Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban kezdem megkedvelni Ashokát! A spotokban tök jó szövegei vannak. Főleg amit Rex-el nyomat azon jót kacagtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. A következőkben full spoilerek következnek, szóval óvatosan. http://members.aol.com/stokey522/cw46.JPEG http://members.aol.com/stokey522/cw45.JPEG http://members.aol.com/stokey522/cw48.JPEG http://members.aol.com/stokey522/cw47.JPEG http://members.aol.com/stokey522/cw44.JPEG http://members.aol.com/stokey522/cw43.JPEG http://members.aol.com/stokey522/cw42.JPEG Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban kezdem megkedvelni Ashokát! A spotokban tök jó szövegei vannak. Főleg amit Rex-el nyomat azon jót kacagtam. Hát én a szövegéről még nem tudok mit mondani, magyar felíratos, hanggal még nem jött ki előzetes. Azért remélem a fő komikus jellem továbbra is Artu és Thripio lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban kezdem megkedvelni Ashokát! A spotokban tök jó szövegei vannak. Főleg amit Rex-el nyomat azon jót kacagtam. Nálam már régóta Ahsoka a kedvenc XD És ha már annyira szeretjük, tanuljuk meg leírni a nevét is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Nekem eddig sem volt bajom a kiscsajjal.Csak a magyarázatra várok.Hogyan lesz Anakin tanitványa és miért nem említik meg az EP 3-ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Egy újabb poszter, most a franciáktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. És itt egy megaspoiler! A film elejei csatából majd' 4 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. A csata részlete letölthető HD felbontásban is. Oldie oda leszel érte! 480p 720p 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Köszi öregem. Hát ez f*sz* lesz. Ezzel a dokumentalista, akcióközeli jelleggel megvettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. (szerkesztve) Oldfighter írta: Köszi öregem. Hát ez f*sz* lesz. Ezzel a dokumentalista, akcióközeli jelleggel megvettek. Spoiler: Engem is kilóra sikerült megvenni. És épp az a legjobb részlet benne amikor kirontanak a klónok a fedezékből, és egyből leszakad az egyiknek a feje, ráadásul ahogy haladunk a frontvonalba a többiek is hullanak szépen. Remek ötlet volt ezt így megcsinálni. Gondolom a nagy vásznon még jobb lesz. aztán jöhet a DVD és a szomszédok paráztatása. Szerkesztve: 2021. Július 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Spoiler: Engem is kilóra sikerült megvenni. És épp az a legjobb részlet benne amikor kirontanak a klónok a fedezékből, és egyből leszakad az egyiknek a feje, ráadásul ahogy haladunk a frontvonalba a többiek is hullanak szépen. Remek ötlet volt ezt így megcsinálni. Gondolom a nagy vásznon még jobb lesz. aztán jöhet a DVD és a szomszédok paráztatása. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből a lendületből mi marad meg a tv sorozatra. Csak nehogy most pufogtassák el az összes fegyverüket a készítők. Ja és a DVD kiadás. Vajon hány lemez lesz ebből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Én is remélem, hogy marad még mit ellőni a sorozatra. Egyébkén az már biztosnak tűnik, hogy végre méltóképpen be lesz mutatva ez az időszak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Bejövős a zene is amúgy. De mekkora má' ahogy Artu a klónhoz gördül védelemért. DE HOVÁ TŰNT THRIPIO? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Bejövős a zene is amúgy. De mekkora má' ahogy Artu a klónhoz gördül védelemért. DE HOVÁ TŰNT THRIPIO? És a klón megsimogatja R2 fejét. Szerintem C3PO coruscanton van Padméval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. És a klón megsimogatja R2 fejét. Szerintem C3PO coruscanton van Padméval. Gondoltam, hogy ott van, ez inkább a jelenetet látva költői kérdés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. (szerkesztve) Gondoltam, hogy ott van, ez inkább a jelenetet látva költői kérdés volt. Ha ott lenne szegény menten meghalna szívrohamban. Amúgy Cody nagyon jól tolja a frontvonalban. Szerkesztve: 2008. Július 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. A jelenet nagyon pofásan néz ki...de ami igazán tetszik nekem, az animáció stílusa rendkívül egyedi lett. A figurák báb jellegűek, a végtagok elkülönülnek a testtől, ez ad egy nagyon érdekes mozgásdinamikát a figuráknak. Ami pedig külön gyönyör és eddig még nem igazán találkoztam vele más filmekben: a modelleken lévő TEXTÚRÁK, (talajmintázat, falak, ruhák stb.) mind olyanok mint egy koncepciófestmény a Blizzard műhelyéből. Festményszerű, gyakorlatilag láthatóak a digitális ecsetvonások...mintha szó szerint pacsmagolva lenne, nem olyan mint egy szabvány textúra, henem mint egy megelevenedett koncepció festmény. Nekem ezért tetszik nagyon ez a stílus. A Lucas Animation ezen első munkája nagyon színvonalasra sikeredett...sokkal jobban bejön ez a stílus mint a Pixar animációk. Közelebb áll a videójátékok képi világához...