Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Nálam is látszik rendesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 29. A mai naptól, egyéb bokros teendői miatt, Nute Gunray lemondott a moderátori posztról. Köszönjük a több éves értékes munkáját. A helyére nem nevezünk ki senkit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. A Zsivány egyes a topic alcímben megkaphatja az "Egy star wars történet" alcímet? Csak a szemem kívánja. Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerintem a Solonál azért kapta meg, hülyén nézett volna ki alcímnek csak a Solo. A zsiványnál viszont nincs ilyen gond, ráadásul csak Rogue One a topik cím és nem Rogue One: A Star Wars Story. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 2018. 01. 30. - 9:09, csoli1138 írta: A Zsivány egyes a topic alcímben megkaphatja az "Egy star wars történet" alcímet? Csak a szemem kívánja. Köszi! Teljes nézet Mindent a kedves vevőért. Így megfelel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Nekem így nem tetszik. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Nekem nagyon tetszik! A magam és a pontosság nevében köszönöm! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Hogy lehet egy hozzászólásra többször válaszolni egy hozzászólásban? Részleteiben van a nekem szánt válasz, rányomok a válaszra de az egész választ egybe rakja be nekem. Namost ebből az egészből én úgy akarok válaszolni hogy mondjuk 5 mondatra külön, 6-ra külön, de egy hozzászólásban. Látom múködik mert nekem így válaszolt pb. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. (szerkesztve) 2018. 01. 31. - 16:52, Frenkie írta: Hogy lehet egy hozzászólásra többször válaszolni egy hozzászólásban? Részleteiben van a nekem szánt válasz, rányomok a válaszra de az egész választ egybe rakja be nekem. Teljes nézet Erre gondoltál? Idézet Namost ebből az egészből én úgy akarok válaszolni hogy mondjuk 5 mondatra külön, 6-ra külön, de egy hozzászólásban. Látom múködik mert nekem így válaszolt pb. Teljes nézet Ha igen nyomj pár entert az idézetben és akkor tördeli Szerkesztve: 2018. Január 31. - Darth Cupsy 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Vagy ha kijelölöd azt amire válaszolni akarsz, akkor kiírja, hogy "idézd ezt" csak erre kell kattintani és a kijelölt részt a válasz ablakba másolja idézetként. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Dzséjt! Azt írja idéztél itt engem 5 perce, de nincs semmi. Törölted a hsz-ed, azért nem látom? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Igen, mellényúltam, és véletlen elment egy poszt, amin csak kísérleteztem. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. (szerkesztve) A Marvel topickal kapcsolatban: Arra gondoltam, hogy ha már a Marvel kapott külön topicot, akkor DC is megérdemelne egyet, elvégre a Marvel mellett a legnagyobb, szuperhősökkel foglalkozó univerzum. Külön topicot nem kívánok nyitni neki, jobb ötletem van: ha már van úgyis a marveles topic, átnevezhetnénk Marvel & DC-re, ha van erre mód, illetve Ti is beleegyeznétek. (Onnan jött az ötlet, hogy a Filmkatalóguson van egy ugyanilyen topic, ahol a marveles és DC-s dolgokról egyaránt lehet csevegni.) Szerkesztve: 2018. Március 4. - caseyjones Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Nem hülye ötlet, csak aztán nehogy összevesszenek a Marvel és DC fanok. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. 2018. 03. 04. - 13:07, Dzséjt írta: Nem hülye ötlet, csak aztán nehogy összevesszenek a Marvel és DC fanok. Teljes nézet Ismerve a fórum tagjait, nem hinném, hogy ebből konfliktus lenne. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. 2018. 03. 04. - 12:15, caseyjones írta: Arra gondoltam, hogy ha már a Marvel kapott külön topicot, akkor DC is megérdemelne egyet, elvégre a Marvel mellett a legnagyobb, szuperhősökkel foglalkozó univerzum. Teljes nézet Én is gondoltam rá egyból amikor megnyitottam a Marvel topicot, csak az után nem akartam húzkodni az oroszlán bajszát (Ody) 2 órával ezelőtt, caseyjones írta: Külön topicot nem kívánok nyitni neki, jobb ötletem van: ha már van úgyis a marveles topic, átnevezhetnénk Marvel & DC-re, ha van erre mód, illetve Ti is beleegyeznétek. Teljes nézet Szerintem meg inkább legyen külön topic, így is rengeteg anyag jön már csak Marvel oldalon is, ha még a DC cuccok is bekerülnek már nehezebben lesz követhető a topic és bár én nem tartozom közéjük, de van akit tényleg nem érdekel csak az egyik kiadó művei, nekik ne kelljen átpörgetni a számukra felesleges részeket, elvégre a Marvel topic létrejötte mellett is az volt az egyik érv, hogy a Filmes topicban ne kelljen átlapozgatni a Marveles híreket azoknak akiket nem érdekel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. [oroszlán]Szerintem ha van Marvel akkor lehet egy külön DC topik is. Már oly' mindegy. [/oroszlán] 2 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. 