MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. A felső tök jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Nekem mindkettő nagyon bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. ÁÁá, az első Y-szárnyúak is ott vannak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Nekem mindkettő nagyon bejön. Éppen ezért lesz is érdemes lesz megvenni majd a zenei CD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Megjelent az első kritika-féleség a filmről. Az író szerint elég jó lett, és teljesen a régi filmek feelingjét árasztja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Pár CW spot! És egy részlet a filmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Néhány kép a filmből. Coruscant-nak teljesen film hű kinézete van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Hát azért elégé távol marad a fotorealisztikus megjelenéstől. De itt nem is ez a cél. A filmet kéne már látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerintem a nappali Coruscant képe teljesen fotorealisztikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Igen, nekem is elsőre az hasonlít inkább ahhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Igen, nekem is elsőre az hasonlít inkább ahhoz. Olyan mintha az EPII-ből lenne. Végülis az a lényeg, hogy ez a szint teljesen megfelelő lesz a sorozatnak. Egyébként Anakin és Ashoka 'lopódzása' is hangulatos. És igazad van....jöhetne már a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. (szerkesztve) Egy Mon Calamari Jedi, és Grievous! Szerkesztve: 2008. Július 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Ody, ügyesen tudsz képről "olvasni" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Vááá, ezek a képek már a sorozatból, és nem a mozifilmből vannak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Vááá, ezek a képek már a sorozatból, és nem a mozifilmből vannak... Mármint az utolsó kettő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Igen, a mozifilmben nem lesz Grievous, csak a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Ma láttam a Lurdy-házban egy jó nagy Clone Wars plakátot a mozinál, és igen jól nézett ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Ma láttam a Lurdy-házban egy jó nagy Clone Wars plakátot a mozinál, és igen jól nézett ki. Dátum is volt rá írva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Dátum is volt rá írva? Csak annyi, hogy "Coming soon to your Galaxy!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Remek poszterek, köszi Oldie! Az utolsó tetszik a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Jaja, szerintem is jól nézz ki. Szívesen amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Anakin elszánt és kissé fanatikus tekintetét nagyon jól elkapták. Bár itt Yoda is elég elszántan néz, de nála a fanatizmus kizárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Anakin elszánt és kissé fanatikus tekintetét nagyon jól elkapták. Bár itt Yoda is elég elszántan néz, de nála a fanatizmus kizárt. Anakin örül, hogy felért a csúcsra. Nagyon várom ezt az attakot! Egyébként nektek bejönnek a képek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Én már inkább a filmet várom. Képből, bejátszásból már elég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Én már inkább a filmet várom. Képből, bejátszásból már elég volt. Mármint látszódnak a képek, úgy értettem. Nekem sajna nem töltődnek be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Mármint látszódnak a képek, úgy értettem. Nekem sajna nem töltődnek be. A plakátokra célzol, vagy azóta kell lennie képnek is? Lentebb minden látszódik ami eddig bekerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Nálam is bejönnek a képek. Frankó plakátok, és már a karakterek kinézetét is egész megszoktam (mire nem jó egy reklám-kampány ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Nagyon jók a képek, Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Nálunk előbb voltak mint a TFN- en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.