és mivel ez egy mese, talán jobb is hogy nem a full realisztikus CGI-t alkalmazták. Jobb ez a kissé túlszínezett, tejszínhabos világ...mesésebb. Várom a DVD-t és kíváncsi vagyok, hogy Blue Ray-en meg e fog jelenni. Mert manapság mindent kihoznak mindkét formátumon és mivel ez egy Warner film...nos lehet hogy ez lesz az első High Def Star Wars kiadvány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Ha ott lenne szegény menten meghalna szívrohamban. Amúgy Cody nagyon jól tolja a frontvonalban. Egyrészt féltékeny lenne, másrészt tuti ő is a fejét vesztené...megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. (szerkesztve) Igen, a mozifilmben nem lesz Grievous, csak a sorozatban. Ez biztos? Mert az egyik trailer-ben szerepel. (kb. 1 percnél) Szerkesztve: 2008. Július 26. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. A filmben elvileg az lesz a szeparatisták tábornoka, akit a nyitó csatában is látunk. Grivi csak a sorozatban fog feltűnni szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Ez biztos? Mert az egyik trailer-ben szerepel. (kb. 1 percnél) A legelső trailer még a sorozatról szólt, akkortájt szó sem volt róla, hogy az első 4 rész moziba kerül. Ezért lehetnek benne olyan jelenetek, amik csak a későbbi epizódokban szerepelnek (Grievous, Plo-Koon, pár jelenet egy űrcsatából, stb.). A második és a harmadik kimondottan a mozifilmnek szólt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Jók ezek a kártyás képek, Ody! Bár olvastam a film tartalmát, de arra valahogy nem emkeztem, hogy Spoiler: Ashoka és Assajj Ventress találkoznak, sőt, párbajoznak is!!! Ez a 4 perc valami fantasztikus. A kis lépegetők a rohamosztagosokkal hogy előremennek már (ki is lőnek 3-ból kettőt ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hopsz, igazad van Grievous-szal kapcsolatban Mina. Akkor az a pontos igazság, hogy a filmben NEM BESZÉL, csak a sorozatban lesz szövege. Abban az egy jelenetben ott áll némán Dooku mögött. Fura... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. (szerkesztve) Megnéztem ezt a csatát, nagyon durva lesz ez moziban. A zene is bejövős. Egyedül a figurák mozgása volt fura az elején (kissé ruganyosak), de ez csak első blikkre. Meg a hang, valahogy úgy megszoktam már Obi-Want McGregorral, Anakint meg Christensennel, hogy mikor mgezsólaltak, egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy ez Obi-Wan és Anakin e De a csatajelenetek nagyon durvák. Remélem lesz még pár ilyen a sorozatban is. Főleg az tetszik, hogy nincs egyetlen extrém dolog sem, mint a CW-ben volt (a motoros IG-k Durgeval az élen). Az ostromágyúkat leszámítva minden a filmből van. Szerkesztve: 2008. Július 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Ez sokkal komolyabbnak néz ki mint a Tartakovsky féle viccelődés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szeptember 20. -án szombaton nézzük meg a filmet! Úgy illene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Skaccok, ma a Wall-E előtt volt alkalmam megtapasztalni, hogy hogy fog tűni a Clone Wars vásznon. Nos, két szóval: Überbrutál lesz A második trailert adták le, digitális minőségben, szinkronnal ( remek, a mozis hangok lesznek benne ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Skaccok, ma a Wall-E előtt volt alkalmam megtapasztalni, hogy hogy fog tűni a Clone Wars vásznon. Nos, két szóval: Überbrutál lesz A második trailert adták le, digitális minőségben, szinkronnal ( remek, a mozis hangok lesznek benne ). Irigyellek öregharcos! Valóban lenyűgöző? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Irigyellek öregharcos! Valóban lenyűgöző? Mi az hogy! Ehhez képest a neten fellelhető 1080p trailerek sehol sincsenek. Az effektek amúgy a mozis hangulatot hozzák, a fénykardok zümmögése a széket remegtette alattam. Totál más mint a neten. De annak nagyon örülök, hogy leszinkronizálták az eredeti szinkronhangokkal. Dookunak jól áll így is, -fejszeélcsapott fejű rajzolt karakterének- Szilágyi Tibor hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Lassan már jobban várom mint a TDK -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.