IndianaAndrisSolo Posted June 7 Share Posted June 7 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 7 Share Posted June 7 Szóval Augusztus 23 a premierdátum. Jó kis névnapi ajándék lesz. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 7 Share Posted June 7 (edited ) Nyugodtan csináljatok topikot ha kell, most éppen a spotoknak. Az új részletek jól mutatnak. Egy dolog fura nekem már kezdet óta: Ezra úgy néz ki, mint egy 40+ -os fickó. Edited June 7 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 7 Share Posted June 7 Remek kis spot. Ahsoka menekülése a bombázás elől veszett jól néz ki. Ezra szerintem nem néz ki olyan idősnek, Eman játssza ha jól tudom, aki velem egyidős. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted June 7 Share Posted June 7 Ezra a hologramon 18, max 19 éves lehet. Akkor tűnt el ugyanis. Nem 26 De amúgy ilyen kicsiben, ilyen messziről nehéz megállapítani, mennyinek néz ki. A sorozat idejében viszont 28 körül lehet, szóval pont jó korban van a színész Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted July 23 Share Posted July 23 Még 1 hónap a kétrészes premierig! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 1 Share Posted August 1 Beléptünk Augusztusba! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 1 Share Posted August 1 Már nem kell sokat várni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 4 Share Posted August 4 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 4 Share Posted August 4 0:25-nél Hera mellett az Jacen Syndulla? Spoiler Csak hogy egyértelmű legyen, a Lego szivárogtatott ki egy Ghost modellt, ahol többek között Jacen is szerepelt, barna hajjal. Amúgy remek kedvcsináló, rengeteg új jelenettel. Kevesebb, mint 3 hét! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted August 4 Share Posted August 4 Hát ha ez alatt a trailer alatt vmi epik, filmekből vett SW zene ment volna, én összepisiltem volna magam és már indulnék a moziba, mert olyan mintha egy film trailerét látnám. Baromira várós. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 4 Share Posted August 4 Meglepően sok új jelenet van ebben a spotban. Egyébként tényleg baromi jól néz ki, tele Erőhasználókkal is misztikummal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 4 Share Posted August 4 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 4 Share Posted August 4 Remélem a sorozat is ilyen nagy léptékű lesz, mint ahogy ezek a beharangozók ígérik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted August 4 Share Posted August 4 Ez iszonyat jó lesz, ezt így látatlanban érzem. Nem csak Ahsoka miatt, de a Rebelses karaktereket is baromi jó lesz élőben látni. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 4 Share Posted August 4 Oké, ez a TV spot lazán bekerült a top10 SW trailerek közé nálam. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 7 Share Posted August 7 (edited ) Edited August 7 by Bence1997 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 7 Share Posted August 7 Ezt gyorsan törölték. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 7 Share Posted August 7 (edited ) Rossz helyre töltötték fel. A shortok között szerepel már. Közben javítottam. Edited August 7 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 11 Share Posted August 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 11 Share Posted August 11 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 11 Share Posted August 11 Most már tényleg rohadtul érdekel ez az Ahsoka- Sabine kapcsolat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 11 Share Posted August 11 (edited ) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Most már tényleg rohadtul érdekel ez az Ahsoka- Sabine kapcsolat. Bizony. És úgy néz ki, hogy azon az erdős bolygón elég sok harcot fogunk látni, pl. párhuzamosan fog menni a Marrok vs. Ahsoka és a Shin vs. Sabine harc. Gondolom előbbi inkább a lassabb, megfontoltabb típust fogja képviselni, míg utóbbi egy fiatalos, az előzetesben is látott heves harcot tartogathat a számunkra. Közben jött egy ilyen is, ahol Rosario 30 másodpercben elmagyarázza, hogy miről is fog szólni a sorozat. szerk.: kijött időközben a youtubera is. Edited August 11 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 11 Share Posted August 11 Mit mond Sabine-ról? Túl gyorsan pörög a nyelve, nem értem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 11 Share Posted August 11 Annyit mond róla, hogy ő egy heves, független mandalóri harcos. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 13 Share Posted August 13 (edited ) Új Tv-spot, méghozzá milyen! Illetve itt egy kicsit másabb, egyelőre kamerás verzióval! Edited August 13 by Bence1997 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 13 Share Posted August 13 Instant libabőr.... Végre megkapjuk az Anakin szellemet?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 13 Share Posted August 13 Közben itt van jó minőségben! 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 13 Share Posted August 13 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Instant libabőr.... Végre megkapjuk az Anakin szellemet?!? Elképzelhető. De az előzetest látva nekem inkább flashbacknek tűnik. De ha kapunk mindkettőt, az jó lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted August 13 Share Posted August 13 Elképesztően hangulatos. Pont ez hiányzott az előző spotból, hogy ilyen zene legyen alatta. Eskü, mint egy közelgő film trailerét látnám. És hát Anakinnal instant megvesznek. Kíváncsi vagyok, hogy lesz benne a sorozatban. Flashback Anakin vagy Vader, esetleg forceghost. Bár őszintén szólva ha egyszer lesz Anakin FG, akkor azt szeretném, hogy Luke lássa először. (a ROTJt leszámítva) De persze ez nem kívánságműsor. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts