Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Húha, még szoknom kell! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Nagyon szép az új külcsin. Még egy kicsit be kell lakni. A banner tökéletes! Még nem ismerem meg az új hsz jelölését a topiklistában. Gratulálok! Nagyon szép munka: Legas, Coce, Ody. És köszönjük! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. ezt a Csoport, Hzzászólások, Innen, Azonosító rovatot nem lehetne valahogy eltüntetni? Annyira nmem érdekes hogy emiatt egy háromszavashozzászólás kitöltsön egy oldalt.... (na jó nem teljesen tölti ki) Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Ha Ody beleegyezik, részemről lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. (szerkesztve) Ha Ody beleegyezik, részemről lehet. Ok! Maradjon akkor a 'Tag' a hsz-ek száma, és hogy mikor regelt az illető. Krande így már jobb? Szerkesztve: 2008. Június 21. - Ody Mandrell Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hú, nagyon jó lett az új kinézet, minden elismerésem Igaz, még kicsit szoknom kell az új felületet, de majd hamar belerázódom. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Ody, köszi a dicséretet! lokatelli, most főleg Odynak és Legasnak köszönd, mert én most inkább a csendestárs szerepkörében tevékenykedtem csak a vizsgáim miatt! Ja, és alakul a híroldal! Egy észrevétel: az avatarok megjelenése fontos a híreknél? Vagy lehet folyamatban van, csak okoskodok itt feleslegesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Egy észrevétel: az avatarok megjelenése fontos a híreknél? Vagy lehet folyamatban van, csak okoskodok itt feleslegesen. Nem fontos, és eddig nem is volt ott! Majd eltüntetjük. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Majd eltüntetjük. Megtörtént. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megtörtént. Nagy köszönet! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Egyre jobb Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Egy apró észrevétel. Nem lehetne a fejlécek szegélyét picivel világosabb árnyalatban feltüntetni? Nagyon egybefolyik így az összes hsz egy oldalon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Egy apró észrevétel. Nem lehetne a fejlécek szegélyét picivel világosabb árnyalatban feltüntetni? Nagyon egybefolyik így az összes hsz egy oldalon. Akkor bele kellene nyúlni az egészbe, mert ha azt megváltoztatjuk, akkor a többit is meg kell. A hsz-ek elkülönülnek, mert az egyik szürke mezőben van, míg az azt követő feketében, és így tovább. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Akkor bele kellene nyúlni az egészbe, mert ha azt megváltoztatjuk, akkor a többit is meg kell. A hsz-ek elkülönülnek, mert az egyik szürke mezőben van, míg az azt követő feketében, és így tovább. Aha, látom, hogy most már elkülönülnek. Időbe telik no a megszokás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Aha, látom, hogy most már elkülönülnek. Időbe telik no a megszokás. Nagyon vonzódok ehhez a sötét témáhopz, de szerintem ez illik a legjobban az SW-hez. Persze megspékelve a szokásos aranysárga színnel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Nagyon vonzódok ehhez a sötét témáhopz, de szerintem ez illik a legjobban az SW-hez. Persze megspékelve a szokásos aranysárga színnel. Értelek, csak az se lenne túl impozáns ha minden a feketéből állna. Nekem pl bejöttek a világosszürke fejlécek is, mert sokkal jobban átláthatóbb volt részemre a fórum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Értelek, csak az se lenne túl impozáns ha minden a feketéből állna. Nekem pl bejöttek a világosszürke fejlécek is, mert sokkal jobban átláthatóbb volt részemre a fórum. Igen, ezért vannak benne árnyalatok, bár nem annyi mint a régiben. Nekem így jobban tetszik. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Izé, öö. Ha egy olyan totyikra kattintok, ami esetleg több oldal terjedelmű, akkor elő ugrik egy ablak és kéri, hogy írjam be az oldalszámot..Az Én készülékemben van a bibi? Mert csak a frisseket akarom elolvasni........... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. A topik címére kattints, akkor nem fogja kérni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Találtam egy kis érdekességet! A fórum legelső megjelenéséről szerencsére készített képet SimonZ! Ezt láthatjátok alul. Az a fórum még phpbb -s volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Ez én most látom először! A mostani ugyan már sokkal szebb, de azért ez a legelső sem volt semmi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. De elfelejtettem már, hogy ez ennyire szürke és puritán volt Na majd mikor öt év múlva visszatekintünk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Nekem még nem sikerült rájönnöm, de érdekelne, hogy az a piros mütyűr az új hozzászólások jelölésénél mi lenne? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Donát, ha belépsz egy fórumba (pl. A fórumról), akkor alul láthatsz egy jelmagyarázatot és megtudod milyen szín mit jelöl. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Szerintem az alakzat a talány Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. (szerkesztve) Nekem még nem sikerült rájönnöm, de érdekelne, hogy az a piros mütyűr az új hozzászólások jelölésénél mi lenne? Az kérlek szépen egy szó, mely Aurabesh nyelven (SW univerzum nyelvezete ugyebár) íródott. Jelentése: "új" Szerkesztve: 2008. Június 24. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Ez jóóó Van egy ilyen font, és ráraktam a gépre. Persze a Photoshop is látja, innen már egyszerű dolgom volt. A másik. Nem tudom észrevettétek-e, de a fő oldalon lévő gombok tényleg csak akkor világítanak, ha van bennük új hsz. A réginél asszem ezzel is voltak gondok, főleg amikor egyből a főoldalra tértetek visza a topikból. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Nem tudom észrevettétek-e, de a fő oldalon lévő gombok tényleg csak akkor világítanak, ha van bennük új hsz. A réginél asszem ezzel is voltak gondok, főleg amikor egyből a főoldalra tértetek visza a topikból. Nekem sokkal rosszabbul működik most.Hiába nézem meg akár többször is az adott topicot, újnak írja ki.És ezáltal mindig amikor rákattintok a topikra az oldal közepére dob ki, mindig fel kell görgetni.És az is fura ha egy válasz előzménye az előző oldalon van és rámegyek hogy mutassa meg, a topic utolsó oldalára ugrik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Van egy ilyen font, és ráraktam a gépre. Persze a Photoshop is látja, innen már egyszerű dolgom volt. A másik. Nem tudom észrevettétek-e, de a fő oldalon lévő gombok tényleg csak akkor világítanak, ha van bennük új hsz. A réginél asszem ezzel is voltak gondok, főleg amikor egyből a főoldalra tértetek visza a topikból. Jaja, ez régen így volt. Én már annyira megszoktam, hogy az "új" jel nem törlődik, ha egyből a föoldalra ugrok, hogy még mindig úgy csinálom. De nálam törlődik az "új" ikon, ha egyszer olvastam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.