Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hát ez a hozzászólás nagyon a szívhez szólt. Egy őszinte mosolyt fakasztott az arcomra, és szerintem még jónéhány embernek. Erre nem is lehet mit mondani. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Tibur55: ez esetben had ejtsek meg egy ötletet.A phpBB-hez ugye marha sok MOD van és létezik egy 'Invitation Only' nevű is, ami arra jó, hogy regisztráláskor a felhasználó meg kell hogy adjon egy meghívó kódot, amit az adminoknak osztanak ki. Ha gondoljátok, megpróbálhatom majd megcsinálni és akkor garantáltan csak jó témák és csak jó felhasználók maradnak! Szerintem úgy kellene, hogy regisztrálás ilyen módon zajhatna, de a fórumot tudják nézegetni a regisztrálatlanok is. Mert vannak szerintem olyan emberek, akik szeretik olvasni a fórumot, de közbeszólni már annyira nem. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Ha gondoljátok, akkor ezt most gyorsan feldobom. Persze, olvasni bárki tudja, csak regisztrálásnál meg kell adnia egy invitáló kódot, amit ti osztotok ki. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Nem tudom, szerintem ez még korai, de persze Ody apánké a végső szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Egyenlőre jegeljük ezt a kódos dolgot Majd ha esetleg elfajulna a helyzet, akkor nyúlnék ehhez a megoldáshoz. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Ody, 1024-es felbontásban néhol szétesik a fórum (a szélső kép nem elég nagy, néha túl keskeny a fórum "közepe"). Ez véletlen? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Most még munkálatok zajlanak a designt illetőleg, így most lehetnek bugok. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hello! Kisebb nehézségek árán végre sikerült feljutnom a forumra! Nagyon tetszetős a design! Sok sikert kívánok az oldalhoz, remélem nem lesz az a vége mint az sw.hu-nak. Jelenleg alig látszom ki a munkából, de azért rajtatok tartom a szemem-mikor időm engedi! Még egyszer sok sikert! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. ez a hely meg lesz a mi kis mf.com-unk Ez milyen jó hasonlat. Kezdek büszke lenni magunkra. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hello! Kisebb nehézségek árán végre sikerült feljutnom a forumra! Nagyon tetszetős a design! Sok sikert kívánok az oldalhoz, remélem nem lesz az a vége mint az sw.hu-nak. Jelenleg alig látszom ki a munkából, de azért rajtatok tartom a szemem-mikor időm engedi! Még egyszer sok sikert! Köszönjük szépen a bíztatást. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 2. Hozzászólás ideje: 2005. Július 2. Egyenlőre jegeljük ezt a kódos dolgot Majd ha esetleg elfajulna a helyzet, akkor nyúlnék ehhez a megoldáshoz. Egyetértek.Mert akkor senki se tud regisztálni, még az se, aki szereti a filmeket. Más: Az oldal megmarad fórumos oldalnak, vagy akartok még valamit feltenni? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 2. Hozzászólás ideje: 2005. Július 2. Az eredeti koncepció csak a fórum volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Megérkeztem! Látom, sokat írtatok, tehát lesz mit behoznom :wink: Priest! Külön örülök a jöttödnek! Nagyon remélem, hogy aktív tagja leszel a fórumnak. yodamester: ahogy coce is említette, még koránt sincs kész a fórum, szal legyél még egy kis türelemmel! Köszönöm. Sajnos ahogy látom, a távollétemben sem sikerült véglegesíteni a dolgokat. A fórum kérdésre. Egyenlőre csak mint fórum üzemelünk, és őszintén megmondva, nem is terveztem ennél komolyabb dolgot. Sajnos anyagom sincs egy ilyen nagyobb méretű site kialakításához, éa különben is ott van a starwars.hu! A fórumán kívül, a legjobb hírforrások egyike. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Eddig minden kitünő.Engedjétek meg, hogy javasoljak egy talán kicsit durva megoldást arra az esetre, ha megjelennek "kedvenc" fórumtársaink.Ne vegyétek figyelembe őket.Magyarán, hozzászólnak valami baromságot, mi meg ne válaszoljunk.Ha látják, hogy nem megyünk bele semmilyen vitába, akkor el fognak menni.Tudniillik némelyik azt élvezi, ha a rajongók idegesek. Tényleg hihehetetlen jó érzés ezen a fórumon lenni, és értelmes hozzászólásokat olvasni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. frenkie: Ilyen elemekre itt nem kell számítani. Ha mégis ide tévednének, akkor ez lesz: :vfuckoff: Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. frenkie: Ilyen elemekre itt nem kell számítani. Ha mégis ide tévednének, akkor ez lesz: :vfuckoff: Ez tetszik :!: Ez aztán az agresszív véleménycsere. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Közben Simon Z-től megérkezett az újabb pakk banner gyüjtemény Először is Mustafart láthatjátok, remélem elég darkos, és mindenkinek tetszik Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Üdvözletemet küldöm a görög honból ifjú Jedik. Tetű lassú a net, így nem is pásztázom innen végig a fórumot, de látom zajlik az élet a Birodalom létrejötte után is. Szép lett az új banner, gratz SimonZ. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Coce! Barnuljál öregem Mikorra visszajössz egy hétig olvashatsz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Akkor most bevallom, hogy nekem az előző jobban tetszett. Nagyon szuper ez is, gyönyörű kép, nem az a gond. A szereplős bannerek nekem speciel jobban bejönnek. De ha egyedül vagyok ezzel, nyugodtan lőjetek le. Persze képletesen értettem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Lesz majd új karakteres banner is, csak azon még kicsit dolgozni kell, mert nem passzolnak a sarkok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Izgatottan várom Jó munkát hozzájuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Izgatottan várom Jó munkát hozzájuk. Köszi! Egyébként már készen van, csak egy kis simítás kell a csücsökben és minden ok lesz Na jó....felrakom addig is, mert nekem is nagyon tetszik! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Már látom !!!! Nagggyon szuper! A naplementés egyik kedvenc jelenetem. Azt hiszem minden tatuini naplementés részt szeretek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Ez az eddigi legjobb banner, gratulálok Simon Z! :41: Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Remek az új banner! Ilyet még tucattal! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Nagyon jó a z új banner!Nekem csak a Mustafaros nemtetszik.Azon nincsen senki. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. A fórum megjavítva. Jó szórakozást! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. (szerkesztve) A fórum megjavítva. Jó szórakozást! Köszi szépen LeGaS! Jó, hogy ilyen webmesterünk van Sajnos itt nem merültek ki a gondok! Nem végeztem félmunkát, és tkp. hazavágtam az EP3-as topicok nagy részét. Lehet barmozni, mert az vagyok, ez nem tévedés. Jár nekem egy :vfuckoff: :vfuckoff: Aki írt oda, kérem tegye meg ezután is, ígérem nem törlöm ki többet Szerkesztve: 2008. Augusztus 9. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Ody: :vfuckoff: LeGaS: :41: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.