Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban kezdem megkedvelni Ashokát! A spotokban tök jó szövegei vannak. :) Főleg amit Rex-el nyomat azon jót kacagtam. :o

Hát én a szövegéről még nem tudok mit mondani, magyar felíratos, hanggal még nem jött ki előzetes. :) Azért remélem a fő komikus jellem továbbra is Artu és Thripio lesz. :P

Hozzászólás ideje:
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban kezdem megkedvelni Ashokát! A spotokban tök jó szövegei vannak. :) Főleg amit Rex-el nyomat azon jót kacagtam. :o

Nálam már régóta Ahsoka a kedvenc XD És ha már annyira szeretjük, tanuljuk meg leírni a nevét is :)

Hozzászólás ideje:

Nekem eddig sem volt bajom a kiscsajjal.Csak a magyarázatra várok.Hogyan lesz Anakin tanitványa és miért nem említik meg az EP 3-ban? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Oldfighter írta:
Köszi öregem. :) Hát ez f*sz* lesz. Ezzel a dokumentalista, akcióközeli jelleggel megvettek. :P

Spoiler:

Engem is kilóra sikerült megvenni. :o És épp az a legjobb részlet benne amikor kirontanak a klónok a fedezékből, és egyből leszakad az egyiknek a feje, ráadásul ahogy haladunk a frontvonalba a többiek is hullanak szépen. Remek ötlet volt ezt így megcsinálni. Gondolom a nagy vásznon még jobb lesz. :) aztán jöhet a DVD és a szomszédok paráztatása. :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Engem is kilóra sikerült megvenni. :) És épp az a legjobb részlet benne amikor kirontanak a klónok a fedezékből, és egyből leszakad az egyiknek a feje, ráadásul ahogy haladunk a frontvonalba a többiek is hullanak szépen. Remek ötlet volt ezt így megcsinálni. Gondolom a nagy vásznon még jobb lesz. :) aztán jöhet a DVD és a szomszédok paráztatása. :o

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből a lendületből mi marad meg a tv sorozatra. Csak nehogy most pufogtassák el az összes fegyverüket a készítők.

Ja és a DVD kiadás. Vajon hány lemez lesz ebből? :P

Hozzászólás ideje:
És a klón megsimogatja R2 fejét. :) Szerintem C3PO coruscanton van Padméval.

Gondoltam, hogy ott van, ez inkább a jelenetet látva költői kérdés volt. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Gondoltam, hogy ott van, ez inkább a jelenetet látva költői kérdés volt. :)

Ha ott lenne szegény menten meghalna szívrohamban. :) Amúgy Cody nagyon jól tolja a frontvonalban. :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A jelenet nagyon pofásan néz ki...de ami igazán tetszik nekem, az animáció stílusa rendkívül egyedi lett.

A figurák báb jellegűek, a végtagok elkülönülnek a testtől, ez ad egy nagyon érdekes mozgásdinamikát a figuráknak.

Ami pedig külön gyönyör és eddig még nem igazán találkoztam vele más filmekben: a modelleken lévő TEXTÚRÁK, (talajmintázat, falak, ruhák stb.) mind olyanok mint egy koncepciófestmény a Blizzard műhelyéből.

Festményszerű, gyakorlatilag láthatóak a digitális ecsetvonások...mintha szó szerint pacsmagolva lenne, nem olyan mint egy szabvány textúra, henem mint egy megelevenedett koncepció festmény. Nekem ezért tetszik nagyon ez a stílus.

A Lucas Animation ezen első munkája nagyon színvonalasra sikeredett...sokkal jobban bejön ez a stílus mint a Pixar animációk. Közelebb áll a videójátékok képi világához...és mivel ez egy mese, talán jobb is hogy nem a full realisztikus CGI-t alkalmazták. Jobb ez a kissé túlszínezett, tejszínhabos világ...mesésebb.

