Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megteszünk mindent amit tudunk És néha még rá is teszünk egy lapáttal Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Virágokat az öltözőmbe, bár lehet, hogy kaktuszt kapok?! Nem bajén jól elszorakozgatok magam a CSb-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Amint megnyitottam a regisztrációs lehetőséget, azonnal elkezdtek regelni a botok. Egy nap vagy hetven! Ez nem normális, itt valami gebasz van de mi lehet az? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Nem gebasz, egyszerűen túl jó a fórum, és mindenki be akar jutni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Nem gebasz, egyszerűen túl jó a fórum, és mindenki be akar jutni De ezek gépek! Úgy támadnak, mint anno Ziont. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Kapj be egy kék pirulát Ody. Valami hatása csak lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztanám veletek, hogy továbbra sem lehet regisztrálni. Ha valaki ismer olyat aki szeretne, nekem szóljon, és elintézzük a reget. A sok auto-bot hecker támadást is indíthat az oldal ellen (ahogy erre már volt is próbálkozás). Hamarosan kibővítem a szabályzat erre vonatkozó részét is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Hozzászólás ideje: 2010. November 1. A sok auto-bot hecker támadást is indíthat az oldal ellen (ahogy erre már volt is próbálkozás). Ody szerintem elég egyértelmű, hogy ki babrál ki folyton az oldallal, és állandóan támadja Íme Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Jó lenne nem csak a poénokat írni, mert azzal nem leszünk előrébb sajna... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Na! Csakhogy visszatért az oldal... már kezdtem aggódni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hát már majdnem riadóztattam az egész Cosa Nostrát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hála a tervezőnek! Már kezdtem azt hinni, győztek a spamek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Huh... tegnap lett volna időm olvasgatni kicsit, miket írtatok a hétvége óta, erre nem volt mit... Örülök, hogy megint elérhető a fórum. Hiányzott. Rajtam kívül kinek voltak még elvonási tünetei? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Rajtam kívül kinek voltak még elvonási tünetei? A falat kapartam, olyan elvonási tüneteim voltak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Nem tudtam mihez kezdeni. Mindig 5 percenként ránézek a Sagara, hogy mi a helyzet, most 1 napig ezt nem tudtam megcsinálni, illetve igen, de 403-as hiba jött elő Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Nekem is hiányzott az oldal Mi lehetett a gond vajon? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. (szerkesztve) Kis vitába keveredtem a szolgáltatóval, mert szerintük nem fizettem ki a múlt havi díjat. Még a múlthéten írtak mailt erről, plusz azt is, hogy ha nem fizetem be elsejéig az "elmaradásom" akkor kikapcsolják a szolgáltatást. Akkor én azonnal válaszoltam, hogy márpedig átutaltam a pénzt. Azt hittem ezzel el is van intézve mert esetleg jobban utánanéznek, ráadásul nem is írtak vissza. No de tegnap egyszer csak leállították az oldalt. Gondoltam várják a pénzt.... Ma kértem a bankból hivatalos igazolást az utalásról, majd elfaxoltam nekik. Délutánig semmi változás. Na akkor jött a telefon. Kis hölgyike szerint nem kaptak faxot...mondom nézze meg jobban mert elküldtem. Kis csend, majd elrebegi, hogy ja tényleg megjött... Azonnal visszakapcsolta. Ja és azt is mondta, hogy küldjem el a novemberi befizetésről is az igazolást. Megtettem. Szívem szerint megkérdeztem volna, hogy most már csak egy okot mondjon, miért ne váltsak szolgáltatót? SZERK: köszönöm a sok érdeklődést, azért jó volt látni, hogy sokaknak hiányzik az oldal. Szerkesztve: 2010. November 4. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Reméljük, többet nem szúrják el a könyvelést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Reméljük, többet nem szúrják el a könyvelést.Én is remélem. Van más szolgáltató is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ez az, el is mehetsz tőlük. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Nem semmi sztori. Jó hogy helyrejött Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Frankók ezek a könyvelésiek. Tegnap délután, mikor nem jött be az oldal, azt hittem, már megint karbantartanak. Este nem voltam itthon, de úgy mentem el, hogy gondoltam, másnapra már biztos rendbe jön. Erre fel meg továbbra is hibaüzenet. Na akkor már gyanítottam, hogy valami komolyabb hézag lehet. De hála isten, Odysten visszaállította a világ rendjét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Frankók ezek a könyvelésiek. Tegnap délután, mikor nem jött be az oldal, azt hittem, már megint karbantartanak. Este nem voltam itthon, de úgy mentem el, hogy gondoltam, másnapra már biztos rendbe jön. Erre fel meg továbbra is hibaüzenet. Na akkor már gyanítottam, hogy valami komolyabb hézag lehet. De hála isten, Odysten visszaállította a világ rendjét Ha 404-es üzenetet láttok, az a legrosszabb, mert azt nem a fórum adja, hanem a szerver, hogy a keresett oldal nincs rajta. Egyébként nem vagyok isten, de most jó lett volna a hatalma. Ennek örömére jönnek a epizód guied-ok? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ennek örömére jönnek a epizód guied-ok? Még ma lesz egy ajándékcsomag a levelesládádban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Még ma lesz egy ajándékcsomag a levelesládádban Éljen, éljen! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Na végre. Tegnap annyira elveszettnek hittem magam az oldal nélkül. Egyszerűen semmihez sem volt kedvem. Shoti már bekészítve, holnap indulok megkeresni azt aki lekapcsolta az oldalt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Egyébként nem vagyok isten, de most jó lett volna a hatalma. Tessék : Spoiler: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Na végre. Tegnap annyira elveszettnek hittem magam az oldal nélkül. Egyszerűen semmihez sem volt kedvem. Shoti már bekészítve, holnap indulok megkeresni azt aki lekapcsolta az oldalt. Hajnal négyig frissítetted egyfolytában? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.