2018. 03. 04. - 14:41, Darth Cupsy írta: Szerintem meg inkább legyen külön topic, így is rengeteg anyag jön már csak Marvel oldalon is, ha még a DC cuccok is bekerülnek már nehezebben lesz követhető a topic és bár én nem tartozom közéjük, de van akit tényleg nem érdekel csak az egyik kiadó művei, nekik ne kelljen átpörgetni a számukra felesleges részeket, elvégre a Marvel topic létrejötte mellett is az volt az egyik érv, hogy a Filmes topicban ne kelljen átlapozgatni a Marveles híreket azoknak akiket nem érdekel. Teljes nézet Én úgy vettem észre, hogy a többség a fórumon vevő mindkét kiadó műveire (Vagy nem? ), köztük jómagam is. Szóval szerintem működhet egyben a kettő, és akkor egy helyen beszélhetnénk ki a szuperhősös dolgokat. De ez csak az én véleményem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Még most döntsétek el, amíg nincs teli a Marvel DC hozzászólásokkal. 1 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerintem nem érdemes összemosni a kettőt. Ha már lett külön Marvel topik, akkor lehet DC is. Főleg, hogy a Marvel elég jól termeli a hozzászólásokat, szóval bőven meglehet az értelme, hogy külön legyen. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. A DC-ről nagyon ritkán és alig esik szó a fórumon. Ráadásul ha külön topikot kap akkor gyengiti az eleve nem túl pörgős Képregény topikot. Részemről mehet, de egyelőre nem úgy tűnik mintha ez egy olyan téma lenne ami sok beszélgetést indukál. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Ha nem tart számot akkora érdeklődésre, hogy külön topikja legyen, akkor maradjon meg a képregények, filmek stb. általános kategóriákban. De a Marvellel szerintem egyáltalán ne mossuk össze. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerintem se keverjük bele a Marvelba. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Kivettem a DC címet a Marvel topikból, amíg nincs konszenzus. Megjegyzem, szerintem sincs túl sok szükség DC topikra, de mint már korábban mondtam/mondtuk: senki sincs eltiltva topiknyitástól. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerintem a Képregények topik elég kibeszélni a DC képregényeket. Filmek meg nem jönnek olyan ütemben, hogy nem férne el a Filmek topikban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. 2018. 03. 04. - 19:42, Dzséjt írta: Kivettem a DC címet a Marvel topikból, amíg nincs konszenzus. Megjegyzem, szerintem sincs túl sok szükség DC topikra, de mint már korábban mondtam/mondtuk: senki sincs eltiltva topiknyitástól. Teljes nézet Úgy tűnik nincs nagy igény rá. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. 2018. 03. 04. - 19:46, Ody Mandrell írta: Úgy tűnik nincs nagy igény rá. Teljes nézet Én se nyitnék neki, mert - ahogy Dzséjt is írta - nem lenne rá szükség, mivel szvsz nem lenne túl aktív, ezért dobtam fel ötletként, hogy mossuk össze a Marvellel. De én nem erőltetem, ha a többség nem tartja jó ötletnek. Nekem megfelel így is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. És ha a mezei képregény topikból csinálnánk egy olyat, hogy DC és egyéb képregények? Eleve kicsit fölöslegesnek tartom abban a formában azt a topikot, mert annyit nem beszélünk képergényekről, abban a topikban is eddig csak DC képregényekről esett szó. Akkor a DC-s képregényeket ott továbbra is meg lehetne tárgyalni, meg lenne helye más képregényeknek is (amikről szerintem nem fog sok poszt születni), a DC-s filmek és sorozatok meg mehetnek a sorozatos és filmes topikokban, mert azok meg nálunk annyira nem nagy témák. A DC-nél amúgy is kisebb a koherencia TV, sorozat és képregény között, míg az MCU-nak eleve van mozis, tévés és képregényes ága, így azon a vonalon eleve komplexebb. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerintem ez így szuper. Legyen így. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. A képregényeket akkor kár is átnevezni elvileg mert benne foglaltatik a DC is. Általános topik lévén. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.