Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Most fogok megszakadni a röhögéstől Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Kérem maradjunk a véleményeknél, és a javaslatoknál. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Kérem maradjunk a véleményeknél, és a javaslatoknál. Aye, Aye, Sir! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Van itt pár probléma még, melyek megoldása nélkül nem teljes a fórum. Nagyon bízom benne, hogy van köztetek, aki tud segíteni! Bármely probléma megoldása nagyot dobna a fórumon. 1. bannerek elcsúszása - kellene egy script, ami beigazítja a cuccot minden méretnél 2. régebbi hozzászólások smiley-ai nem látszódnak az új helyen. Valahogy egy nevezőre kellene hozni őket 3. a hír rovatban megoldani, hogy a képek mellé szöveget is lehessen írni 4. spoiler gomb alkalmazása, a szürke sáv lecserélése végett 5. a hozzászólások után azonnal a legfrissebb lapra ugorjon az oldal (most csak néha működik ez, fogalmam sincs miért) Kb. ezen dolgok kijavítása után mondhatnánk, hogy tökéletes kis fórumunk van. Aki tud és szeretne is segíteni, az írjon nekem legyenszíves privát üzit. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. A Spoiler jó így szürkén. Jelzi hogy van ott valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. A Spoiler jó így szürkén. Jelzi hogy van ott valami. Van jobb, szebb. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hupilila? Inkább csak azt kéne megoldani, hogy ne látszódjanak ki belőle a vigyorgók meg a linkek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Van jobb, szebb. Olyasmi kéne mint ami a SW.HU hírszekciójában volt régebben, az a sárga gomb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Tudom mi kellene, inkább azt mondjátok hogy lehet megcsinálni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Itt egy példa (a lap alját kell nézni): http://millenniumfalcon.com/phpbb/viewtopic.php?t=5335 Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Itt egy példa (a lap alját kell nézni): http://millenniumfalcon.com/phpbb/viewtopic.php?t=5335 "You have been banned from this forum." Érdekes. Sosem jártam még itt. Lehet, hogy szerencsétlen IP-t kaptam... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Érdekes... elegáns. De ötletem sincs, hogyan lehetne megvalósítani. Legas nem tudja megoldani? Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Érdekes... elegáns. De ötletem sincs, hogyan lehetne megvalósítani. Legas nem tudja megoldani? Amint látod, nem. Sok dolga van, könyörögni meg nem akarok senkinek. Azért írtam be, hátha megtudjuk csinálni mi is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Én azt se tudom mit kell az alján nézni. Semmi különöset nem látok rajta. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Kattintgatni? Inkább elég legyen rávinni az egeret.... nekem tetszik a jelenlegi spoilerség. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szal az a spoileres vacok lenne az. Nem csodálom hogy nem tűnt fel mert úgyse spoilerezek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. (szerkesztve) Kattintgatni? Inkább elég legyen rávinni az egeret.... nekem tetszik a jelenlegi spoilerség. Lustaság fél egészség, de azért ez már túlzás. A példában illusztrált módszer sokkal jobb, és biztonságosabb (még csak véletlenül sem olvashatsz el semmi spoilert, mint ez esetben, ha véletlen rácsúszik az egér). Körül kérdezősködöm az osztály társaim és tanáraim közül, hátha tudnak valami okosat, de azért nem ígérek semmit. Meg érdemes körülnézni a neten, hátha van hozzá tanács, vagy script. Szerkesztve: 2007. Február 15. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Köszi Dzséjt! Én is körül fogok nézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Már találkoztam ezzel a spoileres megoldással SG fórumon, és nekem nagyon tetszik, mert a mostani megoldásnál ha véletlenül rámegy valaki a szürke sávra, akaratlanul is elolvashat ezt-azt. Viszont ezen problémákban sajna nem tudok segíteni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Találtam pár javascript-et: <div style="border: 1px dashed gray; padding: 3px;"><div><button type="button" class="button" onclick="this.parentNode.parentNode.childNodes[1].style.display = ''; this.parentNode.style.display = 'none';" title="Click to show the spoiler.">Show Spoiler</button></div><div id="spoiler" style="display: none;">{content}</div></div> <div onClick="toggleview('{option}')" style="font-weight: bold; cursor: pointer; border: 1px dotted black; background: #E4EAF2;"><u>{option}</u></div><div id="{option}" style="display:none; border: 1px dotted black; background: white;">{content}</div> <div style="margin: 5px 20px 20px;"> <div class="smallfont" style="margin-bottom:2px"><b>Spoiler</b> - <i>{option}</i>: <input type="button" value="Show" style="width:45px;font-size:10px;margin:0px;padding:0px;" onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }"> </div> <div class="alt2" style="margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset;"> <div style="display: none;"> {content} </div> </div> </div> <div style="padding:4px;border:1px dotted black"> <script type="text/javascript"> if(!spoilerid) var spoilerid=1; else spoilerid++; mytagid = spoilerid; document.write("<a onclick='toggleview("+'"'+mytagid+'_closed'+'"'+"); return false;' style='font-size:10px;text-decoration:none;font-style:normal;font-weight:bold;color:#8394B2'> - Click here to show/hide the message.</a><div id='"+mytagid+"_closed' style='display:none'>"); </script> {content} <script type="text/javascript">document.write("</div>"); document.close(); </script> </div> Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Frankó Obi, köszi. Megpróbálom beilleszteni a php-be. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Lustaság fél egészség, de azért ez már túlzás. Húha, ezt azt hiszem bóknak kéne vennem Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Azt nem lehetne megoldani, hogy a 3D Clone Wars-os képek ne ilyen bazinagy méretben jöjjenek be, hanem olyan szép kicsire átméretezve, mint az összes többi kép a fórumon? Így ugyanis nálam szétfeszíti a keretet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. A hírek csak nálam húznak szét? Amikor bekattintom a swsaga.hu-t, ugye megjelenik a legfölső hír... és cirka a monitorom szélességének a másfélszerese. Pont jó ahhoz, hogy kényelmetlen legyen olvasni. 1280x1024 pixelre vok beállítva, és Explorer... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Ha zavarnak a hírek a nyitáskor akkor miután a fórumra kattintasz mentsd el a linkjét és lépj be azzal. Én is úgy szoktam mert jobban szerettem mikor egyből a fórum jelent meg. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. A hírek nem zavarnak, és szívesen elolvasom, ha nem lóg át oda ahol már a nyomtatóm van... Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Mellesleg nekem maga a fórum is kicsit szét van csúszva. Pl. Vader mellvértje (vagy mi) nem stimmel. 1280x1024, és 3 browseren is próbáltam. A hiba az én készülékemben van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. A hiba az én készülékemben van? Sajna nem. Dolgozunk a kijavításán. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Sajna nem. Dolgozunk a kijavításán. Értem. Örülök is, meg nem is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Értem. Örülök is, meg nem is. 1024X768-on, és Firefox-on tökéletes az illeszkedés. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.