutni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Szerintem is alkalmazkodhatunk a lehetőségek szerint azokhoz, akik előre jelzik, hogy szünetet kérnek. Annál is inkább javasolom ezt, mert az én ilyen irányú kérésem is figyelembe lett véve - ezt a lehetőséget meg kellene adni a többieknek is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Én is elküldtem a megfejtést A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Mindenki továb jutott. A helyes megfejtés a Club Obi Wan volt, amit tegnap láthattunk is a TV-ben, attól függően, hogy néztük-e az adott Indiana Jones epizódot. Következő kérdés: Soroljatok fel 9 fejvadászt, akit láthattunk a 6 epizód során! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Válasz elment. Elfelejtettem odaírni, honnan van az infó (hármat kivvée fejből, az a három meg ugyanonnan, ahonnét az előző kérdésre is vettem a választ), remélem nem főbenjáró bűn A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Eddigi helyes megfejtők: Lara Strong Dzséjt Obi1 (és még én is tudok meg újdonságokat ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hűűű, én is elfelejtettem odaírni, hogy honnan, de igazság szerint, ha eszembe jut se tudtam volna mit írni, ugyanis fejből írtam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Most már én is beküldtem a megfejtést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Eddigi helyes megfejtők: Lara Strong Dzséjt Obi1 Donát Szafina Ody Mandrell MissKarrde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Eddigi helyes megfejtők: Lara Strong Dzséjt Obi1 Donát Szafina Ody Mandrell MissKarrde Pildi Most az a kérdés, hogy ha lokatelli ma beküldi a választ, ma még tegyek fel egy következő kérdést, vagy rendeljek el egy szünetet? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Ezt tényleg jó lenne megbeszélni, mert ha jól emlékszem, Pildi jelezte, hogy holnap elutaznak. Végül is, ha ma este meg tudja válaszolni, akkor szerintem tehetsz fel egyet ma is. De nekem nem sürgős A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Ha még este lenne időm válaszolni, akkor részemről jöhetne az új kérdés. Még úgy is, hogy esetleg nem lesz alkalmam javítani - de ezt a kockázatot vállalom. Még az is lehet, hogy a szállásunkon is van internetezési lehetőség (végül is ez azért nem olyan nagy szó manapság), és akkor még a második esély is megmarad. Szóval már csak lokatellin múlik a dolog. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Skacok sorry, most jutott eszembe, hogy lehet kérdés. Gyorsan válaszoltam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Skacok sorry, most jutott eszembe, hogy lehet kérdés.Gyorsan válaszoltam. Nem kell elnézést kérni, hisz két napod van válaszolni egy kérdésre. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Mindenki beküldte a helyes megfejtést. Ide nem írom ki a felsorolást, mert van pár variáció. Gyorsan akkor a következő kérdés: Nilvaan bolygó lakói hogy szólitották Anakint? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Kezd nehezedni...ez egy nagyon jó kérdés!! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerintem eddig ez volt a legegyszerűbb A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Na ja, aki tudja a választ kapásból, annak egyszerű A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Tényleg kezd nehezedni, az előzőek könnyebbek voltak, na de válasz elküldve Remélem, elfogadásra kerül. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina Dzséjt MissKarrde És érvénybe lépett az első 24 órás bünti. Az illető biztos tudja a helyes megfejtők listájából. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. (szerkesztve) Én is beküldtem a szerintem helyes választ. Remélem, tényleg az lesz. És ezek szerint megvan az első téves megoldás is... Bár mást diktálna az érdek, azért remélem, sikerül javítania. Szerkesztve: 2008. Április 29. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Na ne már.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Szafina Dzséjt MissKarrde Pildi De már... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Nem láttam a Clone Warst :'( A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Bontsd már ki nekem ezt a 24 órás szabályt tételesen. Mikor lehet írni, mennyi idő marad még a végéig, stb... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 29. (szerkesztve) Én sem, vagyis nem minden részt láttam. De mint látod, így is meg lehet találni a választ. Szóval hajrá Lara, ne add fel! Szerkesztve: 2008. Április 29. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás