Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Megjegyzem, személyem csakis a digitális terem szinkronos vetítésére "hivatalos". :) :)

Nem egyezkedek olyanokkal akiknek nem volt vér a pucájukban kivárni a mozivetítést. :D Mihasznák. :)

Akkor velem egyezkedhetsz :P

Hozzászólás ideje:

Mina, ha ezt a Barta Zolinak meg a Füle Zolinak elmondom, hogy van, aki nemcsak felveszi, de fel is tölti a netre a műsorukat, biztos teljesen meg lesz hatódva. :)

Engem dinnyének néztek, hogy gyűjtöm a SW-os Exit-eket, digizek minden részt.

Mit csináljak, ha ez kis hazánk legszínvonalasabb és legjobb Star Wars-szal foglalkozó műsora... :)

Hozzászólás ideje:
Mina, ha ezt a Barta Zolinak meg a Füle Zolinak elmondom, hogy van, aki nemcsak felveszi, de fel is tölti a netre a műsorukat, biztos teljesen meg lesz hatódva. :)

Hát ez volt az első amit láttam és amit felvettem. Persze ez mostantól mindig így lesz, hisz megvan már mindenem ehhez.

Hozzászólás ideje:

Köszi, Mina! Nálunk nincsenek ilyen csatornák, mint ez a fix tv... :S Úgyhogy nagyon jól jött a feltöltés! :)

Hozzászólás ideje:
Nagyon érekes Ahsoka karaktere majd meglátjátok. Amennyire nem szerettük elsőre, annyira megszeretjük majd a filmet látva. :)

Te már megszeretted, az biztos. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem egy ideig közömbös volt és minél többet láttam belőle annál szimpibb lett. Helyes csajszi. :)

Hozzászólás ideje:

Én meg már szeretném látni-hallani, hogy felesel a mesterével, mert állítólag azt nagyon tud. :D

Hozzászólás ideje:

Most jött a hírlevél, aki nem tud elmenni a fórumtalis közös mozizásra, ez egy remek alternatíva. Még azoknak is csábító, akiket nem érdekel igazán, ugyanis ingyen megnézheti a filmet:

Kedves Klubtársunk!

Lehetőség nyílt arra, hogy a Magyar Star Wars Klub tagságival rendelkező tagjai egy premier előtti vetítésen nézhessék meg a The Clone Wars című filmet. Arra kérünk, ha érdekel a dolog, olvasd el figyelmesen az alábbiakat, és a leírtak függvényében jelezz vissza nekünk.

A premierre korlátozott számban - 94 fő részére - kaptunk meghívást, ezért a következőt tudjuk tenni. A visszajelzéseket a beérkezés sorrendjében folyamatosan fogadjuk, és azok számára biztosítunk helyet, akik a jelzett időpontban ott tudnak lenni a vetítésen.

Helyszín:

Budapest, Kossuth Mozi, Váci út 14. (A Nyugati-pályaudvarnál)

Időpont:

2008. szeptember 10. 18.30

Gyülekezés: 18.10-től a mozi előtt

Aki tud jelmezt hozni 17.50-re jöjjön!

Feltételek:

A vetítés ingyenes!

A vetítésre csak regisztrált klubtagok jöhetnek, vagyis azok, akik érvényes klubtagsági igazolvánnyal rendelkeznek. Tagságival nem rendelkező családtagok, ismerősök, barátok nem vehetnek részt az eseményen!

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Arra kérünk benneteket, hogy a könnyebb feldolgozhatóság kedvéért a nekünk visszajelző e-mail-ben a nevetek mellé írjátok le a tagsági igazolványotok számát is.

Csak azok jelentkezzenek, akik tényleg el tudnak jönni a rendezvényre. Ha tehetitek, ne vegyétek el egymástól a lehetőséget. Az esetleges utolsó pillanatban való visszalépések miatt lesz egy tartalék keret, mely szintén a beérkezés sorrendjében lesz kijelölve. Amennyiben tehát egy klubtagunk a premier előtt jelzi, hogy lemondja a részvételt, automatikusan a soron következő rajongó léphet a helyére.

A regisztráció intézése miatt arra kérünk benneteket, hogy minden nap figyeljétek az e-mail postafiókotokat, mert szükség esetén gyorsan kell majd reagálnotok egy-egy kérdésünkre!

Barta Zoltán

Magyar Star Wars Klub

Szerkesztve: - Tibur55

Hozzászólás ideje:
Tibi! Neked is van klubtagsági kártyád? :) Egyébként kíváncsi lennék ezt a vetítést hogyan bulizta ki Barta.

Persze, hogy van, alapító tag vagyok a klubban :peace:

Úgy hallottam, hogy a vetítésen lesznek jelmezesek, szinkronszínészek, meg a tv is.

Hozzászólás ideje:

Ja, ez a levél nekem is jött reggel 7-kor. 10-kor válaszoltam neki, még volt hely :peace:

Szóval én megyek. Ki jön még?

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Én azért a mi Saga fórumos mozizásunkat nem cserélném el erre a másikra, akármennyire is előbb van egy jó héttel, és hiába ingyenes. :peace:

Hozzászólás ideje:
Én azért a mi Saga fórumos mozizásunkat nem cserélném el erre a másikra, akármennyire is előbb van egy jó héttel, és hiába ingyenes. :peace:

Én is pontosan így vagyok ezzel.

Hozzászólás ideje:

Hehe, ezek nálam is megvannak, csak sokkal szebb és jobb minőségben ^^ (szerény személyem szkennelte, huh :))

Hozzászólás ideje:
Én ma láttam az újságosnál a matricás albumot, csak nem volt nálam pénz, a fene vigye.

Van matricás album?! Meg kell venni!

Hozzászólás ideje:
Tibi! A szerdai CW bemutató szinkronos lesz?

Aha, és elvileg mindenkinek ugyanaz a hangja, mint a filmekben. Ebben jobbak vagyunk az eredeti változatnál...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.