Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. (szerkesztve) Valóban formabontó és új külsőt kölcsönöz, ez a betűtípus a fórumnak.Szuper Csak így tovább Ody a csinosítgatást! Köszi! Egyszer biztos elkészül. Szerkesztve: 2006. Június 5. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Jól néznek ki, illenek a sárga betűkhöz.Egyébként az oldalon csak a szürke szín nem tetszik, valahogy nem illik a bannerekhez se. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Nekem csak most jelentek meg az új bötük (bejöttem suliba), de nagyon jók Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Jól néznek ki, illenek a sárga betűkhöz.Egyébként az oldalon csak a szürke szín nem tetszik, valahogy nem illik a bannerekhez se. Szerintem meg illik hozzá. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Nekem is csak most jelentek meg, hogy a suliból netezek. Nem tudom otthon miért nem jelennek meg Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Ki tudja? Annyi biztos, hogy én semmilyen változást nem látok, pedig majd kigúvad a szemem, úgy lesem, hogy mi a változás, tehát valami gond biztos van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. (szerkesztve) Néha frissíteni kellene a böngészőt...különben sokszor a catch-ből tölti be a fórumot. Mozillánál: Ctrl+F5 Szerkesztve: 2006. Június 6. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Köszi Eszembe sem jutott ez a megoldás (persze ez nálam nem meglepő). Nagyon jó ez a stílus Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Vagy törlöd a temporal internet files-t és az is megoldás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Kicseréltem az "aktív topik" jelző ikont is a főoldalon. Ha nem látjátok, akkor frissíteni a böngészőt. De az is lehet, hogy nem volt friss hozzászólás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Tetszenek ezek az új aktív ikonok, jobbak, mint az előzők. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Tetszenek ezek az új aktív ikonok, jobbak, mint az előzők. Impressive! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Jó lett! Lassan megtörténik egy teljes dizájnváltás. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Jó lett!Lassan megtörténik egy teljes dizájnváltás. De remélem mi azért maradunk... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Köszi a meleg szavakat (nem félreérteni ). Zoli tanítgat a PS-el kapcsolatban, és még csak most akarok rátérni a banner készítés fortélyaira. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. De remélem mi azért maradunk... Remélem maradtok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ma egy éve annak, hogy regisztráltunk az uw.hu szerverére, és megkezdte működését a fórum. Az első napon csak technikai műveletek zajlottak, coce_plant hathatós közreműködésével, aki nagyon sokat segített az elején. Az eltelt időben sokminden fejlődött, és az arculat is letisztult. Hála égnek ma már elmondható, hogy egy stabil, és jó fórumközösség alakult ki. Lényegében szinte maradéktalanul sikerült megvalósítani a célokat. Köszönet illeti még Legast a nélkülözhetetlen segítségéért, valamint a tagokat a jó hangulat kialakításáért. Remélem a következő év is ilyen jól fog telni, és talán egy újabb spoiler időszakkal megfűszerezve. No azért egyszer személyesen is összeülünk majd a nyáron. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. (szerkesztve) SAGA FORUM FOREVER Ma a fórumra iszok egyet Szerkesztve: 2006. Június 17. - reaper Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ma a fórumra iszok egyet Én is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Boldog Születésnapot a fórumnak! Hihetetlenül jól érzem itt magam, és szerintem nem vagyok egyedül :) Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Egyetértek Boldog születésnapot a fórumnak, és hasonló szép éveket még együtt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Boldog születésnapot Fórum! Ajándákbe kaptok egy lcd monitort: http://img53.imageshack.us/img53/418/swsaga26hd.jpg Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Boldog Szülinapot Saga! SW 4ever!!! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hát ezt is megéltük.Boldog szülinapot fórum. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Boldog születésnapot a fórumnak Egy kis ajándék Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Boldog születésnapot a fórumnak Egy kis ajándék Basszus Dzséjt, ez marha jó lett. Nagyon megható! Méltó videó az egy évhez! Köszi! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Fórumot még sose ünnepeltem. Itt az ideje elkezdeni. Boldog szülinapot a fórumnak! (Dzséjt ajándékát csak jövő héten tudom megsasolni... ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ó, ha a fórum beszélni tudna... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.