Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megjegyzem, személyem csakis a digitális terem szinkronos vetítésére "hivatalos". :)Nem egyezkedek olyanokkal akiknek nem volt vér a pucájukban kivárni a mozivetítést. Mihasznák. Akkor velem egyezkedhetsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. 15-20 perc eltérés? Az igen soknak mondható. Érdekesek a kivágott jelenetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. (szerkesztve) Fent van az adás: (figyelem 500 Megás de a minősége szuper ) http://rapidshare.com/files/141332321/SW-TCW_fixtv.part1.rar http://rapidshare.com/files/141357722/SW-TCW_fixtv.part2.rar http://rapidshare.com/files/141370173/SW-TCW_fixtv.part3.rar Szerkesztve: 2008. Augusztus 30. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Köszi Mina a fáradozást!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Mina, ha ezt a Barta Zolinak meg a Füle Zolinak elmondom, hogy van, aki nemcsak felveszi, de fel is tölti a netre a műsorukat, biztos teljesen meg lesz hatódva. Engem dinnyének néztek, hogy gyűjtöm a SW-os Exit-eket, digizek minden részt. Mit csináljak, ha ez kis hazánk legszínvonalasabb és legjobb Star Wars-szal foglalkozó műsora... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Mina, ha ezt a Barta Zolinak meg a Füle Zolinak elmondom, hogy van, aki nemcsak felveszi, de fel is tölti a netre a műsorukat, biztos teljesen meg lesz hatódva. Hát ez volt az első amit láttam és amit felvettem. Persze ez mostantól mindig így lesz, hisz megvan már mindenem ehhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Köszi, Mina! Nálunk nincsenek ilyen csatornák, mint ez a fix tv... :S Úgyhogy nagyon jól jött a feltöltés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. (szerkesztve) Nagyon érdekes Ahsoka karaktere majd meglátjátok. Amennyire nem szerettük elsőre, annyira megszeretjük majd a filmet látva. Szerkesztve: 2008. Augusztus 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Nagyon érekes Ahsoka karaktere majd meglátjátok. Amennyire nem szerettük elsőre, annyira megszeretjük majd a filmet látva. Te már megszeretted, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Te már megszeretted, az biztos. Igen! Bár eleinte nekem is voltak ellenérzéseim, mostanra ezek teljesen elmúltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Nekem soha nem voltak ellenérzéseim! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Nekem egy ideig közömbös volt és minél többet láttam belőle annál szimpibb lett. Helyes csajszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Én meg már szeretném látni-hallani, hogy felesel a mesterével, mert állítólag azt nagyon tud. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. (szerkesztve) Most jött a hírlevél, aki nem tud elmenni a fórumtalis közös mozizásra, ez egy remek alternatíva. Még azoknak is csábító, akiket nem érdekel igazán, ugyanis ingyen megnézheti a filmet: Kedves Klubtársunk! Lehetőség nyílt arra, hogy a Magyar Star Wars Klub tagságival rendelkező tagjai egy premier előtti vetítésen nézhessék meg a The Clone Wars című filmet. Arra kérünk, ha érdekel a dolog, olvasd el figyelmesen az alábbiakat, és a leírtak függvényében jelezz vissza nekünk. A premierre korlátozott számban - 94 fő részére - kaptunk meghívást, ezért a következőt tudjuk tenni. A visszajelzéseket a beérkezés sorrendjében folyamatosan fogadjuk, és azok számára biztosítunk helyet, akik a jelzett időpontban ott tudnak lenni a vetítésen. Helyszín: Budapest, Kossuth Mozi, Váci út 14. (A Nyugati-pályaudvarnál) Időpont: 2008. szeptember 10. 18.30 Gyülekezés: 18.10-től a mozi előtt Aki tud jelmezt hozni 17.50-re jöjjön! Feltételek: A vetítés ingyenes! A vetítésre csak regisztrált klubtagok jöhetnek, vagyis azok, akik érvényes klubtagsági igazolvánnyal rendelkeznek. Tagságival nem rendelkező családtagok, ismerősök, barátok nem vehetnek részt az eseményen! A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Arra kérünk benneteket, hogy a könnyebb feldolgozhatóság kedvéért a nekünk visszajelző e-mail-ben a nevetek mellé írjátok le a tagsági igazolványotok számát is. Csak azok jelentkezzenek, akik tényleg el tudnak jönni a rendezvényre. Ha tehetitek, ne vegyétek el egymástól a lehetőséget. Az esetleges utolsó pillanatban való visszalépések miatt lesz egy tartalék keret, mely szintén a beérkezés sorrendjében lesz kijelölve. Amennyiben tehát egy klubtagunk a premier előtt jelzi, hogy lemondja a részvételt, automatikusan a soron következő rajongó léphet a helyére. A regisztráció intézése miatt arra kérünk benneteket, hogy minden nap figyeljétek az e-mail postafiókotokat, mert szükség esetén gyorsan kell majd reagálnotok egy-egy kérdésünkre! Barta Zoltán Magyar Star Wars Klub Szerkesztve: 2008. Szeptember 3. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. (szerkesztve) Tibi! Neked is van klubtagsági kártyád? Egyébként kíváncsi lennék ezt a vetítést hogyan bulizta ki Barta. Szerkesztve: 2008. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Tibi! Neked is van klubtagsági kártyád? Egyébként kíváncsi lennék ezt a vetítést hogyan bulizta ki Barta. Persze, hogy van, alapító tag vagyok a klubban Úgy hallottam, hogy a vetítésen lesznek jelmezesek, szinkronszínészek, meg a tv is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. (szerkesztve) Ja, ez a levél nekem is jött reggel 7-kor. 10-kor válaszoltam neki, még volt hely Szóval én megyek. Ki jön még? Szerkesztve: 2008. Szeptember 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Talán mondanom se kell, hogy majd írjatok az élményekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Én azért a mi Saga fórumos mozizásunkat nem cserélném el erre a másikra, akármennyire is előbb van egy jó héttel, és hiába ingyenes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Én azért a mi Saga fórumos mozizásunkat nem cserélném el erre a másikra, akármennyire is előbb van egy jó héttel, és hiába ingyenes. Én is pontosan így vagyok ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. (szerkesztve) Egy mozis újságból képek: Szerkesztve: 2008. Szeptember 5. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. (szerkesztve) Köszi Mina! Ez a Helmut Fiebig is 114 percről ír. Szerkesztve: 2008. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Hehe, ezek nálam is megvannak, csak sokkal szebb és jobb minőségben ^^ (szerény személyem szkennelte, huh ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Még két hét.....már alig várom!!! "Jedi pudu!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Én ma láttam az újságosnál a matricás albumot, csak nem volt nálam pénz, a fene vigye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Én ma láttam az újságosnál a matricás albumot, csak nem volt nálam pénz, a fene vigye. Van matricás album?! Meg kell venni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Mivel már csak két hét és eddig nem találtam feliratot, ezért most már kivárom a mozit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Mivel már csak két hét és eddig nem találtam feliratot, ezért most már kivárom a mozit. Szinte már mindenféle felirat van. Lengyel, szerb, román.....csak magyar nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Tibi! A szerdai CW bemutató szinkronos lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Tibi! A szerdai CW bemutató szinkronos lesz? Aha, és elvileg mindenkinek ugyanaz a hangja, mint a filmekben. Ebben jobbak vagyunk az eredeti változatnál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.