Várom a DVD-t és kíváncsi vagyok, hogy Blue Ray-en meg e fog jelenni. Mert manapság mindent kihoznak mindkét formátumon és mivel ez egy Warner film...nos lehet hogy ez lesz az első High Def Star Wars kiadvány?

Hozzászólás ideje:
Ha ott lenne szegény menten meghalna szívrohamban. :) Amúgy Cody nagyon jól tolja a frontvonalban. :)

Egyrészt féltékeny lenne, másrészt tuti ő is a fejét vesztené...megint. :o

Hozzászólás ideje:
Igen, a mozifilmben nem lesz Grievous, csak a sorozatban.

Ez biztos? Mert az egyik trailer-ben szerepel. (kb. 1 percnél)

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:
Ez biztos? Mert az egyik trailer-ben szerepel. (kb. 1 percnél)

A legelső trailer még a sorozatról szólt, akkortájt szó sem volt róla, hogy az első 4 rész moziba kerül. Ezért lehetnek benne olyan jelenetek, amik csak a későbbi epizódokban szerepelnek (Grievous, Plo-Koon, pár jelenet egy űrcsatából, stb.).

A második és a harmadik kimondottan a mozifilmnek szólt.

Hozzászólás ideje:

Jók ezek a kártyás képek, Ody! Bár olvastam a film tartalmát, de arra valahogy nem emkeztem, hogy

Spoiler:

Ashoka és Assajj Ventress találkoznak, sőt, párbajoznak is!!!

Ez a 4 perc valami fantasztikus. A kis lépegetők a rohamosztagosokkal hogy előremennek már (ki is lőnek 3-ból kettőt :pfff: ).

Hozzászólás ideje:

Hopsz, igazad van Grievous-szal kapcsolatban Mina.

Akkor az a pontos igazság, hogy a filmben NEM BESZÉL, csak a sorozatban lesz szövege.

Abban az egy jelenetben ott áll némán Dooku mögött. Fura...

Hozzászólás ideje:

Megnéztem ezt a csatát, nagyon durva lesz ez moziban. A zene is bejövős. Egyedül a figurák mozgása volt fura az elején (kissé ruganyosak), de ez csak első blikkre. Meg a hang, valahogy úgy megszoktam már Obi-Want McGregorral, Anakint meg Christensennel, hogy mikor mgezsólaltak, egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy ez Obi-Wan és Anakin e :pfff:

De a csatajelenetek nagyon durvák. Remélem lesz még pár ilyen a sorozatban is. Főleg az tetszik, hogy nincs egyetlen extrém dolog sem, mint a CW-ben volt (a motoros IG-k Durgeval az élen). Az ostromágyúkat leszámítva minden a filmből van.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Skaccok, ma a Wall-E előtt volt alkalmam megtapasztalni, hogy hogy fog tűni a Clone Wars vásznon. Nos, két szóval: Überbrutál lesz :D

A második trailert adták le, digitális minőségben, szinkronnal ( remek, a mozis hangok lesznek benne :) ).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Skaccok, ma a Wall-E előtt volt alkalmam megtapasztalni, hogy hogy fog tűni a Clone Wars vásznon. Nos, két szóval: Überbrutál lesz :D

A második trailert adták le, digitális minőségben, szinkronnal ( remek, a mozis hangok lesznek benne :) ).

:o Irigyellek öregharcos! Valóban lenyűgöző?

Hozzászólás ideje:
:o Irigyellek öregharcos! Valóban lenyűgöző?

Mi az hogy! Ehhez képest a neten fellelhető 1080p trailerek sehol sincsenek. Az effektek amúgy a mozis hangulatot hozzák, a fénykardok zümmögése a széket remegtette alattam. :) Totál más mint a neten.

De annak nagyon örülök, hogy leszinkronizálták az eredeti szinkronhangokkal. Dookunak jól áll így is, -fejszeélcsapott fejű rajzolt karakterének- Szilágyi Tibor hangja. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.