Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Jól hangzik Láttam a legújabb IPB-t és nekem tetszik. Viszont ha minden földi jó-s fórum nem drága? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Én is kíváncsi leszek erre az új IPB-re Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Jól hangzik Láttam a legújabb IPB-t és nekem tetszik. Viszont ha minden földi jó-s fórum nem drága? 150 dollár, plusz félévente kb. 20 dolcsi a frissítésekért. Az utóbbi nem kötelező. 150 dollárért lesz egy jogtiszta fórumod, ami már a tiéd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Én is kíváncsi leszek erre az új IPB-re Itt egy példa a legújabb verzióra: IPB magyarország. Persze a skin az teljesen más lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) ja, csak 150? azt hittem több... akkor jó, várom majd a frissítést Donát: az oldal alján lehet más skint is választani, de maga a szerkezet kb. ugyanolyan Szerkesztve: 2010. Február 15. - Darth_Phobos Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. 150 dollár, plusz félévente kb. 20 dolcsi a frissítésekért. Az utóbbi nem kötelező. 150 dollárért lesz egy jogtiszta fórumod, ami már a tiéd. Azért ez elég szép összeg. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Azért ez elég szép összeg.Így gyorsan ránézve annak tűnik, de figyelembe kell venni, hogy nem mindegy, hogy hányszor romlik el és mi benne. plusz úgy tudom pár(?) hónapnyi terméktámogatás is jár hozzá, ami a félévi 20 dollárral csak hosszabbodik.Meg hát mint Ody is írta, ha megveszed akkor minden földi jó benne lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) Meg hát mint Ody is írta, ha megveszed akkor minden földi jó benne lesz Plusz nem lesz támadható, ami nagy előny akkor amikor közeledik az élőszereplős sorozat. Nagy rohamra számítok majd, amire nem árt idejében felkészülni. Szerkesztve: 2010. Február 15. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Plusz nem lesz támadható, ami nagy előny akkor amikor közeledik az élőszereplős sorozat. Nagy rohamra számítok majd, amire nem árt idejében felkészülni. Ó, hol van az még? Addigra már a 4-es is kijön Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Ó, hol van az még? Addigra már a 4-es is kijön Optimistán nézve két év. Nem olyan sok idő az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) Legalább tudom, hányadán állunk Sebaj, mással is el tudom tölteni a szabad időm Ezen a fórumon senki nem fogja elküldeni a másikat a "halál fa****a". Ha ilyen igényeid vannak, azt megteheted a neten rengeteg helyen. Szerintem botrányos, hogy egyáltalán felmerül benned ilyesmi. Egy törzs tagtól nem ezt várná az ember. Mélységesen szomorú vagyok. Szerkesztve: 2010. Február 20. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) Miss: Nem hinném, hogy Ody olyan véresen reagált volna alább. Te pedig nem mész sehová, kisasszony (Miss), fórumfogság! Végtelen időre! Szerkesztve: 2010. Február 20. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Én sem hiszem, hogy Ody bármi rosszat szólt volna, olyat meg pláne nem, amiért bárhová is el kéne küldeni... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Bocs, csak sajnos nagyon is átéreztem Rog baját, így aztán nem mehettem el szó nélkül (mint máskor sem, de ez nem újdonság) amellett, amit írt. Érzéketlen volt, kész, én meg többnyire nem hagytam ilyet szó nélkül, még ha máskor finomabban is fogalmaztam. Ez kedvelt szójárás nálunk a melóhelyen amúgy Donát, köszi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ez kedvelt szójárás nálunk a melóhelyen amúgy De ez nem a melóhelyed. Én sem mondom itt senkinek, hogy b. meg, annak ellenére, hogy a haverjaimmal így beszélgetünk egymás között. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. De ez nem a melóhelyed. Én sem mondom itt senkinek, hogy b. meg, annak ellenére, hogy a haverjaimmal így beszélgetünk egymás között. Tényleg elég nehéz átszokni.Nekem elég mocskos szám van és néha javítanom kell.De persze meg lehet szokni hogy ide ne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Donát, remélem, visszavonod, hogy marha vagyok, amiért annyi mindenre írok, de mai nappal lecsúsztam a dobogó harmadik fokára, pedig évek óta a másodikon voltam, már ami a hozzászólások számát illeti Vannak itt egyesek, akik nálam is sokkal többet süketelnek (és persze kevesebb idő alatt érték el) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Üdv a klubban. Engem már hónapokkal ezelőtt kiszorított a megérdemelt harmadik helyemről. Látszik, hogy kinek mennyi szabadideje van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Bizony, meg ki mennyit tud dumálni Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Emlékszem, mikor regeltem, még hat-hétezres nagyságrend körül voltál. Azóta jó sokan majdnem megduplázták az egyenlegüket... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Emlékszem, mikor regeltem, még hat-hétezres nagyságrend körül voltál. Azóta jó sokan majdnem megduplázták az egyenlegüket... Te is szépen termeltél. Oldie engem mikor fog beérni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Emlékszem, mikor regeltem, még hat-hétezres nagyságrend körül voltál. Azóta jó sokan majdnem megduplázták az egyenlegüket... Bizony Oldie engem mikor fog beérni? Szerintem Téged senki se fog beérni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. De jó dolguk van egyeseknek ilyen statisztikákat gyártani Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Be van építve a fórumba minden Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. (szerkesztve) Na, most nem szólhattok egymásra semmit, perpillanat "egyforma nagy a szátok"... (hsz-ok száma) Szerkesztve: 2010. Március 13. - Gyoka Lamaro Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ody, bannold majd már ezt a kis mitugrálszt, Arizát. Otthon, játszótéren gyakorolja a f*szagyerekséget. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ody, bannold majd már ezt a kis mitugrálszt, Arizát. Otthon, játszótéren gyakorolja a f*szagyerekséget. PM-ben én is kifejtettem álláspontom a delikvens célszerű likvidálásáról Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Pedig imádtam olvasni, hogy mindenki hogy oltja a gyereket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Látom elszabadult egy Troll a fórumon. A következőket neki írom, PM -et nem tartom etikusnak, mert szeretném ha mindenki látná. Ariza! Látom beszabadultál ide mint Rambo Burmába. Most még finom leszek, ezért először is felhívnám a figyelmedet pár dologra. Hagyj fel a csúnya beszéddel, errefelé erre senki nem vevő. Se csillagozva, se nélküle. Másodszor a stílusoddal is komoly bajok vannak, szóval változtass rajta. Nem kérek sokat (?), szóval ezeket légyszíves betartani. Ellenben ha még egy csúnya szót leírsz a fórumon, bannolak. Ha még egyszer panaszkodik rád valamelyik fórum tag, bannollak. Remélem világos. Szerkesztve: 2010. Április 22. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hát nem azért, de elég lesz, ha leírsz egy mondatot... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.