Hozzászólás ideje: 2008. Július 17.17 éve Szerző Nekem mindkettő nagyon bejön. Éppen ezért lesz is érdemes lesz megvenni majd a zenei CD-t.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 17.17 éve Szerző Megjelent az első kritika-féleség a filmről. Az író szerint elég jó lett, és teljesen a régi filmek feelingjét árasztja...
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Szerző Néhány kép a filmből. Coruscant-nak teljesen film hű kinézete van!
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Hát azért elégé távol marad a fotorealisztikus megjelenéstől. De itt nem is ez a cél. A filmet kéne már látni
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Szerző Szerintem a nappali Coruscant képe teljesen fotorealisztikus.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Szerző Igen, nekem is elsőre az hasonlít inkább ahhoz. Olyan mintha az EPII-ből lenne. Végülis az a lényeg, hogy ez a szint teljesen megfelelő lesz a sorozatnak. Egyébként Anakin és Ashoka 'lopódzása' is hangulatos. És igazad van....jöhetne már a film!
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Szerző Egy Mon Calamari Jedi, és Grievous! Szerkesztve: 2008. Július 21.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Vááá, ezek a képek már a sorozatból, és nem a mozifilmből vannak...
Hozzászólás ideje: 2008. Július 21.17 éve Szerző Vááá, ezek a képek már a sorozatból, és nem a mozifilmből vannak... Mármint az utolsó kettő?
Hozzászólás ideje: 2008. Július 23.17 éve Ma láttam a Lurdy-házban egy jó nagy Clone Wars plakátot a mozinál, és igen jól nézett ki.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 23.17 éve Szerző Ma láttam a Lurdy-házban egy jó nagy Clone Wars plakátot a mozinál, és igen jól nézett ki. Dátum is volt rá írva?
Hozzászólás ideje: 2008. Július 23.17 éve Dátum is volt rá írva? Csak annyi, hogy "Coming soon to your Galaxy!"
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Szerző Remek poszterek, köszi Oldie! Az utolsó tetszik a legjobban.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Anakin elszánt és kissé fanatikus tekintetét nagyon jól elkapták. Bár itt Yoda is elég elszántan néz, de nála a fanatizmus kizárt.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Szerző Anakin elszánt és kissé fanatikus tekintetét nagyon jól elkapták. Bár itt Yoda is elég elszántan néz, de nála a fanatizmus kizárt. Anakin örül, hogy felért a csúcsra. Nagyon várom ezt az attakot! Egyébként nektek bejönnek a képek?
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Én már inkább a filmet várom. Képből, bejátszásból már elég volt.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Szerző Én már inkább a filmet várom. Képből, bejátszásból már elég volt. Mármint látszódnak a képek, úgy értettem. Nekem sajna nem töltődnek be.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Mármint látszódnak a képek, úgy értettem. Nekem sajna nem töltődnek be. A plakátokra célzol, vagy azóta kell lennie képnek is? Lentebb minden látszódik ami eddig bekerült.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 24.17 éve Nálam is bejönnek a képek. Frankó plakátok, és már a karakterek kinézetét is egész megszoktam (mire nem jó egy reklám-kampány ).
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.