Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Erről tud valaki valamit? Budapesten is vettek fel zenét a szériához? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. (szerkesztve) 19 perccel korábban, Bence1997 írta: Erről tud valaki valamit? Budapesten is vettek fel zenét a szériához? Elvileg igaz. Korábban a Rebelshez is vettek fel zenét itt. Illetve volt pletyka, hogy a Mandalorian-hoz is, de azt tagadták. Szerkesztve: 2020. Április 16. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. (szerkesztve) 2020. 04. 16. - 17:10, Yoda József írta: De ha jól sejtem, meg elnézem a címeket, ezek olyan zenék, amelyek a következő epizódokban lesznek csak benne Spoiler mögött a számok és a számcímek: Spoileres tartalom megtekintése Aftermath in Mandalore: https://www.youtube.com/watch?v=UzCF40i6Eq8 The Beginning was the End: https://www.youtube.com/watch?v=_YQ3CyhKn2w Ashoka Cornered: https://www.youtube.com/watch?v=zwHHj8piWcI Végülis az egyik szám nem került be a hivatalos OST-ba, de a másik kettő tényleg valódi volt. Feltehetőleg a 3. is, csak azt valamiért nem adták ki. https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lP83Ci3xj-AaQY3ndZy6i7d6lKiy5qXxE Szerkesztve: 2020. Május 4. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. A 7. évad zenéje egyben: Spoiler https://mega.nz/file/tqhjHIKR#XodQtO9K57Ai2wyDAbKYncvho3A9W3Yw3u5CWudsiXc 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. (szerkesztve) A "Throne" című szám nagyon emlékeztet Snoke témájára és a Palpatine's teachingsre. Szerkesztve: 2020. Május 5. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 10. (szerkesztve) Szerkesztve: 2020. Május 10. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Imádom. Emlékszem, amikor először láttam a részt, annyira tetszett a zene a végén, hogy többször is visszajátszottam a stáblistát. Jó ominózus és remekül érezteti, hogy milyen komoly a helyzet a galaxisban a 66-os parancs után. Valahol sajnálom, hogy nem láttunk ebből semmit a következő részben, de érthető okokból. Talán így még erőteljesebb is az egész. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Nekem ez kicsit Batman TDK-s de egyébként iszonyat jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 35 perccel korábban, cyrano írta: Srácok, megvan valakinek ennek a résznek a teljes soundtrackje? A neten sok helyen felleljető egy nem teljes és pont azok a témák hiányoznak, amiket szeretek. Felraktam a hetedik évad teljes zenei repertoárját. Szólj ha leszedted mert utána törlöm. https://drive.google.com/drive/folders/1jPPh2EsKPpWDVPsqIIoqyYpXdx2dm98a?usp=sharing 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Felraktam a hetedik évad teljes zenei repertoárját. Szólj ha leszedted mert utána törlöm. https://drive.google.com/drive/folders/1jPPh2EsKPpWDVPsqIIoqyYpXdx2dm98a?usp=sharing Köszi. Leszedtem, de sajnos nincsenek rajta azok a trackek, amiket keresek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 21 perccel korábban, cyrano írta: Köszi. Leszedtem, de sajnos nincsenek rajta azok a trackek, amiket keresek. A Jedi tanács és az Order 66 közötti zenei betétet keresem nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Nem ez az? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem ez az? Igen, ez az. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Nekem ezek a témák nagyon Blade Runner esek, de ettől nem kevésbé jönnek be! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 23. 2022. 02. 14. - 14:24, csoli1138 írta: Nekem ezek a témák nagyon Blade Runner esek, de ettől nem kevésbé jönnek be! Annyira hangulatos kis szösszenet ez a zene, a filmmel karöltve, hogy ihaj. De nem az a tipikus vihar előtti csend. A viharral ellentétben nem érzem benne a feszültséget, inkább Ahsoka belső vívódását, amit végül ki is mond: jediként a béke őrének tanul, de padawan kora óta katona. Nem pontos az idézetem, de remélem, jól fogalmaztam meg. Ez a track annyira belém ívódott, annyira rám telepedett a szó pozitív értelmében, hogy Kiner egyik legjobb munkájának tartom azóta is. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 23. Nagyon jó az biztos! A hétvégén megnéztem ezt a 4 részt. Nagyon erős történetszál. Átütő erejű hangulattal. És ahhoz kell a kiváló zene, nem is vitás. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. 10 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Nagyon jó az biztos! A hétvégén megnéztem ezt a 4 részt. Nagyon erős történetszál. Átütő erejű hangulattal. És ahhoz kell a kiváló zene, nem is vitás. A sok egyéb remek történet mellett ez a négyest is megnéztem volna nagy vásznon egyben. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Igen, ez a valaha készült legbladerunneresebb SW-zene, de nagyon illik a tragikus zárórészek hangulatához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.