MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Azt hiszem, a többiek nevében is köszi az ismertetőt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Jó leírás Donát. Kellett már. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Donát, ez tényleg nagyon egyszerűnek tűnik, köszi! Legközelebb ki fogom próbálni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Én még azzal egészíteném ki Donát írását, hogy a thumbokat is leírom. A thumb a kis képecske, amire ha rákattintunk akkor kijön nagyban a kép. Amint végeztetek a feltöltésével akkor az oldal közepén lesz egy olyan sor, hogy Thumbnail for forums (1) Ha azt a sort egyből bemásoljátok ide, akkor a kis képe jelenik meg itt amire rákkatintva bejön a nagyobb kép. Ezt érdemes inkább használni, mert a nagyobb képeknél nagy lesz a betett kép is, az meg nem túl jó. Vegyük például az én Avataromat. Itt van kis thumbként, ha rákattintotok kijön nagyobba és ha az oldalon is rákattintotok a képre, kijön eredeti méretében. Szerk: Még valami. Ha több képet akartok egyszerre feltölteni a tallózásnál az egyikre rákattintva majd a többit CTRL lenyomása mellett kijelölve kiválaszthatjátok vagy ha egymás mellett vannak a Shift-et lenyomva és az utolsót is kijelölve feltehetitek kijelölhetitek őket. Majd feltöltés után a kis képekre kattintva a jobb alsó sarokban a "Embed thumbnails of this image" résznél az ALt Forumnál lévő részt kell bemásolni ide. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Én még annyit hozzátennék, hogy rengeteg képtároló oldal van, de ha lehet a kepfeltolto.hu-t NE használjátok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Én még annyit hozzátennék, hogy rengeteg képtároló oldal van, de ha lehet a kepfeltolto.hu-t NE használjátok.Így van! Az legyen az utolsó amire felraktok bármit is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 1. (szerkesztve) Talán érdemes pár szót szólni az októberi hónapról, mert elég sok rekordot megdöntött a fórum életében. Először is a legtöbb havi hozzászólás magasan ebben a hónapban született. Az eddigi rekorder a 2006 májusi volt, 3867 db beírással, amit most 5137 db postal magasan űberolni tudtunk! Sokat jelentettek a játékok is, de ez önmagában nem ok, hisz kvíz régen is volt. A napos felbontású rekord ugyan nem dőlt meg, de Gyoka kvíze megrezgette a lécet. Az Aranyfénykard díjátadó egyelőre tartja első helyezését. Akkoriban 708 hozzászólás született, szemben a mostani 641 -el. Szinte hihetetlen, hogy átlagban naponta 165 hozzászólást szültünk, holott voltak olyan napok 2007 -ben amikor egész nap csak három vagy négy hsz volt. Ezek után talán mondanom se kell, hogy az éveket tekintve is torony magasan vezet 2009. Szép volt fiúk/lányok. Persze akkor még jobb kedvre derül az ember ha belegondol, hogy jön egy élőszereplős sorozat is hamarosan. Szerkesztve: 2009. November 1. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szép volt fiúk/lányok. Király!! -- na az ilyen hozzászólások miatt volt olyan sok. Neeem, tényleg nagyon szuper, hogy ennyire megy a fórum. Jó itt lenni! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Jaja, szép volt és jó, hogy ilyen kitartóak vagyunk. Látszik, hogy újra van élet a Star Wars háza táján, de egyéb dolgok is megmozgatnak minket, amik szintén szép hosszú posztszámot generálhatnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Néha kicsit hullámzó, hogy mennyit írunk, de látszik, hogy időnként bizony beindul az élet Máskor meg picit pang, de szerintem azzal sincs semmi baj, mert aztán jön valami, ami megint beindítja az írogatást Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hát ez tuti nem az én érdemem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Gratulálok a rekord döntéshez! Ezen a fórumon szerencsére nem vehető észre komoly ciklikusság, szemben sok másikkal, amit látogatok. De itt a közösségi szellem jóval erősebb, hála a különböző taliknak, amin részt vettünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hát ez tuti nem az én érdemem Ami van, az mindenki érdeme Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Tegnap kikapcsolták az egész kábel TV-t internetestől együtt. Nem kissé döbbentünk le. Állítólag nem fizettük be már két hónapja, holott erre külön megbízásunk volt érvényben a bank és a Fibernet között. Ma tisztáztuk a dolgot és így újra működnek a rendszerek. A dolog szépséghibája, hogy a netem kb. 3-4 k-s sebességű, így megint úgy érzem magam, mint 1996 -ban amikor először beköttettem a netet. De az se igaz, mert akkor se volt ilyen lassú... Remélem hamarosan megjavul, és annak is örülök, egyáltalán ide fel tudtam jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Mintha lett volna már egyszer ilyen "nem fizették be a számlát, ezért kikapcsoljuk a netet" problémátok tévedésből... De lehet, hogy rosszul emlékszem. Egyébként egy ilyen szolgáltató nem tudom, hogy él meg a piacon. Szinte mindenhol van már választási lehetőség, és ez nem egy ügyfélbarát megoldás. Ilyenkor fel kellene szólítani fizetésre a kedves ügyfelet, és esélyt adni neki, hogy bebizonyíthassa, nem tartozik. Ha meg sikerült meggyőzni őket, hogy nem jogos a dolog, akkor a sebességnek is vissza kell térnie a normál tartományba hamarosan. Nálunk január elején volt egy hasonló helyzet pár napig - igaz, nem kikapcsolás miatt -, amikor percekbe telt egyetlen hsz-t is elküldeni, az akkor aktuális TCW epizódot is emiatt több nap késéssel láttam, és nem derült ki, mi lehetett az oka. A szolgáltató állította, hogy műszakilag minden rendben a környéken, a vezeték nélküli hálózatunk is működött házon belül, és mégsem találták egymást. Aztán egyszer csak rendbe jött. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Nálam is volt probléma a netszolgáltatóval a legnagyobb örömömre Csak nekem 2 hónapig nem volt internetem Pildi: Persze nálunk is 2 netszolgáltató vagy. Az egyik az Invitel a másik a Fibernet. Invitelem van, mert a Fibernetről tudom hogy egy ilyen cég + amikor a cigók este hazaviszik a kábelt 2-3 napig nincs se net se TV az egész községben. Szerencsére engem csak a TV érint ilyenkor Visszatérve, az invitel sem tudta hogy mi volt a baj a 2 hónap alatt pedig feltúrták az utcán bejöttek méricskélni, hoztak jó pár ADSL modemet de nem történt semmi. Aztán egyik napról a másikra pont 2 hónap után visszaállt a net Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Pildi! Nem volt még ilyen eset. De azóta is rossz a net. Kikapcsoltam minden plusz szolgáltatást a böngészőben, így működik valahogy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ody, szerintem most már reklamálj náluk, mert ez így nem oké, ha minden rendben a fizetéssel, akkor mennie kéne az eredeti sebességgel. Lehet, hogy azért sz*vatnak most, mert nem nekik van igazuk, és azért is betartanak. Barátnőméknél is van valami, mert két napja nem megy a TV meg a net, és nem tudni, miért Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ody, szerintem most már reklamálj náluk,Más baj van, leírtam az egyéb fontosban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Csak nálam van valami ge**sz? Hiába írok bárhova, utána a főoldalon nem látszik egyetlen hozzászólásom sem, mint a legfrissebb (pedig az enyém az több helyen is, senki nincs fenn a fórumon), még az aloldalakon sem, és minden topik olvasatlanként látszik. Van valami gond a fórummal? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Csak nálam van valami ge**sz? Nekem minden tökéletesen működik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Nekem minden tökéletesen működik. dettó Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) A hiba nálam van, a böngészőben Nem tudom, mi volt, de telepítettem ide is Firefoxot, azóta helyre állt a rend Egyébiránt az egyik hiperokos számteches a múltkori win reinstall után egy ősrégi elavult IE-t rakott fel, szerintem megkavart az itt mindent Szerkesztve: 2009. November 16. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Örömmel jelentem, hogy visszatértem! Lehet újra rettegni. Még talán gyorsabb is lett a netem mint volt. A szolgáltatóval karöltve végeztünk egy resetet, és az megoldotta a problémát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Remek, szóval helyre állt a rend Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Csak nekem tűntek el a bannerek az oldalról? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nekem nem tűnt el semmi. Nálad lehet a gond. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nálam is oké minden. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ma reggel 38 felhasználó volt jelen! (Csak úgy megnéztem a fórum legaktívabb pillanatát, erre az pont ma dőlt meg ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ma reggel 38 felhasználó volt jelen! (Csak úgy megnéztem a fórum legaktívabb pillanatát, erre az pont ma dőlt meg )szerintem ebből kb. 31 robot volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.