Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Én nem tudom milyen üres karakterről beszéltek, nálam rögtön a sor elején villog a kurzor. Anno kaptam leba**ást mert entereztem Most már az első sorba írok mindent Akkor is kihagy egy sort. Közvetlen a quote mögé kell írni és akkor szép lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Egy backspace-t kell nyomni. Azt hiszem ennél egyszerűbb dolog a világon nincs. Mint írtam, átláthatósági bajaim vannak ezzel a megoldással, én maradok a réginél, nem törlök. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Én is törzstag vagyok mert én is régóta csinálom hézag nélkül. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Gratula Dzséjtnek is a 10^4 hozzászóláshoz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Gratula Dzséjtnek is a 10^4 hozzászóláshoz Bakker, ha nem szólsz, észre sem veszem Robogok az élmezőny mögött. Vissza szerzem én az dobogó harmadik fokát. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Bakker, ha nem szólsz, észre sem veszem Robogok az élmezőny mögött. Vissza szerzem én az dobogó harmadik fokát. Sok sikert hozzá, a 3. helyezet most 93 hsz-sal előz meg téged Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Sok sikert hozzá, a 3. helyezet most 93 hsz-sal előz meg téged A járókeretes nagypapák nem okoznak gondot. Úgyis csak azért előzött meg, mert a vén kór már pletykássá teszi, viszont korábban megy aludni (olykor a gép előtt is elalszik). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. A járókeretes nagypapák nem okoznak gondot. Úgyis csak azért előzött meg, mert a vén kór már pletykássá teszi, viszont korábban megy aludni (olykor a gép előtt is elalszik). Khm, ki is a DINASZTIA nagypapija? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Khm, ki is a DINASZTIA nagypapija? Hát ez az! Csakhogy én örök ifjú vagyok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Dzséjt, gratula Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Gratula, Dzséjt! Innentől hivatalosan is szószátyárnak számítasz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szép kis titulus, mondhatom :oops: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szószátyárok elit klubja Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Az esetemben, ahogy Dooku mondaná "There's still room for improvement then." Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Az mitől van, hogy ha nem jelentkezem be, akkor a hozzászólások létrehozása két órával korábbi időpontot mutat valósnál? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Az mitől van, hogy ha nem jelentkezem be, akkor a hozzászólások létrehozása két órával korábbi időpontot mutat valósnál?Ez mindig is így volt. De itt általában online mindenki, szóval ez nem nagyon érdekelt még eddig senkit. Az igazat megvallva én sem tudom. Nyilván valami beállítási hiányosság lehet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. A téli-nyári időszámítás és az idő eltolódás miatt van így. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Sokszor emlegettétek, hogy túl kontrasztos a szöveg a háttérhez képest, ergo kiégeti az ember szemét. Várom a javaslatokat a betűszínre, megváltoztathatjuk hátha jobb lesz. Lehetőleg színkódot írjatok! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerintem a hátteret kéne kicsit világosítani A sárga amúgy nyugtatóbb szín betűhöz, de ha tök sötét fekete a háttér akkor tök mindegy, hogy milyen a betűszín. Ha azon sötétítesz akkor meg nem lehet kiolvasni a betűket. Valahogy az arany középútat kéne megtalálni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Eddig nem találkoztam ilyennel, hogy ez az oldal égetné a szemem és ez nagy szó, én a fehét alapon feketét nem bírom gépnél, de ez teljesen jó, ne változtass rajta Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Nekem is így a jó, szeretem ezt a fekete alapot. Viszont ha valakinek nagyon-nagyon bántaná, akkor válthatunk, de ötletem nincs. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Nekem is teljesen megfelel ez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerintem a hátteret kéne kicsit világosítani LOL! Nem tetszik egy fa? Építs új parkot. Eddig nem találkoztam ilyennel, hogy ez az oldal égetné a szemem és ez nagy szó, én a fehét alapon feketét nem bírom gépnél, de ez teljesen jó,Mert ez nem is fehér betűszín. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Ötletet kértél, megkaptad :( Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerintem is teljesen jó így. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Régebben mintha többen követelték volna, de akkor marad így. Sorry oldie. (egyébként már rájöttem, hogy a monitorom a sz*r és nem a színvilág) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Én már megszoktam, nem izgat nagyon Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Én arra emlékszem, hogy régebben mintha világosabb, sötétszürke részek lettek volna a felületen, a hsz-ek elválasztására, vagy valami ilyesmi, de aztán simán hozzászoktam ehhez a mostani háttérhez. És mintha a váltásnál lett volna néhány felvetés, hogy így túl sötét lett... A betűszin pedig nekem is jó - de ha nem fehér, akkor milyen? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Sötétfehér Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. de ha nem fehér, akkor milyen? Olyan szín mint a tojás héja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.