Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Igen, ez egy baromi jó újítás. Másik kedvencem, hogy ha egy topikban épp írok, és valaki azzal párhuzamban posztol, már nem egy üzenetet kapok, hogy új poszt van, hanem az automatikusan megjelenik. Így anélkül olvashatom, hogy újra kéne töltenem az oldalt.
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Oké, köszönöm az instrukciókat! Akkor minden megy, ahogy régen is.
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Szerző 50 perccel korábban, csoli1138 írta:Akkor minden megy, ahogy régen is.Még jobban!
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Még jobban! Jól van na, tőlem már az sem semmi, hogy egyből elnyerte tetszésemet, ahogy kinéz. Emlékezz, mit rinyáltam, mikor megfordult egy újításkor a hsz-ek időrendje. Most már nem is tudom elképzelni másképp! Szerkesztve: 10 órával korábban10 órája - csoli1138
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Szerző Vártam is valamiféle ellenvéleményt, de örülök ha tetszik.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.